Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #8898 üzenetére
jajj ne kezdjük el... a gtx260 ronggyá húzható,relatív hűvös marad idle csak 43fokos load meg max 74...nem ordít a ref hütö,és nincsenek azok az "urban legend"-ek amivel teli van a catalyst topic,nem véletlen hogy használtan is drágábban adják egy picit.. /216sp/
Kell neked is egy kölcsön?Mert amíg nem tapasztaltad addig osztod az észt,hogy az mennyivel gyorsabb...semmivel.. ahol a GTX260 lefekszik ott az RV790is... -
TTomax
félisten
válasz
alibaba78 #8895 üzenetére
Ha 1680-an alatti felbontás alatt játszol akkor 260-at vegyél,amúgy nem éri meg a 275-öt megvenni,mert 170-ért van már GTX460 1G-s ami alázza a 285-öt is...meg DX11,meg még pici csendes hűvös is.... én elgondolkodnék a helyedben hogy nem-e kell valami más 140-ért a cex-böl,és akkor inkább egy 1G-s 460-at vennék vadiújan...tudom mire gondolsz,én is bevettem ezt a kanyart egy GTX260SLI-vel.. itt van az asztalon,fogja a port...
-
Zoo123
senior tag
válasz
alibaba78 #8895 üzenetére
"Kennynek semmi baja nem volt, amig szet nem szedtem. Persze nem tudom, mit lehet ezen elk*rni, hiszen a csavarok visszahelyezesevel minden a regi helyere kerult. A homerseklet sem valtozott. Utolso kep a furmark alatt, 80c fok alatt minden, es egyszercsak kockazodo kep, majd blackout. "
Tudom milyen érzés, én egy x1950-el jártam így anno, utólag visszagondolva az elégtelen VRM hűtés tett be neki, mert iszonyat forró volt azon a részen a nyák.
Örültem mint majom a farkának hogy végül sikerült legariztatni.
Remélem minden jól alakul és lesz egy fasza GTX260-ad esetleg egy 275-öd. -
alibaba78
őstag
Hat, ha kicserelik, ugyanis egyszer szetszedtem, es ujrakentem. A csavarokon latszik.
Kellene a velemenyed! Megeri £30 kulonbozet a 275-re, vagy maradjak a 260-nal +£5? Elnezest mindenkitol ezert a nagyon off-ert! Nagyon szegyellem magam.
Elore is koszonom!
Zoo123: Kennynek semmi baja nem volt, amig szet nem szedtem. Persze nem tudom, mit lehet ezen elk*rni, hiszen a csavarok visszahelyezesevel minden a regi helyere kerult. A homerseklet sem valtozott. Utolso kep a furmark alatt, 80c fok alatt minden, es egyszercsak kockazodo kep, majd blackout. Szerintem nem az en hibam, de a csavarok nem errol arulkodnak.
Remelem azert nem lesz gond holnap, es ki tudom cserelni egy gtx-re. Nincs tobb 4890 a boltban.
-
alibaba78
őstag
Igen, kezdek erre rajonni en is.
Marmint, hogy hibat kovettem. Cserelhetunk, ha gondolod.
Ez is cex garos.
Ami viszont pozitivum, hogy nem megy 80C fok fole a homerseklete. Tehat 60-rol indul, de 80-nal meg is all. Es halkabb, mint a sapphire 4870 new edition volt. Gondolkoztam, hogy vmi hulye hibara hivatkozva visszaviszem.
-
Valty
aktív tag
Fuh, most megkönnyebbültem.
-
Valty
aktív tag
Hi!
Adott egy Sapphire HD 4890 Vapor-X 2GB Megbirkózna vele a 450es Corsair tápom néhány napig?
-
-
alibaba78
őstag
válasz
Daniford #8884 üzenetére
Szetszedtem a kartyat, mert talaltam egy lehelletnyi pasztat. Lifeg a hutoborda a muanyag keretben rendesen. Nem csoda, ha nem lehet tokeletesen beloni az illeszkedest. Persze semmi sem valtozott. 60 c-rol indol, de terhelve furmarkkal max 80 c. Ezt semmikepp sem neveznem szelsosegesnek, inkabb furcsanak. Gondolkodom egy uj huto vetelen.
-
alibaba78
őstag
Koszi sracok! Hat igen, elkovettem azt a hibat, hogy nem olvasgattam utana, mielott megvettem. Mondjuk nem sokat ertem volna vele, mert csak ez az egy kartya volt a boltban. Valaszthattam, vagy 5770, vagy gtx 260, vagy ez. Of course, a 4890 a leggyorsabb, miert is gondolkoznek ezen?
Perpill egy csepp pasztam sincs itthon, ugyhogy az ujrakenes elmarad, de az is elofordulhat, hogy a pasztaval, hutot is veszek. Ajanljatok mar legyszi vmi jot erre a kazanra! Koszontem!
-
Daniford
tag
válasz
alibaba78 #8879 üzenetére
Nekem a sapphire 4890OC-m (901/1000) alapon 25%-os fan mellett (27°C-os szobában) 45-50fok körül mozog. Játék közben 38%-os fan-al 65-70fok maximum. Mindez egy CM690-es házban 3befúvó és 2 szívó ventivel. Mondjuk sokat javított a 14centis venti a ház aljában ami "hűvös" levegót fúj a kártyára.
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Most pattintottam be a gepbe egy hasznaltan vasarolt xfx 4890 850M-et, ami alapon 60 fokos. Terhelve furmarkkal meg 80 korul all meg 5 perc utan. Mindezt egy 23-24 fokos hazikoban csinalja. Normalis ez szerintetek? Elore is koszi a valaszokat!
-
Dictator^
veterán
válasz
Gál István #8876 üzenetére
lehet egy frissebb winnel, ugyanazon drivernél (10.6) nem lenne propblémád ..
nálam is ez volt, ráinstalláltálam a 10.5-re a 10.6ot és szarabb lett egy két játékban az fps.
de win telepítés után, meg tökéletes volt 10.6-al.. érdekes jelenség.
-
Gál István
senior tag
Szaisztok,
Volna egy apró gondom... Eredeti Windows 7 Home Premium 64bitet használok és sajnos frissítettem drivert 10.6-ra, de nem emlékszem hogy mi volt előtte. A probléma az hogy az új driverrel CoD:MW2-ben egy pályán (scrapyard) lassult a játék, elég zavaróan. Előtte tökéletesen futott...
Próbáltam 10.5-öt, 10.4.-et 10.2-őt meg most 9.6-ot de egyik sem olyan frankó mint azelőtt
Milyen drivert ajánlotok 4890Toxic alá? elég vadállat kártya és most zavar a rosszabb teljesítmény.
-
fasirTTT
őstag
akinek 4890 New Edition VGA-ja van az milyen tápot használ alatta ?
mert fellépett nálam ez a bibi -
Zoo123
senior tag
Full HD-be néhol el-elfogy a 4890 ereje, tapasztalat.
Crysist pl 4x-es élsimitással felejtsd el, 20 fps, míg 5850 ugyanazon gépben, ugyanazon beállítással 30!
De ha néhány, -tényleg elég kevés- játék esetén le tudsz mondani 1-2 látványjavitó elemről, akkor a 4890 sokkal jobban megéri, ár/érték arányban magasan veri az 5850-et! -
Süvi
őstag
Gépcsere lenne. I5-750; cooler master hyper 212 plus; GigaByte LGA-1156 GA-P55A-UD3; 2*2Gb; HDD Samsung 1.0 TB/SATA2/32M HD105SI EcoGreen; CORSAIR PSU-450VX; Cooler Master Sileo 500; Samsung 2470Hd
A monitor Fullhd-s és natív felbontáson szeretném használni, játszani is, ahhoz kellene valami jó. -
Zoo123
senior tag
Érdemesnek érdemes, de újonnan már csak "beragadt" készletként van egy két helyen ha van 50 ezer körül, na annyiért
e vedd meg.
Vegyél használtan de még garanciával olyan 40 ezerért, annyit megér.Ha lehet kerüld a referenciahűtőset mert hangos, Toxic, Sapphire new design, halk, vapor-x már hangosabb, de a ref.-nél még mindig halkabb.
Hardveraprón van fent néhány: Link
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Egy 5850-est szerettem volna venni, de sajnos nagyon gyenge a forint, ezért most egy 4890-esben gondolkodom.
