Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz Memora #135893 üzenetére
"a Windows 7-es asztali gépemről"
2020. január 14-én megszűnt a Windows 7 támogatása
Nem feltétlen kellene élesben és online egy konzumer vonalon már 2,5 éve nem támogatott elavult rendszert használni... Ha támogatott a PC-n a Windows 10, akkor inkább azt kellene telepíteni, vagy arra upgrade-elni (+ infó).• How to Repair a Network Connection in Windows 7
• Connected to Wi-Fi, but No Internet Access in Windows? What to DoHa a Windowsban lévő hibaelhárító futtatása nem oldja meg a problémát, akkor lehet a másik leírásban lévő módszereket próbálgatni.
• 15 Best Free Bootable Antivirus Tools
Szinte mindegyik antivírus szoftvernek van pendrive-ról bootolható ún. live változata.
+ Afféle mindenesként adott WinPE 10 alapon a HBCD PE live rendszer is, abban szintén van antivírus szoftver.[ Szerkesztve ]
-
Memora
senior tag
válasz Dzsekó #135894 üzenetére
Közben kipróbáltam az elfekvőben lévő Windows XP laptopommal is a vezetékes hálózatot. Ugyanaz a helyzet: böngésző megy, le is töltöttem és telepítettem a Trojan Remover-t, de a program már nem tud fellépni a netre frissíteni. Próbáltam frissíteni a gépen lévő HDD sentinelt is, de az sem tud csatlakozni. Így most már biztos, hogy a modem (Vodafone?) a hibás.
Fancy quote placeholder
-
varmi2
nagyúr
válasz psl2003 #135892 üzenetére
Nem értem?
nem utolsó sorban az ón nélküli "ónnal" forrasztás miatt
Mi az, hogy ón nélküli ón? Akkor mivel forrasztanak?
Ólom mentes ón van, nem ón mentes ón......
Ha valamihez nem értel, akkor nem kell hozzá szólni.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Dzsekó
addikt
válasz Memora #135893 üzenetére
Amikor ilyen windows anomáliák vannak, akkor első körben nyomok egy rendszervisszaállítást korábbi időpontra. Általában ez megoldja a szoftveres gondokat, sokszor a vírust is. Ha mégsem lesz jó, akkor Medicat-et tedd rá pendrive-ra, bootolj be vele, azon vannak antivírus programok. Nem rossz ötlet másik PC-t rátenni ugyanarra az UTP végre, ha van rá lehetőséged. Kiderül, hogy a PC a rossz, vagy a nettel van valami.
-
Memora
senior tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem egy súlyos probléma diagnosztizálásához/elhárításához!
Kb: 1-2 napja állt elő az a helyzet, hogy a Windows 7-es asztali gépemről egyetlen program sem tud kapcsolatot létesíteni kifelé az internetre, pl: nem tud a vírusirtó frissíteni, használhatatlanok a letöltött trojan remover, anti-malware, stb programok, (mert újabban az a divat, hogy egy előzetesen letöltött telepítő sem indul el újbóli internetes csatlakozás nélkül ), jdownloader sem csatlakozik, torrent kliensek sem csatlakoznak a trackerekhez (bár van ami így is megy...), stb. A böngészők -már csak Tor (és iexplorer (!?) van rajta, a többit épp a napokban uninstalláltam) - amúgy működnek, bejönnek a weboldalak is. Az otthoni hálózat is megy.
Párszor elindítottam az OS hálózati hibakeresőjét, mindig előjön az üzenet, hogy a "szélessávú modemnél kapcsolódási problémák léptek fel" (amit persze az újraindítás nem old meg...). Az is eszembe jutott, hogy talán a Vodafone kavart be valamit, de még nincs itt a nagy leállás ideje...
Van rá esély, hogy valami vírus állított el valamit (nem szokásom, de az utóbbi időben párszor böngésztem egy kicsit a gépről), pl: a (néhai) Chrome temp mappájában volt valami, amit az Avast eltávolított.Mit kéne tennem következő lépésként? Arra gondoltam, hogy meg kéne nézni a modem beállításait (UPC technicolor), de nem tudom, mit keressek? Windows tűzfalat már kikapcsoltam, de nem segített.
Van egy régi Windows XP laptopom is, lehet hogy rádugom a modemre, a vezetékes kapcsolat hibájának kizárása érdekében.A Windows 10-es laptopomon egyébként a WiFi tökéletesen működik...
+ tudtok ajánlani olyan vírus/malware/trojan/stb keresőt, ami előre, egyben letölthető, és pl: akár pendrive-ról, OS indítás előtt is futtatható?[ Szerkesztve ]
Fancy quote placeholder
-
psl2003
csendes tag
válasz ggg666 #135891 üzenetére
Ha folyamatosan ment az sokszor jobb mint a sokat változó hőmérséklet, SSD-nél és HDD-nél is, mert a sok anyagtágulás-összehúzódás rosszabb lehet, mint az állandó magas hőfok, nem utolsó sorban az ón nélküli "ónnal" forrasztás miatt. De hát ott vannak azok az egyéb tényezők is, ami miatt jósolni biztonságosan lehetetlen.
-
psl2003
csendes tag
válasz Pyttawrx #135889 üzenetére
Ilyen igénybevétel mellett azért legalább néha jól meg lehetett hajtva, tehát lehet, hogy nem is annyira meglepő az a 73 fok. Chip-ekre akár 100 fokkal is szoktak számolni, persze minél kevésbé meleg, annál jobb, mert ha nem is megy tönkre rögtön, azért az élettartamra kihathat, néhány egyéb tényezővel együtt. Nyilván elsősorban a felhasználás célja határozza meg az elviselhető költséget. Vagyis ha többet hoz - akár rövid életében, mint amibe került, de ehhez muszáj hajtani, akkor nincs mit tenni.
-
Marci112233
addikt
válasz Cs1csó #135880 üzenetére
Nem feltétlen kell ventilátor az M.2 SSD hűtésére ha elég nagy hőleadó felülete van a passzív hűtőnek, igaz az ilyenek nem minden házba férnek el a többi komponensektől.
Nekem ilyen van a 970 Evo Plus 500 GB-oson és a fentebb írt hőmérsékleten tartja az SSD-t, pedig a hozzá kapott 2 thermal pad nem fér egyszerre rá mert akkor nem fér el az SSD a hőtőben, de mint látható a leírt adatokból így is jól vizsgázik, és teszi dolgát. Kép hogy épp elfér nekem is. (A port ne nézze senki, rajta vagyok már a takarításon, de valahogy a 36-37 fok miatt nincs kedvem kivinni a gépet kifúvatni. Melegedni meg így sem tud mert a szobában mint írtam max 22-25 fok van hála a klímának.)[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
ggg666
őstag
válasz CptAdamica #135877 üzenetére
-
Cs1csó
félisten
válasz CptAdamica #135877 üzenetére
Akkor a házventilátorokkal kellene egy kis levegőt ráengedni.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz CptAdamica #135867 üzenetére
Egy 2-3000Ft-os bordát tegyél az SSD-re.
-
Marci112233
addikt
válasz Borisz76 #135874 üzenetére
Nálam is van egy 970 Evo Plus, de van rajta hűtőborda is. Mindemellett ebben a hőségben ami nálunk van, kb déltől este 11-ig megy a klíma, Így a szobában 22-25 fok közt mozog a hőmérséklet, és így momentán 47 fokos az SSD. De maximum 55 fokig láttam menni, de akkor erősen az volt tesztelve direkt, tehát kapott terhelést rendesen. Átlag hőmérséklete HDS szerint 42 fok.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Borisz76
veterán
válasz CptAdamica #135873 üzenetére
Nálam 38 fokos az SSD. ( Samsung 850 Pro series 2,5" 512 GB )
Mondjuk megy a klíma 26 fokra állítvaSynology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
-
Simivok
senior tag
Sziasztok,
szeretnék egy kicsit nosztalgiázni és a Test Drive Unlimited játékkal játszani. Megvan eredetiben PC-re de nem indul. Töltöttem le frissebb verziót de azzal se indul. Adódna hogy x360 emulátorral (xenia) viszont nem találtam iso formátumban... RPCS3 kiesett mert nem jelent meg PS3-ra. Van még fent PS2 verzió de az elég gagyi...
Valaki esetleg tud x360-ra iso formátumban? Vagy egyéb ötlet hogy tudnék vele játszani?előre is köszi
Galaxy S23 256GB Cream
-
Dzsekó
addikt
válasz #72688384 #135870 üzenetére
Az oké, de ha 58 fokos az SSD, akkor a többi komponens mennyi lehet? Nekem még soha nem ment 50 fok fölé háttértároló hőmérséklete. Meg a 70 fok nem azt jelenti, hogy a cél annak az elérése. HDD-nél is 60 fok a max megadott hőmérséklet, de 50 fok felett megsül és bad sector-os lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsekó
addikt
válasz CptAdamica #135868 üzenetére
Hűtést oldd meg! 58 fok az nagyon sok. Nálam 47 fokos az SSD úgy, hogy lekapcsoltam előtte a ventilátort. Gondoltam, ha felmegy 50 fokig, akkor visszakapcsolom. De eddig még nem ment. Télen alig 40 fokos. 50 fok felett már bármi előfordulhat. GPU és CPU hány fokos?
-
CptAdamica
veterán
válasz CptAdamica #135867 üzenetére
Ez volt a mai összeomlásnak a naplója.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok!
2 hete cseréltem videókártyát egy MSI 3080 gaming z jött egy MSI 2070 gaming z helyett és azóta azt vettem észre, hogy kevésbé stabilabb a rendszer.
Ilyen problémák voltak azóta:
- Megfagyott a kép beragadt a hanggal, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
- Volt egy olyan, hogy a windows dobta a jelet, ekkor kihúztam a vga-ból a HDMI kábel, visszadugtam és visszajött a kép,
- Ma pedig chrome alatt fagyott meg, bekapcsolás után pár perccel.Ami érdekes, hogy futtattam több stressz tesztet és játék alatt sincs gond a videókártyával, stabilan megy akár több órán át, viszont az asztalon böngészve pedig a fenti problémák fordulnak elő elég gyakran.
Szóval most találgatok és kíváncsi vagyok a véleményetekre:
- Jelenleg az SSD-m alapjáraton 58 fokos, ez egy Samsung 970 EVO Plus, ez normális?
- A tápom egy Seasonic Focus GX 750W, csak 2 fő PCIe tápkábel látja el a 3x8 pin feladatát, lehet, hogy nem lenne elegendő?
- Igazából a jelenségek egybe esnek a nagy meleggel is, lehetséges lenne, hogy valami túlmelegszik?Vagy van esetleg valamilyen ötletetek a jelenségre?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Simivok
senior tag
Sziasztok,
A házamon (Corsair 4000D) van usb-c csati az előlapon, viszont az alaplapomon nincs csatlakozó amire rá tudnám kötni. Hogy lehetne ezt megoldani? Valamilyen bővítőkártyával esetleg?
előre is köszi
Galaxy S23 256GB Cream
-
LOTR
addikt
sziasztok
megkértek, hogy nézzek utána, hátha
smashinglogoban van egy betűtípus ami érdekelné az illetőt, esetleg tudja valaki, hogy mi a neve, hogy lehet megtalálni?
0261 font, tehát a bold változata kellene
köszönjük
mod
nem ismerem ezt az oldalt, de ahogy nézem itt meglehetősen egyszerű és nagyon gyorsan megy a különböző betűtípusok átnézése, ha esetleg hasonló oldalt tudtok ajánlani, azt is megköszönnénk[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
Borisz76
veterán
válasz liszi70 #135861 üzenetére
Ha tényleg egy gépen belül található HDD-ről SSD-re másoltál, akkor ott valami nem kerek...
A HDD-nek is simán tudnia kell 80 MB/s-t ha régi , öreg.
Egy újabb meg bőven 100 MB/s felett.Egy SSD pedig szintén "zenész"....400-500 MB/s
Ami eszembe jutott, hogy sok , kicsi fájlt másoltál.
Ez bizony lelassítja a másolás sebességét.Esetleg a operációs rendszer régi , elavult ami nem támogatja az SSD-t.
Kábelezés rendben van ? Lehet egy átmozgatást megérne a dolog.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
-
mezis
félisten
válasz liszi70 #135858 üzenetére
Üdv.!
Bármi.
Az adatátvitel nem úgy megy, mint a vízfolyás, kinyitom a csapot aztán csak ömlik, ömlik a víz.
Csomagokban történik, puffere, pufferből file-ba, csomgok épségben való megérkeztét vissza kell igazolni a küldőnek. És mindezt processzorok vezérlik, a processzorok meg sok más dologgal is foglalkozhatnak közben.mezis
-
nagyúr
Sziasztok!
Ilyen hullámzó adatátvitelt, másolást mi okozhat? -
Vismajor01
addikt
válasz Apollo_21 #135856 üzenetére
Hát, hamár szétszedem meg beleásom magam akkor szeretnék valami időtállóbat berakni, főleg ha 4k SP játék is játszik. Psu-T viszonylag könnyű upgradelni, kártya az viszont necces mert a neten ahol GPU-upgrade ment ott sokszor simán beraktak egy airflow kártyát de ezt én nem akarom, a gyári hűtési rendszert akarom rárakni az újra is.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Apollo_21
addikt
válasz Vismajor01 #135855 üzenetére
Ha az elég volt, akkor nagyon nem gondolkodnék...
Menjen egy 1080ti a helyére ami volt is, a használt árak is szinte visszamentek a normálisra.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Vismajor01
addikt
Nah én nem sutogetek meg semmi, 15 év hasznalt cuccok vásárlása után végre valami tönkre ment :D Ha átlagosan nézem akkor nna nem olyan sok az.
Kérdés
Szetszedes nélkül honnan tudom még h milyen gpu pcb fér be a Corsair One Próba? 7700k+1080ti jelenleg. Ugye vizhutessel hűti mind a kettőt. Vajon mit rakhatok a 1080ti helyére?
Úgy látom 400w SFX 80 tap van benne szal 3070 meg 2080ti kilove
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Apollo_21 #135853 üzenetére
Nekem volt egy ügyfél, akinek alaptopját több éven keresztül "csak" melegítenem kellett a vga-t. Ezt kérte, nem tudott/akart másikat venni. Pasztáztam stb. Évente 1x kellett ez a művelet. És működött hibátlanul a melegítés után a kövi melegítésig. Vagy 3x játszottzuk el, azóta vett másikat.
Pedig tájékoztattam, hogy ez nem megoldást stb. -
Apollo_21
addikt
válasz Cs1csó #135849 üzenetére
Sütöztem anno, még a 6970 AMD időkben, régebbi karikkal meglehet csinálni, de egyrészt macera+ 50-50 az esély hogy javul. ha javul is csak átmenetileg ment ki a bajból, kb ha nincs más vga amivel a masina feléled akkor az új vga kereséséig tökéletes.
Terhelni játékokkal nem igen ajánlott ilyenkor már.[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Cs1csó
félisten
válasz Borisz76 #135850 üzenetére
Az a baj, hogy a mostani fogyasztói társadalomban ahol a "dobd ki vegyél újat" elv dívik és ahol alig van szakember aki szerel és ha igen akkor ISZONYATOS rezsiórabéren, és iszonyatos alkatrésze árak mellett ezért nem csodálom, hogy az elektronikai cikkek piacán dívik ez az elv.
Mint írtam veszíteni való nincs. Főleg ha valaki olyan csinálja aki ért hozzá sőt akár BGA gépe is van. -
Cs1csó
félisten
válasz Vismajor01 #135846 üzenetére
Olvasd el ezt a cikket: [link]
Nyilván ha már nincs gari akkor még az instant kukázás előtt egy próbát megérhet.Rákeresve ezekre a kulcsszavakra "reball, BGA, VGA" lesz akár videó is.
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz Cs1csó #135849 üzenetére
Én magam sosem "sütöttem" meg VGA-t mert szerencsére eddig elkerült az ilyen jellegű hiba.
Ha még is :
Mivel tudom, hogy szar a VGA így is úgy is venni kell másikat....akkor pedig a régivel lehet kísérletezni.....sütögetni.
Bár akkor is ott a tudat, hogy az bizony már nem tökéletes...még ha sikerül is a műtét....( A műtét sikerült a beteg meghalt ! )
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
Igen ez VGA RAM hiba.
Kuka.Nézhetsz új kártya után....
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
varmi2
nagyúr
Ez tipikus vga ram hiba.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
ColdMan
tag
válasz Vismajor01 #135839 üzenetére
Első körben az energiagazdálkodás környékén nézelődj (energiaséma, proci minimum).
-
Cs1csó
félisten
válasz sisi22 #135840 üzenetére
A legtöbb esélyed ebben a topikban lehet: Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
sisi22
aktív tag
Ha nem ide tartozik, kernek egy gyors atiranyitast.
Szunetmentes tapot kell keresni, ugy tunik, hogy itt is eros technologiai kulonbsegek vannak az alkalmazott akkuk miatt, igy orulnek egy szakmai cikknek, ami ad egy attekintest a Li-on, zseles, stb. akkukrol es a hozzajuk valo toltokrol.
(Vagy, ha valakinek most adtam egy jo otletet megfelelo szakcikk megirasara, kernek egy linket, ha elkeszult.)
[ Szerkesztve ]
Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
Vismajor01
addikt
Van egy Corsair one pro gépem, nem sokat játszom de néha mégis.
Amig játszom semmi gond, de amint AFK-ba megyek mert család szólit, akkor újra indul a gép mire visszajövök de minimum a játék be van zárva. Egyébként sima böngészésnél is hajlandó ilyen tipikus "beakadásra" és elsötétül a kép, villog a billentyűzet, semmit sem reagál és ha megnyomom a gépen a fizikai bekapcsoló gombot, nem hosszan! Akkor kapásból kikapcsol.
Játék közben viszont nem indul újra és ki sem fagy.Hibaüzi semmi nincs.
Merre kellene elinduljak?
-
szika87
aktív tag
válasz King Unique #135834 üzenetére
Köszönöm a segítséget vagy a fast startup vagy a tvre kötött kábel volt a ludas, de ezt követően már mutatta márka fő képernyőt, biztos ami biztos alapon, azért biosban is ki kapcsoltam a fast boot opciót
We are here for a good time, not a long time.
-
szika87
aktív tag
válasz Doky586 #135836 üzenetére
Megnézem ezt is hátha igazad van, bár úgy emlékszem biosba beállítottam hogy ne az igp-t használja. Ettől függetlenül utánajárok ennek is köszi.
UI: Azért írtam két topic-ba mert hirtelen nem tudtam hogy ez alaplapos dolog vagy valami más.
-
szika87
aktív tag
válasz King Unique #135834 üzenetére
Windows 10 van a gépen, és igen a speciális rendszerindítást próbáltam hogy egyből uefi-be induljon újra, és lám lám újraindul de feketeképernyő fogad a végtelenségig míg ki nem resetelem.
A többit meg fogom nézni amiket írtál.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz szika87 #135829 üzenetére
Nem írtad, hogy milyen Windowsról van szó, de ha Windows 8.1/10/11, akkor azoknál egyrészt lehet az oka a bekapcsolt Fast Startup melletti leállítás, bár ott is lehet kivétel. Másrészt a bekapcsolt Fast Boot, illetve annál az Ultra Fast opció használata, aminél általában írja is hogy akkor nem lehet belépni a BIOS / UEFI menübe.
Egyébként a már bebootolt Windows 8.1/10/11 alól is be lehet lépni a BIOS-ba illetve UEFI Firmware Settings menübe, lásd speciális rendszerindítás használata."EGyébként de igen, rá van kötve egy plazma tv hdmi-n keresztül."
Ez is lehet +1 ok, ami könnyen kideríthető, ha a tévéhez történő csatlakoztatás átmenetileg ki van iktatva.
[ Szerkesztve ]
-
szika87
aktív tag
válasz Borisz76 #135832 üzenetére
EGyébként de igen, rá van kötve egy plazma tv hdmi-n keresztül. Gondoltam arra hogy lehet ott jeleníti meg hamarabb, és volt hogy bekapcsoltam a gépet egyből néztem tvn hogy mit mutat, de nem ugyanúgy feketét mutat azon is, egészen addig míg be nem jön a windows.
Noha az most valóban nem rémlik ha az ki van húzva és csak a monitor van rá dugva akkor is ezt produkálja-e....ezt meg fogom nézni ha hazaértem.
Plusz most kaptam egy olyan infót lehet be van kapcsolva a fast boot opció, ezt is meg kell nmég néznem. Az okozhet szintén ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
-
szika87
aktív tag
Ha így teszek, soha se fog tovább lépni csak marad a fekete képernyő, és mintha nem kapna videójelet mert villog a monitor. Ha windowson belül úgy indítom újra hogy uefi-be lépjen be, újraindul a gép és feketeképernyő a végtelenségig.
Érdekesség, ha resetelem és nem nyomom az f2-őt simán beindul de ugye a szokásos módon fekete képernyő, majd bejö na windows.We are here for a good time, not a long time.
-
szika87
aktív tag
Sziasztok,
A problémám az hogy csak ritkán tudok belépni a bios-ba, 10 bekapcsolásból 9 alkalommal nem jön fel a márka logós felület az OS betöltődése előtt. Ugyanis mikor bekapcsolom a gépet fekete a monitor, mire kap jelet addigra már a windows jön be. Ezt mi okozhatja?
Köszönöm,We are here for a good time, not a long time.
-
time87
csendes tag
húha!
adott egy pendrive (mint kiderült, a régmúltban kimosódott már, de mégsem lett baja, most meg miért hibásodott meg lol), amin bizonyos fileok fogták maguk, 4096 byte (kbyte? nem emlékszem pontosan, a pendrive meg nincs itt nálam) méretűre zsugorodtak és persze így sérültek. valaki látott már ilyet, ötlet esetleg? recuva dolgokkal lyukra futottam, ők a töröltet állítanák vissza, ezek meg nem azok. windows javítást, scandisket futtattam, mindkettő referál róla, hogy hiba van, de ők aztán nem tudnak mit kezdeni vele.
ötlet esetleg, hogy én mivel tudnék kezdeni bármit is vele? tiszta szomi a stájz.
köszönöm előre is!Ide kéne egy ötletes aláírás, gondolkodnom kell még rajta! -- kulagép -- kulatelefon
-
Essejó
veterán
válasz Borisz76 #135821 üzenetére
Ha megnézed a Port.hu-n akkor látod, hogy moziban megy itthon júni 23 óta. Szóval nem értem a kolléga kapkodását, hogy szinkronos HD verzió. Ugyan már.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Borisz76
veterán
válasz Cs1csó #135820 üzenetére
Tiszában vagyok a tiltással....ezért is szeretem !
Amúgy igen....aszfalt és mag.Lehet nem is moziban mutatják be a filmet hanem stream szolgáltatónál....akkor pedig no problem mert gyorsan fent lesz és jobb a minősége mint a "mozis" verziónak.
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz PC4200 #135815 üzenetére
Was?
Ha a virágbolt nem müxik esetleg Patikában.
Nyilván értem a problémádat,de szerintem senki nem fog neked itt Torrent oldalakat ajánlgatni.Bár nálunk még nem tilos a letöltés,bizonyos feltételek mellett.
Itt a PH-n is van torrent fórum,ha jól tudom,talán ott érdemesebb lenne érdeklődni.[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
PC4200
tag
Gyors, egyszerű kérdés.
A fekete Telefon című filmet hol tudom letölteni HDban legalább magyarul?CSAK a puffin :)
-
Simivok
senior tag
Sziasztok,
Azt figyeltem meg, hogy win 10 pro alatt a profilomban található gépen ugye van ez a hdd lámpa a házon. És nyugalmi állapotban amikor nem fut semmi az ssd kihasználtság 0 és 1% között van általában. Viszont a hdd led a házon idle is olyan 5 másodpercenként villan egyet de van hogy másodpercenként. Mintha nagyon csinálna valamit, pedig csak rendszerfolyamatokat látok. Ez másnál is ilyen?Galaxy S23 256GB Cream
-
Apollo_21
addikt
válasz spirit7777 #135806 üzenetére
2 ddr1 és 2db ddr2 slot van a lapodon "Supports Dual Channel DDR2 667 (DDR2 x 2 DIMM slots) and DDR400 (DDR x 2 DIMM slots)"
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Dzsekó
addikt
Itt ketten is azt írták, hogy viszi a 2x2GB DDR2-t. Legutolsó hozzászólás, illetve az első oldalon is írta valaki.
De a 2x2GB DDR2 használtan nem túl nagy összeg. Helyedben vennék 2x2GB DDR2-t. -
simpley
őstag
válasz simpley #135792 üzenetére
ezeket a kártyákat néztem, csak nem nagyon értem mi különbség van közöttük ?
Illetve meglestem a 1050 TI sorozatokat is de azt mondják mindenhol hogy a 1650-sek jobbak már..https://aqua.hu/alkatreszek/asus-geforce-gtx-1650-4gb-dual-oc-videokartya-dual-gtx1650-o4g-t780059
és ehhez a konfighoz menne:
mb: Gigabyte H110M-S2H
cpu: Pentium G4560
RAM: 16GB 2133MHz HyperX
PSU: be quiet System Power 9 500w CM[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
HARDVERAPRÓD
Mi a kérdés?
Ha gyártó azt írja, hogy max 2gb, az annyit jelent, hogy slotonként 1gb -
Dzsekó
addikt
válasz spirit7777 #135804 üzenetére
Tegyél bele DDR2-t. Használtan bagóért lehet kapni 2GB-ot. Nem értem, mit kell ezen ennyit rugózni.
-
HARDVERAPRÓD
válasz spirit7777 #135801 üzenetére
Biztos volt rá vmi, de használhatatlan lesz
-
mezis
félisten
válasz spirit7777 #135799 üzenetére
Talán a virtuális memória növelése megoldás lehet, de nagyon lassú lesz...
[link][ Szerkesztve ]
mezis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest