Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Help!
Feltettem egy bios-flash-t a logouton ismertetett módon. A bios 750/950-ben nyomatná a kártyát 3d-ben, méghozzá 1.10 volton. Gondolom, elég lájtos. Nem voltak nagy igényeim. Közben feltettem a Catalyst 8.2-t. Gondoskodtam a megfelelő hűtésről is, 60%-ra fixáltam a VGA gyári ventijét, ennyin sose ment még magától, gondoltam, csak elég próbaképpen, meg ne süljön már. Egyszer lefagyott, még mielőtt kakaót adtam volna a ventire, másodszorra gond nélkül lement, igaz, siralmas 9000 pontot kaptam, gondolom a proc. miatt. Aztán szétesett a kép, majd mégegyszer, ha próbáltam, egyre gyakrabban. Semmit nem emeltem, semmit nem csináltam vele. Lehet hogy ennyire szerencsétlen vagyok, hogy ez a hígfos ennyitől bekrepál? Mert akkor többet nem veszek "butított" kártyát. Momentán arról van szó, hogy 2x egymás után akkor fagyott a gép, amikor 2d-be próbáltam visszamenni (esc a 3dmarkban, quit Stalkerban). Egyiket se mertem pár másodpercnél tovább futtatni. Mit tegyek? Mit próbáljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest