Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Silenzio #844 üzenetére
valóban igazad van.
hiába fog megjelenni a 2600as széria, nem lesz igazán betelítve a piac, hiszen 2600 XT 25-30e között fog alakulni, a 2900XT meg 80-90e között. és a 2 kari között borzalmas nagy a különbség, mind árban mind teljesítményben.
igaz hogy fognak majd kijönni duál magos 2600asok is,de sztem ez nem az igazi középkategória.
régebbi példa: anno amikor megvettem a 9600Pro-mat majd később XT-met,az valóban a középkategóriát jelentette. később váltottam 9800Pro-ra és az hozta azt amit vártam tőle. 2x akkora teljesítmény 2xes áron.
most sajna nem ezt látni. 128bit???? amikor a csúcskarik 512 meg még többet alkalmaznak, egyszerűen nem is értem.
annyira lebutítják a ''KÖZÉPkATEGÓRIÁT'', hogy szinte nem is KÖZÉP hanem inkább ALSÓ teteje.
nvidiánál kicsit másabb a helyzet, de az nem itt érdekes mert ez nem az a topic
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest