- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
PiciPeti #36548 üzenetére
Neotec KSH CA201 RCA a szetteknek és kácsa KCE-200 a mélynyomónak.
Tápkábelből, pedig 25-ös, majd kettéosztva a csomagtérből az erősítőkig (kb. 70-70cm) 13-asokkal ( 6GA), testkábel szintén 25-ös hegesztőkábel, kettéosztva, 13-asokkal.
Az a helyzet, hogy akkor már a mélyládámat is lehet cserélni kellene...ez a 650-es bass reflex pio-nak komolyabb erősítőt nem nagyon szeretnék. szerintem ezzel a signat 300w RMS-ével igy csutkára ki lesz hajtva.
-
Alpachino
veterán
Signat fury 600-ról mondanátok véleményt ? Most alkalmam lenne lecserélni a Mac Audio MPX4500-at erre az erősítőre. Megérné ? igazából hidalva egy Pioneer TS-W255f mélynyomót (250W rms) hajtanék vele.
Az első szetteket külön sztereo Mac Audio MP-161 2x80W (rms) erősítővel hajtom.
Signat fury 600
Maximaal vermogen: 600 Watt
RMS vermogen @ 4 Ohm: 2 x 100 Watt
RMS vermogen @ 2 Ohm: 2 x 150 Watt
Gebrugd RMS vermogen @ 4 Ohm: 1 x 300 Watt
I -
Osynho
addikt
válasz
mortalwombat #36541 üzenetére
Ezt mondtam!
Az a jó hely, ahol jól szól, nem az, ami elsőre szimpatikusnak tűnik.
-
Daywalker
addikt
válasz
DarthRoni #36539 üzenetére
Ebben a csoportban keresd: [link] De írd meg mire van szükséged oda és tuti kapsz ajánlatot.
Nem ismerem azt a szettet, de elég sok minden lehetséges ezen a szinten. Nem recsegni fog, hanem torzítani, nem lesz igazi mély, csak kontrollálatlan basszusok, esetleg huppogás, reflexcső szélzaj és ilyen "apróságok" - elég nagy a tárháza az ilyen dolgoknak. Persze azon felül, hogy talán olyan mélyre sem megy le. Hallottam már Renegade erősítőt, ami viszonylag nagy teljesítményt adott le, az nem volt olyan rossz, de az közel sem az, amit te mutattál. Mindenesetre egy alsó kategóriás cucc. A SAL-nál mondjuk jobb
-
DarthRoni
tag
válasz
Daywalker #36530 üzenetére
Én sajna nem találom, pedig érdekelne.
Első hangcuccom lesz a kocsiba, sajnos nincs lehetőségem meghallgatni különböző szetteket, azért szeretném kérdezni, hogy miben különbözik egy olyan gyengébb minőségű, mint amint én linkeltem mondjuk ahhoz képest, mint amit te mondtál?
Mivel hallanék mást a kettőnél? valszeg gyengébb lenne a basszus, de mondjuk az olcsóbb torzít, vagy recseg vagy mivel rosszabb? -
Pocok77
tag
Eddig ezt néztem ki fejegységnek [link]
Vélemény ? Hasonló árban jobb ? -
Daywalker
addikt
válasz
DarthRoni #36526 üzenetére
Éretlek. Szerintem nézegesd az OLX-et meg a faszbúkon az auto hifi adok-veszek csoportot. Szoktak finomságok lenni normális áron, de ez a renegade pont nem az. Bár egy normális kétcsatornás erősítő ami lead legalább 200 wattot az alapból 10 felett kezdődik általában. Kicsit szűkös a keret, de vannak még csodák.
-
DarthRoni
tag
Sziasztok! Valaki hallgatta már a renegade rxv-1200 mélyládát? Olcsón tudnék hozzá jutni ren-550 erősítővel párban.
Mit várhatok tőle, nem az utcának akarok zenélni, csupán szeretnék mély hangot is az autóba, kezdő célra megfelel? -
ThodEE
őstag
Lennél oly kedves megosztani róla 1 képet?
Én már hónapok óta gyötröm magam hogy csináljak egy reflex ládát a 2db Rockford HX2 eseimnek, mert így zártban csak 1-2típusú basszus durva. Egyébként áram*feszültség alapján, nálam 600W ot vesz fel az EA1800D az kevesebb mint 300W nyomónként és így is kellemesen -
Joe fiú
senior tag
-
sore
csendes tag
Fejlesztem most a táp ellátásomat, bekerül egy erősebb mélynyomó (1500W RMS), amit 1200W körül hajtok, ennek húznék be 3db 30-as tápot az akksitól a csomitartóba.
Kérdésem az lenne, hogy húzzak a negatívnak is kábelt a jobb érintkezés érdekében, vagy testeljem a kasznira?
Eddig a kasznin volt, 20-as, de most komolyabb cuccot szeretnék.
A kábel nem problem, mert van kb. 64 méter. -
Osynho
addikt
válasz
Pocok77 #36517 üzenetére
Akkor szerintem komponens szett előre (hogy mekkora azt nem tudom, nem ismerem az autót), lehet használt is + egy fejegység, ami kielégíti az igényeidet. Amennyiben kell usb, iphone kompatibilitás, BT kihangosító, stb, akkor ehhez mérten kell keresgélni, ha a jobb hang a cél és le tudsz mondani 1-2 dologról, akkor régebbi, használt, de magasabb kategóriájú példányok. Ha marad pénz (és kedv
), akkor egy kisebb erősítő, szigetelés az ajtóba.
-
Pocok77
tag
Helló
Nos nem tudom, jó helyen járok-e, de felteszem itt a kérdésem. 2005.09. es évjáratú Opel Astra G autómba szeretném kicserélni a gyári hangszórókat és a fejegységet. Ebben a témában a hozzáértésem a 0 val vetekszik. Nem bömböltetni szeretném majd hanem élvezni a zenét autókázásaim során. A választék óriási de tudatlanul káosz uralkodik bennem. Nem tudom, hogy mit vegyek és mennyiért. A kezdeti összeg kb 50-70 ezer ft ebből szeretnék gazdálkodni ha lehet. Ami fontos lehet még Trance, House, zenéket hallgatok leginkább. Minden javaslatot elképzelést meghallgatok. Ha valaki szánna rám időt és energiát akár privátban és kiokosíthatna a vásárlásról. Köszönöm.
-
zsolt19900
őstag
válasz
Daywalker #36513 üzenetére
ezzezz
köszönöm szépen, akkor meg van már a tápkábelem is, már csak az rca kell (arra is kaptam ajánlatot, csak még le kell mérjem, hogy elég-e) és még kell 1-2 saru, biztosíték, és a szigetelés és megvan a rendszer
köszi a segítséget nektek, nagyon hasznos volt a sok-sok tanács
-
Daywalker
addikt
válasz
zsolt19900 #36498 üzenetére
Ugyanilyn vastag kábelem van a Carpowerhez, ami kicsit nagyobb teljesítményű, mint a udimension, ráadásul 5 méter, és elég hozzá...ha ez volt a kérdés.
-
mortalwombat
tag
válasz
RAiN91 #36511 üzenetére
Ha van türelmed, és széles körben nézelődsz, nagyon finom cuccokat lehet kapni 15e-ért. Én pl pont ennyiért vettem az Emphaser EA475-öst. De ez csak az erősítő. Kell egy láda-legyen 15/20e, meg kábelek, biztosíték és beszerelés-ami legyen egy huszas...sajnos egy probléma özönt indít el egy ilyen óhaj->több mély.
-
RAiN91
őstag
válasz
mortalwombat #36509 üzenetére
Köszönöm a választ. Használt piacot néztem, 15e Ft alatt erősítővel együtt kapható dolgokra, nem profi cuccot keresek, csak megoldást egy kis javulásra, de úgy veszem ki a válaszodból, hogy valamennyit azért javulna.
-
zsolt19900
őstag
válasz
zsolt19900 #36498 üzenetére
jó lesz ez a kábel? 3m pozitív 1m negatív szál, biztosítékházzal 4e jó magyar pénzért
kérlek írjatok valamit, mert fórumtárs holnap adná fel postára ha megfelelő a szettembe
-
mortalwombat
tag
válasz
RAiN91 #36508 üzenetére
Sajnos a mélyhangok tünnek el először a menetzajban, még sajnosabb, hogy a nagyobb sebességnél fellépő menetzaj alatt is hallható mélyekért sokkal több erősítő teljesítmény szükségeltetik. Tehát a 30-nál hallható mélyszint megtartásához 60-nál nem kétszer akkora erősítő teljesítmény kell.
Szükséged lesz erősítőre, ahhoz kábelekre, és egy mélyádára. Tehát csak egy mélyláda vásárlásával nem úszod meg sajnos. Persze vannak aktív mélyládák, amik képesek hangszórószintű jel kezelésére, de arról itt a többség le fog beszélni. -
RAiN91
őstag
Sziasztok
4 sima hangszóróm van (sajnos adatokat nem tudok), álló motornál az én fülemnek jól szól, viszont amikor megyek az autóval akkor már a menetzaj / motor zaj miatt elveszik a mély. Segít ezen ha veszek a csomagtartóba valami mélynyomót, vagy ugyan ilyen szar lesz? (menetzajcsökkentés nélkül, tudom hogy van ilyen) -
migabi24
nagyúr
válasz
mortalwombat #36497 üzenetére
A fejen nem tudsz vissza venni?
-
DarthRoni
tag
Sziasztok!
Az aktív autós mélyládáknak van hátránya a külön erősítős mélyládákkal szemben?
Most szeretnék majd venni mélynyomót, viszont nem találtam sok infót hogy mivel jobb az egyik vagy a másik.
Segítséget előre is köszönöm! -
Osynho
addikt
válasz
mortalwombat #36497 üzenetére
Miért? Ha úgy jobban szól, akkor nem az az optimális helyük?
Egyébként ezért nem értettem ezt a merőleges kifejezést. Akkor merőleges, ha rád néznek.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest