- Akciókamerák
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkroy
lelkes újonc
válasz
vargalex #15083 üzenetére
Sandisk 32GB NEW Ultra Micro SD SDHC Card UHS-I Class10 A1 98MB/s - Ez a vadi új kártya van benne.
Mivel csak próbálgattam a kamerát, rövid városi utakon használtam.
Azt már én is tudom, hogy ha a kártya betelik, akkor elkezdi az utolsó felvételeket törölni, hogy legyen hely a friss felvételre.
A problémám, amire kezdek rájönni, hogy mivel aksi nincs benne, (amit írt a kondenzátorról, azt nem tudom, hogy van-e, vagy jó-e egyáltalán) ezért ha megszűnik az áramellátás (gyujtás le) nem menti le a felvett adatot. Ha folyamatos felvételre állítom akkor üres lesz a kártya, ha pl. 5 percre állítom és 9 perc az út, akkor 1 file lesz a kártyán 5 perc hosszal, a maradék 4 percről pedig semmi.
A 6 db sorszám persze megvan, de a köztes rövid szakaszokról, amiket nem mentett, természetesen nincs is file.
Közbe láttam, hogy "Kalandor" valami CPT tápról írt. Esetleg nem valami ilyen kellene az én kamerámhoz is, hogy legyen folyamatos tápellátás? No erről sincs fogalmam, úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok.Várom a további ötleteket, tanácsokat, vagy végső soron, hogy milyen elfogadható árú kamerát vegyek, ha ezzel végképp nem boldogulok.
Legyen szép napotok!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest