Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz King Unique #134136 üzenetére
Végignyálaztam az összes alapértelmezett program állítást. De eljutottam oda a gépházban, hogy elkezdtem végigpörgetni a kiterjesztéseket és a Win 11-nél ezek a kiterjesztések hiányoztak. Ha erőszakosan akartam hozzárendelni a fájlhoz, akkor meg nem csinált semmit, továbbra is a beépített lejátszóval nyitotta meg. Ez szerintem egy hiba, remélhetőleg javítják majd.
Egyébként én is ráteszem a legújabb frissítést. Audigy 2-nél is inkább 3rd party megoldással csináltam hangot, mint visszatérjek az előző windows verzióhoz. És ezt csakis a biztonsági frissítések miatt. Mert az irány, meg a kinézet (Windows 11 még csúnyább szerintem) nem tetszik. De ennél a régi laptopnál esélytelen volt az új Windows 10. Így, a 2015-ös Windows-al biztonsági rés van bőven, de működik, 21H2-vel meg nem. Netezős gépnek lesz használva, oda meg nem kell biztonság, mert nem lesz rajta saját adat.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest