Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacCaine
őstag
válasz razorbenke92 #71827 üzenetére
Ez működik műanyag tésztaszűrővel is? Csak az van itthon...
-
MacCaine
őstag
válasz worylicious #71485 üzenetére
Takarítsd ki, meg nézd meg, hogy ki van-e száradva a paszta a procin.
-
MacCaine
őstag
válasz kornyiktamas #70720 üzenetére
Installáld újra.
-
MacCaine
őstag
válasz Ricardo128 #69916 üzenetére
Elég hamar kinyírja a folyamatos használat a pendrive-ot.
-
MacCaine
őstag
válasz freelanced #69855 üzenetére
Az abszolút az az, amikor simán megadod a cella oszlopát és sorát, a relatív meg az, amikor az éppen aktuális cellához viszonyítva adod meg a másik cellát.
-
MacCaine
őstag
válasz Bjørgersson #69812 üzenetére
Memtest86?
-
MacCaine
őstag
válasz szonesz1230 #69710 üzenetére
A 6GB-ot 32 biten csak pae-s kernellel látod, tehát alapból az volt fent. Ilyenkor nem kell újratelepíteni, csak kibővíted a RAM-ot, és menni fog tovább ugyanazzal a rendszerrel.
-
MacCaine
őstag
válasz spiritex #68906 üzenetére
(#68894) DeFranco
hm... akkor ezzel sem vagyok sajnos előrébb, mint a thunderbirddel... az is jó lenne, csak én még arra emlékszem az outlook expresses időkből, hogy ott *.eml fileokban volt elmentve minden levél egyesével, amit utána szabadon válogathattam, másolgathattam ahogy akartam.Az outlook express meg tudja a levelenkéni mentést (akkor rosszul írtam, nem outlook, hanem oe). Innentől kezdve problem solved.
-
MacCaine
őstag
válasz DeFranco #68902 üzenetére
Azt nem értem, hogy ha van egy online cég, ami online szolgáltatásként ad egy levelzőrendszert (backuppal, 99,999%-os rendelkezésre állásal), akkor te azt miért akarod offline is tárolni? Ha van neted, úgyis online fogod a leveleket nézegetni, nem? Vagy tudsz valamit? Tönkre fog menni a google? Fizetős lesz a szolgáltatásuk?
A szopás meg már elkezdődött: úgy látszik, hogy nincs olyan program, ami minden igényedet kielégítené.
(BTW: outlookban be tudsz állítani pop3-as szervert... )(#68905) daa-raa: Nem zavar, csak nem értem a miértet.
[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
válasz DeFranco #68890 üzenetére
Ez még mindig nem magyarázza meg, hogy minek kell a google elég hatékony és megbízható backup rendszere mellé még egy megkérdjelezhető biztonságú és rendelkezésre állású backup. A hozzáadott érték elhanyagolható, a hozzáadott szopás viszont elég nagy lehet...
(Bár ez csak az én magánvéleményem. )
[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
válasz razorbenke92 #66463 üzenetére
Ha már egy színekhez annyira nem értőnek is, mint én, feltűnik, hogy valami nincs rendben, akkor fogalmazhatunk úgy, hogy elég pongyola volt az előző hszed megfogalmazása. Köszönöm, hogy megvilágítottad a részleteket.
-
MacCaine
őstag
válasz anonymus89 #66449 üzenetére
Más időpontban készült a 2 kép.
-
MacCaine
őstag
válasz razorbenke92 #66443 üzenetére
Szóval ha lejjebb veszed a tv-n a fényerőt, akkor a kábel rossz, mert a fénymérő műszer kevesebbet mutat?
[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
-
MacCaine
őstag
válasz superecneB #64738 üzenetére
Lehet, hogy a táp kevés. Nem melegszik túl?
Reset gomb nem működik? Nincs bekötve, vagy mi?
-
MacCaine
őstag
válasz plaschil #64653 üzenetére
Bebootolsz egy ghost CD-ről, amivel le tudod menteni az egész partíciót egy file-ba. Ha vissza kell tölteni, akkor ugyanezzel a ghost CD-vel vissza is tudod állítani a partíciót a file-ból. A mentett file lehetőleg belső hdd-n legyen. Külső vinyót nem tudom, hogy megismer-e.
-
MacCaine
őstag
válasz DeathAdder #64642 üzenetére
Milyen oldalak nem töltődnek be?
-
MacCaine
őstag
válasz DeathAdder #64640 üzenetére
Valami hasonló problémám nekem is volt, egy újraindítás megoldotta általában.
-
MacCaine
őstag
válasz Krisz79 #64416 üzenetére
"120Gb ssd vagy 1db eredeti win 8.1 64Mbit?"
SSD + linux (attól függően, mire akarod használni).
"-Meddig lesz jövője a win op rendszernek?"
Egészen addig, amíg el nem jön a linux éve.
"Az android megszorongathatja a számitástechnika piacán?"
Az okostelefonoknál már le is mosta.
(#64421) Vismajor01: Szerencsére a microsoft op. rendszerein kívül is van választási lehetőség, nem is kevés.
[ Szerkesztve ]
-
-
MacCaine
őstag
válasz Killerlaca #63269 üzenetére
Hye!
Nézd meg a kondikat, púposak-e, nézz hőmérsékleteket, aztán futtass memtest-et. Meg egy víruskergetés sem ártana.
-
MacCaine
őstag
válasz csababarca #62192 üzenetére
Amíg nem jön semmi hivatalos papír, sz@rd le őket. Meg nyugodj le, tolj egy páleszt az arcba, nem éri meg emiatt gyomorideget kapni.
-
MacCaine
őstag
válasz AeSDé Team #61922 üzenetére
Nem baj, minden látszik. A BIOS felismeri az ODD-t?
-
MacCaine
őstag
válasz AeSDé Team #61919 üzenetére
F11-re mit reagál?
(Ilyen régi gépen mit akarsz csinálni, hogy nem jó rá egy ubi?)
[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
válasz fastleslie #61888 üzenetére
Ha reklámcucc, akkor hogyan kerülhet kereskedelmi forgalomba?
-
MacCaine
őstag
+freelanced
Amikor még szervizes voltam (8-10 éve), valami olyan szabály volt érvényben, hogy minden terméknek meg volt adva az élettartama, CRT monitoroknak pl. 7 év, LCD-nek 5, memóriakártyáknak 10. A gyártó ha élettartam garanciát vállalt, akkor erre az időre vállalta a garanciát. Most viszont ahogy olvasom, a jog nem ismer ilyen fogalmat, illetve időtartamot, szóval ilyen esetben az adott gyártó honlapján kell a garanciális feltételeket elolvasni.
[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
válasz freelanced #61617 üzenetére
Memóriáknak 10 év az élettartama, szóval a 10 év gari meg az élettartam gari ugyanazt az időtartamot jelenti.
Ha a gyártó 10 évet vállal, a kisker meg 3-at, akkor 3 éven belül a kiskerhez kell visszavinni, a maradék időben pedig jó eséllyel tudod gariztatni a gyártóval vagy disztribútorral. Mondjuk ehhez nem árt tudni, hogy a gyártó mikor adta el, mert akkortól indul a gari.
-
MacCaine
őstag
Tudtok nekem olyan (lehetőleg ingyenes) programot mondani, ami a webkameráról rögzít képet és / vagy videót úgy, hogy mozgásra indul a felvétel? (Laptopba beépített webcam, nem volt hozzá semmi extra szoftver sajnos.)
Az megoldható, hogy lezárt gépnél (tehát a monitor sleepben van) is működjön?
-
MacCaine
őstag
válasz ViharVadász #60799 üzenetére
Nézz hőmérsékleteket, futtass memtest86-ot, nézd meg a kondenzátorok tetejét, hátha púposak.
-
MacCaine
őstag
válasz SOAD19 #60774 üzenetére
Akkor valami másik programmal. Van egy csomó.
Ha van egy live ubuntu CD-d, akkor azon van gparted, amivel meg tudod csinálni az átméretezést.
-
MacCaine
őstag
válasz dudikpal #60608 üzenetére
Verziókezelő. Ha fejlesztesz valamit, akkor hasznos tud lenni.
"At the heart of GitHub is Git, an open source project started by Linux creator Linus Torvalds. Matthew McCullough, a trainer at GitHub, explains that Git, like other version control systems, manages and stores revisions of projects. Although it’s mostly used for code, McCullough says Git could be used to manage any other type of file, such as Word documents or Final Cut projects. Think of it as a filing system for every draft of a document."
-
MacCaine
őstag
-
MacCaine
őstag
válasz amdathlonxp #60463 üzenetére
Notebookba nincs ilyen. Asztali gépbe régen volt, manapság nem láttam.
-
MacCaine
őstag
válasz 800.henrik #60390 üzenetére
Akkor passz.
-
MacCaine
őstag
válasz 800.henrik #60374 üzenetére
A Basic-en kívül más beállítási lehetőség a wireless-en belül?
(#60376) Mr.Csizmás: Azt nem tudom megenni.
[ Szerkesztve ]
-
-
MacCaine
őstag
válasz 800.henrik #60338 üzenetére
A Wireless-en belül mi van?
(#60349) Víz Elek: Ha hibás, akkor garanciában (3 napos) ki kell cserélniük. Szerintem nem fizetsz semmilyen szállítást.
[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
válasz 800.henrik #60336 üzenetére
Attól még rá tud csatlakozni a routerre, hogy letiltottad a netelérését. Ha a rácsatlakozást is le akarod tiltani, akkor ahhoz keress valami ilyesmit: Wireless MAC Filtering, ott lehet beállítani.
-
MacCaine
őstag
válasz ggg666 #60160 üzenetére
Van 28 db hdd-d. Mindegyiknek van garanciajegye, amin rajta van a sorozatszáma, kivéve egyet. Ha bármelyiket garanciáztatni kell, végig kell böngészned az összes garijegyet, amíg meg nem találod a hozzávalót. 1 esetben nem fogod megtalálni, innen meg tudod, hogy hova kell vinni.
-
MacCaine
őstag
-
MacCaine
őstag
válasz Intel fan11 #60123 üzenetére
+ (#60124) daa-raa
Így van, 32 biten 4GB, 32 bit + PAE 64GB, 64 biten 4PB. Nem is ez a probléma, hanem az, hogy ugyanarra a gépre telepítve egy 64 bites Manjaro linuxot a htop 15 ezer valamennyi MB RAM-ot mutat, míg most a 32 bites Debianon (PAE-vel természetesen) 16148-at. Ugyanezt tapasztaltam a céges gépemen, ott 64 és 32 bites Kali volt telepítve. Most 64-es Ubuntu van, és ott is ugyanezt tapasztalom, a 4GB helyett 3,6-ot ír. Kolléga laptopján meg a 64-es windows 7 mutat a 8GB helyett 7,6-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest