Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz cikasz #14605 üzenetére

Vagy használod szivargyúrótól. már ha csak gyújtásra van benne feszültség(telefon töltővel tudod tesztelni), és csak a kábelét kell levezetned szépen, bár nem tudom hogy középre hogy lehet szépen elvezetni oldalról, csak valahogy a burkolat mögött de ezért én nem szedném széjjel nehogy utána zörögjön

Vagy veszel olyan kittet és bekötöd a táblába

Amúgy nem ördöngösség ha van pákád meg szigetelőszalagod akkor te is megtudod csinálni
    Leg nehezebb része tettest találni a biztosíték tábla közelében, mert ugye már minden műanyag

[link] olyan kell amilyen biztosíték van a kocsidban, meg hogy melyiknek a helyére akarod bedugni, legjobb valami nem fontos dolog helyére ami gyújtásra kap áramot , (ránézünk ha a könyvéből csinálsz képet hogy melyik biztosíték mihez tartozik)
    Két biztosíték van benne egyik az eredetihez másik meg a kimenethez, kocsi semmit nem érzékel ebből

[link] és direkt vettem egy USB kivezetésűt mert mást nem terveztem bedugni
    A vett biztosíték vezeték kábelét össze kell forrasztani a Power Adapter piros kábelével, lehet bele toldani vezetékkel ha kell, és bedugni a biztosíték táblába
    Power Adapter fekete kábelét meghosszabbítani, majd a kocsi egy test pontjához rögzíteni, én találtam egy nagy csavart a műszerfal alatt oda csavaroztam rá egy csavarral(holnap csinálok képet ha gondolod)

És már csak a kamera kábelét kell elvezetni fent a tetőkárpitnál majd le a A oszlopnál, majd le kell venni az oldalsó burkolatot(mint lentebb a videóba) és ott be a kábel
    Ha ugyan ott van a biztosíték tábla mint a Octavia 2-nek [link], akkor legegyszerűbb, biztosíték táblába bedug majd ahol a videóba a papír van berakni oda a tápot meg felesleges kábeleket takaró műanyag vissza és kész is

Új hozzászólás Aktív témák