- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amné
csendes tag
KÉREK bárkit aki tud segítsen, már teljesen kikészültem. Körülbelül 2 hete vásároltam 1 (Sapphire) HD 2600XT DDR3 256MB kártyát. Van benne HDMI, HD Audio támogatás.
A rendszer sem stabil, néha gondol 1et és kifasgy vagy újraindul, játékoknál pedig teljesen kész. A kártya egyébként tudja azt a képminőséget amit várok tőle, rettentő szép a grafika bármelyik játékban (már amennyire HRD-rel élsímítás nélkül / HDR nélkül full élsimítással lehet). Na, a lényeg, h 1 game-mel sem tudtam még 5 perc-nél többet játszani, mert állandóan megfagyot az egész masina, máskor csak újraindult, néhány alkalommal pedig bedobta a kék képernyőt
.
Nem vagyok képes zöld ágra vergődni vele. Biztosan a kártyával lehet a gond. Próbáltam húzni...ugyan ez, adtam neki több fesz.-et...semmi változás, az összes kiadott 7.x-es drivert felraktam...semmi érdemleges különbség bármelyik vezérli, CCC tök mind1 fönn van-e, meg bármi más ATI által kiadott progi, ugyan az. Fast write-ot meg nem találok az abit bios-ában ( =>hülye vagyok? ) BÁRKI tud újat kérem segítsen!!!!!
Köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest