Új hozzászólás Aktív témák

• kisza25

félisten

válasz Gyuri27 #7321 üzenetére

ezen már én is gondolkoztam, de CF híd nem csak egy méretben van?
    bár lehet két ASUS is elférne gyári hűtővel, csak én azt lepattintottam és raktam rá egy 8Cm-es PWM-es Arctic Coolingot, ami elég magas :U
    SpZ:
    A proci soha nem hajtotta meg/ki a VGA-t és fordítva sem történik meg ez soha. A program hajtja meg mindkettõt, ezért a helyes kérdés az lenne, de így soha nem teszi fel senki, hogy a procim ezen az órajelen elég lesz-e ehhez a játékhoz?
    Azt, hogy elég lesz, egyszerûen az illetõ játékkal kell letesztelni úgy, hogy a legalacsonyabb felbontást állítjuk be és a lehetõ legjobban lebutított graf beállításokat alkalmazzuk. Teszünk egy próbakört a rémesen kinézõ játékban és Fraps-szel monitorozva ha azt állapítjuk meg, hogy soha nem ment a min FPS 25-30 alá, akkor az a proci nem lesz akadálya az akadásmentes játéknak. A multizoknak ez az FPS érték legalább 100 legyen!
    A VGA a továbbiakban szól a dologba, amikor növeljük a felbontást és a grafikai beállításokat. Értelemszerûen minél erõsebb a VGA, annál nagyobb felbontásban játszhatunk és a növelhetjük a grafikai beállításokat.
    amúgy a procid nem lesz limites 4650 mellett

Új hozzászólás Aktív témák