- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Rider74
tag
Szerinted hol keressem? Minden alapra van már állítva, (bár órákig Prime95, Linx, Ibt-vel kitesztelt tuning beállítások voltak).
Gondolkodtam, hogy megkérek egy ismerőst, hogy tesztelje negyobb felbontású monitoron, ha ott is jelentkezik a hiba, akkor az alaplappal nem stimmel valami, ha nem akkor a TV hibás. Viszont a kábelt nem tudom hogyan tesztelhetném...
-
Rider74
tag
Nem mozdult el a kábel. Mint írtam, a Pc-t tegnap kötöttem rá a TV-re, a lapon van DVI, és D-sub kimenet is, eddig hibátlanul üzemelt ezekről, de csak egy régebbi LG monitorra volt kötve. A monitor max felbontása 1680-as. Lehet, hogy az 1980x1080 as felbontást nem viszi az integrált VGA, de akkor felmerül, hogy miért működik vele 10 percig tökéletesen?
Aztán egyszercsak rózsaszín- kék lesz a kép, a Win működőképes marad, újraindítom, és megint minden jó. Volt már, hogy simán úgyhagytam és a hiba után egyszercsak fekete lett a kép, aztán megint minden jó lett.
Mi lehet ez? -
Rider74
tag
-
Rider74
tag
A HDMI topik nem mozdul, hátha valaki már találkozott ilyesmivel?
Segítség kéne, KDL-40BX 400 LCD tv-re kötöttem asus M4A785-m integrált hdmi kimenetét, a tv hdmi csatlakozójára. Hű de nagy örömben voltam, mert simán működik 1080P-ben, gyönyörű, hibátlan képet produkált a gép, azonban néhány perc múlva rózsaszín-világoskék lett a kép, újraindítottam, de random jelentkezik a hiba. Néha magától visszaugrik a kép és megy hibátlanul, néha hosszabb időre is úgy marad.
Kérdésem: mi lehet a hiba?
Olvasgattam de nem egészen egyértelmű, egyik helyen azt írják mindegy milyen hdmi kábelt használsz, a másik helyen meg csak a drága 1.3, 1.4-es kábeleket favorizálják...Vagy lehet, hogy nem is kábel hiba? Driver? vagy szar az alaplap kimenete?
Próbáltam másik hdmi bemenetre is kötni a tv-n, de ugyanaz.
Lejjebb vittem a natív 1920X1080 felbontásról, de úgy is jelentkezik a hiba. -
Rider74
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem merült fel, sajnos a Big Typ topik halott, ezért itt.
Az alábbi Vx procihűtőt hogyan kell helyesen felszerelni az alaplapra?
Heatpipe-okkal függőlegesen, vagy vízszintesen?Sok oldalon szerepel tesztekben, de nyilván a tesztkonfigok, nincsenek házba, csak az asztalon vannak összeépítve , ott nem igazán számít az, hogy a heat pipe-ok hogy vannak, mivel az alaplap vízszintesen van.
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest