- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Autóhifi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
djbahool
senior tag
válasz
szacsee #3373 üzenetére
Nos, összehasonlítottam:
Nekem BIOS Version 011.011.000.001
Neked BIOS Version 011.012.000.000NekemBIOS Part Number 11X-BE8801SA-017
Neked BIOS Part Number 11X-BE8801SA-016Nekem: Hynix
Neked: MultiSzóval sztem nem lesz jó a Te biosos az enyémre, estleg le lehet koppintani a Clock settingset a Tiedről.
Ha esetleg vki próbálta vagy épp próbálja feltenni a 3 álású BIOS a 2 állású helyett az lécci közölje az eredményeket, meg azt hogy melyik progival flashelte fel.
Kösz -
tzsolesz
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
válasz
szacsee #3332 üzenetére
Az a baj, hogy nem érted. Semmi köze a témához. De ha már beírod, akkor az univerzum igazságát ne vond le belöle. Mondom miért. Mert 40k-ért van 9850 be. Az meg már csak játék és alkalmazás kérdése, hogy mikor jön ki a 4 mag ereje.
Szóval semmi értelme. Maradjunk a 4670-l ami a totyik témája.
Nem jött össze? Mi, hogy offolsz egy szakmaiban (ugyanarról több hsz.n keresztül) ráadásul amd-intel vita formályában?
Csak kevés az a szakmai hsz szerintem.Én itt befejeztem. javallom tedd te is ezt.
naraic25: már csak az a kérdés milyen ramok vannak a két különbözö karin és mennyin mennek?
-
Geza26
senior tag
válasz
szacsee #3270 üzenetére
Tápom 1,5 hónapos Gigabyte SuperB 460, azzal remélem nincs baj! A régi Codegen tápomnál napi szinten előfordult, hogy kikapcsolt a monitor. Alaplapra 1 évet adott a bolt (plusz lenne 1 év szavatosság tudom, de volt már velük pár vitám inkább lenyelem, mint bemenjek hozzájuk)! Az ötletedet a hálókártya előcsalogatására pillanatokon belül kipróbálom!
-
válasz
szacsee #3257 üzenetére
Ezt már láttam, korábban linkeltem is, de akkor még nem volt ott a full mod
thxps: igazából csak vGpu pencil mod kellene, szinte biztos hogy jó a vMem-hez a 2600xt pencil mod-ja.
szerk.: ha úgy nézzük, hogy vmod nélkül is el lehet érni 850Mhz-t, a 890 nem olyan nagy szám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Nők, nőügyek (18+)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest