Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoo123

senior tag

válasz Myth #8808 üzenetére

"Sziasztok! Le tudnátok írni, hogy milyen driverek (+hotfixek) és programok kellenek egy sapphire 4890 vapor-x-hez? "

Először is: A 4890 van a PCI-E 1. portban (CPU-hoz közelebbi, azaz a felső) és a 8800 GTS a PCI-E 2. portban (alsó) ugye?

Én Win XP SP3 és Win7 64bit Ultimate alatt is 10.3-as Catalystot használtam, nem volt gond
    Sajnos már eladtam a 4890 vaport így nem tudom neked megnézni az újabb drivereket :(

"Mert ha pl. a 10.5ös catalystot teszem fel akkor némelyik játékba szaggatnak a videók + néha akad a kép. Valamint pl. a crysisnak elvileg olyan 40fps-es átlaggal kéne mennie de nálam max 30-35 és emelett csomószor leesik 10re.. Játszhatatlan pedig nem is max beállításon van, meg 1280x1024be..."

A memóriáról nem írtál semmit, Win7 alatt ugye nem 2GB Rammal próbálkozol? ;)
    Tapasztalatom szerint Crysisnak Win 7 alatt -igaz max részletesség mellett FullHD-ban próbáltam- kevés 2GB ram.

De az is lehet hogy a "fiziksznek" berakott 8800 GTS kavar be, próbáld ki úgy is hogy csak a 4890 van a rendszerben (a 8800 GTS.t letiltod vagy kiveszed)
    Ha már Win 7 akkor miért nem a 64 biteset használod?

Új hozzászólás Aktív témák