Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Micro Four Thirds
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janigyerek
újonc
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Oké, srácok! Akkor az, hogy neki másképp jön be a boot, az oké. Hagyjuk azt.
De az első? Az a gond, hogy nekem abszolút megállnak a ventilátorok. Minden! És ugye miután az ember rahedlit ráköltött, persze, hogy aggódik. Pláne, hogy azt látja, hogy másnál nem áll le a ventilátor, stb. Két emberre ráírtam itt prohardveren (akiknek ugyanez a típusú alaplapjuk van), ők azt mondják, náluk nem áll meg semmilyen ventillátor a boot alatt.
A BIOS screen kikapcsolásánál American Megatrends képernyője jön be, majd utána a Windows 10 bootképernyője, ahol ugyanúgy leállnak a ventilátorok
+ indulásnál nekem is felpörögnek a ventilátorok, majd beáll normálisan, ekkor megjelenik a BIOS képernyő, utána a BIOS-képernyő eltűnik, előjön a Windows 10 bootképernyő, és akkor meg 3-4 másodperce leállnak a ventilátor LED-ek, és valamennyi ventilátor.
Most ilyenkor mi van? Mit tudnék csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest