Hirdetés
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Gyuri27
üzenetére
ezen már én is gondolkoztam, de CF híd nem csak egy méretben van?
bár lehet két ASUS is elférne gyári hűtővel, csak én azt lepattintottam és raktam rá egy 8Cm-es PWM-es Arctic Coolingot, ami elég magas
SpZ:
A proci soha nem hajtotta meg/ki a VGA-t és fordítva sem történik meg ez soha. A program hajtja meg mindkettõt, ezért a helyes kérdés az lenne, de így soha nem teszi fel senki, hogy a procim ezen az órajelen elég lesz-e ehhez a játékhoz?
Azt, hogy elég lesz, egyszerûen az illetõ játékkal kell letesztelni úgy, hogy a legalacsonyabb felbontást állítjuk be és a lehetõ legjobban lebutított graf beállításokat alkalmazzuk. Teszünk egy próbakört a rémesen kinézõ játékban és Fraps-szel monitorozva ha azt állapítjuk meg, hogy soha nem ment a min FPS 25-30 alá, akkor az a proci nem lesz akadálya az akadásmentes játéknak. A multizoknak ez az FPS érték legalább 100 legyen!
A VGA a továbbiakban szól a dologba, amikor növeljük a felbontást és a grafikai beállításokat. Értelemszerûen minél erõsebb a VGA, annál nagyobb felbontásban játszhatunk és a növelhetjük a grafikai beállításokat.
amúgy a procid nem lesz limites 4650 mellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest