Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ggg666
őstag
válasz
lajxko #59890 üzenetére
Nálam is t-home van, egyszer csináltak egy fene nagy karbantartást.Ki is kellett neki jönniük, alig volt net, azt megoldották, azóta ugyanazt csinálja mint neked.
És minden jó szerintük.
Akkor szerinted hol a hiba?
Túl vannak terhelve és szar a net.
Egyébként meg firmware illetve bios frissítések legújabbak?
keress rá a routerre lehet az a rossz, próbálj kölcsönkérni valakitől egy másikat, illetve modemet.
Ha nem akkor a t-home a bűnös.
-
stefi69
csendes tag
Üdv. Kérdezni szeretném,hogy mi lehet a hiba ok. W7. Ha a PC-re rákapcsolom a Digi fényképezőmet nem jelenik meg a varázsló.De kb néhány hónapja használtam utoljára akkor működött.Nem a fényképező saját varázslójára gondolok,hanem ami a Pc-m varázslója .Amikor összekötöttem felugrott egy ablak és megkérdezte,hogy minden képet szeretném másolni v csak némelyiket,meg lehetett forgatni stb, feltöltés előtt.És ezt szeretném visszakapni. A gépem látja a fényképezőt a képeket is tudja kezelni csak ez a varázsló nem jelenik meg.Mi lehet a hiba oka ?
-
lajxko
tag
Hali!
Van egy olyan problémám, hogy folyamatosan elmegy a netem, kiírja jobb alsó sarokba a hibaelhárítás lehetőségét, amikor rámegyek kijavítja a hibát azonban rá 10-20-30 percre megint elmegy a net és így tovább...
A probléma az alapértelmezett átjáróban van.
T-homeos netem van, wifin csatlakozom. Próbáltam Router restartot, wifi channel váltást, driver frissítést, utp-kábelen csatlakozást .
Windows hálózati diagnosztika Gyártó adataiA log:
Észlelt problémák
Az alapértelmezett átjáró nem érhető elAz alapértelmezett átjáró nem érhető el
Az alapértelmezett átjáró egy eszköz, amellyel egy helyi hálózat vagy számítógép az internethez kapcsolódik. Az alapértelmezett átjáró általában egy szélessávú modem vagy útválasztó. Kijavítva Kijavítva
A(z) Vezeték nélküli hálózati kapcsolat adapter alaphelyzetbe állítása Kész
Útválasztóval vagy szélessávú modemmel kapcsolatos problémák vizsgálata Nincs lefuttatva
Észlelt problémák Észlelés részletei
6 Az alapértelmezett átjáró nem érhető el Kijavítva Kijavítva
Az alapértelmezett átjáró egy eszköz, amellyel egy helyi hálózat vagy számítógép az internethez kapcsolódik. Az alapértelmezett átjáró általában egy szélessávú modem vagy útválasztó.
A(z) Vezeték nélküli hálózati kapcsolat adapter alaphelyzetbe állítása Kész
Ez sokszor megoldást jelent időszakos problémákra.
InformatívHálózati diagnosztika naplója
Fájlnév: AAA795A0-274C-4D45-BDDD-E260F199E449.Repair.Admin.1.etl
Útválasztóval vagy szélessávú modemmel kapcsolatos problémák vizsgálata Nincs lefuttatva
Ha nyilvános csatlakozási ponthoz vagy tartományi hálózathoz csatlakozik, forduljon a hálózat rendszergazdájához. Más esetben tegye a következőket: 1. Húzza ki a tápkábelt, vagy kapcsolja ki az eszközt. 2. Miután az eszköz összes jelzőfénye kihunyt, várjon legalább 10 másodpercet. 3. Kapcsolja be az eszközt, vagy csatlakoztassa újra a tápkábelt. Beépített akkumulátorral rendelkező útválasztó vagy modem újraindításához röviden nyomja meg a Reset gombot.
Észlelés részletei Kibontás
InformatívDiagnosztikai adatok (Vezeték Nélküli Kapcsolat)
A(z) vezeték nélküli kapcsolat diagnózis részletei:
Diagnosztizált kapcsolat adatai
Adapter GUID azonosítója: 2fbee5ca-2232-4d63-a8f4-c3ce054f8166
Adapter neve: Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 1000
Adapter típusa: Natív WiFi
A rendszer csatlakozási eseményt diagnosztizált
Automatikus konfiguráció azonosítója: 1
Kapcsolat azonosítója: 1
Kapcsolat állapotának összegzése
Kapcsolat kezdete: 2013-12-12 06:30:39-359
Profilegyeztetés: Sikeres művelet
Előtársítás: Sikeres művelet
Társítás: Sikeres művelet
Biztonság és hitelesítés: Sikeres művelet
Látható hozzáférési pontok listája: 3 elem összesen, 3 elem megjelenítve
Alapazonosító PHY alapszolgáltatáskészlet-típus Jel (dB) Csat./frekv. Hálózatnév
-------------------------------------------------------------------------
D8-FE-E3-3F-DF-BG Infravörös <ismeretlen> -37 9 Lajxko Albi
7C-05-07-85-96-3D Infravörös <ismeretlen> -67 1 de21ac
38-60-77-A1-70-11 Infravörös <ismeretlen> -76 1 803712
Csatlakozási előzmények
Automatikus beállítás 1. azonosítójának adatai
Látható hálózatok listája: 3 elem összesen, 3 elem megjelenítve
PHY alapszolgáltatáskészlet-típus Biztonság RSSI Kompatibilis SSID
------------------------------------------------------------------------------
Infravörös <ismeretlen> Igen 99 Igen Lajxko Albi
Infravörös <ismeretlen> Igen 55 Igen de21ac
Infravörös <ismeretlen> Igen 40 Igen 803712
Előnyben részesített hálózatok listája: 2 elem
Profil: Lajxko Home
SSID: Lajxko Home
SSID-hossz: 11
Kapcsolat módja: Infravörös
Biztonság: Igen
Csoportházirend által definiált: Nem
Kapcsolódás akkor is, ha a hálózat nem teszi közzé a nevét (SSID): Nem
Csatlakoztatható: Nem
Ok: 0x00028002
Profil: Lajxko Albi
SSID: Lajxko Albi
Csoportházirend által definiált: Nem
Csatlakoztatható: Igen
A(z) 1. kapcsolatazonosító adatai
Kapcsolat kezdete: 2013-12-12 06:30:39-359
Automatikus konfiguráció azonosítója: 1
Előtársítás és társítás
Független hardverszállító kapcsolatbeállításai: Nem
Független hardverszállító biztonsági beállításai: Nem
A profil megfelel a hálózati követelményeknek: Sikeres művelet
Előzetes társítás állapota: Sikeres
Társítás állapota: Sikeres
Legutóbbi hozzáférési pont: d8-fe-e3-3f-df-bg
Biztonság és hitelesítés
Beállított biztonsági típus: WPA2-PSK
Beállított titkosítási típus: CCMP(AES)
802.1X protokoll: Nem
Kulcscsere inicializálva: Igen
Egyedi címes küldés fogadott kulcsa: Igen
Csoportos küldésű kulcs érkezett: Igen
A fogadott biztonsági csomagok száma: 0
Az elküldött biztonsági csomagok száma: 0
Biztonsági próbálkozás állapota: Sikeres művelet
Kapcsolat
Csomagstatisztika
Ndis Rx: 6154
Ndis Tx: 5722
Az egyedi címes küldés visszafejtése sikeres: 0
A csoportos küldés visszafejtése sikeres: 0
Az egyedi címes küldés visszafejtése sikertelen: 0
A csoportos küldés visszafejtése sikertelen: 0
Rx sikeres: 486
Rx sikertelen: 0
Tx sikeres: 115
Tx sikertelen: 0
Tx - újrapróbálkozás: 0
Tx - ismételt újrapróbálkozás: 0
Tx - maximális élettartam átlépve: 0
Tx - ACK-hiba: 0
Barangolási előzmények: 0 elem
InformatívDiagnosztikai adatok (Vezeték Nélküli Kapcsolat)
A(z) vezeték nélküli kapcsolat diagnózis részletei:
A munkamenetről a vezeték nélküli kapcsolat tájékoztató eseménynél talál teljes körű tájékoztatást.
Segítőosztály: Automatikus beállítás
Inicializálás állapota: Sikeres művelet
Diagnosztika eredménye: Probléma léphetett fel
InformatívDiagnosztikai adatok (Vezeték Nélküli Hálózati Adapter)
A(z) vezeték nélküli hálózati adapter diagnózis részletei:
A munkamenetről a vezeték nélküli kapcsolat tájékoztató eseménynél talál teljes körű tájékoztatást.
Segítőosztály: Natív WiFi MSM
Inicializálás állapota: Sikeres művelet
Diagnosztika eredménye: Probléma léphetett fel
InformatívHálózati diagnosztika naplója
Fájlnév: AAA795A0-274C-4D45-BDDD-E260F199E449.Diagnose.Admin.0.etl
InformatívEgyéb hálózat konfigurációja és naplói
Fájlnév: NetworkConfiguration.cab
Gyűjtemény információi
Számítógépnév: LAJXKO-LAPTOP
Windows verziója: 6.1
Architektúra: amd64
Idő: 2013. december 12. 6:35:07
Gyártó adatai Kibontás
Windows hálózati diagnosztika
A hálózati kapcsolat problémáinak észlelése.
Csomagverzió: 1.0
Gyártó: Microsoft Windows -
Brazzil
csendes tag
Helló
Lenne itt egy win7, ami nem települ.
Gigabyte 990FXA-UD3(rev. 4.0)lap, Kingston HyperX 120GB. Gyárilag az UEFI(BIOS) indul (kicsit furcsa), de a telepítés nem indul!
"a windows nem telepíthető a(z) 0. lemez 1. partíciójára"
Mit kell átállítani és hol?https://www.dropbox.com/s/7pfj5yn6mkffao1/IMG_20131211_173356.jpg
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte GA-945PL-S3P (rev. 6.6) alaplapom, és egy E8400-as procim. Az a gondom hogy a proci órajele csak 2,4Ghz-en üzemel.
Azt írták hogy frissítsem a BIOS-t, megtettem. Ott van egy olyan beállítás hogy "O.C. FSB1333Mhz core.2 cpu"
Ez a beállítás alapesetben Auto-ra van állítva de én át állítottam Enabled-re és mikor újraindul a gép akkor bejön a BIOS boot képernyője, újraindul megint a gép és visszaáll a 2,4Ghz-re.Mi lehet a probléma?
Üdv, Csaba
-
roland_17
tag
válasz
TaylorXIII #59881 üzenetére
Igen rendesen
De olvastam egy cikkbe , hogy ennek a vganak nagyon nagy hütésse van :/ nem tudom mitcsináljak nagyon kevés fps-em van ingadozik állandóanírtam a topicba
biosba nem nyulkálok XD
-
TaylorXIII
őstag
válasz
roland_17 #59880 üzenetére
S tuti, hogy rendesen ki van takarítva mindenhol? Egyébként nem tudom mivel nyerhetnél vagy 15-20 fokot mert annyi biztos kéne a cpunak, hogy ne vegye magát vissza. BIOSban meg ha feljebb raknád a trottling határát akkor meg ha így csökkentett órajelekkel is 87 fokos a cpu akkor úgy meddig menne már fel? Most am mennyire van állítva BIOSban? Am talán itt kérdezhetnél bár nem tudom mennyire illik ez a kérdés oda de léghűtésnek léghűtés az biztos.
-
roland_17
tag
válasz
TaylorXIII #59879 üzenetére
Ez mindent elárúl amikor megvettem , akkor is volt hasonló esett ,hogy kicsit felmelegedet de azért nem ennyire
-
roland_17
tag
válasz
TaylorXIII #59877 üzenetére
ki van takaritva
hütőpaddal max 2fokal megy lejebb :
-
-
Satyricon
addikt
válasz
Lompos48 #59871 üzenetére
Igen azt tudom, csak MacCaine írta, hogy: "Az egy vasvilla, a Therion zenekar földművelők iránti tiszteletét jelképezi.
" - Szóval nekem ez a hihetetlen
Azt hittem, hogy valamilyen ókori jelet ábrázol
Am azért érdekel ennyire ez a téma, mert magamra akarom tetováltatni azt a jelet.
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Nem PC-s kérdésem lenne, viszont nagyon érdekelne ez a dolog: Vajon mit jelenthet a képen látható körban egy háromágú villa szerűség?
Már egy ideje nyomozok utána, de eddig nem találtam róla info-t.
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Van egy sérült .wmv videó fájlom amibe nem lehet beletekerni és hangja sincs, ezt szeretném rendbe tenni. Tudnátok ajánlani valami jófajta repair progit? Ezeket próbáltam de semmi eredmény.
Előre is köszi az ötleteket. -
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani nekem egy kis méretű alaplapot? Leginkább netbook alaplap kellene, ami tápegységgel hajtható, vagy valamiféle mini-pc.
A lényeg, hogy minél kisebb legyen, hálókártya legyen rajta, és ne atx tápos legyen, vagy hasonló, a kompakt, kis méret számít.
Netbook alaplapokkal szemezek, de elég drágák, ahhoz képest, hogy még processzor sincs bennük.
Van valakinek ötlete?
-
kenwood3
addikt
válasz
spiritex #59861 üzenetére
Eddig én is a tápra gondoltam, mivel öreg volt már. Tegnap előtt elkezdett sípolni, majd ezután nemsokkal meghalt a táp. Tegnap vettem 1 új tápo, amit a tápos topikba ajánlottak , és ez is sípolással kezdte, de azóta megint gond nélkül megy. Ezért is zártam ki a tápot tegnap, mint a hiba okozója
Mivel kellene kitakarítani? Sűrített levegővel, minden évben ki szoktam takarítani vagy 2x az egész gépet .Kontaktspray ?
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
A gépem (konfig az adatlapomon) bizonyos időközönként, furcsa dolgot művel (évente 4-5x), és nem bírok rájönni az okára. A hibajelenség, hogy bekapcsolás után folyamatos sípolás fogad, majd a sípolás abbahagyása után a gép újraindul. Ilyenkor képet se jelenít meg, csak sípol, majd újraindul magától és ezt többször teszi egymás után. Ilyenkor lekapom a gépház oldalát, jól megmozgatok benne mindent(ram, vga, cpu, kábelek), majd ha sikerül elindulnia rendesen, utána hetekig-hónapokig semmi baja nincs. Felvettem telóval a sípolást, hátha meg tudja állapítani a probléma okát a hangjelzésből, ami innen tölthető le. Amikor elhallgat 1 kis időre, olyankor történik meg az újraindulás.
Valakinek van valami ötlete?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
RedWing
aktív tag
Sziasztok! Használt már valaki VideoPad Video Editort?
A kész videót szeretném kimenteni egy avi fileba, de az istenért se játsza le a végterméket semmi.. -
Vakegérke
félisten
Kívánom, hogy jó vásár legyen. Azonban akár lopott is lehet a telcsi, tehát záros határidőn belül letiltják. Már csak az a kérdés, hogy az apró izék, mint előlap és társai, meg a (lehet, hogy lestrapált) aksi megér-e annyit, amennyiért vesztegetik.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy aki a lopott készüléket megveszi, az orgazda, és igencsak kemény büntetésre számíthat még akkor is, ha nem tudta, hogy lopott cuccot vesz. -
toza
senior tag
válasz
Vakegérke #59845 üzenetére
de akkor tehat most meg nem tiltott ha eleri a tmobilos szolgalatot ?egyenleg,feltoltes ilyesmiket magyaraz ..
koszi.Apollo_21 : nem lopottnak hanem eltuntnek ,es utanna a biztosito tarsasagtulajdonanak szamit.. v vmi ilyesmi. viszont, kijelzo,hatlap elolap akasi akarmi meg midnig tokeletes alkatresznek,szoval van erteke a telefonnak. azert koszi a valaszt.
csak megegyszer annyi h szoval akkor meg aktiv valoszinuleg.?!koszi
-
Winne
nagyúr
Üdv!
Nem találom a megfelelő topicot a kérdésemre, így beteszem ide elsőre, hátha tud valaki segíteni..
A számítógépem a házimozim lejátszójaként van a rendszerben, a tv-re hdmi-vel van kötve, ez viszi a képet, a házimozi erősítőre pedig digit coax kábelen megy ki. Mióta ez az alaplap van benne, azóta folyamatosan szívok vele, sokszor csak időszakosan, tehát van hogy nincs vele gond egy hónapig, van hogy folyamatosan nem működik rendesen.
Az alap probléma az volt, hogy az alaplapi hangkártyára dugva a digit coaxot menet közben elvesztette a hangot és csinálhattam vele bármint, nem segített. Az erősítő összes csatlakozóját végig próbáltam, mindegyiken ugyanaz, kiszámíthatatlan időközönként újra csinálta. Bizonyos esetekben elég volt, ha kihúztam a kábelt és visszadugtam. Gondoltam a kábel lehet a rossz és csináltattam egy új kábelt, 2e forintos dugókkal a végén, elektrotechnikussal forrasztatva. Amikor rájöttem, hogy nem a kábel volt a baj, mentem tovább és vettem a gépbe egy jó minőségű hangkártyát, amihez történetesen egy külső box is van, külön digit coax csatlakozóval, tehát nem kellett a flexijack megoldással bohóckodnom. Mondanom se kell, ezzel a megoldással sem változott semmi.
Most ott tartok, hogy ma volt időm kicsit filmezgetni, végre itthon voltam és ugyanaz a probléma, sőt most egy új verzió is előállt. Nézem a filmet és random eldobja a hangot megint, de ami eddig új, ha most picit pörgetek valamelyik irányba, akkor megint megtalálja a hangsávot és újra megy úgy, hogy nem nyúltam sem az erősítőhöz, sem pedig a kábelhez.
A számítógépen a lejátszó Media Player Classic - Home Cinema x64, mellette ac3filter és Haali Media Splitter.
Ha valaki tudna segíteni benne, annak nagyon örülnék.
-
Joker_5x
tag
Hali !!
Tudnátok nekem olyan oldalt ajánlani amin 80's évek beli klipeket tudok nézni, halgatni és amin nem csak a kép hanem a zenei minőség is ott van a szeren mert nem 2 kis hangszóróval hallgatnám a recsegést
( youtube-rol tudok)
Válaszotok előre is köszi !!
-
Apollo_21
addikt
Én nem venném meg ha a helyedbe lennék...Idén Január....x-y fórumtárs...tökmind1 azóta nemkerült elő..Xperia Arc S18i...hófehér makulátlan stb stb.. tfüggő...igen..a hiba ott volt a dologba h úgy gondolta emberünk 6hónap után h miért fizetné még a t-nek a teló részletét amikor én már rég megvettem..így ment rá szépen az IMEI szám zár szolgátlató által..ugyh a telefon "lopott" ként van titulálva
ÉS kb a kukába való!
Tehát ha lehet !NE! vásárold meg... -
toza
senior tag
hello.utcan vasarolt ipon 4s ....nem volt nallam micro sim,de elado simjevel tmobil szolgalatot lehet hivni akkor az a telefon nincs letiltva igaz?!koszonom.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
Vakegérke #59842 üzenetére
Esetleg tudnátok még abban segíteni, hogy honnan tudnék beszerezni olcsó pénzért női nike airmax cipőt?
Jó a koppincs kínai is, egy a lényeg olcsó legyen..
Vaterán találtam 6200 Ft-ért, de ott 4800 a postaköltség, és nem is DHL futárszolgálattal küldik ezért az összegért.. ezt azért túlzásnak tartom egy csöppet. -
Víz Elek
senior tag
Több mkv fájlt, hogyan tudnék összefűzni egy mkv-ba ?
-
NastyHUN
csendes tag
válasz
rover45 #59833 üzenetére
De akár tartósan 70-80C fokon is elviseli és nem lesz tőle baja (mittudomén, nem szárad ki valami kondi, vagy nem olvad meg valami idővel a nyáklapon ?
Ismétlem NAPI 24 órában akár hónapokon keresztül szeretném terhelni folyamatosan 90-95% környékén mind a 2 GPU-t !!! (merthogy 2 GPU-s a kicsikeValaki tud biztos infót adni erről ?
Nem szeretném tönkrevágni, ez egy 200.000 Ft-os videókártya !!! -
nonee
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne egy két vélemény tapasztalat erről a tabról!
Mennyire jó?nekem facebo0k ,android játékokhoz kellene böngészni,esetleg filmet ,zenét hallgatni..
Szeretnék egy tabot,de pontosan nem tudom mi mennyit bír.ha valakinek esetleg van vmi tapasztalata kérem irjon.
vagy esetleg más tabot is tudna ajánlani.üdvözlet -
Lmh
őstag
Arra gondoltam még, hogy nincs esetleg vmi másik ilyen webcamos csevegőprogram, aminek talán nem ilyen nagy a "gépigénye"?
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
A laptopomat nagyon megterheli ha videóhívással skype-olok. Ha kikapcsolom a webcamomat, akkor sokkal jobb a helyzet, de ezt a bnőm nem igazán tolerálja
. Webcammal 74-76 fokosra melegedik a proci. Kérdésem az lenne, hogy nincs-e valami beállítás, hogy rosszabbra vegyem a kimenő minőséget vagy ilyesmi, amivel talán kevésbé terhelném a gépet.
(Igen, tisztítás valszeg ráférne a laptopra, de jelenleg nem kivitelezhető, mert külföldön vagyok.)Előre is köszönöm!
-
NastyHUN
csendes tag
Sziasztok.
GPU és tuning szakiktól kérdezném, hogy egy komoly videókártyát (nevezetesen HD 7990) mennyire visel meg az, ha napi 24 órában 90-95% os terhelés környékén használok (sima catalyst-os felhúzással, semmi extra tuning)
Normál gyári hűtés (3 venti) van csak rajta.
Milyen hőfokig engedhetem el a meghibásodás legkisebb kockázata nélkül ???Ha így terhelem napi 24 órában akár hónapokon keresztül, okoz e neki bármi problémát, kell e attól tartanom, hogy belehal ?
Elvileg ezeket a kártyákat eerre találták ki és a gyári teszteken ilyen körülmények között is tesztelik.
Később tervben van rá egy komolyabb vízhűtés. Ha azza lényegesen alacsonyabban tartom a hőfokot, az biztosabban megvédi a kártyát ?
Köszi előre is...
Priviben is jöhetnek a szakértő válaszok
-
spiritex
veterán
Valaki tudna ajánlani olyan video chat programot, ami legalább 3-as ingyenes video chat-et tesz lehetővé? A Skype 40-50 EUR/év, a Google Hangouts meg nem jött be. Mi a vélemény az ooVoo-ról illetve olyan webes kamera szobákról, mint pl. a tinychat? Tud valaki valami használhatót? Köszi!
-
válasz
Mythsardan #59829 üzenetére
Natúr USB-nek nézem, semmi fekete mágiára nem lesz szükséged a javításához. Ügyesen és szakszerűen lecseréled, és menni is fog, ha csak annyi a hiba.
Szerk: Azért igyekezz úgy rövidíteni a kábelen, hogy a zavarszűrő fent maradjon
-
Mythsardan
aktív tag
Sziasztok! A minap a barátnőm egy kicsit erősen próbált bedugni a gépébe egy usb-s eszközt, ami azóta nem működik. A port amibe erőltette az hibátlanul működik tovább, viszont amit be akart dugni, azon látszódik, hogy megsérült a vége. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e ezt javítani, esetleg a kábel végét levágni és egy másik male usb kábel végével összeforrasztani, vagy ez így már mehet a kukába?
ui: Remélem jó topicba írtam
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok! Micro-simre vágást...mennyiért csinálnak/hol?
..illetve a kártyán kívül mi kell hozzá? Gondolom az adott készülék...
-
tikshow
addikt
Sziasztok!
Botmixert szeretnék vásárolni 10.000 Forintig. Valami tipp, hogy milyet és honnan?
Jelenleg ez kiszemelt darab, de igazából gőzöm sincs, hogy mi a különbség ez a többi között..Előre is kösz!
-
nova001
senior tag
hello
autos kamerákrol hol tudnék kérdezni melyik topicba ?szerk: megtaláltam
-
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Postai utánvétellel akarok eladni egy videó kártyát. A vevő áll mindent. Mit tegyek? Kell fizetnem a postán?
-
Akcok94
senior tag
Üdv,
olyat kérdeznék, hogy egy asus crosshair V formula lapban, tennék egy gpu-t és mindegy melyik Pcie slotban teszem? két db 16x slot van benne -
ggg666
őstag
válasz
Istikee007 #59817 üzenetére
Szia!
Ha mást nem tudsz, kérdezd meg nála.
-
Istikee007
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy adott egy Hitachi merevlemez ami megadta magátna mai szent napon.Garanci mégn6honap lenne rá,de ahol vettem számitástechnikai üzletbe viszont bezàrt.Ilyenkor lehet valamit tenni vagy nem?(vásárláskor kapott papirok megvannak)
-
HUNgaroczel
tag
Bocsi az offért, de nem nagyon találtam neki megfelelő topikot, és fontos lenne.
Hogy lehet OSX alatt felvenni a képernyőt?
Olyan kéne ami elég gyorsan és egyszerűen megcsinálja, és nem kell sokat várni hogy átkonvertálja meg ilyenek. Esetleg, ha gyors gombal is el lehet indítani az még plusz jó -
Vakegérke
félisten
válasz
dragonfx #59812 üzenetére
Az egyik topic bizonyára bejövős.
-
dragonfx
veterán
hogy rákeresnia forumon hogy mely felhasználóknak van noctua procihütője?
-
Deck
titán
Sziasztok. Hogyan tudnék rendes könyvből ebookot készíteni? Illetve, pl .PDF ből rendes ebookot. Elég a konvertálás hozzá? Bescannelt olyan újságot vagy .pdf-ből ha van benne sok kép lehetséges rendes ebook készítése?
Amazon ebook olvasókra csinálnám. Fontos, hogy egy könyv 1mb körül maradjon.
Valaki otthon van ebben? Tudna segíteni?
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tippmixre lehet sms formájában fogadni, akárcsak a az ötös lottóra, hatos lottóra, etc..?
-
rover45
őstag
válasz
seederking #59807 üzenetére
180 mínusz pár :p
-
spiritex
veterán
válasz
seederking #59804 üzenetére
Olvass utána, ha nem hiszed. Tééényleg! Iszonyat jó. Intersport-ban, vagy ilyen helyeken megnézheted, ki is próbálhatod, ha nem ciki neked. Annak idején vettünk a párommal egy denevér padot is, érdekes jelenet volt, amikor tél kellős közepén levetkőztem normál ruhára, majd fellógattak bokánál fogva és ott lógtam két kisgyermekes család legnagyobb örömére.
80 kg-hoz éppen jó a 90 vagy 100 centis. Kb. 15-18e Ft egy ilyen. Nem repül azért az ember ezen akkorát és olyan magasra, hogy rossz ugrás esetén vinne egy szerénysortEgy fontos dolog van, hogy maga az ugró felület ne nyúljon, annak erős, nyúlásmentes anyagból kell lennie és minden mozgást a rugónak kell felvennie.
-
rover45
őstag
válasz
seederking #59804 üzenetére
Pontosan ezzel a problémával küzdök, pontosan ezekkel a számokkal
-
seederking
őstag
válasz
spiritex #59803 üzenetére
Valóban jól átmozgat egyébként?Kicsit gondolkodóba estem mert bnőmnek még úgy sem adtam ajándék tippet magamra nézve.De nehezen tudom elképzelni hogy ugrálok a szoba közepén.Pl ha rosszul ugrok viszem a szekrénysort
80kg vagyok kb,nem tudom ehez a testsúlyhoz milyen lenne aktuális. -
spiritex
veterán
válasz
seederking #59802 üzenetére
Nem fog hallani belőle semmit, mert a rugók és a felület felvesznek minden mozgást.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OTP Bank topic
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!