- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topik
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
KRISSTUS #41093 üzenetére
Nem teljesen értem / vagyok tisztában a car PC előnyeivel. Az addig ok, hogy a PC egy végtelen lehetőségeket nyújtó platform, de nekem, mint autót vezető, zenét hallgató embernek, miben nyújt többet, mint egy jobban felszerelt fej? Ok, minden formátumot lejátszik, lehet akár videót is nézni (ez engem nem érint), nade én ugyanúgy elindítom a zenét a HDD-ről és hallgatom.
A következő kérdés a befektetett energia és pénz. Mennyiből jön ki egy valamirevaló PC, ha csak az alkatrészeket nézzük és mennyi munka, szakértelem, türelem,szabadidő kell a megépítéséhez?
A következő probléma, ami autó hifi specifikus, így a hangkártya nem feltétlenül tudja: az aktív vágás és az időkorrekció. Ezeket hogy oldod meg PC-vel?
Aztán az is felmerül bennem, hogy a pc alkatrészek mit szólnak a páralecsapódáshoz? 3 év alatt nem volt gondod ezzel?
B-enji: Sajnos a mappaszerkezet elejére ugrásra nem találtam még megoldást, de keresem. Az ABC sorrendbe rendezést a FAT Sorter nevű programmal oldottam meg, 133gb zenét 3-4 sec alatt sorba rakott.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Autós topik
- Honda topik
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged