Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpoti
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egyértelmű és kimerítő választ, válaszokat kapni a következő kérdésemre.
Vinyót szeretnék vásárolni, 2TB - 3TB -os kivitelben, de annyi mindent olvastam már a sebességekről és annyira nem egyértelmű, hogy fogalmam sincs melyik lenne sebesség terén a legjobb választás.
A válaszokat előre is köszönöm... -
Bero
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom még hol tegyem fel a kérdést, ezért megteszem itt.
Van egy kis gond az asztali gépemmel. Sajnos előfordul néha, hogy egy leállítás után nem hajlandó újból elindulni a vas, csak áramtalanítás, pár másodperc szünet és újrapróbálkozás után. Nem mindig teszi ezt, viszont néha a rendszer újraindítása is leállítássá alakul, ugyanígy (áramtalanít->vár->újrapróbál) tudom csak indulásra bírni. Hol kezdjem keresni a hiba okát?
Előre is köszi! -
kexksz
addikt
Akkor mi a teendő, ha mindig elmegy a Wi-Fi ha megy a mikró?
-
trialboj
őstag
Nem találtam jobb helyet, mert mindenhez kapcsolódik kicsit a kérdés:
Mennyiért lehet eladni jelen korban (2013 gyengébbek kedvéért) a következő konfigot:
Asus M4A785TD-M Evo, AMD Phenom II X4 Black Edition 965(never hacked), Arctic Freezer 13, Corsair XMS3 2x2 GB DDR3-1333 + Corsair XMS3 2x4 GB DDR3-1333, Sapphire HD6850 1GB GDDR5(never hacked), WDC WD1002FAEX-00Z3A0, PIONEER DVD-RW DVR-115D, Chieftec CTG-500-80p, Arctic Freezer 12 (120mm)
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Apollo_21
addikt
válasz #62853120 #51886 üzenetére
Remélem a segítségedre voltunk, és megoldódik
ÉN elvagyok a 7-essel..bár nem laptopon...win8 a csempe hogyishívjákkal elég idegen
Úgyanígy voltam a 7essel is xp után...ameddig lehetett halasztottam a váltást DE! megérte a 7esre[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
törölt tag
-
spiritex
veterán
válasz fastleslie #51883 üzenetére
A Polgári Törvénykönyv szavatosságra vonatkozó rendelkezései előírják, hogy a kijavítást a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni, tehát úgy látom ezt a feltételt már teljesítetted!
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
fastleslie
senior tag
Toshiba hiba:
Új okostévé megadta magát és hetek óta szervízben van, alkatrészre vár.
Nem tudja valaki, meddig kell várni? Fogyasztóvédelmi szempontból? Mikor állhatok el a vásárlástól, vagy kérhetem a cserét?
Már eddig is többet volt szerelőnél, mint amennyit működött![ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne!
MSE-MBAM kombót használok és tegnap szúrópróbaszerűen teljes vizsgálatot végeztem mind két progival és a Malwarebytes talált egy trójait!
Arra emlékszem hogy torrent klienseket töltögettem le különböző verziókban és mikor a legújabbat feltelepítettem a google chrome eszköztára bővült egy sórral.Gondolom valami plugin lehetett.
Nem tudom, hogy jött be ez a trójai,3-4 oldalt használok rendszeresen és kész.
Valaki megtudja mondani milyen vírus ez amit az mse átengedett?
-
pelenka35
őstag
SSD nél melyik márkát (megbízhatóság szerint ) érdemes választani ?
Corsair
Intel
Kingston
OCZ
Seagate
Samsung[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
MaxxDamage
félisten
válasz rover45 #51876 üzenetére
ECC -ből 1db modult se lát , se 1-esével se mind a 4-et (semmit) , van 4db 512 (2GB) sima DDR-400-as (Corsair Value Select VS512MB400) amit lát megfelelően , volt már nálam 4db 1GB -os PC-2100-266MHz -s Kingston DDR1 RAM (sima DDR) és abból látott 3-at , de ha 4db volt beépítve akkor kép se volt. Azt mondták, hogy csak ECC esetén látja a 4GB -ot sima DDR esetében 3GB -ot lát max. a lap. Megint zsákbamacskát vettem?
A RAM típusa Kingston KTC7494/1G (4db egyforma modul)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
rover45
őstag
válasz MaxxDamage #51875 üzenetére
am most mennyit lát belőle?
illetve mennyit lát a bios és mennyit az oprendszer? -
MaxxDamage
félisten
válasz rover45 #51872 üzenetére
Köszönöm, megnéztem és az 1.2-es verzió van rajt
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
rover45
őstag
válasz MaxxDamage #51870 üzenetére
ez egyik sem erre vonatkozó beállítás.
nem lehet, hogy inkább egy bios frissítés segítene?MSI szerint ez a legfrissebb rá: LINK
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Valaki esetleg tudja , hogy MSI MS-9105 Pro266TD Master-LR -nél mik a megfelelő Memory beáll. ,hogy lássa a 4GB ECC RAM -ot ?
pl.
Memory Hole - Disabled ? vagy 15M - 16M ?ECC Memory Parity/ECC Check -t Enabled -re löttem be (mivel ECC van benn)
Többi beáll. nemtom ECC memory esetén , de ha csak simán (beáll. nélkül belerakom a 4x1GB Kingston (266MHz-PC2100) RAM -ot akkor ezt dobja ki az alaplapi LED
Míg valaki nem mond valami biztosat addig nem állítgatok semmit
Előre köszönöm !
L
-
tusi_
addikt
Halli
Kérdésem lenne. Win xp sp 3-nál a wifis letöltés scpvel csak 300kb/s, ugyanez a gép ugyanonnan Linux Minttal 1,2 MB (ennyi a max, amivel jöhet a szerverrel az adat)
MItől ilyen lassú? Kábelen megy az 1.2 MB xp-vel is.
eat, sleep, play, replay
-
Apollo_21
addikt
válasz #62853120 #51864 üzenetére
Tudom h amatőr kérdés..de vinyó lekapcsolása az hogy van beállítva? mert lehet h leállítja..és amikor megakad akkor pörgeti újra fel...a "hiba" erre is utalhat Nagyon hasonlít ilyen jelenségre. Vagy ahogy az elöbbiekben HDD Sentinel..hátha vmi kehe van.
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
törölt tag
Sziasztok!
Laptopra frissen telepített Windows 8-cal vannak a következő problémám.
- állandóan belassul
- mappa megnyitása után, ha kijelölök egy elemet, másolni szeretném vagy vele bármit,akkor gyakran megakad a rendszer, kiírja hogy (Nem válaszol)
- film/zene lejátszásakor a hang nem indul el azonnal csak pár másodperc késésseRendszer frissítve van, legfrissebb driverek fent vannak. Mi lehet a gond?
-
Vakegérke
félisten
válasz #85154688 #51852 üzenetére
Nem hardverhiba. Pusztán rákérdez a rendszer, hogy szükséged van-e még a kapcsolatra. Ha legközelebb pipát raksz az üres négyzetbe, többé nem fog érdeklődni.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
gamer187
tag
Hogyha napok óta szívok egy háló kártya driver hiánnyal és semmi kedvem ebben a 40 fokban tovább bíbelődni vele akkor, egy ilyet kell beszereznem kábel nethez igaz?
-
jani1973
tag
Vettem egy HB405SU házimozit . Nem tudom hogy miért nem engedi a youtubot nézni . A picasa , accu weather és a canal play is működik pedig .
Routeren keresztül csatlakozik vezetéken . Egyedül csak a youtub-nál csinálja ezt és ezt a hiba üzenetet írja :There may be network congestion
Lehetséges hogy a routeren kellene beállítani még valamit ?
Előre is köszönöm a válaszokat .
-
törölt tag
válasz Vakegérke #51851 üzenetére
Köszi,de mindjárt be is zártam az ablakot így nem pipáltam ki,olyan 4 hónappal ezelőtt dobta be ugyan ezt az üzenetet azóta most először...Legelőször is simán bezártam...Akkor véleményd szerint ez nem hardverhiba???Pl nem az integrált hálókártya vagy a modemem a hibás?Köszi szépen...
-
addikt
Hi!
Beüzemeltem otthon egy másik routert repeater funkcióval.Elméletileg ua a sávon adja a wifit mint a másik,de néha elmegy a wifi fő routeren.
Zavarhatja a repeater a fő routert vagy nem?Tovább nem teszteltem még,de restart eddig megoldotta. -
MaxxDamage
félisten
válasz Impressa #51843 üzenetére
Szia,
Nagy köszönet !
L
-
törölt tag
Sziasztok...Ma miután bekapcsoltam a gépet és 20 percet neteztem egyszercsak megjelent ez az üzenet [link] ezt mi okozza?Ez valami hardverhiba lehet szerintetek?Köszi előre is... T-home netről van szó,csak modemem van,router nincs...
-
gamer187
tag
Gyors kérdés bocs ha off !
Tud valaki erről valamit??!!:
T-mobile előfizetésről van szó. Tegyük fel hogy fel veszek egy telefont, vállalok 2 év hűséget stb meg is van jól ment minden. DE nem nekem kell a teló viszont csak én kapom meg kedvezménnyel az aranykártyám és a jól fizetett előfizuk miatt, ezért át írást csinálok egy adott személy nevére át írom az egész előfizut, ez az átírás elvileg 6500ft ez után az új előfizetőt terheli a számlafizetés, hűség, minden cak un pakk.
ui.: ezt nem én találtam ki, és erre azért lenne szükség mert megkért rá egy fontos ember viszont én másnak a saját nevemben soha nem fogok felvenni semmit.
van egy ilyen kiskapu állítólag, ti mit tudtok erről?
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz MaxxDamage #51840 üzenetére
Szia!
Erre a topic-ra van szükséged:Svájci és egyéb órák topicja
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Egy ide nem tartozó kérdés így OFF -ba megy !
(nem találtam ennek való fórumtémát...)Olyan embert keresek aki ért az órákhoz , Pontosan Doxa (California) ezzel majdnem megegyező típus (csak a számlapja más rendezésű - dátum-jelző a 4-es helyén található , továbbá a 12,3,6,9 -es számmal van jelezve) info ügyében aki ért hozzá az kérem privátban jelezze !
Sajnos nem találtam erről a példányról (100% -ig megegyező) semmiféle info-t !!!Köszönöm !
L
-
Elvagyok
senior tag
Az 51830hsz.-re valaki?Laci.
Soha többé ...
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég 1x cdrom.sys és 2x ntoskrnl.exe kékhalált kaptam, 64 bites Win7 -tel. Mi lehet a hiba oka és hogyan lehetne orvosolni?Kieg.: most kaptam dxgkrnl.sys miatt kékhalált. Továbbá viszonylag sűrűn, minden nap legalább 1-2x előfordul, hogy a VGA illesztőprog. összeomlik majd helyreáll. Ilyenkor van egy kis blackscreen utána nagyjából minden rendben. A cdrom.sys -nél és a dxgkrnl.sys -nél is ezt gondoltam, de itt kb. 5x közvetlen egymás után csinált hasonlót, végül kékhalál.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Ruszki
senior tag
válasz spiritex #51833 üzenetére
Üdv!
Rendben megyek megnézem mert most nem vagyok ott!
De láttam hogy valakinek combofix-el sikerült megoldani.
Megpróbálom azzal is!Üdv,Ruszki!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
spiritex
veterán
válasz Ruszki #51832 üzenetére
Próbáld az Internet Explorer / Tools / Internet Options / Connections / Lan Settings-nél kivenni a pipát a Use a proxy server mellől, ha lenne.
AVG vagy Norton nincs a gépeden? Mert azok is okozhatják. Van valami Link scanner-e az AVG-nek, azt tiltsd le.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Ruszki
senior tag
Üdv!
Egy fura jelenséggel van dolgom,hogy olyan mintha nem lenne net.Azért mintha mert ping megy folyamatosan,utorrent megy de egyik böngészővel sem hajlandó semmilyen oldalt behozni(IE,FF,GC).Valakinek valami ötlet!?Én valami vírusra gyanakszom!De ha nem jön össze akkor WinXp reinstall lesz.
Előre is köszönöm!
Üdv,Ruszki!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Kérek szépen segítséget!Tápot cseréltem mert az előző táp cicergett vagyis valahol ívet húzott tehát cseréltem.Ezzel a táppal megy minden a gépen de a vinchester állandóan megy,a VGA kártyám a monitort nem kapcsolja be,pedig tegnap hibátlanul működött minden!(VGA,vinchester,Plextor CD/DVD író-olvasó)Laci.
Soha többé ...
-
Hunork
veterán
Üdv!
Saját topikban nem jött válasz, ezért megkérdem itt is.
Egy gondom lenne: van egy Lenovo G520 laptop (már 5 éves!!), ami bizonyos (mindig más) időközönként újraindul. De csak ha semmit nem csinál a gép. Játék, egyéb programok futása közben soha. A gépen nincs beállítva, hogy mikor kapcsoljon ki, menjen sleep módba, semmi, éppen azért, hogy NE menjen. Mégis megteszi. Mitől lehet ez? (bár egy Win reinstall befigyel még a hónapban, mikor szabin leszek, lehet, az majd megoldja)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
spiritex
veterán
válasz anonymus89 #51827 üzenetére
De az alján nem írja a szária számot? Mert akkor az alapján be tudod lőni.
Esetleg még ezt nézd meg: [link][ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz anonymus89 #51824 üzenetére
Na mindegy, itt biztosan találsz megfelelő driver-t, mert itt széria számok szerint meg lehet találni azt, ami neked jó lesz: [link]
-
spiritex
veterán
válasz anonymus89 #51824 üzenetére
Win7-hez?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Adott egy Canyon wcam43g webkamera aminek a telepítő cd-je eltűnt. Tudnátok linkelni valami telepítőt hozzá mert a honlapon találhatóval az istennek sem akarja feltelepíteni
Köszi előre is!
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
megint én
őstag
SZiasztok!
Nem tud valaki olyan útvonaltervezőt amiben MINDEN benne van? Azaz a VOLÁN IS!Mert egy nagyon rövid ideig at utvonalterv.hu-n volt, de leszedték:
"A távolsági autóbusz közlekedést a VOLÁN Egyesülés kívánságára átmenetileg eltávolítottuk!" -
X@b3e
addikt
Hogy tudnék egy gyári Vista Businessből win7-re upgradelni?
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
spiritex
veterán
-
soo277
őstag
Sziasztok HELP kellene.
elhagytam a fényképezögépem USB kábel ét
A típusa CASIO Exilim EX-Z85
valaki nem tudna pár linket ahonnan lehetne hozzá rendelni,magyarból(külföldiről nem tudok)+(utlni stb...se)
köszi elöre isBT: wersoo#21211
-
t.zolka
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek rajtam! Eladtam a D-Link DNS-320L típusú NAS-t és vettem helyette egy 345-öst. A 345-ös kapott 4db egyforma HDD-t, és erre szeretném felmásolni a megmaradt 2 HDD tartalmát. (a 2 HDD JBOD típusúra volt formázva) Beleraktam egy rack-be, de a Win 7 Home Pro. 64 nem látja, csak mindenáron formázni akarja a partíciókat! Letöltöttem valami ext2explore nevű programot, de az sem látja! Ajánlották, hogy tegyek fel egy Linux alapú rendszert, (Ubuntu-ra esett a választás) de azzal is csak egy 1,1GB-os partíciót lát! [link] Nem szeretném elbukni az adatokat, ha van valakinek valami ötlete, az legyen olyan kedves és ossza meg velem!
Előre is köszönöm mindenkinek! -
manoarc
senior tag
Sziasztok !
MKV-ból AVI-ba konvertálásra kinek melyik progi jött be ?
Köszönöm a tippeket előre is
{。^◕‿◕^。}
-
sonaj0203
aktív tag
válasz zolka95 #51785 üzenetére
A vírusírtók vírust írtanak ez a qvo6 meg nem igazán az szerintem. Még akkor sem, ha hasonló hülyeségeket csinál.
A melegedés ilyen melegben egy passzív kártyánál még normálisnak mondható is lenne, van a gépházban ventilátor? Az lenne jó ha lenne benne mondjuk kettő egy elöl-alul szívná be a "hidegebb 30-40" fokos levegőt egy meg hátul-fentebb fújná ki a meleget.
A passzív hűtő, vagyis a hűtő borda nem igazán romlik el, de a paszta a hűtő alatt kevés lehet vagy száradhat stb., vagy nem elég szoros az érintkezés a gpu felületével, egy öregebb kártyánál ezek elő fordulhatnak, vagy a ki és beszerelésnél mozdulhat csöppet a hűtő.Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
VoidXs
nagyúr
válasz anonymus89 #51800 üzenetére
P4-nél még dedikált VGA kell HD videókhoz.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
pocokxx
Közösségépítő
Tudtok olyan hálózati forgalom monitorozó programot, vagy lehetőséget, amely legalább egy órát folyamatosan "rögzít" max. netkapcsolattal, pinggel, és szakadozásokkal együtt?
A ping -t kapcsolóval azért nem jó, mert a "host unreached" nem számít elveszett csomagnak.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #51808 üzenetére
Pontosítottam volna a leírást no mindegy szóval chrome alatt nem csinálja csak tűzróka....
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
leslieke
Jómunkásember
-
pelenka35
őstag
Nexus 7 8GB tablet Refurbished (NEXUS7-1B001A) + Android 4.1 operációs rendszer
Refurbished=ez mit jelent ?
Egyébként érdemes megvenni ezt a tabletet 45.000ft-ért ?
Gamertag:Rob3rt75
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Akad itt olyan aki mostanság volt PÁV-on?
Jelentkezés beküldése után hány napra, hétre kapott időpontot?
Így szabadságolások miatt nagyon nem mindegy -
orion1025
őstag
válasz anonymus89 #51800 üzenetére
Flash Player, java fel lett rakva a legújabb?
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest