Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gépötty

    senior tag

    válasz Arti1 #5041 üzenetére

    Nekem télen volt fél éves a kamerám, addigra az aksija annyira kuka lett, hogy amíg előszedem a szütyőjéből, és felakasztottam a helyére, már nem csinált semmit. Az ipari használat fogalma itt értelmetlen. Ráteszed a gyújtást és tölt meg felvesz, leveszed a gyújtást, kikapcsol. Igazából az akku azért kell, hogy rendesen le tudja állítani, és stabilan elmenteni a felvételt amit épp csinált, és az már nagyon extra fícsör, hogy fotózni is tudsz vele a helyszínen. Az aksi cserélhető, csak szét kell szedni hozzá a kütyüt :) Nagy vonalakban 2,5kHUF az ára a celláknak.
    Az már érdekesebb kérdés, hogy mi van, ha meghal bennük az akku. Az enyémnek még nincs baja, de van olyanom is, amiben a rossz akku kinyírta a töltőelektronikát, és hiába cseréltem ki az akkupakkot, rövid idő alatt túlmelegszik, és letilt.
    Tudomásul kell venni, hogy ezek céleszközök. Nem sportkamerák, nem családi videóra készülnek, ha meg mégis ezt várod el, akkor ne vegyél ilyet, mert csalódni fogsz. Ettől független én is vittem már magammal egyszer kirándulni, és azt kaptam amire számítottam: powerbankről hibátlanul használható, de sem minőségben nem üti meg a mércét, se használni nem jó, ráadásul a nagy, madzagon lógó aksi miatt macerás is (ha zsebedben van az akku, akkor nem tudod letenni, kézben tartani akkuval együtt meg kifejezetten kényelmetlen, plusz terheled az USB-csatlakozót, ami előbb-utóbb kiszakad a panelból).
    Ha erre a szolgáltatásra is szükséged van, akkor vegyél GoProt, SJ4-5000-et, vagy Xiaomi Yi-t.

    Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Új hozzászólás Aktív témák