Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barisj
aktív tag
válasz #65675776 #27035 üzenetére
most van beszerzés alatt egy bontatlan arctic twin turbo pro. az már jó lesz nem? elvileg rá is megy. akkor toljak egy bios resit azzal az ATi WinFlasshel?
és az az ezer féle diagnosztikai program,az kb 2. és csak tesztnek raktam fel h mivan.. már csak a furmark van fent
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
zotya31
csendes tag
hali azt szeretném kérdezni h fel tolom 3000-ghz procim 3300-ra minden oks csak internetem nincs mikor 3000-van semmi gond de amit tuningolom nincs internetem biost frisitettem P5PKL asus alaplapom van!!
-
Puma K
nagyúr
A korábban említett Borderlands 2-vel kapcsolatos problémám megoldódott.
Mégpedig úgy, hogy felraktam az én gépemre a játékot beregisztráltam és már lehetett is letölteni Steam-en.
Köszönöm a javaslatokat!
Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
törölt tag
válasz barisj #27034 üzenetére
Esetleg oldd fel a zárást. Viszont így is rohadt meleg az a kártya. Üresjáratban produkálja ezt? Mert még a referencia hűtéssel sem ilyen meleg az a kártya.
Esetleg még ATi WinFlash-sel nem ártana lementeni a kártya BIOS-át, és megnézni Radeon BIOS Editor-ral, hogy milyen értékek vannak benne definiálva.
Baromságok: ezerféle diagnosztikai program, FurMark...
-
barisj
aktív tag
Helló! Van egy Msi x1950xtx 512mb 256bit GDDR4 karim, és valami nem stimmel vele..
Msi afterburnnel semmit sem jelez ki,nem lehet állitani a fan speedet,huzni sem lehet stb..
Riva Tuner progival próbáltam feljebb venni a fan speedet,de nem lehetett mert azt irta ,hogy Catalyst detected.. Aztán most GPU-z a GPU core clock 650mhz helyett 506mhz.. CPU-z sem irja ki normálisan az adatokat.. és most néztem Furmark progival,és 8 kemény fpsem van, semmit nem ir ki,hogy hány fokos,hány mhz-n pörög.. semmit.. ez miért van? valaki segitsen plzképek:
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
Lenry
félisten
C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default
ezt a mappát kell kimentened és visszamásolnod az új gépre
vagy bejelentkezel a Google-fiókoddal a Chrome-ba és felszinkronizáltatod az egészet a Google-nek, aztán az új gépen is bejelentkezel és oda meg letölti (persze ez csak akkor áll, ha elhiszed, hogy a Google-t nem érdeklik az adataid, vagy nem érdekel, hogy a Google-t érdeklik-e az adataid)
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Winne
nagyúr
Üdv!
Google Chrome-ból hogyan tudom lementeni a könyvjelzőimet és a mentett oldalaimat, jelszavaimat, hogy egyszerűen vissza tudjam másolni egy másik gépre telepített chrome-ba?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Blaze71
őstag
Sziasztok! Notebook-ot szeretnék venni egy főiskolásnak. A lényeg, a netezés és az esetleges iskolai feladatok. Másra van otthon gép. Nézegettem az olcsó AMD (E300-E450) processzoros notebook-okat és a szintén olcsó B sorozatos processzorral (B815-820-960) szerelteket is. Melyiket érdemesebb?
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
whited
addikt
Ha ilyen dvd író van a notimban, akkor a dupla rétegű dvd-t tudom írni, de csak a +-ost?
matshita dvd-ram uj8a0asw[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
kornyiktamas
aktív tag
Sziasztok.
Roccat kova egerem van azt szeretném megkérdezni melyik a legjobb egérpad hozzá? Roccat Sota, taiotó? mit ajánlotok? elvileg a sota a legjobb hozzá úgy hallottam nemtudom milyet vegyek
köszi -
Hunork
veterán
válasz marec1122 #27020 üzenetére
Igen, mindegyik kis méretben van...kábelt találtam, de mindkét végén vékony fejűt, meg másmilyent...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz marec1122 #27017 üzenetére
Hogy ez hangkártya é e, nem tudom, de egy biztos: nyomtatókábel. De ettől még lehet...neten nézegetek, de nem látok egy értelmes képet sem...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
marec1122
senior tag
sztem ez a kábel az.szerintetek?
[ Szerkesztve ]
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
ezen a képen alul látható egy kábel(alul,középen) ami feltételezésem szerint arra való hogy a számítógéppel összekössem a külső hangkártyát. azt hiszem hogy annak optikai-usb kábelnek kell hogy legyen. a kérdésem az hogy ti is így látjátok e és ha igen akkor hol lehet ilyet külön beszerezni.
üdv Marec
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
kekkec
aktív tag
Sziasztok!
Aprón szeretnék eladni még garanciális cuccot, de a számlán egyéb más tételek is vannak.
Ilyenkor mi a megoldás? Fénymásolat az egyéb tételek letakarásával?Előre is köszi a segítséget!
üdv.
-
Satyricon
addikt
Lehet újabb kell neki. Bár nem hiszem, hogy olyan régi...
Am ezeket rózsaszínezte be:
ndis.sys / win op rendszer fájl
ntkrnlpa.exe / win op rendszer fájl
Rt86win7.sys / realtek pci e adapters (alaplapi hangkariról lenne szó? Mert nem azt használom, hanem egy külön X-Fi hangkarit)(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
xxxthrief
aktív tag
SZIAsztok
ey mi;rt van<
ha megnyomok 1 gombot akkor mast eszlel meg a z az y ... az abc 2. betuje ' ez...
nemtudom mi lehet szerintem elallitodott..
hogz lehet vissza allitani?Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Amint már írtam régebben is, kékhalálozik a gépem... Feltettem a bluescreenviewert, és 3 fájl piros volt benne. Ez mit jelent? Ill. tud valamit ez a progi, ami megszünteti a kékhalált?
Esetleg Ti valami megoldást rá tudtok? memtest nem jelzett hibát, proci nincs húzva, se vga, se memó...
Szerk.: Megfigyeltem, ha elindítom az utorrentet, rá 10-15 percre jelentkezik a kékhalál. Összefüggésbe lehet vele?
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Mercutio_
félisten
Tud valaki pesten olyan műszerész(?) szakit, aki egy ránézésre külsérelmi nyom mentes Panasonic DECT-telefont megnézne, és esetleg külön díj nélkül adna javítási árat rá?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest