Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Hobby elektronika
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
A gyáriak, közép-magas egész korrekten szól, csak a csomagtartóban levő gyári "sub" hagy némi kívánnivalót maga után..
Időközben eladta haverom a ládát, szóval marad a saját kis aktív ládám.
Csak nincs ötletem, hogyan lehetne bekötni a gyári magnóra. Ahogy néztem a hátulján van [link] Egy ilyennek hely, de ezt kicsit drágának találom a kábelt, plusz mire megjön.És akkor mivel egy rádiós magnóról van szó, marad az FM Transzmitter.
Meg még egy kérdés merült fel bennem, ezt hogyan kell bekötni, hogy ne legyen állandó fesz alatt?
Ezek pedig a magnón a csatik:Esetleg arra gondoltam a gyári csomagtartóban lévő mélyről lehúzni az aktív ládának a cumót.
Nemtudom. Nem kihegyezett rendszert akarok, nyilván ezekből nem is lehet, de kérdés, hogy érdemes ezzel mókolni vagy inkább locsoljak még rá lóvét?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest