Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz Realradical #26298 üzenetére
Akkor visszaállhatott az eredeti,jó állapotra?
Gigabyte DUAL BIOS-a van.
És fogalmam sincs,milyen beállítások voltak benne...Alaplap: GIGABYTE GA-790XTA-UD4
Érintkezési hibája lehetett,mert azóta jól működik,mióta ki/be csatlakoztattam a kábeleket.
Minden jó,foglalkozzak vele?
Külső HDD-nek,pendrive-nak tud valami hibát csinálni?[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
én guglizzak neked?
Hogy tudom a UPC Chello internethez a routeremet beállítani?
"Összekötöd. A modemből jövő kábel a router WAN portjába dugod, a számítógépet meg LAN1 -el kötöd össze.
Bekapcsolod a router -t majd a gépet.
Előhívod a router webes admin felületét:
http://192.168.2.1
Felh.:admin
jelszó:1234
Elindítod a csatlakozásvarázslót "Quick Setup Wizard"
Az időbeállítások után Cable Modem -et választasz.-->next
Host name -nek nem írsz semmit, viszont klónoznod kell a számítógéped mac címét " Clone MAC Address" gomb. OK.
Ez után lenni kell internetnek. Már csak a Wi-Fi -t és a titkosításosát kell beállítani. HA NEM HASZNÁLOD A WI-FI EGYÁLTALÁN, AKKOR TILTSD LE!.
Ami még fontos, hogy annak a számítógépnek a MAC címét kell klónoznod, amivel közvetlen kábelmodem kapcsolattal is internetezni szoktál. A többi gépet, a beállítás idejére inkább húzd le a router LAN portjairól."¯\_(ツ)_/¯
-
Realradical
őstag
válasz Kezdő vagyok #26295 üzenetére
A rendszer nem tudott elindulni többször. Jó eséllyel rosszul voltak beállítva az órajelek ezért a BIOS-ban beállított értékek visszaálltak az alaphelyzetre. Csekkold át, hogy minden a vasnak megfelelően van-e beállítva.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Plavix
tag
Helló!
Win 7, SSD-ről bootol, HD 6790 Sapphire. Új partició, új win. A bootolás 1-2 másodperc. Fölteszem a videokártya driverét, és a bootolás 50 másodperc lesz. Ötlet, segítség? Megköszönöm!
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Ez a szöveg pontosan mit is jelent?
THE SYSTEM HAS EXPERIENCED BOOT FAILURES BECAUSE OF OVERCLOKING.
LAST SETTINGS IN BIOS SETUP
MAY NOT COINCIDE WITH CURRENT H/W STATES
CURRENT CPU SPEED 17.0X200 MHz
MEMORY SPEED 1333 MHz
HT SPEED 2000 MHz -
zolizeus
csendes tag
bocs igazad van elírtam a
nagy öröm mámorban hogy végre megy a gép.Igazí tudatlan újonc!%! windows élmény index: 7.6, 7.9, 7.9, 7.9, 7.9,
-
Kwarr
csendes tag
Üdv!
Mivel reseteltem egy Gigabyte GN-BR01G típusú routert, (az alapfelhasználónév és jelszó nem működött - wifi jelszót akartam volna megváltoztatni), újra kell konfigolnom. A probléma az, hogy a router varázslója alapból azt állapítja meg, hogy statikus ip-vel csatlakozok az internetre, de a szolgáltató (UPC) által adott lapokon amin az alapadatok vannak, semmiféle IP címek sincsenek, csak is felhasználónév, jelszó, szóval gondolom nem ezt használja. Ha manuálisan állítom be az internet kapcsolatának típusát, PPPoE (felhasználó nevet és jelszót megadom) vagy dinamikus ip, nem csatlakozik fel a internetre. Elvileg csak ennyi lenne a teendő a router leírása alapján. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a probléma?
-
zolizeus
csendes tag
megoldva.....
kulák cpu fan......
most nézem hogy low-on vana speed
KÖSZI a válaszokat .....
szemét gép.......
huh...
edit elfelejtetem hogy manuálisan álítható a cpu fanom órajele O_O
hejesirásért bocs de mára már totál kivagyok ez volt a pont az i-re[ Szerkesztve ]
Igazí tudatlan újonc!%! windows élmény index: 7.6, 7.9, 7.9, 7.9, 7.9,
-
Realradical
őstag
válasz zolizeus #26283 üzenetére
Próbáld meg egy memóval. Ha úgy is adja tedd át másik slotba. Ha úgy is akkor másik memót nézz ugyanígy. Ha úgy is akkor jó eséllyel nem memória gond lesz.
@zolizeus
Ez volt a másik tippem. Nem jó helyre tetted a CPU fan kábelét. System venti slotjába nyomtad és a BIOS meg sikítozik, hogy nincs proci hűtésed. Vagy tedd át másik pinre, vagy állítsd le a riasztást.[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
Hogy a répába lehet letörölni a Microsoft Office Click-to-run 2010-et?
Nővérem laptopjára van telepítve és nem engedi - sem programs and featuresből sem safe modban ugyan innen, se sehogyan sehonnan. Ha a keresőben rákeresek nem találok semmit róla. -
zolizeus
csendes tag
nah ez fura
képet már sikerült elő csalnom de ami a videoban van az ugyanugy megmaradtszerkesztés: CPUfan eror
ezmeg mi a tölöölöm???[ Szerkesztve ]
-
zolizeus
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=vkBSXw87Clk&feature=plcp
már vagy 4x-er kivetem azokat a tetü ramokat ehez nincs köze a tpu epu kapcsolonak ugye??Igazí tudatlan újonc!%! windows élmény index: 7.6, 7.9, 7.9, 7.9, 7.9,
-
Realradical
őstag
Ezt nem értem. Milyen linket szeretnél? Most produkáltál róla egyet.
Azzal a leírással amit linkeltem egyszerűbb az élet, de te tudod.szerk: Ja most nézem, hogy bekevertelek, bocs nem is neked volt gondod
[ Szerkesztve ]
-
válasz Realradical #26276 üzenetére
?? Az USB/DVD download tool? Van vmi link erről?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Hunork
veterán
válasz zolizeus #26272 üzenetére
Itt bogarássz, szerintem nem jól figyelted a hangokat... [link]
Bocs, már írták előttem...
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz spista222 #26274 üzenetére
+1
Konvertálás, nálam is működött, COD, BF3 lett így felvéve még korábban."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
-
spista222
addikt
válasz Dexter-2000 #26267 üzenetére
Nem lehet hogy csak azért szaggat utólag, mert a fraps nem tömörít csak egy az egybe kiírja fájlba ami a képen van és azt nem tudja megfelelő sebességben olvasni?
Próbáld átkonvertálni Divx-Xvid formátumra pl Virtualdub-al.
Ha a fraps-al nem tudod felvenni szaggatás nélkül akkor mással se fogod tudni így csak amit előttem is javasoltak segíthet rajta hogy külső HW-rel veszed fel megfelelő sebességen. -
zolizeus
csendes tag
hejesírásért bocs de sürgős amugy ép gyilkolni akarok-....
lehet többet bipelt pilanat meghalgatom újra.
hd7970-em van ereős táápal azok stimelnek a mem-ok világit/vilog pirosan O_Oszerkesztés: vagy 5x csipan a hosszú után rövidet..
[ Szerkesztve ]
-
siebener
aktív tag
válasz Realradical #26269 üzenetére
Másik pendrive van, köszönöm.
Eredeti Windows-om van, köszönöm.
Oldalt, ahol leírják, hogyan lehet pendrive-ra telepítőt "varázsolni", tudom, köszönöm.De egy pendrive más kukázva lett, és hogy még egyszer nem állok neki, az tuti.
-
törölt tag
válasz Dexter-2000 #26267 üzenetére
Külső hw-t.
-
Realradical
őstag
válasz siebener #26265 üzenetére
Új pendrive vétel- 3000ft
MSDN-ről letöltött eredeti Windows - 0ft
Pen drive-ra tenni egy telepítőt - megfizethetetlen@zolizeus
A helyesírásoddal embert lehetne ölni.
1 hosszú 3 rövid beep az VGA hiba. Rá van dugva a +tápkábel? Rendesen a helyén van? Ha igen akkor másikkal próbáld meg. A táp ugye nem régi gépből kiszerelt Codegen 300W ?[ Szerkesztve ]
-
zolizeus
csendes tag
Helló
NAGYON sürgősen kéne a válasz előőre is köszöném!!
TEhá:t
asus p8z77m-pro i5 3570k cou stb stb..
és van1 kingston hyper x lovo 8gb dual kit ramom és ma délután havernál össze dobtuk a gépet elindult minden igaz ott is szorakozot de 1x-er csak sikerült
haza hoztam és semi pénzért nem akar meni mindenje megvan a memok pirosan vilan ....
ha sikerül elindulnia 1 csipanás majd hosszabb idő után hosszú rövid 3x
ezügyben tudnátok nekem segíten választ nagyon megköszönémIgazí tudatlan újonc!%! windows élmény index: 7.6, 7.9, 7.9, 7.9, 7.9,
-
Dexter-2000
őstag
mit érdemes használni játék felvevéséhez ami jó minőségben felveszi a videót és nem szaggat amikor lejátszom?
eddig fraps et használtam de 1080p felvevést utólag szaggatva játssza le...Szép napot!
-
siebener
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Azt hiszem, egy igazán ostoba kérdést fogok feltenni, de nem baj, akkor is felteszem.
Szóval: adott egy Windows 7 telepítő, teljesen legális, nem másolt, eredeti. Viszont a lemez egy hibás olvasó miatt megkarcolódott, ezért telepítés közben állandóan megállt, és hibaüzenetet adott. Nem fejteném ki, hogyan, de sikerült lemásolni a DVD tartalmát számítógépre, aminek segítségével megpróbáltam egy bootolható pendrive-ot eszkábálni, ami viszont nem sikerült, ráadásul tönkre vágta a pendrive-ot, ami ezáltal kukába lett elhelyezve.
DVD író viszont jelenleg nincs, legalábbis olyan, ami működne, ezért aztán nem tudom a lemez tartalmát egy másik lemezre kiírni. (Mielőtt bárki bármit mond, a jogszabályok megengedik a biztonsági másolat készítését, legalábbis úgy tudom, meg még itt páran szintén úgy tudják, és ha valakik, akkor ők aztán nagyon).Szóval, az megoldható-e, hogy a számítógépen lévő mappában található telepítő file segítségével a jelenlegi op.rendszerre feltelepítsem, felfrissítsem a Windows 7-et? Remélem, érthetően fogalmaztam.
Egyébként a válasz gondolom nem, de muszáj volt megpróbálnom...
-
dani3l
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a legjobb helyen kerdezem, de meg tudja nekem mondani valaki, Adobe Reader 10-ben hol tudom kikapcsolni a hardveres gyorsitast? Mert kezd mar kicsit idegesiteni, hogy megnyitok egy pdf-et es folyamatosan bug meg melegszik a gep.. Beallitasok között nem talaltam sehol.
Es egy teljesen mas kerdes: Ha moderatort keresek "szemelyes" okbol, azt hol kell megtenni? Van erre valami külön topik, vagy csak keressek egyet aztan irjak neki? "Moderatort keresek a forumhoz" topikba nem akartam beirni.
(Az ok egyebkent annyi, csak hogy könnyebb legyen valaszolni, hogy van e barmi lehetöseg korabban törölt privat beszelgetes visszaszerzesere..) -
marec1122
senior tag
sziasztok!
a következő problémával állnék elétek. hozzá jutottam egy cs6 photoshophoz. amikor használom és képet szerkesztek nem mindig de elkezd föl le remegni a képernyő. főleg kijelöléseknél pozicionálásoknál. ez a fel le irányuló remegés mitől lehet? vga hiba esetleg beállítás. amikor néztem videosmarton a tutorialt akkor is remeg. ha youtube on nézek tutorialt akkor nem. elég zavaró.. :S
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
HollyBoni
veterán
Egy 2k(2560x1440) felbontású film lejátszásához minimum kb milyen hardverek kellenek?
-
GrandeP
addikt
Egy gyors német fordítást valaki?
Légyszi...
Köszi...
Nem értem h elengedi a 660-as büntit vagy pedig részletfizetést engedélyez nekem?!
Sie schulden aus dem oben genannten verfahren noch einen betrag von insgesamt 660 eur.
Für die noch offene forderung werden in widerruflicher Weise Raten in Höhe von 20 eur bewilligt.
Die erste Rate muss spätestens am 20.10.2012 eingegangen sein, künftige Raten zum entsprechenden Termin in dem Folgemonaten.
Raten in dieser Höhe sind im Hinblick auf der Art der Forderung und Ihre persönlichen und wirtschaflichen Verhältnisse angemessen.
Die Zahlungserleichterungen entfallen, soweit eine aufrechenbare Gegenforderung vorliegt.
Falls Ihnen in diesem Verfahren zu einem früheren Zeitpunkt bereits Zahlungserleichterungen (Raten oder studung) bewilligt waren, werden diese hiermit gegenstandlos.
Ist eine Rate nicht zum jeweiligen Fälligkeitszeitpunkt auf unserem Konto eingegangen, so entfällt die Vergünstigung der Ratenbewilligung....
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
-
Amur
addikt
mit kell beállítanom hogy xinput-os és directinput-os gamepad-ot egyszerre kezeljenek a játékok.(konkrétan a pes2010-ben nem engedi egyszerre a két kontrollert).
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
vilmaboy
őstag
válasz F.B.I. #26251 üzenetére
pedig a firewire kábel lényege az lenne, hogy vezérelni tudod vele a kamerát és 1:1ben át tudd vinni a képet a gépre. A kamera setupjában nincs semmi elállítva? Win7hez való a progi és a driver? Vagy nem 7esed van?
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
válasz sorisori #26246 üzenetére
Ebben a topikban tedd fel inkább a kérdésed... Ott laknak a laptopválasztában szakik.
-
gyulaszu
senior tag
Helló,
manapság kb. mennyi számít jó árnak egy 1 TB-os (HDD-is benne van) NAS esetében?
Van erre beárazós topic, vagy tegyem fel a gépbeárazósban?
Előre köszönöm.
Üdvgyulaszu
-
sorisori
csendes tag
Egy kérdésem lenne: Packard Bell EASYNOTE TS-F4211-HR-459HG vagy
Lenovo IdeaPad G580AH Brown 59-346881 FD. mindegyik azonos specifikáció kb. a lenovoban 1 tb -os a vinyo. nvidia 610 m 1 gb . packard bellt nem ismerem megmondom öszinténmásik kérdés: lenovoban van a 2gb os 630m es és 100 mhz el nagyobb proci + 10k ért . megéri a különbség?
válaszokat előre is köszönöm
Hamár amúgy kicsi az a kerítés, ne bontsd lejjebb..
-
Melack
veterán
válasz Kezdő vagyok #26243 üzenetére
4Gb felett a 64bit látja csak a többit. Más hasznát én még nem láttam.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Melyik a jobb,és miért:
Windows 7 32 bit kontra 64 bit?
Igaz az,hogy a 32-bites nem látja az összes gépbe beletett memóriát? -
Redplee
senior tag
imádlak titeket, ez egy jó hely, gyakran benézek
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
-
F.B.I.
veterán
Mivel tudnám, egy régi VIDEO 8-as Sony kameráról a kazettán lévő filmet egy notira tenni, ha csak a gyári kamerába kapcsolódó USB végű kábelem van?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz angelus8925 #26232 üzenetére
Igen, működik a torrent.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
vilmaboy
őstag
válasz angelus8925 #26232 üzenetére
elvileg igen
-
gyiku
nagyúr
-
angelus8925
tag
Üdv ^^
Tudja valaki, hogy a T-home modem gyári, alap beállításokkal engedélyezi a torrent használatát?
-
az mkv nem kódolás(codec), hanem konténer formátum. A benne tárolt AVC videó codec-nel vannak különböző level szintek.
Elméletileg ezzel a progival ezt a level értéket módosíthatod újrakódolás, vagy remuxolás nlékül.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
nyunyu
félisten
válasz lakisoft #26113 üzenetére
bcp-vel hogyan lehet kapcsolódni lokális SQL serverhez?
Ha rendes SQL Server van a gepen, es default instancekent lett telepitve, akkor a -S localhost vagy szimplan ., ha ingyenes SQL Express van a gepeden, akkor -S localhost\SQLEXPRESS vagy -S .\SQLEXPRESS kell.
-U user -P password ertelemszeruen.Ha nem lett definialva SQL user, hanem windows authenticationt hasznal az SQL, akkor a windowsos user+password kell.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
vilmaboy
őstag
válasz Redplee #26209 üzenetére
a Dvd Shrink biztosan... ezt akartam az előbb is írni, csak elcsesztem. Beolvasod a lemezt, majd lemented a tartalmát a merevlemezedre. (nem 2 perc) Aztánnék meg átteszed a winyódra... Nem tudod géped összekötni a tévéddel?
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz Redplee #26209 üzenetére
A rippelés lényege, hogy a korongon lévő filmet fogyasztható formában tudd feltenni a vinyóra. Javasolt ezt elolvasnod.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Redplee
senior tag
Tegnapi dolog még nem oldódott meg, nem tudtam vele foglalkozni, most viszont adódott egy másik kérdésem is ))
Kaptam ajándékba egy filmet DVD-n. (eredeti) A film nagyon érdekel..
A baj az, hogy a TV-m hez nincs se dvd se blu ray lejátszó, mert HDD-t vettem hozzá, arról szoktam filmeket lejátszani. Van rá valami mód, hogy a DVDn levő filmet valahogy HDD-re átrakjam úgy, hoyg a minőség a gyári maradjon és le tudjam játszani?
Mert így hiába van meg a film, csak PC-n tudnám megnézni
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
vilmaboy
őstag
válasz Packersbay #26203 üzenetére
annak látszik első hallásra. Próba ki másik gépen is, mint írták, asztán ha nem műxik, akkor bal kézzel jobb váll felett ívesen...
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Packersbay #26203 üzenetére
Amennyiben másik gépen is ezt csinálja, akkor kuka.
-
Packersbay
tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom,hogy van egy PS/2-es billentyűzetem. Néhány dolog pl num lock,számbillentyűk, 1-2 betűt érzékel ha lenyomom de ha mást próbálok lenyomni semmi se történik. Szerintetek kuka?
Saját házi akácméz eladó! Dell laptop alkatrészek eladók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- TP-Link MX515V nagysebességű 4G / 4G+ LTE Cat12 Sim kártyás WiFi6 router hotspot modem - FÜGGETLEN
- Xiaomi Mi 10T Pro 8/256GB 144Hz Kijelző 108Mpx Full Doboz
- Elitedesk Ryzen 3200GE 35W 16GB 2666 Vega 8 iGPU
- Dell Precision 7530/15.6"4K/i7-8850H/32GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia P1000/Magyar billentyűzet!
- Playstation 5 pro disc komplett csomag!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest