- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
''Akkor azért futnak tovább az egyszerűbb (grafikájú) játékok ( mert ezekhez kevessbbet vesz fel a kártya) ???''
Az attól függ mit értessz egyszerűbb garfikán, de igen lehetséges.
am ha nincs külön csati akkor az azt jelenti, h maximum 75W a fogyasztása, csakhogy a vedoókártya + proci már 140W környéke full üzemben. És azt hozzá kell tenni h ezek az alkatrészek a máspdperc tört része alatt többször esnek min ill max. fogyasztás közötti részbe, erre vannak a kondik, de ők is kifutnak ha a táp nem tudja ellátni az igényeket, a kell a kraft, nem kell a kraft ''üzemmódból'' ki-be kapcsolgatni.
Rengeteg gépet pakolok össze és előferdűl h spórolni kell, tapasztalatom szerint pl. a codegen jobb volt mint a deer, de 2 éve nem pakoltam codegent, lehet h a régebbiek jobbak voltak... manapság inkább kisajtolok egy 6-7 ezret és rakok egy normálisabb tápot, csak mesélni kell a szép kivirágzó kondikról, füstölgő vinyókról a sok fontos adattal és máris lesz rá pénz...
ez kb. olyan mint veszek egy jó autót, és rárakok egy gagyi gumit, csak nem fog csúszni télen az út és akkor megúszom...
Én megnézném a hűtést is, a leírásodból itélve x idő után adja fel... Lehet, h gyárilag rossz a paszta, beszáradt és elemeli a bordát, mert láttam ilyet is.
Csak kikaptam az nVidia-t be az Ati-t, driver uninstall, catalyst install és semmi baja. Nekem még 10 év alatt nem kellett kártyacsere miatt új win-t felrakni.
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
pont, hogy az ilyen random fagyások oka lehet a táp...terhelés alatt nem tartja a feszültségértékeket optimálisna, így nem kapják meg az alkatrészek a kellő áramot és feszt, tehát nem is lesznek stabilak
először memóriát tesztelnék MemTest86-tal boot CDről (UltimateBoot CD), de lehúzott vinyókkal, stb. (ami nem kell húzd le a tápról, hogy minél kevesebb terhelés alá legyen kitéve), ha nincs hiba, akkor a táp lesz a hunyó
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Első körben én is más gépben/más táppal való próbát javaslok. Az effektív 400W-ra (igaz nemigazán ismerem a DEER tápokat, így lehet mellényúlok) meg nincs garancia ill. semmit sem jelent, ha (PCIE miatt) a 12V-os ágon nem képes a megfelelő áramerősséget produkálni. De gondolom ezt már te is tudtad.
-
belaazallat
addikt
HAli!
Tudsz kölcsön kérni egy minőségibb tápot? Vagy át kéne rakni egy másik konfigba a kártyát és ott kipróbálni. (Emlékeim szerint AGP-s kártyáknál kell állítani a Fast Write-ot) Esetleg szedjél le minden ati drivert(driver cleener, registri takarítás),és ragd föl a 7.9-es drivert,CCC nélkül.
Más ötletem nncs.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest