Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
barnam_
üzenetére
Igen, de most megy a masina, kis türelmedet kérem!
Röviden a hozzá adott lefogató lyuktávolsága nagyobb, így nem azt tettem fel, mivel a lyukat épp a hajtásnál kellett volna fúrni (erről is csinálok fotót).
Találtam itthon Zalman chipsethűtéshez adott (nekem a dual heatpipe VGA hűtőből fennmaradt nv chipset blokk lefogatása), amit L alakba hajtottam meg.
Utána 1-2 lamellát ki kellett vennem sajnos, mert a lyuktáv így is 63mm volt.
Utána egy egyenes felületen felfektetve összehúzattam a hűtőt, majd megcsiszoltam (polírnak nem nevezném, mert csak 1200-as papírom volt itthon).
Egy régi VGA csatiba beleforrasztottam a ventillátor csatijait, majd a VGA-ba dugtam, a sárga kábelt pedig az alaplapra, ami monitorozná. Sajnos 3%-on nem indul el, így mást kell kieszelnem, de a bioshoz nem nyúlnék, mivel garis a cuccos...
A ház HDD keretére felfogattam egy 92mm-es ventit, ami 7V-al hajtok, így a felső ramok is hűtve vannak valamennyire, valamint kerültek rá ramsünik is (TTS féle, de jól megtapad és átadja a hőt, igaz nem akkora, mint amit az S1-hez adnak..képek hamarosan..
djbahool: Hasonlítsd össze a Tied ezzel a képpel, ha minden egyezik, akkor valami bug lesz, ha a Te biosod régebbi, akkor itt az enyémen levő viszont csak saját felelősségre ajánlom (GPU-Z-vel mentettem le, archivált fájlt teszteltem...
) A képen található kártya tipusával egyezzen a Tied.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) A képen található kártya tipusával egyezzen a Tied..