- Meg tudnátok mondani a Sapphire kártyák hosszát, mert egy Cooler MAster Sileo 500-as házba menne bele, ha belefér? http://www.insidehw.com/Reviews/Cases/Cooler-Master-Sileo-500.html
- Van esetleg ötletetek hol lehet még újonnan kapni? ( Vapor, vagy Toxic érdekelne)Előre is köszönöm
-
varsam
őstag
válasz
kenesei1982 #8858 üzenetére
a kikapcsolás valószínűleg táp probléma lesz. Milyen tápod van?
(#8861) Rexcor
Tök fölösleges 700W egykártyás rendszernek, egy 400-450W-os minőségi táp bőven elég. -
Rexcor
őstag
válasz
A gép lekapcsolását szerintem a táp okozza. Nekem is ugyanez történt 3D Mark alatt,aztán vettem egy 700W-os tápot és megoldódott a probléma.
-
Zoo123
senior tag
válasz
"A memory IO hőmérséklet 20 fokkal több, mint a core temp alapjáraton"
Nyugi nem csak nálad, ez a 4890 már csak ilyen.
a memory IO a GPU mag szélén fut végig egy keskeny sávban és ku...ra melegszik!"terhelés alatt a mem IO felmegy akár 110-ig is. nem hiszem h ez így jó."
Hát nem is, jó lenne max 100 fok körül tartani!
"Furmar alatt meg lekapcsol a gép."
És biztos hogy a VGA miatt?
1. Milyen tápod van?
2. Ha felnyomod 100%-ra a vga venti fordulatszámát akkor hány fokos a GPU és vajon akkor is lekapcsol? -
Henker2
addikt
Üdv! Segítsetek már nekem! Van egy 4890-em és össze szeretném kötni a TV-vel. Egy sima 100Hz-es Samsung TV-m van. Van rajta RCA és S-Video. Milyen megoldást tudtok ajánlani, illetve kell-e valami progi hozzá a Catalyst-en kívül.
Köszi
-
hi,
vettem itt a PH-n egy 4890 vapor-x-et.
Beraktam, megy is, DE...A mamory IO hőmérséklet 20 fokkal több, mint a core temp alapjáraton. terhelés alatt a mem IO felmegy akár 110-ig is. nem hiszem h ez így jó. ha jól tudom a memory io szenzor is a gpu-ban van. újrapsztáztam, megigazítottam a gap pad-eket a memóriákon, de ugyanolyan maradt. urmar alatt meg lekapcsol a gép.
vki tapasztalt már ilyet?
-
fasirTTT
őstag
na megvan az új new edition 4890 vga-m
ezsazs
remélem ,
lesz benne power 4870 után :Đ -
-
zolisx4
őstag
válasz
Tothgera30 #8851 üzenetére
Azért a 4890 es még a mai napig erős vga .
A firefox meg a Cpu-z az tényleg nem használja ki -
-
varsam
őstag
válasz
zolisx4 #8847 üzenetére
Itt írtam hőfokokat. [link]
Ezek a hőfokok most kicsit magasabbak, mert 30 fok van a szobában.
Most épp GTA IV alatt (ez kicsit jobban terheli mint COD4) így alakultak a max hőmérsékletek:
GPU Shader: 65
GPU DispIO: 65
GPU MemIO: 71
venti szintén fix 1100 rpm-en.(#8849) zolisx4
Szerintem is nagyon jól lehűti ezt a kazánt -
zolisx4
őstag
válasz
Tothgera30 #8848 üzenetére
Ha nem játszol akkor felesleges ,,,de azért jó ha van egy jó vga a gépben soha nem lehet tudni
A CuCore azt kerüld az 5770es ből a rev2 tojás hűtős 5770 az nagyon jó volt nekem ,.de már van jobb de ezt olvastad már.
Nekem volt referencia hűtésű 4890 es
És 4890 New Design mindkettő jó kártya volt nagyonvarsam
Nagyon jók szerintem ettől jobb csak a viz lehet -
-
zolisx4
őstag
Olvastam a hűtéscserédet ,és a képeket is láttam grat jó lett nagyon Heidi hűtés nagyon ott van árban csak hőfok képet nem találtam
Tothgera30
Miért akarod elcserélni a 4890 est nem az igaziUndoroid
Ezt a melegedést igy nem mondanám nemrég volt egy 5770es CuCore de a 90 fokot simán verte ,van belőle jó is ami tényleg hatékony hűtésű -
válasz
Undoroid #8844 üzenetére
Tudom, utánanéztem, most olyan teljesítménye van ennek a karinak hogy egy jó ideig nem fogom kihasználni, így ha úgy alakul egy Hawk-ra elcserélem, de annyira nem sürgős, szóval ha marad akkor azért örülök, ha elmegy, akkor viszont sajnálni fogom egy kicsit. De még alszok rá egyet és meglátom, akkor nem döntök elhamarkodottan.
(#8845) varsam: Köszi, de átalakítani nem szeretném, pedig egy komoly vga hűtő ütős lenne, de nem igazán akarok rábarkácsolni most egyet, illetve hely sem igazán lenne neki.
-
varsam
őstag
válasz
Tothgera30 #8843 üzenetére
Ha hangos, akkor pl Heidi nagyon jó megoldás lehet erre a kártyára szvsz, a VRM hűtése is adott. De ha kiszeded a Zalman ventit, akkor még rábarkácsolhatsz vmi másik nagyobb ventit is (bár az új kecódba ez nem biztos h jól mutatna
)
4890 teljesítményben veri az 5770-et, szval ha nem fontos a kisebb fogyasztás és dx11, akkor ne cserélj, ha igen, akkor 5770.
-
Undoroid
őstag
válasz
Tothgera30 #8843 üzenetére
Szia!
Az 5770-es kártya korszerűbb,nem melegedősebb viszont teljesítményében gyengébb,mint egy 4890.
Olvass el pár tesztet mindkettőről és tudni fogod,hogy melyiket válaszd!
A hangos hűtőről pedig annyit mondanék,hogy ha játék közben zajos a masina az nem érdekes,mert pl. Én úgyis fülessel szoktam nyomulni!Ezen kívül inkább legyen hangos,ha nem lépi túl az optimális hőfokait és így stabil,megbízható marad évekig is!
-
-
varsam
őstag
válasz
Tothgera30 #8841 üzenetére
Ez a fajta kártyád van?
Ezt csak hűtőcserével tudod halkítani. Mondjuk AC Twin Turbo Pro vagy pl nekem Alpenföhn Heidi van (nagyon jó), de még van pár jó hűtő. Arra kell figyelni, hogy neked még külön a VRM részre is kellene vmi bordát tenni, de amit ezekhez a hűtőkhoz adnak (pl AC-hez) az nem biztos hogy elég. -
-
varsam
őstag
válasz
Tothgera30 #8839 üzenetére
Leszedni minden meglévő driver féleséget és feltenni legújabbat.
-
Elvileg jövőhétre nekem is itt kellene lenni egy 4890OC-nak. Tehát mit érdemes leszedni hozzá, illetve telepíteni hogy zökkenőmentesen fusson?
-
pr05p3c
tag
válasz
Undoroid #8836 üzenetére
Nekem így van megoldva ideiglenesen a hdd hűtés(annyira ideiglenesen, hogy már legalább egy éve ilyen..
). Az a hangtalan 800rpm venti szerintem jó hőmérsékleten tartja őket, főleg úgy, hogy szauna van a szobában...
Egyébként tényleg nagyon fűt ez a kártya(na meg a tuningolt quad és a többi alkatrész sem hűvös), a gépem oldala le van véve, és ha játék közben odarakom a kezemet, akkor olyan mintha egy radiátorhoz tenném. Ez télen nem is baj, de ilyenkor... -
Undoroid
őstag
válasz
fasirTTT #8828 üzenetére
Szia!
Ezek a kártyák eléggé forrófejűek!Mindenképpen jól szellőző házba tedd bele!Pont emiatt keresek egy tágasabb/szellősebb házikót!Eleve az új VGA-m érkezésekor át kellett helyeznem mindkét vinyómat a gépemben,mert nem fértek el a VGA-tápcsatlakozásaitól!
Most viszont -ebben a hőségben- egy újabb probléma jelentkezett nálam: Korábban feltettem a két vinyómat a DvD-íróm fölé!A két vinyó sajnos egymást melegíti (pedig 20-30mm-re vannak egymástól) és az egyik már hibázott is emiatt!Azt hittem,hogy tönkre ment,mert folyamatosan fagyott a gépem!Most azt tervezem,hogy egy tágasabb házikóra váltok,aminek az oldalában benne van egy kb. 200mm-es kopter is!Az biztosan le tudja majd hűteni a masinám!
-
ROLI22
tag
vki nem tudja véletlenül h a New Edition féle 4890-re felmegy -e minden gond nélkül a Twin Turbo Pro?
-
Myth
aktív tag
Sziasztok! Észrevettem, hogy jelen van nálam ez a bizonyos ati stuttering probléma. Szinte minden játékban (fps-ekben látszik a legjobban), hogy 4-5-10 másodpercenként ugrik egyet a kép mintha kimaradna néhány frame. 10.6os és 10.3as catalystal is próbáltam. Valakinek van hasonló gondja és sikerült megoldania? Pls help!
Találtam a neten egy videót de nem értek mindent az angol magyarázásból meg nem tűnik egyszerűnek....
[link]
Ez vajon működik? Próbálta már valaki? -
pr05p3c
tag
A new edition mai eredményei, pár óra sniper ghost warrior után(a játék végig 95-100%-on használja a vga-t), a legmelegebb hőmérsékleteket délután produkálta, amikor a 30 fokot közelítette nálam a szobahőmérséklet, most este a legmelegebb rész(memio) játék közben 85-88 fok körül mozgott.
-
fasirTTT
őstag
válasz
peetmaster #8830 üzenetére
aha, értem
esetleg nem tudnál 1 kari hőfokot mondani nagy terhelés alatt? -
peetmaster
senior tag
válasz
fasirTTT #8827 üzenetére
New Edition-t csak akkor vegyél, ha elég nagy és jól szellőző gépházad van, mert igencsak be tud fűteni.
Nálam egy HAF-932-t is igencsak befűtött játékok alatt, pedig elég szépen el voltak rendezve a kábelek, és a ventik is mentek 1000-el. Én Vapor-x-et javasolnék, szerintem jobb a hűtése......de lehet, hogy valaki rámcáfol.
-
yodaMODA
tag
Sziasztok
Van egy kis problémám remélem tudtok segiteni.
van egy his 4890 icecooler vga karim ami 5 honapig hibátlanul müködött
májusban egyszercsak ujraindult a gépem játék közben,
utánna egyre többször csinálta.
A végén meg elsem indult a gép csak felpörgött a ventije.
Beleraktuk egy másik configba és ott is csak forgatta a ventiket.
Elküldtem garanciába majd kb 2 hét mulva visszajött hogy a kártyának semmi baja, tényleg igy is volt betettem a gépbe és indult is ment is a gép kb 3 hétig hibátlanul.
Ujra elkezdett rosszalkodni de csak játékok-nál kb 2 percnyi játék után ujraindult a gép netezés alatt nem fagy ki furmarkot birja ott sem fagyott meg everest rendszer stabiltesztél sem fagyott meg, de amint elinditottam a 3dmark-ot és betöltötte ujraindult a gépem.
A héten ismét elküldtem a vga karit gariba de ismét azt válaszolták hogy semmibaja a kártyának.
Még annyit hogy melegszik a kártya nagyon és egy Coolermaster cm690-es házam van 4 ventivel.
üdv -
fasirTTT
őstag
-
-
fasirTTT
őstag
akinek van eladó 4890ese az csak szóljon nekem ^^
-
peetmaster
senior tag
Sziasztok!
Visszajöttem újra a 4890-esek táborába, méghozzá a jó öreg 4890 Toxic-al.
Tavaly ilyenkor volt már ilyen kártyám, de pénz hiányában meg kellett, hogy váljak tőle. Viszont sajnálattal tapasztalom, hogy a jó kis tuningos GTX260-asom jóval jobban teljesített GTA EFLC-ben (full hd), mint most a Toxic.
Na de annyi baj legyen, már úgyis végigjátszottam mind a 2 történetet. Aki játszik ezzel a játékkal 1920x1080-ban, annak milyen fps-el fut a game?
-
Savanya
addikt
Van valakinek MSI Cyclone 4890-e ? Érdemes ram és vrm bordát felrakni ?
-
Myth
aktív tag
Sziasztok! Ezek a hőfokok 1-2 óra játék után még beleférnek vagy már eléggé melegednek? Meddig mehetnek max.?
-
varsam
őstag
-
nevo
aktív tag
válasz
fasirTTT #8815 üzenetére
kiváncsiságból rákerestem az msi-re és én egyből találtam olyan adatokat amik neked kellenek (20 oldalas teszt 6. oldala)
-
fasirTTT
őstag
heló mindenki
tudna valaki adni 1 tesztet vagy adatokat, hogy melyik Sapphire a leg halkabb ill. hűvösebb ?Sapphire Radeon HD 4890 New Edition
MSI 4890 Cyclone
Sapphire 4890 Vapor-X
Sapphire 4890 Vapor-X toxic(jó lenne, ha minden kariról adnátok infót vagy olyan tesztet amibe benne van a zaj és a min.-max. hőmérséklet )
vagy esetleg van egyéb hűvösebb?
Remélem nem kértem egyszerre túl sok mindent
-
Zoo123
senior tag
"Sziasztok! Le tudnátok írni, hogy milyen driverek (+hotfixek) és programok kellenek egy sapphire 4890 vapor-x-hez? "
Először is: A 4890 van a PCI-E 1. portban (CPU-hoz közelebbi, azaz a felső) és a 8800 GTS a PCI-E 2. portban (alsó) ugye?
Én Win XP SP3 és Win7 64bit Ultimate alatt is 10.3-as Catalystot használtam, nem volt gond
Sajnos már eladtam a 4890 vaport így nem tudom neked megnézni az újabb drivereket"Mert ha pl. a 10.5ös catalystot teszem fel akkor némelyik játékba szaggatnak a videók + néha akad a kép. Valamint pl. a crysisnak elvileg olyan 40fps-es átlaggal kéne mennie de nálam max 30-35 és emelett csomószor leesik 10re.. Játszhatatlan pedig nem is max beállításon van, meg 1280x1024be..."
A memóriáról nem írtál semmit, Win7 alatt ugye nem 2GB Rammal próbálkozol?
Tapasztalatom szerint Crysisnak Win 7 alatt -igaz max részletesség mellett FullHD-ban próbáltam- kevés 2GB ram.De az is lehet hogy a "fiziksznek" berakott 8800 GTS kavar be, próbáld ki úgy is hogy csak a 4890 van a rendszerben (a 8800 GTS.t letiltod vagy kiveszed)
Ha már Win 7 akkor miért nem a 64 biteset használod? -
pancsikazun
csendes tag
köszönöm mindenkinek a segítséget, sikerült vennem egy vapor x-est 2gb-osat 36000-ért
-
Myth
aktív tag
8780ra és 8782-re valaki? Ki mit használ mi vált be?
-
Drexler
tag
válasz
pancsikazun #8806 üzenetére
Nekem van egy HD4890 New Edition 1GB és egy HIS iCOOLER4 CF-be, a neww-nek a hütője sokkal halkabb mint a HIS-é. Csak fujni kell a levegöt a házba 1000-rel. Nagyon melegszenek a kicsikék
-
varsam
őstag
válasz
pancsikazun #8804 üzenetére
viszont akkor arra figyelj, h vaporra mindenképp legyen gari, mert azokból van hibás széria. Ettől függetlenül nem mindegyik rossz, mert sorozatszám szerint nekem is a hibásból van, de már több mint féle éve megy hibátlanul.
CM 690 meg jó lesz -
pancsikazun
csendes tag
-
varsam
őstag
válasz
pancsikazun #8802 üzenetére
Jó kártya a New Ediotion változat is, ahogy itt a fórumon írtak róla, kb egy szint vagy picivel halkabb, hűvösebb is mint a sima vapor-x, szóval jó választás lehet. Annyi, hogy mint szinte minden ilyen típusú hűtővel szerelt kártyánál, jól szellőző ház kell, mert ezek nem fújják ki a házból a meleget és igencsak be tudnak fűteni.
Ezeknél hibás szériáról nem tudok, csak vapor-x-nél. -
pancsikazun
csendes tag
nos, most az a helyzet, hogy elkelt a vga-m és kellene venni újat... most nem látok hardveraprón jó árban vapor-x est, toxic-on pedig nincs hdmi kimenet és én nem tudok így hangot kicsalni belőle :S (ráadásul az sincs jóárban, legalábbis számomra)
Na szóval mi a véleményetel a HD4890 New Edition 1GB-ról?
hangos-halk? / meleg-hideg? / Van hibás széria amire figyelni kell? / meg ilyesmi...
vapor x-eshez képest milyen? mert ha sokkal rosszabb akkor inkább várok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest