- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aleister #37794 üzenetére
A Company of Heroes márpedig nagyon szereti a CPU tuningot, radikális FPS változásokat lehet elérni. Lásd a blogomban az Intel gyorsítótár csatát. Persze ha be van kapcsolva a vsync vagy maximalizálva van a játékban az fps, akkor tök mindegy mit csinálsz, mindenesetre a demó változata nagyon érzékeny a CPU órajelre.
-
válasz
norbalia87 #37796 üzenetére
A Crysis még csúcskártyákon is beszaggat időnként, olyankor tölti a textúrákat. De, mivel neked középkategóriás VGA-d van (a CPU-d meg már talán alsókategóriának számít), ezért ne csodálkozz.
-
norbalia87
tag
Ah igen azt nem irtam le, hogy meg a gyari driverel hajtom ami ha nem tevedek a 8.5
-
norbalia87
tag
Sziasztok hat a fogy.vedelem szerintem kilove, mert ahogy irtak a webshopon minden szarsag valtoztatas joga az ovek meg bla-bla-bla, ill lekerult a kep es szar se tudja bizonyitani, hogy nem azt rendeltem. Amugy tegnap jatszottam vele, a crysis alatt probaltam izzasztani de nem sikerult mert 100%-os fordulaton porgott a hutoventi es nem ment fel 60 fokra csak egyszer az atlag az 54-55 fok volt !!!! Egy 5200+ cpu-val hajtom ami jelen esetben 2,7 ghz-en porog es az is max 41-42 fokra melegszik. Erdekes a dologban , hogy egyszer-ketszer beszaggat a crysis egy picit 1024*768 jatekos felbontasban. A chilla huto kilove mert misi k9a2 neo-f lapom van es igy is epphogy elfer a vga az eszaki hid hutoborda alatt, szal azt a hutot nem tudom hasznalni. Amugy teljesen meg vagyok elegedve a kartyaval. Ill. kineztem egy hutot : Zalman Fatal1ty FC-ZV9 itt vennem a prohardveren
-
aleister
veterán
válasz
lizakattila #37760 üzenetére
Isten vagy embör! A 06-os pecsnél kiírta ugyan, hogy már fel van telepítve, de azért ráinstalláltam. Ám ez a hotfix szerintem rendbe tette mindkét benchmarkot. Méricskéltem is egész délután.
Köszke!
Valaki esetleg játszik rajtam kívül a Company of Heroes-zal? Csak mert úgy vettem észre, hogy se a cpu, se gpu tuning nem hozott számottevő fps növekedést. -
person
senior tag
válasz
katt777 #37752 üzenetére
Szerintem azért annyira nem szar a kék sem, legalábbis nem feltétlen mindenkinél.
Nálam 800/1200-on szőrösfánk alatt sem megy 75 fok fölé és akkor 65% a venti fordulat. Játék alatt a 70 fokot sem szokta elérni.
877/1287-en sem volt számottevő különbség.
Ezért még nem költenék plusz pénzt hűtőre.
Amúgy meg ha elfüstöl arra való a gari,vagy tévedek? -
Teaway
veterán
"Nem. Haverom gépében elég rég szolgál a agp-s 3850 hiba nélkül. Szerintem az nem egy olyan melegedő, drasztikus terhelésnek kitett dolog. Viszont, ha rá lehet tenni memó sünit, különösebb gond nélkül, akkor nem árthat neki a dolog."
Köszi.
Van rajta egy négyzet alakú rózsaszínű öntapadós vmi, aminek a közepén van egy kivágás, és ott látszódik a mag teteje. -
WesTM
őstag
Hát ha memória,és vrm megfelelően van hűtve talán akkor, de nem hinném.
Viszont egy olcsó chilla vagy s1 elég lenne.Teaway: Nem. Haverom gépében elég rég szolgál a agp-s 3850 hiba nélkül. Szerintem az nem egy olyan melegedő, drasztikus terhelésnek kitett dolog. Viszont, ha rá lehet tenni memó sünit, különösebb gond nélkül, akkor nem árthat neki a dolog.
-
katt777
félisten
válasz
nexuspolaris #37783 üzenetére
Hát, én csak a képet néztem, azon HIS volt...
Már ez a fogyasztó megtévesztése. Amúgy meg odaírhatják, hogy lehet, de neked meg azt nem kell elfogadnod, főleg, ha már a típus is más. Más webshopokban azért ált. fel tudnak tenni eredeti képet.
-
Teaway
veterán
Üdv!
Lenne egy kérdésem a hozzáértőktől:
A Sapphire HD3850 AGP-s változatán a PCI-E to AGP konvertáló chip-et nem kéne hűteni? Csak azért kérdem, mert ami itt van nálam, azon nincsen semmilyen borda. -
Lacpac
őstag
válasz
nexuspolaris #37783 üzenetére
Szerintem felesleges reklamálni, ezt neked írtam
Lehet, még jól is jártál.
Neked mennyire melegszik? -
nexuspolaris
tag
válasz
katt777 #37779 üzenetére
Én tudatosan Sapphire-t rendeltem, tehát a név stimmel (SAPPHIRE HD3850 512MB GDDR3 HTD Full PCIE), csak akkor még más kép volt fent, azt hiszem egy sapphire logo (vszínűleg nem volt nekik kép róla, vagy csak nem akarták kirakni).
Ezért is írják alulra kisbetűvel:
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.Megnéztem a Sapphire oldalán ezt a kártyát [link], utána rendeltem meg tőlük. A név ugyanaz, mint a gyártó oldalán, viszont az ipon ilyen néven árulja: "HTD Full PCIE" . Csak a kártya néz ki másképp, mnt amit szerettem volna.
Szerintetek ilyen esetben jogos a reklamáció?
-
butcher eu
senior tag
ebben igazad va, én is előbb a normál kommunikációt próbálom, és ha az nem megy, akkor a fennt említett dolog jön szóba.
arról hogy normálisak, arról annyit, hogy én azt tartanám normálisnak, ha lefotóznák a termékeket, és azt tennék fel. Én sokszor jártam úgy, (mondjuk nem az iponon) hogy amit rendelni akartam terméket, lebeszéltek róla, és ajánlottak egy a konfigomhoz jobban illő, és mellesleg olcsóbb cuccot. Na ez a normális. És lehet hogy akkor bukik rajtam 3000 ft-ot, hogy nem sózta rám azt amit nem is kértem, de elégedett ügyfelük maradtam, és azóta már-már baráti viszony alakult ki köztünk. És nem mellesleg évente 15 komplett gépet rakok össze tőlük ismerőseimnek.no ez a ritka üzletpolitika
bocs mindenki hogy OFF-olok
-
szumo
senior tag
válasz
nexuspolaris #37777 üzenetére
Jó kérdés, javaslom neked is, hogy a magyar nagykereken keresd a megoldást.
-
katt777
félisten
válasz
nexuspolaris #37777 üzenetére
Hangos, és rossz a hűtése, de még mindig jobban jártál, mint Norbalia sorstársad. Én szóltam, hogy a raktárkészletet szórják ki, kinek-kinek azt küldenek, ami éppen maradt.
Ráadásul ha HIS helyett kaptad ezt a Sapphire-t, az már eleve nem az a minőség.Lásd feljebb: össze is állhattok, az még hatásosabb. Egyedül mondjuk neked nagyobb az esélyed, mert még a márka is más, mint amit rendeltél.
-
katt777
félisten
válasz
norbalia87 #37769 üzenetére
Vagy az iponosok fejéhez vágni. GFX Chilla vagy S1 + venti megteszi. Előbbiről Tomboy1986-nak van remek bemutatója logout-on, és nekem is ilyen hűtőm volt.
Egyébként meg adják vissza az árát, ha nem azt adták, amit rendeltél, még a kártya maga is más, mert a kék Sapphire Edition, te meg sima HD3870-et rendeltél. Tehát szándékosan átvágtak, javaslom a Fogy. Védelmet., de min. a hivatkozást, hogy oda mész, ha nem cserélik, vagy adják vissza a pénzt.Lásd alább: össze is állhattok, az még hatásosabb.
-
szumo
senior tag
válasz
butcher eu #37773 üzenetére
Szerintem marad a másik hűtés, ha a kolléga nincs vele megelégedve, mert ha megnézed a webshop-ot, minden terméknék ez áll:
* Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.
Szóval max a srácok jóindulatát használnám inkább ki, mint fenyegetőznék. Nagyon jó a kommunikációjuk a vevők felé, és meglehetősen jól kezelik a hasonló eseteket, csak nem szabad hisztizni, hanem tisztességes hangot kell használni.
Ha szerencséd van, akár még egy cserét is kidumálhatsz, de ezt telefonon intézd el, vagy nézz be az iponos topikba, azt a garanciális ügyintéző srácok figyelik napi rendszerességgel.A típusjelzést a nagyker adja a terméknek. Én pl. egy dual slotos, hőcsöves kártyát vettem ez alatt a név alatt a nyár derekán. Nézzétek meg, egy másik országban teljesen más a jelzése.
Amúgy a nagykernek kellene pontosabb típusjelzésekkel ellátni a termékeket. -
Reac^
őstag
Akkor megkérdezem megint: VF700CU elegendő egy kisebb fajta voltmodos húzáshoz 3850es kártyán?
-
gtasystem
őstag
válasz
norbalia87 #37771 üzenetére
azt is mondhatod hogy nem fér a gépedbe..ami lehet igaz is..hogy pont arra a verzióra van szükséged mint ami a képen volt. mert micro pc-t építesz..erre nem mondhatnak semmit..ha igen akkor tényleg fogyasztóvédelem.
-
butcher eu
senior tag
válasz
norbalia87 #37771 üzenetére
mást nem tudok mondani, csak h FOGYASZTÓVÉDELEM.
az álltalában segít. néha az is elég ha csak fenyegetőzöl, és ha nem, akkor ténylegesen lépni kell. a vásárló szándékos megtévesztése. büntetendőszerintem ennyit érdemes megpróbálni, nem veszthetsz semmit.
amúgy a gyártó oldalán nem szerepel ilyen típusjelzésű termék, mint amit ők hírdetnek. ez is lehet támadási felület.
-
gtasystem
őstag
válasz
butcher eu #37770 üzenetére
ilyet az AMD nem csinálna..ez inteles trükk..
-
norbalia87
tag
válasz
butcher eu #37767 üzenetére
Azta qurva irtam ahogy emlitettem irtam nekik levelet es ok irtak hogy a kep csak tajekoztato jellegu most, hogy nezem le is vettek a kepet amugy itt van de mar kep nelkul
aaaaaaaaa ebbol idegroham lesz
http://www.ipon.hu/webshop/product/sapphire_hd3870_512mb_gddr4_htd_full_pcie/18994
Es a megrendelo mailben is igy szerepelt 1 darab SAPPHIRE HD3870 512MB GDDR4 HTD Full PCIE
- Nettó ár: 23.262 Ft
Tehat a brutto valami 27xxxAh ezt nem hiszem el.
-
norbalia87
tag
HHHHAAAAAAAAJJJJJJ
Akkor ezek utan johet a nem tervezett kerdes
Vmi otlet, hogy tudnek valami kiraly hutest kialakitani a kartyamon, ami nem kerul egy vagyonba es megis huteni tudom JOL nem ugy mint a mostani hutovel a gpu-t es a vpu-t A katt777 hozzaszolasa eleg sokat segitett koszonom neki, de itt ennel a kartyanal szerintem keves csak a ventivel jatszani itt szerintem a komplett hutest ki kell b@szni a picsaba es valami mast beszerezni
-
gtasystem
őstag
válasz
butcher eu #37765 üzenetére
tudod mi van néha ők is tévedhetnek..
vagy csak megpróbálják elsózni valahogy az intel procit..
-
butcher eu
senior tag
válasz
norbalia87 #37766 üzenetére
linkeld be nekem az ipon-ról azt a típust amit rendeltél. (a webshop képet)
szerk: már le is vették a képeket.
-
norbalia87
tag
Ez erdekes,irtam, hogy nem jo vga hutos sapphire 3870-et kaptam erre visszairtak, hogy a dual slotos 3870 kep van kint az igaz, de nem tortent csere mert a sapphire mar csak a single slotos kek hutesu vga-t forgalmazza.
A pontos valasz az ipon.hu-tol "A kép csak illusztráció a gyártó csak ilyent gyárt már dual slotos hűtéses nincs belőle."pppppffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ez nem lehet igaz akkor most mi van? Ezt nem hiszem el. A fentebb irt hozzaszolashoz pedig, szerintem is evvel nagyon elcseszik hogy nem azt a kepet rakjak ki amit kene.
-
butcher eu
senior tag
ajámlom figyelmetekbe a következő cikket: [link]
az AMD oldalán találtam a linket alienware crossfir x-es dual gpu-s notebookjáról szól. az árdekesség hogy "The INTEL® Core™2 Quad"processzorral van szerelve. -
aleister
veterán
válasz
lizakattila #37760 üzenetére
Köszi a választ (és Lacpacnak is)!
Nem tudom mennyire követtétek figyelemmel, de az előző alkalommal írtam, hogy volt a 05 esetén feltettem az 1.1-es hotfixet és az 1.2-es peccset is. A régi karival ment is a progi, az újjal nem. Felrakom a 8.11-es catalystet, meg megnézem a linkeket, hátha itt más stuff van.
A 06-os nekem alapból 1.1-es. Ugyanezt linkeltem Kabu kollegának is, akinek ugyanilyen karival megy.
Ja, az Xp full friss, emiatt raktam újra. -
gtasystem
őstag
Itt az újabb HD 3850 tesztecske..
8,11-es catalyst-al
az előző a #37738 hsz. alatt megtekinthető 8,10-es catalyst-al3dmark 2006: 2,6ghz: 8910 pont +56 pont az előző ccc verzióhoz képest.
3,0ghz:9803 pont. +91 pont az előző ccc verzióhoz képest.szóval tényleg van performance javulás az új catalyst-ban.
-
lsc
nagyúr
válasz
butcher eu #37757 üzenetére
A sapphire edition valószínűleg ez, rossz a kép . A képek ugyanolyan kétslotosról vannak .
Miért rontanák, ha nincs se akkor a simát eladják drágábban .
-
lizakattila
senior tag
válasz
aleister #37758 üzenetére
Alapvető hiba általában a következők hiánya:
Patch 1.1.0 for 3DMark 06
Hotfix for 3DMark 06(Már megint megelőztek
)
-
aleister
veterán
Hát skacok a bokámat lefosom.
Már írtam régebben, de azóta sem találtam rá megoldást. Tapasztalt már valaki olyat, hogy rögtön az elején fagy a 3dmark? Bejön először a logós nyitóoldal középre, kis töltés, majd se kép-se hang, csak feladatkezelőből tudom bezárni a nem válaszoló progit.
Előtte ugyanezzel a konfiggal, csak egy x1650XT-vel lefutott rendben ugyanez a progi.
Se a 2005, se a 2006-os verzió nem indul el.
Mi kell egyébként ezekhez? DirectX, Net2.0, stb? -
butcher eu
senior tag
már régóta foglalkoztat a kérdés, hogy mi a különdség a 2 kari közt?
SAPPHIRE HD3870 512MB GDDR4 HTD Full PCIE
SAPPHIRE HD3870 512MB Sapphire Edition HTD PCIEja és miért drágább az előbb említett 1 slotos rosszabb hútésű kártya mint a 2 slotos jobb hútésű?
-
butcher eu
senior tag
felteszem újra a kérdésemet, mert eddíg nem kaptam választ
ASUS 3870 TULAJOKAT KERESEK TUNING (VAGY CSAK EGY NAGYON JÓ ALAP) BIOS ÜGYBEN. ja és fordszámszabályzás, hangerő és melegedés nem érdekel, mert nincs rajt venti, csak az h jól húzható legyen a ram és a gpu.vagy ha valaki módosítana nekem egy bios-t, azt is megköszönném.
-
norbalia87
tag
-
Kabu
tag
Megnéztem én is 3D Mark 06 alatt az MSI 3850 OC-t, 1280x1024:
3D Mark 06: 8553 /GPU: 705 Mhz/
SM.2.0: 3693
SM.3.0: 4049
CPU Score: 2063A CPU az egy Black Edition 5400+ alapon, tehát ott még "bőven" lehet nyerni pontokat.....
-
katt777
félisten
válasz
lizakattila #37741 üzenetére
Igen korán jönnek mostanság, sok a hiba bennük. Hotfix sztem megint várható.
-
katt777
félisten
válasz
norbalia87 #37746 üzenetére
Szar a hűtése a kéknek. Sürgősen cseréltesd ki. Másnak is cserélték, csak újra és újra bepróbálkoznak a készlet leépítésével, hátha nem szól a delikvens, mert esetleg nem ért hozzá, nem is nézi a hőfokokat.
Cuccaid nincsenek kitöltve, de a hőértékek alapján kétlem, hogy olyan proci lenne alatta, amely megfelelően meghajtja.
A 2 slotos hűtése hűtőcsere nélkül is jól beállítható, erre több módszer is van (1. hsz, honlapom, logout-om). -
butcher eu
senior tag
válasz
norbalia87 #37748 üzenetére
az iponon történt már ilyen máskor is. volt már oyan h sokkal komolyabb cuccot küldtek mint amit rendeltek. Már csak az a kérdés h a számlán mi szerepel, mert garancia miatt fontos lehet. nehogy azt mondjók h nem ezt vetted tőlük.
-
butcher eu
senior tag
válasz
adataiban semmi különbség nincs, max a hűtő eltérésse miatt lehet hőmérséklet különbség, és ebből adódhat h valamelyik kevésbé húzható.
-
Lacpac
őstag
válasz
nexuspolaris #37733 üzenetére
Szia!
Ugyanilyenem van! Neked mennyire melegszik?
Nálam szőrös fánk alatt 100°C 100%-os venti mellett.Miben különbözik a két kártya? Csak a venti más, vagy tudásban is van különbség?
1
1400-on mennek a memóriák, de egy kis tuningal könnyen orvosolható, én 2100-ig néztem.
2
Nagyon jól tuningolhatóak, GPU-t 810-ig néztem, de a hőfokgondok....Láttam a neten vhol egy képet, ott egy GDDR3-as Sapphire 3870 volt fotózva, egy kondi volt a különbség. Az is csak annyi, hogy a 3870-en szilárdelektrolitos, a miénken meg hagyományos van.
Lehet 3870-nek készült, csak a piac már nem igényelte, és kapott egy 3850 BIOS-t. -
norbalia87
tag
Nem az ipon.hu -n
-
gtasystem
őstag
válasz
véletlenül nem a pclandban vetted?
-
norbalia87
tag
Sziasztok megjott a kartyam. Egy sapphire 3870.
Erdekes mert en ezt rendeltem
es ezt kaptam.
Van valami kulonbseg a ket kartya kozott a huton kivul? Mert nekem nem nagyon tunt fel, de jobban orultem volna a dual slotosnak. Alap jaraton semmi hangja, de 59-61 fokon kolbaszol a gepemben. Nem neztem meg jatek alatt mennyire megy fel, mert tegnap csak ugy ok nelkul felnyomtam 100%-ra a ventit a kartyan es ugy jatszottam egy kb 2 orat a hl2 ep.2-vel.
Egyszer ment fel 60-61 fokra de akkor is akkor amikor mindenhol csupa feny volt. Az atlag homerseklet az 48 es 56 kozott mozgott. Csak az idegesit a kartyaban, hogy direkt a dual slotot rendeltem a melegedese miatt erre a single slot verziot kaptamMennyivel melegszik jobban?
-
lsc
nagyúr
válasz
nexuspolaris #37737 üzenetére
Jobban jársz ha eltávolítod, majd a kártya berakása után újrarakod .
-
gtasystem
őstag
válasz
butcher eu #37742 üzenetére
na erről beszélek..
-
gtasystem
őstag
válasz
kipróbálom de ha betesz mint a hotfix akkor leveszem a hajamat. tegnap egész este ezzel szórakoztam..
-
butcher eu
senior tag
válasz
de jó h tegnap este tettem fel a 8.10-et
-
lizakattila
senior tag
Megint kijöttek az új Catalystok: 8.11
-
Májsztró
addikt
-
gtasystem
őstag
hd3850 tesztecske...
3dmark06: proc. 2,6ghz x2 :8854 pont
3,0ghz x2: 9712 pont.ezzel úgy elleszek..
-
gtasystem
őstag
-
Májsztró
addikt
válasz
nexuspolaris #37733 üzenetére
ugyan ilyenem van ... azt hittem egész kártyás hűtő lesz rajta .. de egy ilyen borda van csak rajta ... és valszeg csak hűtőben különbözik
-
nexuspolaris
tag
Egy hozzáértő véleményére lennék kiváncsi:
Rendeltem egy ilyen kártyát [link], és legnagyobb megdöbbenésemre, amikor kibontottam a dobozt, ez volt benne: [link].
Ahol vettem, ilyen néven árulták:Sapphire Radeon HD3850 512MB GDDR3 HTD Full PCI-E
Miben különbözik a két kártya? Csak a venti más, vagy tudásban is van különbség?
-
Májsztró
addikt
ahhoz képest hogy 256 megás a kari , egy jó eredményt kaptál ... mert a proci pontszámon sem tudsz nyerni , tekintve hogy csak 2,8on jár ... menne az többet is.
Az meg hogy az everest 300-at ír 2d-be a magfrekire inkább örülj neki , direkt van így , amúgy 3d-ben felugrik default 669-re -
Hali1975
tag
válasz
04ahgy #37684 üzenetére
koszonom a tanacsot!
Kiprobalom.
Azert elvileg ez a tap ki kene ,hogy hajtsa! De megprobalok kolcson egy masikkal.A 6 pines csak atalakitoval megy ,mert a tap 3 eves lesz! De ezelott egy x800gto2 ment/agp/ uilyen atalakitoval, de azzal semmi gond nem volt.
Szoval koszonom megegyszer, megprobalom a hetvegen vegigprobalni!
Udv -
Kabu
tag
Ami kimaradt: Egy MAD X2 5400+ Black Edition van a gépben, 2.8GHz-en megy / ez az alap /, valamint 3 GB Kingmax DDR II 667 Mhz, és Asus M2V-MX alaplap / VIA K8M890 /...
Lehet mégsem olyan rossz ez a pontszám :-)?
Szerintetek mennyit számítana, ha kicserélném egy AMD 780G-s chipset-es Gigabyte alaplapra a lapomat?
Nagyon nagy különbségeket mértek az Ipon egyik tesztjében régebbi alaplapokhoz képest...
Gondolom a memóriám sem túl gyors...Az mennyit számít? Köszi mindenkinek! -
Kabu
tag
Sziasztok!
Tegnap megjött az új MSI Radeon 3850 256MB OC karim, de sajnos csak ma tudtam betenni a gépembe.
Ami tetszik: Nagyon jó képminőség, ár, MSI minőség....
Ami nem tetszik: Terhelésnél a hűtő hangja, az, hogy az Everest alapon 297 Mhz-et ír a a GPU-ra, nem kaptam Dirt-öt, 3D Mark 05-ben kicsivel csinál csak 13000 pont felett....
Komplett driver csomagot kapott az MSI honlapjáról / 8.501 /.....
Kicsit kevesellem az eredményt, most töltöm a 3D Mark 06-ot, hogy jobban tudjam másokhoz hasonlítani a kártyát, de kicsit el vagyok kenődve..... -
Farkas23
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy ATI Radeon HD 3850-em.És azt szeretném megkérdezni hogy néhány játéknál mér vibrál kép?
Mit javasoltok, hogy mit csináljak? -
aleister
veterán
válasz
gtasystem #37718 üzenetére
Nekem ugyanilyen dobozom van, és volt is benne 2 gamma.
-
TBG
senior tag
Sziasztok.
Ati Tray Tools gondom. van. Korábban már írtam, hogy a WOW nem megy, ha aktív az ATT, de most egyre másra nem indulnak alkalmazások. Valaki tapasztalt ilyesmit?
Plusz, ATT leállítás után gamma indul, ATT visszaizzít és kinyirja a gammát...A rendszerem: XP-ENG-SP2, HD3870, ATT 1.5.9.1298. béta.
Lehet, hogy a béta ATT okozhatja?
TBG
-
gtasystem
őstag
válasz
eclipse006 #37711 üzenetére
Üdv.
Olyan kérdésem van hogy neked a dobozon fel volt tüntetve a benne lévő játék?
mert nekem egy darab nincs benne. -
dunc
nagyúr
válasz
lizakattila #37715 üzenetére
bocs 2 x ment
-
dunc
nagyúr
válasz
lizakattila #37715 üzenetére
Ok én meg jeleztem,hogy más érti csak egy valaki nem vágta, nagyon jó,hogy van rá driver én várom a win 7 -et mert a mstani verzió 4.9 gb vel felkuszott és ua mint a vista ..szinte .
A 3870 -em kiprobálgattam néhány mai gamán Far Cry 2,Dead space és elégedett vagyok a teljesitményével ,a ventit fix 60 % ra rakrtam ,és így a plafon 75 fok volt,de elég zajos,mi a helyzet a többi gyártó 3870 karikkal venti ügybe? Az enyém Gainward,a asus gigabyte érdekel)
-
lizakattila
senior tag
válasz
butcher eu #37714 üzenetére
Hova jutottunk onnan, hogy csak felvetettem, hogy már létezik ilyen driver is.
De nagyon helyes, OFF OFF, elvégre ez egy VGA topic. -
butcher eu
senior tag
szerintem ha win 7-ről van szó, akkor ne offoljátok a topikot, valami microsoft os-es topikban beszáljétke meg.
-
dunc
nagyúr
válasz
lizakattila #37710 üzenetére
A bétatesztelés nem ördöngösség olyan userek is csinálják mint te vagy én,anno én is jelentkeztem béta teszternek vista idejébe (longhorn),tehát ki kell adni,hogy tudják gyürni.
-
lizakattila
senior tag
-
dunc
nagyúr
válasz
lizakattila #37701 üzenetére
Most nem szar oprendszert akarnak csinálni,és a driverek a béta tesztelöknek vannak.
-
aleister
veterán
válasz
lizakattila #37701 üzenetére
Elméletileg 2009 2.-3. negyedévében. Rá egy hónapra jön a magyar kiadás. Szerintem ha Karácsonyra a fa alatt lesz a W7 hun, annak már örülni fogok.
-
aleister
veterán
Azt én sem.
Szerintem egyébként azért jobb tán ez a nyákos megoldás, mert itt a ramokat is hűti az MSI-féle cooler. Tehát ha nem kap plusz feszültséget a kártya, akkor tökéletesen húzható minden. A tápkörre is megy némi luft a lamellák kialakítási miatt, ezért kis többletfeszültséget is elvisel szvsz a kari. De ez csak spekuláció, a hozzáértők majd kijavítanak. -
lizakattila
senior tag
Azért érdekes az ATI drivertámogatása.
ATI Catalyst Windows 7 Preview Driver Package.
(Mikor is jelenik meg a Windows 7 hivatalosan???)Nah, ami az érdekesség benne. Gyorsan lekaptam és felraktam. És láss csodát, 3870-en működik a manuális ventivezérlés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest