- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Házimozi haladó szinten
- CES 2025: amikor a VR szemüveg már nem elég
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz KRISSTUS #41093 üzenetére
Nem teljesen értem / vagyok tisztában a car PC előnyeivel. Az addig ok, hogy a PC egy végtelen lehetőségeket nyújtó platform, de nekem, mint autót vezető, zenét hallgató embernek, miben nyújt többet, mint egy jobban felszerelt fej? Ok, minden formátumot lejátszik, lehet akár videót is nézni (ez engem nem érint), nade én ugyanúgy elindítom a zenét a HDD-ről és hallgatom.
A következő kérdés a befektetett energia és pénz. Mennyiből jön ki egy valamirevaló PC, ha csak az alkatrészeket nézzük és mennyi munka, szakértelem, türelem,szabadidő kell a megépítéséhez?
A következő probléma, ami autó hifi specifikus, így a hangkártya nem feltétlenül tudja: az aktív vágás és az időkorrekció. Ezeket hogy oldod meg PC-vel?
Aztán az is felmerül bennem, hogy a pc alkatrészek mit szólnak a páralecsapódáshoz? 3 év alatt nem volt gondod ezzel?
B-enji: Sajnos a mappaszerkezet elejére ugrásra nem találtam még megoldást, de keresem. Az ABC sorrendbe rendezést a FAT Sorter nevű programmal oldottam meg, 133gb zenét 3-4 sec alatt sorba rakott.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest