-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
A gyáriak, közép-magas egész korrekten szól, csak a csomagtartóban levő gyári "sub" hagy némi kívánnivalót maga után..
Időközben eladta haverom a ládát, szóval marad a saját kis aktív ládám.
Csak nincs ötletem, hogyan lehetne bekötni a gyári magnóra. Ahogy néztem a hátulján van [link] Egy ilyennek hely, de ezt kicsit drágának találom a kábelt, plusz mire megjön. És akkor mivel egy rádiós magnóról van szó, marad az FM Transzmitter.
Meg még egy kérdés merült fel bennem, ezt hogyan kell bekötni, hogy ne legyen állandó fesz alatt?
Ezek pedig a magnón a csatik:Esetleg arra gondoltam a gyári csomagtartóban lévő mélyről lehúzni az aktív ládának a cumót.
Nemtudom. Nem kihegyezett rendszert akarok, nyilván ezekből nem is lehet, de kérdés, hogy érdemes ezzel mókolni vagy inkább locsoljak még rá lóvét?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest