Hirdetés
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ipadipad #52840 üzenetére
Buvarruha: Teljesen egyetértek, én sem szoktam az ilyesmit hangosan mondani, mert nálam is itthon rengeteg dolog üzemel úgy, ahogy valójában nem tudna. Ellenben az ilyet általánosságnak nem lehet tekinten, és mivel idegennek adok tanácsot, nem szivesen kapnám később a privát üzit, hogy mekkora #**%#$ vagyok, mert azt mondtam ne foglalkozzon vele, és kidobta a pénzét az ablakon maittam.
Ipadipad: A legtöbb esetben (99,9%) ha 1600Mhz-et tudó ramot teszel olyan környezetbe, ami csak 1333-at tud, akkor tökéletesen megy a rendszer, csupán a RAM fut alacsonyabb órajelen. Én azt mondom, ha a pízed engedi, vegyed csak meg nyugodtan azt az 1600-as RAMot, mert biztos menni fog, talán 1600on is ahogy Buvarruha mondta, de egy esetleges upgrade alkalmával megint csak hasznos lehet a jobb alkatrész.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest