Új hozzászólás Aktív témák
-
szitaati
aktív tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy a ,,másik" oldalról jövök, de azért remélem segítetek, ha tudtok.
Probléma: Vista SP1 alatt játékok 60Hz, szemem meg kifolyik.
SP1 előtt ezt tudtam orvosolni refreshlock-kal, azóta viszont amint elindítom v. 60 Hz-re vált, vagy ha 85-re állítom, akkor csak játék alatt vált 60 Hz-re. Szóval szar.
Nem tudtok vmi megoldást? (Nvidia driver nem tudja a catalyst frissítés kényszerítése játékok alatt dolgát, vagy hogy hívják.) (Otthoni gépben azért még a jó öreg 9800Pro dolgozik)
köszi -
norbalia87
tag
Sziasztok lenne egy kerdesem. Olvasgattam ezt a tesztet es itt azt irjak hogy a 3870 1280*1024 felbontasban Minden high, fizika közepes, árnyékok közepes, 0AA (Amilyen felbontasban es beallitasokkal nyomnam a crysist minimum 21 fps-t produkal max pedig 55 fps. Az erdekelne engem hogy a 21 fps az mennyire okes? Akadas es hasonlo dolgok eszrevehetoek? A tesztet egy Amd Athlon X2 4000+ Brisbane(65nm), 2100@2940MHz 1.38V
procival toltak en en 5200+ vagy 5400+-t akarok venni.
Eredetileg 4850-et szeretnek venni de arra nem biztos hogy lesz love es legkesobb 2 heten meg szeretnem venni a gepet.A gepet a crysis, a Stalker, es a gta4 ill. starcraft 2 miatt veszem
Es max felbontas amin jatszani szoktam az 1280*1024 (vagyis jatszottam mert kb 16 honapja nem jatszottam igy mar eleg nagy jatekhianyom van
)
Udv Norbi
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #37385 üzenetére
Értem most már,gondolom látni akarod mivel fickósabb az x2.
-
Kabu
tag
Nekem is hasonló lenne a kérdésem, mint a kollégának, mert nagyon remélem, hogy amit ma rendeltem 256MB-os 3850OC-t, az nem ref. hűtős lesz. Egyébként a másik hűtő tiszta olyan, mint amilyet a 7600GT-re tett az MSI, úgyhogy még lehet szegény 7600GT-met megkopasztom, ha nem ilyen hűtővel jön a 3850, mert annak szinte semmi hangja sincs.
Amúgy szerintetek jól döntöttem, hogy a 3850 ez választottam? A17'-es LG monitorom 1280x1024-et tud max, CoD 4, Stalker, Oblivion, Grid és Age of Empire III / ez mondjuk a 7600GT-nek sem okozott gondot / szerepel az általam játszani szándékozott játékok listáján, a procim egy X2 5400+ Black Edition és 3Gb memória csücsül mellette....
Köszi mindenkinek! -
용 Bob
senior tag
Vki esetleg meg tudja mondani,hogy az MSI-nek a 256MB-os OC verziója meilyk a képen?
[link] -
katt777
félisten
Figyelem: A friss ATT-ban DX10.1 detektálás, megint minden korábbi nyelv!
-
Májsztró
addikt
-
honda23
aktív tag
válasz
Májsztró #37381 üzenetére
Ez az a verzió még, amit nem szabályoz sajna a biosa
Leszedtem rivatunert, tiltottam catalyst al-t, normálon hagytam, majd speciálison is.
A következőre jutottam: kidob vpu recovery hibával ( kép szivárványfoltos lesz, néhol zöld pöttyös), majd ha ráindítok ismét akkor ezt a hibaüzit dobja ki:
GLW - Start OpenGL( ) - could not load OpenGL subsystem.
ati2dvag.dll illesztőfile-lal vannan problémái(eseménynaplóból megnéztem)
most visszaraktam a rivatuner 2.11-et
mára ennyi
ha valakinek van valami ötlete megköszönném -
-
Májsztró
addikt
válasz
honda23 #37380 üzenetére
nálam a 8.9 nem volt a legjobb ... 8.10-et próbáld meg , és a 8.7-et , ha egyikkel sem megy ... akkor utána kell olvasni részletesebben. Biztos vagyok benne ,hogy van valami megoldás. Egyébként az sp-ket nem viccből találták ki ...
a RivaTunerrel nem hiszem hogy összeakad ..... de abból is van újabb, a ventit meg ne piszkáld , majd magától szabályozza
-
honda23
aktív tag
válasz
Májsztró #37374 üzenetére
7.10-es driver óta próbálkozom
most 8.9-es van a gépen
sem sp1, sp2, sp3-as szűz win wp-n nem ment
még az is lehet talán hogy a rivatunerrel akad össze?
2.06-os van fennt fix 60%-on
tehát új win telepítve semmi kodek csak ati driver alaplap driverek meg ami kell és a rivatuner 2.06-os verzió
mert amikor vpu hibával kidob megáll a fix 60%-os venti fordulatszám és visszaáll 20%-ra...
megnézem riva nélkül is -
sulep
senior tag
Sziasztok
MIlyen videókarit ajánlanátok olyan 20 max 22 körülig? Hosszútávra venném és jó lenne ha valamilyen szinten később is azért futogatnának rajta a játékok persze nem max felbontáson meg ilyesmi. Én 512mb memóriásra gondoltam mindenképpen az alatti nem kellene és min ddr3-as.
Egy P4 3GHz 630-as procihoz és 2GB memória mellé lenne.4670-es és a 3850-es között vaccilálok. Melyik lenne jobb hoszabb távra? Melyik a gyorsabb? Azt tudom a 3850 256bites de állítólag picivel még így is lasabb. Ti melyiket vennétek?
-
-
Májsztró
addikt
-
honda23
aktív tag
válasz
katt777 #37371 üzenetére
Egyrész nem is tudom, hogy kik az alamuszi csalók a múltévi két nagydíj után...
Vajon miért lett világbajnok Kimi...
Hamiltonhoz, Alonsohoz meg Vettelhez képest mindenki úgy vezet, mint öregapám a skodáját...
Részemről végeSajna a wolf problémája nem oldódott meg... 1.41-es patch-el sem...
Valami hotfix kellene a játékhoz...
Most csalódtam az atiban -
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #37343 üzenetére
Hát volt mindkettőnknek, és ahogy hakos1987 is mondja: pont olyan a driver, amilyennek az FC2 grafikon mutatja: ide-oda ugrál, vagy elég, ha a DX9 vs. DX10 vagy tuning vs. alap órajel grafikonokat megnézed.
honda23: Lehet /sze igazi küzdőt utálni, és alamuszi csalót szeretni, ez a te dolgod. Volt pár pilóta, akinek voltak csúnya itt-ott trükkjei, de ez a fekete mindegyiken túltesz mind aljasságban, mind ezek számában. Egy igazi versenyzőnek nincs ezekre szüksége.
WesTM: Azért gyorsul be, mert butítja a megjelenítést a sebességét. De tuti nem 1680-ban játszol, és spec pont a 2XAA az, amelyre optimalizálták (ezért is néztem én feljebb).
-
Piero89
aktív tag
Lekoppintottam a beállításaidat,tényleg meg se röccen így a játék és valószínűleg maradok is ennél
azért kíváncsi lennék hogy így dx9-ben milyen effektek maradnak el dx10-el szemben
mert így pár perc után meg nem tudnám mondani hogy mikor megy a játék dx9-ben vagy 10-ben.
mod: a rángatós dologra visszatérve...emlékeim szerint Pro Street és a Grid is ugyan ilyen tüneteket produkált amit az első patch-ek javítottak is,remélem Far Cry 2 esetében is lesz rá idővel valami megoldás.
-
Piero89
aktív tag
Megnéztem dx9-ben,ott tényleg folyamatos a dolog teljesen
,de ugyan ez dx10-ben már nem mondható el.Tényleg segít a dolgon az A.I. advanced-re állítása de teljesen nem szünteti meg a "rángatást" sajna....
Azért jó hogy megosztottad ezt az infót
,egyre közelebb a tökéletes játékélményhez
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Hy all
Állítgattam a Sapphire 3870-es karimat.
2D 250/500(1000) 0.9V
3D 825/1150(2300) 1.32Vmark06:10300 kb
Szerintetek nem baj, hogy csak 0.9V kap 2D-ben? Mintha olvastam volna valahol, hogy nagyon kicsire sem szabad állítani a feszt, mert az nem jó hosszútávon.
3D még menne tovább is. Gondolom 860 az bizti
Csak sajna egy slotos hűés van rajta. Én naiv nem hittem volna, hogy a ref hűtő helyett van pofájuk kiadni ilyen f@s hűtéssel. Na mind1 előbb-utóbb hűtő csere.
Üdv Szisz
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #37361 üzenetére
Álkoholá!!!
Lehet egy indiszkrét kérdésem? Miért magának 3450???
-
- = Zk = -
félisten
hakos1987,zozoz1:üdvözlés és köszöntés nektek...
igen néha jövök...figyelek,sasolok -
WesTM
őstag
válasz
katt777 #37307 üzenetére
Egy dologról nem esik szó ahogy olvasgatok... Catalyst a.i. Majdnem írtam egy kommentet tegnap,mert ahogy fc2-ztem, hihhetetlen rángatós lett a játék,pont olyan mint amiről beszéltetek anno. Látom az a.i standardon van. mondom a francba átállítom advncedre. Úgy megy a játék mint még soha. Meg sem röccen 1 mp-re sem, 40 fpsem megvan dx9 ultra highba 2Xaa csak az árnyék van butítva kicsit. De hihetetlen folyamatos a játék.
Nem e ez a titok nyitja. -
butcher eu
senior tag
válasz
hakos1987 #37358 üzenetére
RESPEKT
én is nagyon sajnálom szegényt, mert idén nagyon jól ment neki. a redbull renaultnak meg nem ment a masina. de ha azzal is ügyeskedik akkor végképp egy jó autóban a helye.
de szerintem ezt már eddíg is sikeresen bizonytotta.NEM TOM KI HOGY VAN VELE, de nekem ez az FC2 sokkal jobban tetszik nekem, mint a Crisys fele gépigény, kétszeres játékélmény.
De persze ez csak az én véleményem, és nem vita tárgya.. -
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #37355 üzenetére
rÍSZPECt!
A játékkal nincs bajom, 1680X1050 minden full 4X élsimítás-al simán jól tudom játszani! még 8X-os élsimivel is, csak úgy egy kicsit akad.... viszont a benchmark... az vhogy nem fekszik... az az igazság, hogy még látszik nagyon, hogy nincs hozzá normális driver...
Vettel-t sajnálom, hogy elmegy a torro rossoból, mert jó páros volt
simán leigazolnám ferrarihoz 3. pilótának, ha lehetne
mod: örülök, hogy elégedett vagy a rendszereddel! élő példa, hogy egy jobb CPU hűtő árából hogy lehet egy csendes és erős vízhűtést építeni!
-
hakos1987
őstag
válasz
honda23 #37353 üzenetére
de massa nem szolgált rá, viszont ham.... nagyon.... massa az év első futamán kiesett, volt műszaki hibája, így szerzett annyi pontot, mint h...., aki minden futamot befejezett! Ráadásul emlékezzünk csak hogy érkezett meg a forma1-be.... a világbajno F. Alonsó csapattársaként fogalma sem volt, mi az a respect, nem jól kicseszett alonsoval, ezek után meg a nagyképű nyilatkozatai után nem tudom mit vár... komolyan mondom, mindenkit szeretek a mezőnyben, és egy nagyon jó ,,csapat" lenne, ha ez a kis homok nem kerülne a gépezetbe
-
honda23
aktív tag
Még ennek utána járok. Köszi
A multi az megy, meg az enemy territory is.
Csak a single nem...
A kezdő videó után hal be, amikor kimegyek a cellából...
A Far Cry 2 8.9-es driverrel 1280-ban simán fut.
Még egyszer sem akadt meg.
Csak a távolságot kell levennem kb a felére a 256mb-os karim miatt szerintem -
butcher eu
senior tag
válasz
hakos1987 #37350 üzenetére
hali kollega
feltetted a hotfixet amit ajánlottak hozzá?
a játék támogatja a dx10.1-et az alapból úgy megy, v be kell vhol állítani?
nekem dx10-ben nem jelentkezett semmi gond az FC2-ben. mondjuk én csak 1280x1024-ben tudom tolni, mert ennyit bír a monitorom. de minden fullon 38-45 FPS-en megy. nem volt még olyan h megakadjon.JA és a rendszer faja. 6 óra game után 42°-os a proci.
És az előzőkhöz: Pákó szerintem sem érdemelte meg a VB címet, de ez van. Én majdnem elsírtam magam először örömömben, maj bánatomban. Mindegy majd jövőre. lehet még meglepi a többi csapatnál is: BMW, REANULT
-
honda23
aktív tag
válasz
hakos1987 #37351 üzenetére
Sajnálom, én Massát utálom
Mindenki másnak szurkol.
Kiváncsi vagyok mi lesz jövőre a szabályváltozások miatt.
Meg kellene egy kis segítség:
A hd 3ezres meg 4ezres széria nem támogatja a return to castel wolfenstein futását:
(ati2dvag végtelen ciklus).
Az az érdekes, hogy más quake3-as motorral írt játék simán elindul.
Opengl-el sincs gond.
Játék elindítása után (új játék indítása) ventillátor megáll( 20%), és szétesik a kép.
Ha rivatunerrel monitorozom, lefagy a gép.
Ha nem indítom el a rivatunert, vpu recover hibával áll le, de nem fagy le.
Szűz win xp sp3 van alatta, régi atik simán vitték... -
-
hakos1987
őstag
válasz
Pancsermeste #37343 üzenetére
közösen teszteltünk és nálam is hasonlók voltak.... dx9 1680X1050 8X AA alap vga 20 fps átlag, tuningolva 15... én mondom, komoly gondok vannak még driver terén a FC2-vel...
-
honda23
aktív tag
Hajrá Mclaren és Honda. Amit Hamiltonnal csináltak Spa óta, az szánalmas. Na mindegy...
-
opticus
csendes tag
Sziasztok!ismételten kérdezném,mert nem nagyon sikerült kisilabizálnom a választ,hogy egy asus a8r mvp lapba ez a kártya :SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 3850 512 MB DDR2 - PCI Express
belemegy minden gond nélkül?köszönöm a választ,abszolúte nem értek ezekhez a dolgokhoz.
és egyértelmű választ ha lehetne
ilyen igen-nem,vagy vmi hasonló.
köszi -
Pancsermeste
őstag
válasz
katt777 #37307 üzenetére
Ez igen! Nem kevés melód lehetett ebben a tesztben!
Viszont az első ábrán nagyon fura az 1280x1024 8xAA -nál DX9-ben a megemelt proci órajel hatására fellépő FPS zuhanás! Ez biztos, hogy nem vmi tévedés?
Most nézem az FPS adatokat: 32,24 -ről 23,98 -ra esett vissza. Ha ez nem elírás, akkor mivel lehet magyarázni? -
hakos1987
őstag
válasz
- = Zk = - #37338 üzenetére
ritkán Te is idetalálsz X2 tesó?
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
letöltöttem azt a hotfix-et amit ajánlottak az FC 2 höz, a dx10.1-es cikkben, és semmi változást nem vettem észre. egyan azon a hídon ugyan azon a ponton ugyan azon az fps számon megy.
ja és ez a hotfix ez már aa dx 10.1? vagy nem?
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Van egy 3870 GDDR4-es Sapphire karim, aminek a gyári hűtését szeretném valami hatékony és HALK megoldásra cserélni.
Mit javasoltok? Fontos, hogy jól hűtve legyenek a ramok is! -
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #37338 üzenetére
Hi ZK testvér......
-
Májsztró
addikt
válasz
- = Zk = - #37336 üzenetére
Sapphire 3850 512 mega .... fúúúú ,a legjobb a friss gyári illat lesz amikor kibontom a dobozt
-
Májsztró
addikt
válasz
- = Zk = - #37334 üzenetére
Az se rossz ... de nekem a kártya miatt valahogy jobban izzad a tenyerem
-
Májsztró
addikt
Szerdán megjön a kártyáááááám
-
- = Zk = -
félisten
én a BMW-nek....
kövezzetek meg..barátok,ellenségek egyaránt.de én a bantunak drukkoltam!persze legbelül a BMW-nek...
-
WesTM
őstag
válasz
Májsztró #37329 üzenetére
Az igen szívszorító pillanat volt. Nagyon sajnáltam őket.De a Brazilok ami hangulatot a hétvégére teremtettek,le a kalappal.
Rázott a hideg mikor üvöltöttek Massának. Olyan volt ez a futam mint egy ku#va jól megrendezett film. De egy darabig tuti nem tudom majd megnézni.
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #37327 üzenetére
Milyen jó érzés lesz ha tisztán elverjük majd,és nyugodt lelkiismerettel feléjük kerekedhetünk...!
Amúgy milyen jó kis bigét beújított bantu.
PCD énekesnője...
Hát aki megteheti...
Hát rég voltam így egy futam hatása alatt. Megható volt a vége.Mikor Vettel és Kubica összejátszottak,és így Vettel elment Bantunak,akkor tényleg eltört a mécses.Ilyet régen soha nem láttam még F1 ben,és egy darabig azt hiszem nem is fogok.Történelmi futam volt a mai.Glockot sem szabad hibáztatni,ha ő nincs,nem lett volna 1 perc remény sem.
Hogy on is legyen: Hejj!!!-de nagyon jól működik még mindig a 3850.
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #37325 üzenetére
Így utólag letisztultak a dolgok,az utolsó 2 kört végigbőgtem,jó kis futam volt ez akármi lett a vége.
"Egy hajóban evezünk,együtt nyerünk,együtt veszítünk. Így volt ez mindig is."Massa ettől erősebb lett,jövőre megmutatjuk.
A csapat vb. ezért meglett,ami legalább akkora dolog mint az egyéni.
Forza Ferrari!!!
Off Offolva
-
nebulo5
senior tag
válasz
lizakattila #37322 üzenetére
Kösz az instrukciót!
-
barnam_
nagyúr
válasz
Titok Levi #37321 üzenetére
van, amikor annyira leesik a letöltési seb., hogy nem tudja kiszámolni mennyi idő van hátra
-
lizakattila
senior tag
válasz
nebulo5 #37317 üzenetére
Hali!
Általános vélemény, hogy a 8.7 volt az utolsó catalyst, amit még a 38xx kártyákhoz fejlesztettek, az újabbakat már a 4xxx kártyákhoz írták, több-kevesebb sikerrel.
Tehát ergo a 8.7XG tökéletesen megfelel. Semmi más nem kell hozzá, tartalmazza a display drivert és a ccc-t is. -
Titok Levi
tag
bocs de
[link] -
nebulo5
senior tag
Hello Szakik!
Csupa pozitívumot olvasok Xtreme-G catalyst meghajtó softverről! Letöltöttem a 8.7 és 8.9 es
verziót. Szeretném megtudakolni, hogy melyikük megfelelőbb a 3870-es kártyához, és hogy elegendő-e az XG telepítése, vagy kell hozzá valami más is, hogy hasonló beállítási lehetőségeket kapjak, mint a catalyst-nál.
Igazából nincs gondom a catalyst-al sem, (amennyit játszom arra tökéletesen elég lenne) csak esz a kíváncsiság, na meg az újdonság varázsa..... -
WesTM
őstag
Kicsi az esélyünk,de kitudja bármi megtörténhet!....
Itt a fórumon akinek tudnia kell tudni fogja...
FORZA FERRARI !!! GO FELIPE !!!
OFF OFF
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #37314 üzenetére
Én jól írtam ki az adatokat, az előző hiba miatt direkt mindet 3x megnéztem. Catalyst majd a 9.2-es...
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #37313 üzenetére
Az egyik helyen 23-at írtál 32 helyett szerintem. 4.05GHz-es, long ranchnél, 1280*1024-ben 8xaa mellett.
Azt nem tudom megmondani, hogy ott miért van gyorsulás, de mivel abból az esetből van kevesebb, ezért szerintem ott van a hiba, s nem a többiben. De majd a következő Catalysttel elválik...
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #37312 üzenetére
Hát ez az, hogy ott erősen van, tehát a Catalyst megint szar, máskülönben lejjebb is lenne, hiszen azok mind kevésbé VGA-igényes beállítások, ergo ha maxon gyorsulás van, ezeknél még nagyobbaknak kéne lenni!
Pontosan mi lett felcserélve? -
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #37311 üzenetére
Látod abból már le tudom vonni a következtetést. Az utolsó oszlop kivételével kb. semmi értelme nincs a CPU tuningnak.
És van egy elírás, ahol a 2-es és a 3-as fel lett cserélve: 4.05 750 DX9 / 1280 8xAA
A smallban sincs megdöbbentő, jelentéktelen gyorsulás 3.3-ról 4.05-re.
Kb. ezt mérték azon az oldalon is, amit linkeltem, csak ott Very Highon és nem UH-n.
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #37310 üzenetére
Ott van, hogy 4.05GHz mit hoz 3.3GHz-cel szemben (% is ott van!), ill. DX9 vs. DX10 mit tud. Ahol negatív, ott értelemszerűen a DX10 a gyorsabb. Nem az FPS volt a lényeg, amivel ebben a topicban nem sokra mennétek, hanem éppen a CPU-tuning eredménye (kihajtás, ami FC2-ben a Cat. miatt meghatározhatatlan), valamint a DX9-DX10 sebességkülönbség.
Minden egyéb tökéletesen értelmezhetően ott van a honlapomon, FPS-alakulással együtt.
-
TomBoy1986
veterán
-
katt777
félisten
válasz
#75912448 #37287 üzenetére
Tesztek készen, adatok fent, képekkel a Freeweb 5 mp-enként ledobál (a 30MB-nyi FC2 bencheket tuti nem ma töltöm fel
).
Mindenesetre olyan érdekes eredmények születtek, amelyek enyhén szólva kérdésessé teszik a jelen Catalyst alkalmasságát a játék komplett, kiegyensúlyozott futtatására. Egy, már optimalizált beállításnál pl. 60%-ot gyorsulok 3.3GHz és 4.05GHz között, egy elcseszettel meg 30%-ot lassulok. DX9 vs. DX10 ugyanilyen hektikus. Pl.:
Többi a honlapomon.
-
Májsztró
addikt
válasz
Chaser #37305 üzenetére
jó , hát azt értem ,hogy 0,8V.on már nem akarózdik neki , de az alap 1,4 (ha jól emléxem) fesz helyett ha 2D-ben csak 0,9xx-en jár mint Te is írtadh ogy az az érték a legalja ami benne van a listába. Akkor azért az jó nem ? lentebb lehet vinni az órajeleket is és nem fűt feleslegesen. Vagy nem ?
-
Chaser
legenda
Jah amúgy ATT-vel állítgattam, BIOS-tól még messze vagyok...túl nagy, úgyis eladom legkésőbb decemberben, inkább nem b@szogatom.
-
Chaser
legenda
válasz
Májsztró #37300 üzenetére
Jah leveszi, de úgy nézem sokkal jobban is le tudná venni..ahogy nézem a NYÁK megegyezik a refhűtésessel, még a kis talp rajza is rajta van
A neki való furatok is fenn vannak.
#37301 Aggregátor: Igen, sztem is valami ilyen lehet, hagytam is a fenébe..ventiszabályzás pont ott nem működik...a 3D-s beállításnál tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- OLCSÓ MONITOROK
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest