- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
whisperity #10399 üzenetére
Köszönöm!
-
Nem találtam a kezdő hsz-ben, sem pedig az AMD oldalán...
Hány Hz-es monitorokat támogat ez a VGA? Gondolok itt, pl. 60Hz, 70Hz, stb. Mennyi a maximum?
-
Dave-11
tag
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
tokand #10393 üzenetére
A 4670 jobb választás. A 3850 kicsit ugyan erősebb (5-10%, persze csak az 512Mb-os verzió), de a 4670-es hűvösebb, és kevesebbet fogyaszt. Még külön tápcsati sem kell rá.
(#10394) Dave-11 Akkor passzolok. Alaplapi driverek fenn vannak? Rendesen eltávolítottad a régi szutykokat?
-
Dave-11
tag
Nem jó. Felrakom a drivert, de utána hibát ír ki
Az eszközkezelő ezt írja: "A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)"
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dave-11 #10390 üzenetére
Tedd fel először a NET keretrendszer 2.0-át. Utána szépen letöltöd a legújabb HOTFIX drivert, mivel neked AGP-és karid van.
(#10391) tokand: Egyik sem éri meg. Max használtan innen az apróból bagóért. Azoknak az új árán már 3x 4x olyan gyors PCI-E karit veszel újonnan.
-
tokand
tag
939-es 4800+ X2 2.6-on, 2 giga ram mellett egy agp-s His 4670 1gb vagy egy agp-s 3850-es lenne jobb játékok alatt?
Melyiket érdemesebb megvenni?
1680x1050-es felbontáson régebbi játékok (far cry 1, toca 3, doom 3, hl2, source) futtatására kellene.
A 4670 mellett szól a jó hűtő és a kis fogyasztás és méret sztem.
Bár ezek közül egyedül az zavar, hogy agp-s 3850-ből sapphire a legelterjedtebb, azon meg fos hűtő van. -
Dave-11
tag
Sziasztok!
Egy ATI Radeon HD 4650 512MB DDR2 -es vidikártyám van. Most raktam újra a gépet, XP-ről Win7-re de a kártyához járó CD-n csak XP-s és Vistás driver van. Próbáltam már felrakni azokat, az XP-st persze nem engedi, a Vistás ugyan felmegy, de a CCC konfigurálásánál nem talál varázslót amivel konfigurálni tudnám. Kerestem már a neten is, legalább 20 telepítőt szedtem le, de egyik se volt jó.
Igazából az is baj, hogy a gép nem ezt a kártyát érzékeli, hanem az alaplapba integráltat, ismeri fel csak.
Ha valaki meg tudna dobni egy teljes telepítőre mutató linkkel, meg egy ezzel kompatibilis DirectX telepítőlinkkel is, azt nagyon meghálálnám! -
mcs
veterán
válasz
#93794560 #10385 üzenetére
Igazándiból én is 1280ban játszottam mindent, hiszen csak szebb látvány tárult elém, de szinte bármit leraktam 1024be, feltűnően gyorsabb lett, és kifejezetten élsímítással, ami teljesen logikus is 128-bit gddr3al. Amúgy lehet túlzok, de talán csak a GDDR3as 7300GT volt annyira jó találmány alsó-közép kategóriában, mint a 4670.
-
tokand
tag
Stirbi: szerintem a HIS 4670 1gb jobb választás lenne, jobb a hűtője.
Régebbi játékokat akarok rajta futtatni, oda sztem elég lesz ez a kártya.
far cry 1, C&C, source, hl2, flatout 2, cod 4, doom3, toca3
Ezekhez elég lenne sztem még fullhd-ba is, de úgy tűnik hogy marad ez a monitorom, ez meg 1680-as felbontású. Ezeket ha elviszi maxon meg 2x/16x beállításon, az már nekem elég lesz. -
törölt tag
Hogy a 4670-es milyen felbontáshoz elég, az mindig attól függ, hogy milyen játékot futtatsz rajta. Én nem fogom pl. a MotoGP-t 1024x768-as felbontásra levenni, ha 1680x1050-ben is jóval 60 fps fölött fut, minden maxra állítva. A Crysis-t nyilván nem fogom olyan magas felbontásra és részletességre állítani.
-
mcs
veterán
válasz
tokand #10377 üzenetére
4670nek inkább 1280x1024, de főképp 1024x768 az ideális felbontás tapasztalataim alapján. 1680x1050ben is el lehet szórakozni vele, de érdemes inkább lentebb rakni. Flatout2 90-100 fpsel fut 1280x1024ben 4xaa/16xaf, Doom3 timedemo 1280ban 16xaf 130al. Nagyon jó kis kártya, habár nekem a fűnyírónak csúfolt Giga volt, de szerintem nem volt olyan vészes a kis süvítőjének hangja, járt már nálam hangosabb zsuga is. Sokáig én is 4800+al karöltve használtam, utána egy kis ideig a jelenlegi 7850el. Sajnos el kellett adnom különféle okok miatt, így a 8400GS kicsit szokatlan utána.
-
Stirbi
addikt
válasz
#93794560 #10373 üzenetére
Jó az a kártya nagyon is, az első komoly vga-m egy asus eah4670 volt.
(most már 5670-m van, ugyanugy szépen passzivan használom S1-el, mint anno a 4670-et.Csakhát ugye ez hűvösebb loadban 10fokkal, 4670 volt full load 60 fok S1-el passzivban, 5670 pedig full load 50fok S1-el passzivban.)
A hd4670 gddr3 és hd4670 gddr4 közt mennyi különbség van?
-
törölt tag
válasz
tokand #10379 üzenetére
A Far Cry nekem az alap verzió van meg, azt nem tudom, hogy a HDR abban benne van-e. Én most az előbb kipróbáltam, az élsimítást és az anizo-t is maxra vettem, így a legvadabb dzsungelben úgy 55-60 között volt az fps, a tenger környékén olyan 75-80, belső tereken jóval 100 fölött, néhol 120-130. De azért azt is vegyük figyelembe, hogy az én gépem erősen procilimites. Egy jobb procival megkínált gépen nyilván sokkal jobb a helyzet.
-
-
törölt tag
válasz
tokand #10377 üzenetére
Egy biztos, a Far Cry első részét agyig lehet húzni, nálam 1680x1050-ben, mindent maxra tolva teljesen gördülékeny. A COD4 nincs meg, a COD2 az megvan, az 1680x1050-ben, DX9-es megjelenítéssel teljesen folyamatosan fut. A Doom3 itt van valahol a szekrényben, azt még nem próbáltam ki vele, mert amikor játszottam a Doom3-at, akkor még régebbi VGA-m volt. A Flatout-ból csak az első rész van meg, az simán megy, a második résszel még soha nem találkoztam. A többiről sajnos nem tudok nyilatkozni. Most nálam fenn van a Moto GP URT3, azt is teljesen minden maxra tolva lehet játszani, még a vsync-et is be lehet kapcsolni, hogy a kép ne töredezzen a túl magas fps értéktől. De megvan a Moto GP08 is, ez is teljesen jól megy 1680x1050-ben, maximális beállításokkal. Fönn van a Colin McRae Rally 2005, ez is maxon megy. A gépen van még a World Snooker Championship 09 Real, ami szintén teljesen jól fut, bár egy biliárdjátékban nem kell olyan részletes grafikát megmozgatnia, szép, és gyors a grafika. És persze rajta van még néhány még régebbi játék is, mint a Jedi Outcast és a Jedi Academy, amiket persze értelemszerűen teljesen jól futtat. Pontos fps értékeket nem tudnék most mondani, de az biztos, hogy egyik sem szaggat.
Úgy látom, a te gépedben erősebb processzor van, mint az enyémben, ebben a tekintetben te jobb teljesítményt várhatsz, mint én.
-
tokand
tag
válasz
#93794560 #10376 üzenetére
4800+ X2-m van 2.6-ra húzva, meg 2 giga ram, és ezeket kívánom futtatni fullhd-ban.
far cry 1, C&C, source, hl2, flatout 2, cod 4, doom3, toca3
Ezeket szerintem vinnie kéne még fullhdban is max beállításokkal meg egy kis élsímítással.
Milyen játékokat játszol, és azok hogy mennek 1680-ban?
Most nekem is 1680 a felbontás 22-es monitoron, de akarok hamarosan egy 24-es fullhd-t. -
törölt tag
válasz
tokand #10374 üzenetére
A VGA teljesítménye attól is függ, hogy mit futtatsz rajta, és az sem mindegy, hogy milyen proci van alatta. De egy biztos, én a HD4670-ben nem csalódtam, nálam megbízható volt. Full HD-ról nem tudok nyilatkozni, mert a monitorom 1680x1050-es. Ez egy jó VGA, ha ezt tervezel venni, nem jársz rosszul. Persze aki mindent Full HD-ban, és maximális képjavítókkal akar használni, az néhol megteheti, máshol meg nem. De mint az előttem szóló írta, a neten rengeteg tesztet találhatsz. Ott megnézheted, hogy mit várhatsz tőle. Én nem nagyon szoktam játszani a legújabb játékokkal, de a pár éves cuccokat remekül viszi.
-
törölt tag
Sziasztok!
Látom, az utóbbi időben nagyon leült ez a topik. Visszatértem a jó öreg HD4670-eshez, kénytelen voltam eladni a HD5670-est, mert az alaplapomban hol elindult, hol meg nem. Szerencsére a vevő ezzel tisztában volt, valami hardveres szaki volt. Így most végre nem kell azon agyalnom, hogy a gépem ma éppen elindul, vagy nem. Mert az 5670-essel ez volt. Tíz alkalomból ötször elindult, ötször meg nem. S amikor nem indult, akkor a ventije 100%-on pörgött, és úgy ordított, mint egy régi ruszki porszívó.
Éljenek a Radeon 4xxx-es videokártyák!
-
tokand
tag
A kártyát 1920x1080-ban kívánom használni. (de régi nevekkel, mint pl. far cry, C&C, source, hl2, flatout 2, cod 4, doom3, toca3).
Ezekhez elég lesz ebben a felbontásban is nem?
Meg ilyen felbontáson elég a 2.6-os x2?
Gondolom itt már nem lesz procilimit ennél a felbontásnál. -
MMIX
addikt
válasz
tokand #10364 üzenetére
"Ebbe a gépbe meg lehet venni egy agp-s his 4670 1gb-os kártyát?"
-Igen. (de az ára nagyon magas)
"A proci ki tudja hajtani valamennyire?"
-Egy kevés még benne marad a kártyában, nem lényeg.
"Illetve jobban járnék ezzel mint egy 3850-essel?"
-Fogyasztásban a 4670 a kedvezőbb.
-A teljesítményük játék függő, hogy melyik a jobb, a két kártyának más a felépítése.Azt nem írtad, de ugye az alaplap is AGP-s? (Az AGP-s alaplap és chipszett miatt lehet még probléma, kicsi rá az esély, de előfordulhat)
-
joshua7
veterán
Srácok, van valakinek tapasztalata ilyen Giga HD4650 kártyával? 1 netezős gépben lenne benne, de nem merem megvenni, mert tartok a hangjától. Visszaolvasva, a Giga HD4670-ről elég rosszak voltak a vélemények, ahogy nézem uaz a hűtőjük.
-
tokand
tag
Üdv mindenkinek.
Annyi lenne a kérdésem, hogy van egy 939-es 4800+ X2-m 2.6-on járatva, 2 giga rammal.
Ebbe a gépbe meg lehet venni egy agp-s his 4670 1gb-os kártyát?
A proci ki tudja hajtani valamennyire?
Illetve jobban járnék ezzel mint egy 3850-essel?
A válaszotokat előre is köszönöm. -
törölt tag
-
Stirbi
addikt
-
koxos:8]
senior tag
Sziasztok!
A régi gépemet neki adtam a rokonomnak.
Kellene neki egy vga bele, az amd atrhlon x2 5200+-os proci elég lenne egy ilyen 4650 ddr3-hoz.Mert 11k-ért szerintem megérné neki, és a proci is jó hozzá. -
eugabesz
őstag
Hali!
Szerintetek csak én vagyok kivétel és csak nekem nem indul az AMD Vision Control Center? -
Kzo
tag
egy HD 4670 VGA várhatóan egy AMD X2 250-es CPU mellett fogja bírni 1440x900-as felbontáson a Fable 3-mat max.-ra húzott grafikával ?
-
-
palnorbi
csendes tag
Sziasztok! ATI Radeon HD 4650-es karim van, és a gépen jelentkezett egy hibajelenség: bekapcsolom, és a használat első 5-10 percében eltűnik a kép. A monitor nem kapcsol ki, csak elsötétedik teljesen. Ilyenkor ha kikapcsolom a monitort és visszakapcsolom, fél másodperc erejéig látom a képet. Rákötöttem TV-re is, ott is ugyanez történik, "Out of Range" hibaüzenettel. A videokártya hibája lenne? Előre is köszi a véleményeket.
-
Sandrew
őstag
válasz
bokrosolajos #10344 üzenetére
Azt a 7éves XP-t újratelepíted szerintem le fogsz szédülni a székről úgy meggyorsul a géped
-
Stirbi
addikt
válasz
Vityapapa #10347 üzenetére
hát 70 ig kéne tartani a hőmérsékleteket. ha tuningolni akarsz akkor vegyél accelero s1 rev2-est(és mivel te tuningolsz támogasd meg egy 8*8as ventivel és minden rendben lesz,vagy egyből egy accelero twinturbo-t) az passzivan elvitte nekem a karit egy viszonylag jol szellőző házban 60 fokig engedte eah4670 esem volt 512mb os alapbol 750/1004es volt,azon is használtam.
-
Vityapapa
tag
Üdv mindenkinek!
ASUS HD4670 512Mb DDR3-as kártyámat szeretném egy kicsit húzni.
Alap órajelek: GPU 750MHz, memória: 900MHz
Az lenne a kérdésem milyen programmal ellenőrizzem, hogy hibázik-e vagy sem?
Meddig engedhetem a hőmérsékletét gyári venti hűtéssel?
CCC-ben a csúszka végei 980MHz és 1250MHz-nél vannak, szerintetek kb. meddig vihetem el?Előre is köszönöm.
-
Stirbi
addikt
válasz
bokrosolajos #10342 üzenetére
win reinstall, és maradja jól bevált catalyst-nél az ujak a hd5xxx és hd6xxx szériákhoz jok inkább támogatáslag.
-
bokrosolajos
őstag
Tudom, hogy nem értek hozzá (másik helyen már megkaptam), de mivel nem jutok előbbre, a segítségeteket kérném! Ha volt már ilyen kérdés, elnézést!
4650 Win XP SP3, VGA monitor + HDMI TV alatt futott gond nélkül, amíg a legújabb Catalystot fel nem telepítettem. Onnan kezdve az a jelenség, hogy nem tudom kiválasztani a monitor natív felbontását a listából, ami 1440x900,ha a HDMI-n csatlakoztatva van a TV clone módban.
Ha lehúzom,akkor OK, ha utána csatlakoztatom OK, a következő bootig.Próbáltam sorrendet cserélni, és leszedtem a Catalystot és kettővel régebbit húztam fel, de HDMI után ugyanaz a probléma jelentkezik... EDID ki van kapcsolva
-
törölt tag
válasz
Lacuss20 #10339 üzenetére
Az a kérdés, hogy a BIOS nem támogatja az új procit, vagy pedig az alaplap. Ha csak a BIOS nem támogatja, akkor megoldható, hogy még a régi procival használva letöltöd a megfelelő BIOS-t, amelyik már támogatja, frissíted, és utána már belerakható a proci. Ha viszont az alaplap nem támogatja, akkor valóban hamvában halt ötlet.
-
Lacuss20
senior tag
Rendben köszi szépen,közben hamvában halt az ötlet mert a hálás proci 4450e bele megy de a bios nem támogatja -.- ....
-
Lacuss20
senior tag
Még megjegyzésbe annyit,hogy Abit KN9S az alaplap PCIE 16x os slot van benne.
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna e mondani véleményt most vettem egy AMD Athlon 4450e-t a gépbe egy sima 3800+ os amd volt benne előtte és az Ati 4670HD vel versenyzek én is.
(1GB DDR3) Az új procival szerintetek mennyivel jobb alá dolgozás lesz?
Illetve érdemes e húzni a VGA-t? Ha valaki tud mondani paramétert mit ért el gyári hűtés mellet amin stabil maradt írja meg legyen szíves.Köszi!
-
hopkinss
csendes tag
Sziasztok!
HD4670 1 Gb videokártym van Win 7 32 bit oprendszer. 11-2_vista32_win7_32_dd_ccc_ocCatalyst Control Center van fent.
PowerDVD 10 nem tudok lejatszani Blu-ray filmeket
másik gépen probaltam ezt a lejatszot ott müxik
DAEMON Tools Lite - ba mountolom az iso filet.Más illesztőprogi kene a videokártyához?
A másik gép amibe sikerült lejátszani abba alaplapi videokártya van,
amugy minden ua. op rendszer. DAEMON Tools Lite PowerDVD 10.Nem értem csak a videokártyara gondolok hogy az nem engedi
VLC media player siman lejátsza a mountolt Blu-ray filmeket csak menu meg minden nélkül. -
Stirbi
addikt
válasz
#93794560 #10332 üzenetére
figyelmedbe ajánlom
-
MMIX
addikt
válasz
kiskaktusz #10331 üzenetére
Jó. Nem tudom mit írhatnék még.
DDR2-es HD4650-hez pont jó, DDR3-as HD4650-hez kevés a 3000+, de működik. Még azt tudom neked írni, hogy mindenképp 128bit-es HD4650-et vegyél. A 64bit-est kerüld el messzire.
-
törölt tag
Az én alaplapomon is 4x-es a PCI express csati, de ez általában nem szokott gond lenni, csupán a közép- és felsőkategóriás videokártyák teljesítményét fogja vissza a 4x-es sávszélesség. De ez is általában a felhasználástól függ. A csíkozódás viszont más tészta. Az bizony nem normális. Ha már alapon is hibázik, akkor egyáltalán nem érdemes húzni.
-
kiskaktusz
addikt
sziasztok
amd athlon tm 3000+ procihoz jó ez a vid kártya; ati hd4650?
köszi előre is!
-
törölt tag
A csíkozódás egyáltalán nem normális jelenség. Általában akkor szokott jelentkezni, ha a videokártya hibás. Ha már próbáltad húzni a VGA-t, akkor előfordulhatott, hogy a túlhúzás károsította. Ha meg még nem húztad, akkor valami baja van.
Csak a filmeknél csíkozódik, 3D-ben nem? -
Readi
tag
Még egy kérdés az normális, hogy alapon néha filmeknél csíkozódik a képernyő?
-
törölt tag
Szia!
Szép lassan, fokozatosan kell emelni az órajeleket, úgy 5 Mhz-enként, és amikor már látod, hogy hibázik, akkor elérted a tűréshatárt. Ekkor ennél lejjebb kell venni, és úgy kipróbálni. De csak akkor jó, ha a hosszabb terhelést is bírja.
Én anno a 9500GT-n a GPU-n, és a memórián is kerek 100 MHz-et tudtam húzni. A HD4670-esemet nem húztam, mert alapon is elég volt a teljesítménye, így nem tudom, mit bír, bár ez gyártó függvénye is. -
Readi
tag
Hali!
Van egy Sapphire HD4670 1gb ddr3 karim, rivatunert szoktam használni húzásra. 750/800 on van mennyire ajánlott meghúzni?
-
KoRner™
tag
Köszi a válaszokat!
Letöltöttem most a 10.4-est, de még nem volt időm kipróbálni. A probléma előálltakor a kugli által ajánlott legfrissebbet töltöttem le, az volt a bajos. Remélem ezzel már megbarátkozik a rendszer.Köszönöm a segítséget, jelentkezek, ha újra előjön a probléma.
@Stirbi:
Lehet, hogy elég lenne, de ami a rendszer újratelepítésének igényét kiváltotta, az pont egy hasonlóan "kijavított", előző rendszertelepítéskor bekövetkezett hiba volt. Úgy gondoltam nincs rajta még kb semmi, úgyhogy újracibáltam. Meg akkor már rányomtam a vinyóra egy killdisket, így bináris szinten leradírozta a merevlemezt. Eléggé smooth lett. -
törölt tag
válasz
KoRner™ #10322 üzenetére
Az attól függ, melyik Catalyst verziót tetted föl. Most HD5670-esem van, de a HD4670 alatt én a 10.4-est használtam, mert az biztos, hogy teljesen jó, kompatibilis, és a régebbi, OpenGL-t használó játékok is mennek rajta, míg a későbbieken nem. Annak nem szabadna kinyírnia a rendszeredet.
Telepítés előtt el kell távolítani a régi Catalyst drivert, és csak utána telepíteni az újat. -
KoRner™
tag
Sziasztok!
Sapphire HD 4670-es kártyával rendelkezem, és az imént húztam fel egy Windows 7-et a gépre. Rendben ment minden, amíg a legújabb ATI Catalyst drivercsomagot fel nem telepítettem a masinára, ugyanis a következő indulásnál már nem volt desktop hátterem, se ikonok, illetve a windows intéző baloldali menüsávja is eltávozott. Emellett kérdés nélkül feketére állt át a színséma. Töröltem a drivert, de nem javult semmit, úgyhogy most újra fogom rántani az oprendszert. Egyik ismerősömet kérdeztem, neki kinyírta a desktopot és az aerot az ATI Catalyst.
A kérdésem az lenne, hogy találkoztatok-e már ezzel a problémával?
És ha igen, akkor milyen drivert ajánlotok Win7 alá ehhez a kártyához?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Lustig
tag
sziasztok nem tudom volt e már szó róla de mi a véleményetek a ATI Mobility Radeon HD4650 1GB dedikált DDR3-ról ? szerintetek valósak ezek az FPS tesztek ?
-
Stirbi
addikt
válasz
Gabor1092 #10312 üzenetére
Üdv,Jó ez az álltalad mutatott HD4650 DE csakis a GDDR3 as memoriával szereltet ajánlom megvásárolni, annyival gyengébb a hd4670 től hogy a gpu ja vmivel kisebb frekin megy,de hát az az ati overdriveban korrigálod
, nagyon jo kártya a HD4670 es, nekem is volt olyanom, de most inkább tegyél hozzá pár ezrest és EZT vásárold nekem is 512mb hd5670 gddr5 ös karim van
.
-
törölt tag
válasz
Gabor1092 #10314 üzenetére
Ha ragaszkodsz az AMD-ATI vonalhoz, és a HD4XXX-es kártyákat preferálod, szerintem egy HD4670-essel valamivel jobban járnál. Most nekem is ez van, MSI típus, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Jobb a teljesítménye, mint egy 4650-esnek, és csak pár ezrest kellene rátenni.
Nekem a tiédnél "gagyibb" tápom van, 350 wattos Foxconn, és simán visz mindent, két vinyót, FireWire bővítőkártyát, Tv tunert, mindent. A HD4670-esem meg sem kottyan neki, mivel ezen sincs tápcsati, és ehhez mérten elég gyors. -
Gabor1092
tag
válasz
#93794560 #10313 üzenetére
A gép amit össze rakok majd az így fog kinézni:
Alaplap: Asus P5N32-E SLI
Processzor: Intel E5800 Dual Core 3200/800 Mhz LGA775 2Mb Boksz
Videokártya: Powercolor AX4650 1GBK3-H
HDD: Western Digital 500 GB 7200 rpm WD5000AAKX
Memória: Kingmax 2 GB DDR2 800 MHz
Táp: FSP 350W FSP 350-60 APNNagyjából így néz majd ki, és akkor ehhez a géphez megfelelő lenne?
Előre is köszi
-
törölt tag
válasz
Gabor1092 #10312 üzenetére
Először tudnunk kellene a géped paramétereit, ez alapján lehet eldönteni, hogy jó-e neked ez a VGA, vagy nem. Töltsd ki az adatlapodat! Az általad nézett videokártya hivatalos információit itt találod: [link]
Amennyire én látom a GPU órajele az a referenciaértéken áll, a memória az, ami gyorsabb, effektív 666 MHz helyett 780 Mhz.
Ha ragaszkodsz a HD4650-hez, akkor mindenképp DDR3-as memóriával szereltet vegyél, ne DDR2-est! -
Gabor1092
tag
Hali!
Most szeretnék egy kicsit újítani a gépemen és ezt a videokártyát néztem ki, mi a véleményetek róla? Úgy hallottam, hogy ezek a videokártyák gyárilag tuningoltak.
Erről lenne szó:
[link]
Válaszotokat előre is köszi, vagy ha gondoljátok esetleg ajánlhatnátok vmit helyette ha nem jó. -
-
Tomi7887
aktív tag
Sziasztok segítséget kérnék, hátha valakinek van ilyenben tapasztalata: Sapphire 4670-em van és a gyári hűtőjét valami csendesebbre cserélném, akár például silentre.
Van valakinek erre tippje, hogy melyik hűtő lenne rá a legmegfelelőbb?
A lényeg, hogy nagyon csendes legyen és kb ott tartsa a hőmérsékletet ahol most van: 50C-n.
Köszi a javaslatokat!
-
lorcsi4
tag
Sziasztok Hd 4650 oc-m van gigabyt-től és 730 mhz-es core clocknál tovább az msi afterburner nem engedi vinni feljebb pedig még tuti bírná :S Milyen programot ajánlotok ami feljebb is látja illetve csak nekem nem engedi a Mag feszültséget emelni? lehet azt egyáltaalán? Köszönöm előre is. Üdv
-
janihunk
senior tag
Köszönöm a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest