- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amné
csendes tag
KÉREK bárkit aki tud segítsen, már teljesen kikészültem. Körülbelül 2 hete vásároltam 1 (Sapphire) HD 2600XT DDR3 256MB kártyát. Van benne HDMI, HD Audio támogatás.
A rendszer sem stabil, néha gondol 1et és kifasgy vagy újraindul, játékoknál pedig teljesen kész. A kártya egyébként tudja azt a képminőséget amit várok tőle, rettentő szép a grafika bármelyik játékban (már amennyire HRD-rel élsímítás nélkül / HDR nélkül full élsimítással lehet). Na, a lényeg, h 1 game-mel sem tudtam még 5 perc-nél többet játszani, mert állandóan megfagyot az egész masina, máskor csak újraindult, néhány alkalommal pedig bedobta a kék képernyőt
.
Nem vagyok képes zöld ágra vergődni vele. Biztosan a kártyával lehet a gond. Próbáltam húzni...ugyan ez, adtam neki több fesz.-et...semmi változás, az összes kiadott 7.x-es drivert felraktam...semmi érdemleges különbség bármelyik vezérli, CCC tök mind1 fönn van-e, meg bármi más ATI által kiadott progi, ugyan az. Fast write-ot meg nem találok az abit bios-ában ( =>hülye vagyok? ) BÁRKI tud újat kérem segítsen!!!!!
Köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Doogee S Mini ütés/por/vízálló telefon
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest