Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
Joe fiú #7085 üzenetére
Az a kérdés, hogy jelent-e valamit, ha 180 fokkal megfordítod a hangszóró fázisát? Természetesen igen. Hallgasd meg, hallani fogod.
sagit: ha minden jó, mégsem működik megfelelően, ráadásul kiváló vezetéket találtál, és össze-vissza állítgattad a vágást, akkor fordulj mihamarabb szakemberhez, még mielőtt végképp tönkre teszel valamit.
Dictator^: használtan vedd meg nyugodtan. Ahogy Xero írja, úgy kell bekötni: két csatornára az első szett passzívban, másik két csatornára hidalva a szub.
orbano: ajánlom én is, csípem.
Viszont állítólag roppant érzékeny a beépítésre, mindenképp zárt, nem túl nagy ládába kell tenni. Nálam 29 literesben van, így gyors, zenei, nem csak puffog, időben is alig kellett rajta állítani.
-
Az-X
őstag
Ugyan nem próbálgattam hosszabbító kábelt, de nekem jóval vastagabb kábel megy az erősítőmhöz mint egy hosszabbító. Ha most nincs léd rendes kábelre egy próbát megér, hogy vágsz 2 hosszabbítót, összesodrod a 3 eret (így 3x lesz a keresztmetszeted). Tehát egy hosszabbító a +nak egy a -nak. Persze ezt csak próbára!!! Ha így működik akkor amint csak tudsz battyogj el egy hifis boltba és végy rendes kábelt! Ja és persze a biztit se felejtsd le róla!!!
-
Dictator^
veterán
Üdv.
Nos a kiszemelt áldozat végül ez lett:
Vélemény? Használatan, vagy 25e-ért tudnám, vagy újonnan 45e.
A lényeg, akkor hogy az első Audio System MX 165 Plus (komponens) és hátra akkor xy láda menne.
Valami egyéb hozzászolás, belekötés, korrigálás, javítás, tanácsadás?
További kérdés akkor most a 4 csatornás erősitőre, csak két első + 2 hátsó, illetve két első, és egy láda megy?
Ezen kivül van olyan 2 csatornás, amin van külön mélyládának kimenet?
-
sagit
veterán
válasz
kisboxi #7081 üzenetére
szia
igen így kötöttem, a hangszórót kipróbáltam máshol, müxik...
s4tch: gain feltekerve, a vágást is állítgattam össze vissza, mindenhogy halk...
minden vatta új, nemhiszem hogy rossz lenne akármi is, de megpróbálom az erősítőt máshol is kipróbálni...
Boci_83: a vezeték hosszabbító vezeték.. 3 eres, azt hittem elég lesz...
vastagabb kellene? -
Boci_83
őstag
Milyen vezetékekkel kötötted be? Ha a vezetéked keresztmetszete erősen konvertál a gyufaszálhoz, akkor az lehet nem kis hiba ám.
Én ma vezetékeltem egy kicsit... -
s4tch
veterán
Ha jól van bekötve (a fejegység, az erősítő és a hangszóró is), kap is rendesen tápot, és egyik eszköz sem műszaki hibás, akkor még két dologra tudok gondolni: 1. letekerted a gaint (bár írtad, tudod mit jelent) 2. vágva megy a frekvencia a hangszóróra (ezt az erősítőn is lehet állítani a szűrőkkel, ill. ha jól láttam, a fejegységed is tud vágni).
-
sagit
veterán
nahszóval a 12v-al hülyeséget írtam bocsi..
lecseréltem a fejegységet ilyenreerősítő ez
a többi tekerentyű mire való ( gaint tudom)2* 12v, föld bekötve, hangszóró a két szélső csatiba kötve (remélem jól kötöttem)
ezzel a fejegységgel is halkan szól a szubcsövem....
mi tévő legyek? (erősítőn maxra van tekerve a gain, fejegységen is adtam hangerőt a sub-out-ra) ilyen 1 farados kondival érdemes bohóckodni?
-
kisboxi
tag
Ha már ilyeneket nézegetsz. Ugyanilyen felépítésben volt régen videoton is. Azoknak azért elég korrekt hangjuk volt, ha találsz valahol jó állapotban akkor azt még érdemes lehet megvenni.
Más. Tudna nekem valaki elfogadható áron jó minőségű rca-kábelt mondani. (ami most van benn azt kib@..m a fenébe) A sinus-live kábelek milyenek? Érdemes bevásárolni belőle?
-
MaciG
addikt
Erről a Pioneer TS-X6-ról valami vélemény?
-
BBéci
legenda
Valahogy bele kellene kombinálni a topik címébe, hogy sal-mentes övezet!
-
Az-X
őstag
Erről a kütyüről: GROM-USB2-i MP3 kit (USB/AUX/IPOD) volna valakinek véleménye? Esetleg konkrét tapasztalata?
-
MaciG
addikt
Közben nézegettem a hangalakat és szerintetek egy ilyen Hordozható hangdoboz jó lenne a fülkébe ha így natúrba rákötném a fejegységre? Vagy lehet egyáltalán ilyet? Azért gondoltam erre, mert mobil és nem kell hozzá fúrni faragni és bármikor át lehet tenni másik gépbe.
-
sagit
veterán
lehet hülyeséget kérdezek de az aksi gyengesége miatt nem lehet hallk? (olyan 10v körül van benne)
-
sagit
veterán
gaint maxra tekertem, hallk.. pedig bömbölnie kellene
ezen a fos fejegységen meg nem lehet állítgatni az rca hangerejét... hiába hangosítom nem reagál rá az erölködő...
elvittem autóvillamossági emberkéhez.. azt mondta hogy nem jó ha egymás mellet van a plusz és a mínusz az erősítőig, viszem is hozzá 1 hét múlva mert csak akkor ér rá átkábelezni.
gondolom nem ez a baja?
-
sagit
veterán
sziasztok
vettem egy ilyen erősítőt.
be van kötve csak mocskos halkan szól vele a mélynyomó.. kicsi jelet kap? ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest