- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amné
csendes tag
Ultimate megvan otthon, majd azzal jövőhéten, mert akkora tudom elhozni az albiba, a Hiren'a BootCD-t szedem most épp
-
Amné
csendes tag
De figyelj VaniliásRönk! A karin, nincs külön tápcsatoló, tehát olyan sok fesz.-t nem is kéne felvennie, meg sztem nem is vesz mikor eddig max. 58 fok volt a referencia hűtővel. Annyit meg csak elbír a táp... Hát, fel nem adom, agyalok még, vagyis azt csináltam és arra gondolok még lehetséges vajon, h a vinyó vagy memória hibázik, mert kék képernyőnél játékok futtatása közbeni kifagyáskor pl ''ati2dvag''-t nevezett meg hibaforrásnak, tehát vmi ATI driver a hunyó, viszont Windowsból való fagyás után azt hiszem szimplán csak számjegyekből álló talán 3*8-as hibaforrást jelölt meg. Ez tudtommal a memória. Nah, erre jöjjön rá vki!!!
Azért kössz az eddigi tippeket!
(7végén megyek haza albiből és tesztele gőzerővel...) -
Amné
csendes tag
Basszuuuus! Akkor azért futnak tovább az egyszerűbb (grafikájú) játékok ( mert ezekhez kevessbbet vesz fel a kártya) ???
-
Amné
csendes tag
Köszi mindenkinek aki eddig válaszolt.
Ha tényleg ennyien mondjátok már muszáj leszek megnézni azt a deer 400-ast. Egyébként Komplikatonak olyan szempontból igazat adok, h haverrel rakattam össze a konfigot aki szintén számítógépes boltban dolgozik, azt mondta, h ennyi pénzből amiből össze kellett hajítani a gépet ez az az erőforrás amit ajánl, mert vannak ettől ennyiért gyengébbek is és sztem nem vágna át ezzel...
Még egyszer köszi mindenkinek, és remélem igazatok lesz -
Amné
csendes tag
Jah a rendszer: AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual Core proci, 1 Giga Kingmax RAM, ABIT KN9 Ultra alaplap, 400W-os effektív!!! teljesítményű Deer táp, a többi meg mind1, nem?
(Windows XP SP2) -
Amné
csendes tag
KÉREK bárkit aki tud segítsen, már teljesen kikészültem. Körülbelül 2 hete vásároltam 1 (Sapphire) HD 2600XT DDR3 256MB kártyát. Van benne HDMI, HD Audio támogatás.
A rendszer sem stabil, néha gondol 1et és kifasgy vagy újraindul, játékoknál pedig teljesen kész. A kártya egyébként tudja azt a képminőséget amit várok tőle, rettentő szép a grafika bármelyik játékban (már amennyire HRD-rel élsímítás nélkül / HDR nélkül full élsimítással lehet). Na, a lényeg, h 1 game-mel sem tudtam még 5 perc-nél többet játszani, mert állandóan megfagyot az egész masina, máskor csak újraindult, néhány alkalommal pedig bedobta a kék képernyőt
.
Nem vagyok képes zöld ágra vergődni vele. Biztosan a kártyával lehet a gond. Próbáltam húzni...ugyan ez, adtam neki több fesz.-et...semmi változás, az összes kiadott 7.x-es drivert felraktam...semmi érdemleges különbség bármelyik vezérli, CCC tök mind1 fönn van-e, meg bármi más ATI által kiadott progi, ugyan az. Fast write-ot meg nem találok az abit bios-ában ( =>hülye vagyok? ) BÁRKI tud újat kérem segítsen!!!!!
Köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest