- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amné
csendes tag
KÉREK bárkit aki tud segítsen, már teljesen kikészültem. Körülbelül 2 hete vásároltam 1 (Sapphire) HD 2600XT DDR3 256MB kártyát. Van benne HDMI, HD Audio támogatás.
A rendszer sem stabil, néha gondol 1et és kifasgy vagy újraindul, játékoknál pedig teljesen kész. A kártya egyébként tudja azt a képminőséget amit várok tőle, rettentő szép a grafika bármelyik játékban (már amennyire HRD-rel élsímítás nélkül / HDR nélkül full élsimítással lehet). Na, a lényeg, h 1 game-mel sem tudtam még 5 perc-nél többet játszani, mert állandóan megfagyot az egész masina, máskor csak újraindult, néhány alkalommal pedig bedobta a kék képernyőt
.
Nem vagyok képes zöld ágra vergődni vele. Biztosan a kártyával lehet a gond. Próbáltam húzni...ugyan ez, adtam neki több fesz.-et...semmi változás, az összes kiadott 7.x-es drivert felraktam...semmi érdemleges különbség bármelyik vezérli, CCC tök mind1 fönn van-e, meg bármi más ATI által kiadott progi, ugyan az. Fast write-ot meg nem találok az abit bios-ában ( =>hülye vagyok? ) BÁRKI tud újat kérem segítsen!!!!!
Köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest