Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen széket vegyek?
- RAM topik
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zUlU53
tag
Egy kis off mese:
minap egy kedves barátomnak összeállítottam egy normál irodai és egy otthoni felhasználásra, filmnézésre, kicsit tervezésre is használt gépet, most 14 k-ért kifogtam egy 1gb referenciamemóriával szerelt Gigabyte Radeon HD 4650 1 GB DDR3-at.
Csendes gépet ígértem, ennek fényében választottam mind processzorhűtőt, mind tápot.
Megláttam azt a mütyürt, amit vga cooler-nek csúfolnak, majd' elnevettem magam. Aztán meg elsápadtam, az én fogyatékosságom volt, hogy nem néztem utána: ezen a lapkán nem szabályozható a ventilátor fordulatszáma, és ez az extramini ventilátor olyan vonyításba kezdett, hogy a gép összes egyéb zaja sem tudott versenyre kelni vele, úgyhogy 2 másodperc alatt kiberháltam a ventit a helyéről (term. egyszerűen kicsavaroztam, semmi durvulás. A bordák viszont úgy vannak kialakítva, hogy tökéletesen felfér egy bármilyen 80-as venti, a szélső bordaközbe belecsavarozható. Így lett rá gyorsba egy Nexus 80 Real Silent, tápegységről hajtva. Csend is van, és mellesleg 10 fokot csökkent az idle - gyakorlatilag 0 zajjal.
Ezt csak azért írtam le, hátha valaki ilyet szeretne venni. Annak azt tudom tanácsolni, hogy vagy passzív hűtés, vagy igen jó idegrendszer legyen, (vagy egy kis kendácsra való hajlandóság), mert elkél hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nintendo Switch
- Nők, nőügyek (18+)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Warhammer 40.000
- BestBuy ruhás topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest