- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bivalyerős táblagéppel készül a Honor
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
haxxika #6198 üzenetére
Sajnos nem tudom neked megmondani, mert nekem csak a "free" változat van 3Dmarkból, és ott egész más pontokat ad... Ezt találtam: [link]
Amúgy milyen grafikai beállításokon játszol? Mert még az I7-es, 6GB ramos 4890-es gépemen se lehet maxra felhúzni... Belefér a beállítás 1024MB VRAM-ba? (A grafikus beállításoknál írja) Mondjuk nekem Medium textúrákkal, 1680*1050, 80 körüli látótávolság és detail distance és a többi maxon már jól ment, ha 3,2Ghz környékére felhúztam a procit.... A grafiaki hibák pedig úgytűnik nekem azért lehetnek, mert túl komoly beállításon próbálod... (Nekem nem volt semmi ilyesmi...Egy helyen volt olyan bug, hogy a kocsit "elnyelte" a köd, de ahogy kijöttem belőle, elmúlt a dolog...
)
-
haxxika
senior tag
Nekem az 1.04-es patch van feltéve, nem kell mondanom hogy eredeti a játék. De ugyanugy nem tölti be az autókat, eléggé szaggat kis felbontáson is, nem tom mi lehet a baja de elég érdekes. Autóban ott az ember, látszik a lámpa fénye de semmi autó. És megcsináltam egy 3dmarkot a géppel, nem tudom hogy ez mennyire jó:
http://prohardver.hu/dl/upc/2009-12/24/226421_yvl9z6tdbamalksb_3dmark.jpg -
Dusee
őstag
válasz
Mika1227 #6180 üzenetére
a hardverker.hu-ról rendelted?
mert én is onnan rendeltem ugyan ezt a Sapphire-t 41,5k-ért, és a helyett adták a HIS-t iCooler x4 hűtővel, ha szerencséd van te is azt kapod, nagyon jó kártya, abszolút semmi hangja! -
HSM
félisten
-
haxxika
senior tag
Egyébként én egy 400Wos EuroCase tápot használok, amit a gépházhoz kaptam(Eurocase ML5412). Eddig semmi gond de amint kapok pénzt vennék tápot. Mit ajánlotok meg hanyast? Egy corsair 650est néztek ki vagy egy chieftec ugyanekkorát a jövőre gondolva.
Egyébként a kari megy rendesen, kicsit porosodik bár nálam ez gyakoribb mer gépház oldala szokás szerint levéve, ide kábel hegyek lógnak ki.. és már alig van hely a gépházban. Jó és megbizható kari csak a gta4et hiányolom mert most nagyon bugol... 8.12es béta catalyst se segitett rajta. Vki vmi help? -
HSM
félisten
válasz
Mika1227 #6184 üzenetére
Hát figy, az 5770 szerintem az esetek többségében vissza van fogva a 128 bites memóriabuszával, az 5850 pedig nem gyorsabb annyival, mint amennyivel drágább, csak tudja a DX11-et. Ha nem gerjedsz a DX11-re, akkor szerintem jól döntöttél.
(#6185) varsam: Nekem pont egy ilyen driver-sweeperes kör tette tönkre full a windózt... Pedig csak egy régebbi Ati-drivert akartam feltenni, gondoltam, biztosra megyek, és a driver-sweeper után úgy kellett VGA-módban összetákolnom a rendszert... (rendszervisszaállítás)
-
zolisx4
őstag
válasz
Mika1227 #6180 üzenetére
jó vga, nem lessz vele gond egy darabig az biztos ,
és jó áron vetted
az 5xxx széria hát van egy 5770 esem ,,,,de inkább maradok a 4890 esnél legalább a dirt 2 lehet játszani ,vele hogy ne legyen daraboa ,meg hasonló,hogy ez a 5xxx széria gyengesége vagy driver gond az nem tudom . -
Mika1227
őstag
Most rendeltem egy ilyen karit 41.500-ért
Gondolkodtam az új 5-ös sorozaton is de inkább ezt választottam, nem igazán érdekel a DX11 még most is DX9-ben nyomom.Szerintem ennyi pénzért elég jó vétel, nézegettem olyan 50 körül volt máshol az ára, igaz ez ref. hűtős de azért nem annyira rossz, remélem.Remélem egy jó darabig elég lesz a teljesítménye.? -
zolisx4
őstag
fenét teljesen .jó az eredményed sokminden től függ nekem 13 ezernél nem csinál többet 3DMARK 06 az xfx ,valószinű hogy a procim csak 2600Mhz es sebessége miatt , meg kétszer ugyan azt az eredményt nem szakta hozni , ne tesztelj annyit inkább arra használd a vgat amire való a játékra
-
odorgg
addikt
Szerintem már sokan tapasztalták a sípoló hangot, csak nemsokan reklámozzák
Nekem 4890 Toxicom van és sípol ezis,de volt 9800Gt-m azís sípolt, és unokatesóm Gtx 260-a is sípolAz okát nemismerem, de a működésére nincs befolyással az a lényeg.
Dusee: Az az Új HIS hűtés amugy szerintem erősen hajaz a 4890 Toxic-éra csak a venti ennél nem kék, kb ennyi a külömbség, és még a tégla műanyag borítást szabták át minimálísan ahogy elnézem
Szóval ha legalább oyan a hangjais mint a toxic-nak, akkór rosssz nemlehet gondolom
-
Dusee
őstag
válasz
GrG1210 #6169 üzenetére
hát melegedésileg:
75 fokos volt 53%-os ventilátor mellett furmark alatt, ezvolt a max.
zajosnak egyáltalán nem mondanám, csak ~70%-os ventitől hallom a hangját (igaz nekem alapbol zajos a gépem, a 7 venti miatt)
én tök véletlenül vettem ilyet, elvileg ref Sapphire-nak kellett volna lennie, de a boltba aztmondták h csak ilyen van, mondom a HIS alapbol nem szar, akkor mért ne, főleg ha ugyan annyi. és bejöttLord Vader:
na erről lemaradtam, köszi az infót
mostmár megnyugodtam -
Cölöp
tag
válasz
haxxika #6160 üzenetére
A 400-as táp tényleg necces! Főleg egy négymagos proci mellett. Igaz nekem q6700 van, ami nyeli a watt-ot, mint kacsa a nokedlit. A 400 táp egyszerűen kevés volt, 3d-ben kis idő után restartolt. Most az Enermax-al vígan szaladgál minden, atomstabil a 12 V. A két ünnep közt majd kicsit megpiszkálom Catalystban, hátha meg a 900/1000.
A HIS iCooler-hez: nekem teljesen hangtalan, a többi venti elnyomja a hangját. (viszonyításképp egy 2900 Pro-t simán hallottam). Engem csak az zavar ebben a HIS -ben, hogy nincs VRM hőérzékelő benne.
És így van: a nem ref. hűtős verziókhoz (amik nem kifele tolják a meleget) kell a jól szellőző ház. Nekem üresjáratban 5 fokot emelkedett a CPU hőmérséklete a 2900Pro-hoz képest. -
varsam
őstag
Tapasztalt már valaki olyat, h játékok töltése alatt sípoló hangot ad a karija? Nekem vapor-x 4890-em van, és mindig vmi fura, kicsit sípoló hangot ad ki, miközben a játékok betöltik a pályákat. Se előtte, se utána nem csinálja.
-
Mika1227
őstag
Milyen karit érdemes venni olyan 30-40k között? 1680*1050 használom, ATI kártyára gondoltam, csak nem tudom, hogy érdemes-e megvenni az új 5××× sorozatból valamelyiket vagy iknább a 4××× egy erősebbet? Játékra kellene. A 4890-es milyen lenne?
-
Dusee
őstag
na hali!
megvan a vga
végül HIS lett, valami iCooler x4-es.
erről mi a vélemény?
átbasztak, vagy jól jártam, mert ugyan annyi volt mint a ref Sapphire (41.500 Ft)?
kép róla
köszi előre is! -
HSM
félisten
-
haxxika
senior tag
Nah megjött a kedve menni a vidkarinak, fix250 megvan 1360*768on
Véleményem amúgy a kártyáról: HIS HD4890 iCooler x4.
2dben halk 3dben elviselhető. 2dbben megy a venti 5%on ha visszaeresztem, amúgymeg 78%on általában. A nagy fülhallgatómat felveszem alig hallom, és mostmár kezdi elviselni a 400as tápot a gép de mondjuk gondolkodok egy nagyobba mondjuk egy corsair 650es. Dirt2ben a grafika fullhdban eszméletlen durva és nagyonszép, ugyanez shiftre, mirrors edge, nameg a cod4 mikor beadja a lövést. Csak ajánlani tudom, jobb mint a sima hűtő.
-
Az alaplapi driver nem kavar be teljesen más mint a PCI-E foglalatban levő.
Ráadásul bármi probléma van a VGA-val csak a BIOS-ban kell engedélyezned és már működik is az alaplapi.A régi alaplapomon volt VGA és egy elcseszett 4850-es VGA BIOS flash alkalmával rendbe tudtam hozni a 4850-es BIOS-át.
-
Dusee
őstag
válasz
zolisx4 #6151 üzenetére
háát..ezt azért rosszvolt igy hallani
alapból egy gigabytetot akartam rendelni (havernak az van, ő azt mondta h csak 3d-ben hangos, de nemtudom, mivel az is ref hűtős..), csak a boltban aztmondták h idén már nem lesz náluk, és mondta h van sapphire (mellesleg már ottvan a boltba elkéne menni érte).
hát ha jáccok ugyis megy vmi zene, meg a gépem sem egy halk szerzet (7x12cm venti), szal kibírom
köszi az infót, és majd jelentkezem h milyen
hali! -
scope2007
addikt
-
zolisx4
őstag
Elég hangos ,2d ben még elviselhető a hangja 3d ben pedig az attól függ mi megy rajta elég szépen megjön a hangja ,a hatékonysága jó nak mondható mert ugye kifelé nyomja a házból a meleget, alapból meleg a vga ,a gpu 80 fok fölé nekem még nem ment .
De azt tudni kell hogy a hang az relativ mindenkinek más a hantűrése és a hallása .
Azért szétnézhetsz mert volt 4870 es vapor -x sokkal halkabb és nem is annyira meleg a 4890 ből is van más hűtési rendszer , Daffni2, fórum társunknak van egy 4890 ami rettentően csendes és nagyon jó hőmérsékletet mutat . -
Dusee
őstag
hali!
lenne egy olyan kérdésem, hogy a sapphire 4890-nek milyen a hűtése, azon felül hogy ref?
mennyire hangos 2/3D-ben, mennyire hatékony, és ehhez hasonlók?
köszi előre is! -
cabron
csendes tag
Hali! Leírná vki, hogy van e vmi lényeges eltérés a Sapphire 4890 és a 4890 Vapor-X között? Sokat dob rajta a VaporX hűtés? Hnap rendelek szóval sürgős lenne
-
WesTM
őstag
válasz
Szekely #6142 üzenetére
Szia!
Szerintem gyorsan cserélj alaplapot, nekem volt ilyen, és még a 3850et is brutálisan visszafogta a 4X pci, el tudom képzelni a 4890-el mit csinál.
Szerintem egy olcsó p965-ös lappal is jól járnál, használtba van elég olcsón, és akkor nem sokat kéne ráfizetned a cserére, mert elég keresett használtpiacon a 4cpre vsta lap is.
juhig12: Ha nem tuningolsz nem éri megvenni, csak pár %-al gyorsabb, neked a következő ajánlott lépcső az 5850 lenne.
-
juhig12
tag
haallo
egy 4870 helyére megéri ilyet venni? A cyclonos-at?
Picit gyenge a 4870em(asus), és szeretnék maxon játszogatni.gépem: i7 d920
3gb 1600mhz tri-chanel ddr3 ram
gateway x58as lap
550w gigabyte táp -
Szekely
csendes tag
a Call of duty modern warframe2 nél semmi gond
a shift et még nem teszteletem
de ha a istát felrakom meglátjuk mi lessz
Ha valaki tud segítsen rajtma köszönöm
előre is...... -
Szekely
csendes tag
de most töltöm lefele a vistát ha annál jó lessz akkor az operációs rendszer volt a problléma mert még abba gyanakszom....
-
Szekely
csendes tag
ja és előzőleg geforce 8600 gts em volt annál nem csinált ilyet?
ha esetleg driver hiba lenne megkösszönném a működő régerbbi drivert.... -
Szekely
csendes tag
Na sziasztok....!
Na gépem a következőTáp: M-Tech 550W
Alaplap:Ashrock VSTA PCI + AGP FSB 1066MHZ
Memória: 2x 1Gb DDR 2 800Mhz Samsung
Proci: Intel (R) Core (TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2,40 GHZ
Videó kártya: ATI HD 4890 1GB DDR5 Zafira problémám az lenne hogy a játékokat pl: a foisnál PES 2010 nél becsíkozza....
a legújjabb driver va fennt az alapppal is ezt csinálja én nem húztam fel de lehet hogy az XP felhúzza....?
Vafgy rakak fel vistát?
mert valami buhert xp m van köszönöm a választ.....Sziasztok
-
Insolent
aktív tag
Sziasztok! Kérdésem lenne előfordulgatnak még hibás Sapphire-ok mostanság?
-
kris75
aktív tag
hello! tapasztalta valaki azt a problémát,hogy a 9,12 catalyst és új ccc után a vga órajelei stabilan 500/1050(toxic) állnak és nem lehet megváltoztatni őket.
-
haxxika
senior tag
Sziasztok! Lenne egy problémám. Van egy HIS HD4890 iCooler x4-em, semmi oc meg ilyesmi. Én általában ugy használom hogy downclockolom kb. 800mhzre a gput és a memoriát 900mhz-re. Viszont, most a gpu órajelet 240mhznek mutatja és ez játékban is meglátszik, utalnék ezalatt cod4re. Tehát ha vki tudna helpet ennek megoldására nagyon meköszönném. Catalyst 9.11, Windows 7 32bit, cpu: q8300, alaplap: ASUS P5K PRO, 4gb ddr2 800mhz
-
skiny84
csendes tag
Sziasztok, hát csúcs ez a kari, Auto Cad renderelés 2-3x gyorsabban megy. Viszont a táp ugynézki hangosabb, nem is kicsit. Nemsemmi a fórum, grat hozzá, és köszönöm az infokat.
-
GrG1210
aktív tag
válasz
Drexler #6126 üzenetére
Hali , háát akkor majd karáácsony utáán érdeklőődve váárom a tapasztalatodat , hogy mennyire melegszik , hogy húúzhatóó? stb. nekem most 4850 IceQ4 van , de stabil nagyon , cseppetsem melegszik , de a 4890-nél a HIS -nél gondolkodom a ref TURBO változatban is , de attól azért máár kicsit jobban néz ki ez a iCooler csak ez nincs húúzva gyáárilag.
-
Zoo123
senior tag
válasz
Daffni2 #6132 üzenetére
Pedig több tesztet olvastam, mindenhol azt mutatták az eredmények hogy 4850-nél körülbelül 50%-al gyorsabb a 4890.
pl ezekből is az derül ki:
[link]
[link]Nekem sajnos nem volt 4850-esem a 4890 előtt így nem tudok személyes tapasztalatról beszámolni, de 1 napig volt nálam egy 4850-es (kölcsön) és ÉN nagyon meglepődtem azon hogy az imádott 4890-es kártyám "csak" kb 50%-al gyorsabb.
Nem volt időm sokáig tesztelgetni, de az a pár játék amit kipróbáltam abban 50%-al volt gyorsabb a 4890-es a 4850-nél. Ez nagyjából megegyezik az órajelek arányával (625 vs 920 igen 920-on ment a 4890-esem, elfelejtettem viszavenni..)
Természetesen nem akarom megkérdőjelezni a te személyes tapasztalatod, ha te azt mondod hogy 4850-ről 4890-re váltásnál "fényévekkel nagyobb élményt nyújt", én elhiszem elvégre te ezt tapasztaltad.
Peace!
-
4890 azonos órajelen kb olyan gyors mint a 4850
Ezt azért lehet úgy érteni.
Ha azonos órajellel futtatok egy 4890-est,mint a 4850 akkor is megeszi reggelire
A memória sávszélesség is elég sokat jelent.Szóval lezárva az esetleges félreértésekhez vezetett "vitát" ne hasonlítsuk össze a két VGA-t.
Nekem volt 4850,4870 is és a jelenlegi 4890 fényévekkel nagyobb élményt nyújt játék alatt a 4850-hez képest.
A 4870-hez képest már nincs akkora külömbség,de azért lényegesen jobb annál is. -
Zoo123
senior tag
válasz
Daffni2 #6130 üzenetére
HSM:
Azért annyira sokat nem dob az a plusz memória sávszélesség, alapórajeles 4850 és 4890 között körülbelül 50% diffi van, de nyilván ez függ a játéktól, felbontástól is... Ezt csak viszonyításképpen mondtam neki hogy nagyjából tudja mire számítson.
Daffni2: "4850 és 4890 között csak az órajelekben van külömbség."
Én ilyet nem is állítottam, olvasd át még egyszer.
De tényleg nem kötözködésképpen.
-
HSM
félisten
válasz
skiny84 #6127 üzenetére
Ha nem lesz procilimt, akkor bőven érezhető lesz a gyorsulás... Én azt mondom, alapon is elég lehet a proci, de 3,2-3,5Ghz körül már tuti.
(#6128) Zoo123: Azt kihagytad a történetből, hogy a 4850 elég erősen memóriasávszélesség-limites, a 4890 kétszerakkora sávból gazdálkodik, ez nagyon sokat dob rajta, még azonos órajelen is.... (700Mhz-es 4850 és 775Mhz-es 4890 között inkább 40-50% a diffi, mint 10...) A 4890 ráadásul 1GB-os, a 4850-ek többsége pedig csak 512....
-
Zoo123
senior tag
válasz
skiny84 #6127 üzenetére
A táp gondolom FSP 450 akart lenni,
az elég lesz, ha a procidat megrántod olyan 3.3 GHz körüli értékre, akkor a játékok többségében nem (nagyon) lesz procilimit.
A 4890 azonos órajelen kb olyan gyors mint a 4850 (hiszen a mag szinte ugyanaz) úgyhogy gyári órajeleken olyan 36-40%-al gyorsabb, kis tuninggal már 50% az előny.
Én Full HD-ban használom és visz mindent játszható sebességgel (persze Crysis ultrahigh csak szigorúan élsimítás nélkül!), úgyhogy 1680x1050-es felbontáshoz tökéletes.
-
skiny84
csendes tag
Sziasztok. Kérdésem lenne hozzátok. Hozták a Sapphire HD 4890 1 Gb kártyámat, és nemtudom látványos lessz-e a küéönbség a 4850-eshez képest. Biztos erős lessz a proci limit. Biztos is kellene a tuning neki. A konfigom:
Fsb 450W
Gigabyte EP35-DS3L
Core 2 Duo E 7300, 2,66GHz
2x2Gb Geil Ultra DDR2-800
4850 saphire edition
Na meg a táp jóe, elége szerintetek? Játékra meg 3d-s tervezésre kell. 1680x1050 ben kenném nekiElőre köszike
-
HSM
félisten
Nem vram... VRM.... Ami a Voltage Regulator Module rövidítése, a tápkör a kari hátulján.
Ami a Giga karin egy bazinagy fekete borda altt van, vagy ami a linkelt topic oldalának alján látható egy refi 4870-en. ezt gyártja hozzá a Zalman, csak itthon nem kapni: [link] vagy van thermalright VRM-1 VRM2 vagy mi, Pixmania-tól lehet beszerezni. Elvileg sünivel is hűthető, bár szerintem egy reit se bírna el tisztességesen, nem egy Black-et....
-
G4ga
őstag
hmmm...
keresgéltem neten de nem találtam meg pont ezt a gigat.
képet nézve rámegy, azt olvastam hogy javasolják a vram hütését picit jobban.igazából 4870 XXX tökéletesen lehüti. a pici kék zalman bordák vannak rajta.
lehet karit cserélek és ezért kérdeztem.
Mondjuk 4890 Black edition szertnék. ott valoszinüleg gondba leszek a vrammal nem? -
HSM
félisten
Azt mondják, a VF1000 10-15 fokkal jobba Vapor-X-nél. A gyáriról nincs szó. Azt mondják még, a VRM kritikus a refinél. De kb. ez az, amit tudni kell. Ami jó hűtő a 4870-re, az szerintem elmegy a 4890-el is. Van egy gyárilag VF1000-el szerelt 4890, a Gigabyte UD vagy OC... [link]
-
G4ga
őstag
sry a 2. hsz:
ugy a hivatalos oldal szerint nem támogatja a 4890, több forumon olvastam hogy jó rá.
gondoltam megkérdezem hátha valaki probálta már...aki esetleg ráér és ért angolul, belenézne ebbe?. én azt veszem ki hogy emberünk dicséri a vapor x gyári hütésével szemben!
-
G4ga
őstag
Sziasztok.
Abban esetleg tudd valaki segiteni, hogy a 4890 szeriára jó e a Zalman VF1000 hütö?
-
GrG1210
aktív tag
Hali , valakinek volt már dolga ilyen kártyával, HIS HD 4890 iCooler x4 1GB ??? érdekelnéének a tapasztalatok , hogy érdemes e ezt a fajtáát venn , vagy inkább a sima ref.előőre is kösz.
-
-
kris75
aktív tag
Hi! HA a 4890 mellé beteszek egy alap Nvidia-t mondjuk 220 vagy 250 es vga-t azt hogy tudnám physix-re használni?Kris
-
Dyingsoul
veterán
válasz
zolisx4 #6111 üzenetére
Értem, viszont igy sem fér a fejembe, hogy miért nem települ fel. már korábban letöröltem az előző drivert, amit a win7 automatán feltett, de a catalyst-et nem teszi fel, telepítésre rákattintok és nem történik utána semmi, csak eltünik az ablak. Feladatkezelőben sincs benne a process.
-
zolisx4
őstag
-
Dyingsoul
veterán
A drivert illetően nem tudtok valami megoldást? :S
-
Zoo123
senior tag
válasz
Zoleee89 #6104 üzenetére
Ha nem akarsz crossfire-t akkor bőven!
Nekem is olyan tápom van, még úgy is vitte Furmarkkal az adatlapomnál lévő konfigot hogy -próbaképpen- mellévágtam egy 4850-est!
Igaz tartósan úgy már nem használnám mert eléggé izzadozott szegény a crossfire alatt, de 1db kártyához bőven elég lesz! -
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
Ati 4890 vaporx oc-hoz milyen tápot ajánlanátok?a mostani 460-wos nem nagyon bírja el
Előre is köszönöm a segítséget.
Zoleee
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest