- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ödönke
aktív tag
válasz
fcbarca #10795 üzenetére
milyen memókarit javasolsz bele?
Ez engem is érdekelne, most vettem én is amazonról és mindenféle infót találni, hogy pls samsung evo meg sandisk ultrák nem igazán jók bele, meg hogy high endurance kártya kellene bele stb. Szóval milyen 64gb-os kártyát érdemes beletenni amivel hozza a fullhd 60fpst.
-
fcbarca
őstag
válasz
Winner_hun #10794 üzenetére
milyen memókarit javasolsz bele?
-
fcbarca
őstag
válasz
Winner_hun #10792 üzenetére
újonnan se sokáig bírja,max pár percet
-
fcbarca
őstag
Yi dashcam bírja a hideget? Ha az autó egész ejszaka a fagyba áll
-
-Bandi-
tag
válasz
ReSeTer #10789 üzenetére
Kerestem árukeresőn, gugliban, átkutattam jófogást( esetleg itt van egy hirdetés, használt YI-t árul tapadókorongos tartóval, de nem hiszem, hogy adná külön
), de nem találtam olyan helyet, ahonnan gyorsan hozzá lehetne jutni. Még az amazont is böngésztem, hátha, onnan legalább pár nap alatt megjönne.
Viszont korábban linkeltek be alis tartót, nekem légipostát ír szállításnak, 2 hét alatt meg szoktak jönni így.
Sőt tegnap rendeltem még kettőt innen, mert a másiknál több terméknél már hozzácsap egy combos szállítási költséget( szintén légi szállítás ). -
BPéter1984
tag
Sziasztok , keresnék itthon személyesen megvásárolható autós kamerát.
minőség legalább full hd vagy nagyobb , minél nagyobb látószög, viszonylag normális éjszakai felvételek , beépített GPS , normális rögzíthetőség a szélvédőre.
Ami eddig volt Mivue kb egy év után megadta magát a tartója. -
ReSeTer
senior tag
Mehet? [link]
Úgy értem, hogy ez az a verzió, amit ajánlotok? Csakis Magyarországi játszik.
Ahogy látom ez tapadókorongos, tehát tartós se kell vennem, csak memória kártyát. -
-
ReSeTer
senior tag
Prestigiokkal mi a baj egyébként? Csak annyit találok a keresőben, hogy egyik se ajánlott.
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Yi dashcamba milyen memokarit javasoltok? Elég egy sima class 10es Kingston vagy valami komolyabb uhs 1, 3?
-
nyikszi
őstag
válasz
maglew #10777 üzenetére
Szia! Nincs felsorolva a GB-n, de én ajánlom a Viofo A119-t vagy az A119S-t. Parkolási mód van rajta, de ahhoz kell áram, a szivargyújtóban meg elvileg nem lesz ha áll az autó. Esetleg egy nagyobb powerbank, de azt megint hova teszed? Van benne G szenzor, de ahhoz a kocc nem elég, hogy a nem törölhető mappába tegye. Így érdemes lenne mondjuk 15 fps-t beállítani neki és azon biztos rajta lesz az elkövető, ha a kamera látja.
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék autós kamerát venni.
A Gearbesten vannak jó akciók (illetve kuponom is)Ti melyiket javasolnátok ezek közül?
https://www.gearbest.com/car-dvr-c_11249/- Létezik olyan kamera, hogy parkolásnál ha valaki nekem koccan akkor bekapcsol és rögzíti az eseményeket?
Mivel garis az autóm nem szeretnék az elosztójába nyúljálni tehát szivargyújtós verziósat keresek.
Az Orosz autó balesetes videókban olyan jó éles képe van néhány kamerának, de itt a youtube-on böngészve valahogy nem annyira éles, pedig HD ez is meg az is.köszi a tippeket előre is
-
-
-Bandi-
tag
válasz
ReSeTer #10773 üzenetére
Nekem is olyan a kep, menet kozben nem kiveheto a rendszam, viszont a ragacsos tartojat nem raktam fel, varom a levehetot, addig is egy ideiglenes tartoval fogatom fel, de remeg benne, ha meg kitamasztom, akkor tul kozel van a muszerfal, vagy epp maga a szelvedo, remelem javulni fog a helyzet.
Bar van egy olyan erzesem a szelvedoben levo futoszalak is belezavarnak a minosegbe nalam :/ -
ReSeTer
senior tag
válasz
FireFox1996 #10771 üzenetére
Rendszámok olvashatóságára gondolok, olyan életlen az egész
-
sambenez
Topikgazda
válasz
ReSeTer #10770 üzenetére
Itt vannak tömörítetlen videók, de töltsd le és úgy nézd meg.
Közben megjelent egy új YI dashcam. Yi 2.7K Ultra.
Nem rossz ez sem. -
ReSeTer
senior tag
válasz
FireFox1996 #10768 üzenetére
Xiaomi Yi-nak nagyon rossz képe van youtube videók alapján. Tudtok mutatni tömörítés nélkülit?
-
FireFox1996
őstag
válasz
ReSeTer #10766 üzenetére
Nekem HD 50-esem van, de GPS nélkül.
1,5 éve haszmálom ezt a kamerát, de van 1-2 rossz tapasztalatom:
- ha pár napig nem kapcsolod be a kamerát (kb. 5-6 nap), akkor elfelejti a dátum beállítást, így mindig 2013 évi dátummal indult, így néha a fájlok akár azonos dátummal kerülhetnek mentésre, és e esetben nem menti el a felvételt, ami fontos lehet számodra. Így megint állíthatod újra a dátumokat.
- Néha-néha vmi miatt bizonyos időpontől nem menti le a felvételt, pedig az LCD-n látható, hogy rögzíti, mert pirosan vilog a rögzítő jelző. Ezt a jelenséget 1.5 év alatt 2x tapasztaltam, de mind2x fontos lett volna a felvételt visszanéznem, mert simán tudtam volna azzal feljelenteni az illetőt a közúti veszélyeztetésért..Én most fogom lecserélni a Xiaomi YI-ra. Már megrendeltem az utódját.
-
-
ReSeTer
senior tag
Concorde roadcam hd 50 GPS merjem venni? Vagy van valami amire oda kell figyelni vele kapcsolatban?
-
A214
aktív tag
Sziasztok,
Menetrögzítő kamerát keresek ehhez hasonlót [link]
Mi az ajánlott ?
Esetleg olyan létezik ami bluetoothson kommonikal külön kamera külön kijelző. -
tabletta
tag
Beletettem egy régebbi 32 gigás class 10 Samsungot, de nem eszi meg. Egy újabb 64 megás Evo-val működik.
-
a000
őstag
válasz
tomazin #10738 üzenetére
már leírtam, hogy mit jelent, de bemásolom
What Is Fulfilment By Amazon?
Fulfilment by Amazon (FBA) is a service Amazon offers sellers that lets them store their products in Amazon's warehouses, and Amazon directly does the picking, packing, shipping and customer service on these items. Something Amazon hopes you'll especially enjoy: FBA items are eligible for and for Amazon Prime just as if they were Amazon items.Nekem sincs hozzá tracking, szerdára volt írva, de semmi hír nincs róla.
-
-
Zsömi2005
csendes újonc
Mindenkinek köszönöm a hasznos tanácsokat, linkeket!
Végül egy Xiaomi Yi lett a nyertes, ami már meg is érkezett.
Már csak az sd kártya hiányzik hozzá.
Milyen sebességgel kell legalább rendelkeznie hozzá a kártyának? -
Gabesz87
veterán
válasz
tomazin #10750 üzenetére
Van egy olyanom, de nem szoktam használni. Még régen amikor a Clio-m volt, akkor használtam, mert a teló mellé kellett a hely a hűtőtáskának is. De a Megane-ban már van szivargyújtós csati hátul is, úgyhogy nincs rá szükségem
De végül is ez sem rossz ötlet. Gyűlnek itt a megoldási javaslatok, tök jó
-
air
nagyúr
válasz
Soma01 #10741 üzenetére
"Az a kérdésem, hogy miért sért személyiségi jogokat egy rendszám egy felvételen, ha az nem bizonyítja, hogy ki vezette az autót?"
Mert aki írta a jogszabályt egy idióta volt, a másik 200 akárhány idióta pedig megszavazta.
A jogszabályok gyakran nem ésszerűek, és messze állnak a valóságtól és az igazságosságtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest