Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
A gyáriak, közép-magas egész korrekten szól, csak a csomagtartóban levő gyári "sub" hagy némi kívánnivalót maga után..
Időközben eladta haverom a ládát, szóval marad a saját kis aktív ládám.
Csak nincs ötletem, hogyan lehetne bekötni a gyári magnóra. Ahogy néztem a hátulján van [link] Egy ilyennek hely, de ezt kicsit drágának találom a kábelt, plusz mire megjön.És akkor mivel egy rádiós magnóról van szó, marad az FM Transzmitter.
Meg még egy kérdés merült fel bennem, ezt hogyan kell bekötni, hogy ne legyen állandó fesz alatt?
Ezek pedig a magnón a csatik:Esetleg arra gondoltam a gyári csomagtartóban lévő mélyről lehúzni az aktív ládának a cumót.
Nemtudom. Nem kihegyezett rendszert akarok, nyilván ezekből nem is lehet, de kérdés, hogy érdemes ezzel mókolni vagy inkább locsoljak még rá lóvét?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest