Hirdetés
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsigulicsiI
csendes tag
Néha hallgatok én is Skrillex-et... Fiat Stiloban az ajtók, csomagtartó alubutylal merevítve 1 profi szettel: Audio System Helon és egy zárt ládában lévő Hertz hx300D-vel(megcsináltattam) veri az ember mellét rendesen
Miután kiszállok néha 10 perc múlva is sípol a fülem, pedig hozzá vagyok szokva 9. éve volt minden autómban kisebb-nagyobb hifi építve
A szettek szinte megszakíthatatlannak tűnnek, ha úgy állítom elnyomják a mélyet játszva, tudom ajánlani mindenkinek őket sq hifihez és mélynyomásra is
A mélynyomót pedig a minőség kedvelőinek... jó beállítással összességében gyönyörűen szólnak együtt szinte minden zenei stílusban! bár aki mélynyomásra akar menni, egy izmosabb mélyet keressen
A szettek csatornánként 210 watt Rms-ről mennek egy eton erősítőről,amivel szintén nagyon meg vagyok elégedve, bátran ajánlom azt is
És Srillexhez miért focalt vett, meg olyan finom erősítőt?
Beépítés/ajtópanel alatt a kárpit alól kiemelést, és irányba állítást értettem.
A rendszerben gondolkodást hiányolom kicsit a dologból...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Overwatch 2
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Milyen széket vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Videó stream letöltése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest