- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
qw78er89
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Kérdezném, valaki cserélt már hűtést 2400 Pro-n? Ha igen, mire? Asszem nekem kéne. Egy Sapphire Radeon HD 2400 Pro van az egyik gépemben és azon ugye passzív a hűtés. A minap kinyitottam és véletlenül hozzá értem a bordához. Oda is kozmált az ujjam.
Úgyhogy le szeretném cserélni, de csak ezt találtam: AC Accelero s2. Ezen meg nincs venti!
Tudnátok segíteni?
Előre is kössssssssssssZZZ! -
bpq
csendes tag
Találtam Gigabyte 2600Pro-t passzív hűtéssel. Namost azon két DVI csatlakozó van. Ezekhez adnak valami d-sub átalakítót? Egyébként a 2600pro még elmegy passzív hűtéssel (nem lesz ebből baj?
)
huh most jut eszembe ez már lehet hogy offtopik itt? -
bpq
csendes tag
Mindenes gépet állítok össze, a vga-val szemben a legfontosabb elvárásaim a csend, az elfogadható teljesítmény a játékoknál, és a jól kezelhető tv-out na meg persze a szerény árfekvés.
Előzetesen az ASUS EAH2400XT-t választottam de még bármi megtörténhet. Hálás lennék ha két kérdésben oszlatnátok a ködöt:
1. Van valakinek tapasztalata ezzel a konkrét típussal (melegedés, driverek stb.)?
2. A tv-out-al kapcsolatban nem nagyon találok semmit (kezelhetőség, képminőség)
köszi!
bpq -
methyl
tag
válasz
Sir Psycho #280 üzenetére
Na felraktam az ATI 7.11-es drivert, de manuálisan .inf-ként hozzáadva. Hozzá telepítettem még az ATI Tray Tools-t. Már nem jelentkeznek a 2D hibák, minden megy rendesen.
Viszont egy kérdésem lenne: lehetséges az hogy az ATI Tray tools nem optimalizálja automatikusan a Direct3D effekteket???
Csak azért mert megy minden gyorsan, játékban (Painkiller), de néha mondjuk 2percenként van egy olyan mozzanat amikor kicsit megakad egy századmásodpercre. Tök érdekes, de nem nevezném hibának, csak annyi mint ha az előző ccc-s 7.10-es driverral sokkal folytonosabb lett volna a játékmenet... Ezzel meg néha mint ha bufferolna egyet... vagy nemtudom.
Vagy hülyeséget kérdezek? -
athomi
veterán
válasz
::Trunks:: #284 üzenetére
Mondjuk, mert AGP-ről volt szó és nem PCIE-ről.
-
Nunder
őstag
Szevasztok. Meg tudná valaki mondani az új 7.11 es illesztő telepítése után az illesztő adatait mert szerintem nekem nem rakta fel normálisan! Ilyenekre gondolok mint verziószám meg hasonlók! Ja és még egy lehet hogy lámának hangzik de nekem Vista alatt nem műxik a Catalyst. Csak egy alap jelzővel feltüntetett ablak jön be amin csak a kijelző felbontását lehet állítani. Ti meg itt órajelhúzásról meg ilyenekről beszéltetek korábban. Na azt hogy lehet bevarázsolni? Előre is köszi
-
::Trunks::
senior tag
Nekem nem volt gond a telepítésnél
-
athomi
veterán
válasz
Eddigiek közül mindenkinek bejött. 2600-as karikon hibátlanul működik és még a teljesítményt is megdobta kicsit.
Én az AGP-s 2600Pro-hoz ezen a módszeren kívül nem is tudtam máshogy drivert felrakni.
Azt hiszem csak a 7.11-es Crysis hotfix nem tetszett eddig a kártyának.
Azért el tudom képzelni amikor a tök átlagcsávó hazaviszi a kártyát és fogalma sincs miért nem megy fel a driver. -
methyl
tag
válasz
Köszi az info-t Sir Psycho! Este megpróbálom a még egyszer, szerencsére nem ismeretlen számomra a manuális telepítés. (még a Windows 95-ben jól elsajátítottam
)
Bár a dd-t is megpróbáltam szimplán felrakni, de nem sikerült, ugyanez volt a hibaüzenet.
Este visszatérek... -
Sir Psycho
aktív tag
2 tipp:
-1: lehet msá forrásból is le kéne szedni a 7.11-et
-2: mauálisan felrakni a drivert, mert odaát a 2600asoknál is volt ilyen probléma.
mauális telepítés:
Driver install elindít, nem ismeri fel a vga-t nyomj ok-ra.(de ki lesz csomagolva)
Eszközkezelő megnyit. Videókártya->jobb klik->majd az illesztőprogram frissítésére. Ekkor előugrik egy varázsló.Varázsló üdvözöl, nem, most nem csatlakozunk az update szerverhez-->telepítés listából->ne legyen keresés magam választom ki...->új ablakban saját lemez->megint új ablak tallózás és megkeresed a kicsomagolt drivert ami vmi ilyenmi elérési útja van: C:/ATI/Support/7-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu...->előugró listából a 2400pro/xt kiválaszt majd ok. Telepítés végén restart.A működöképeeség nem garantált, de odaát már egy pár embernek bejött!
-
methyl
tag
válasz
#31757056 #277 üzenetére
Hát nekem ez a driver sem jött be lehet. Van egy kis szopi-nyali....
A telepítésig csak félig jutok el, előkészíti a file-okat, de felrakni nem akarja...
Három képernyőben illusztrálom, hogy miket produkál a telepítő...
Számomra gyanús:
[link]
[link]
[link]Ti nem találkoztatok hasonlóval?
Szerintetek mitől lehet...
A régit vissza raktam simán, de most a Visiontek-es verziót... A helyzet tulajdonképp változatlan... Lehet hogy megpróbálom az Omega drivert. -
methyl
tag
Köszi a hírt Cayman!
Ma már ki is próbálom.... pont jó hogy kijött, mert már kezdtem türelmetlen lenni.
-
methyl
tag
Mikor lesz már ATI 7.11 ??????
vagy már 7.12 vagy 8.0 lesz a legközelebbi???ki mondja ezt meg nekem
-
törölt tag
Üdvözletem! Remélem nem bánjátok hogy ide írok, azt kérdezném hogy van-e valaki itt olyan aki adna nekem egy HD2400Pro-t passzív hűtéssel, meg magyar forintot, és szeretne cserébe egy Asus X1950Pro-t? Ha igen akkor írjatok, köszönöm.
A downgrade oka: nem használom ki! Már minden játékhoz kell a 2 giga ram, de én nem vagyok hajlandó már ddr1-be fektetni meg egyátalán a jelenlegi konfigomba további teljesítményhardvereket pumpálni
Itt csücsül a gépemben a vas, visszaszabályzott órajeleken, ezért felesleges hogy nálam legyen...
Mod: Egy aprócska gáz van vele, az hogy nincs meg a molex-pciex tápátalakító
egyébként 3 év garis, és tavasszal lett véve!
-
senior tag
Nagyon frankón bevált ez a driver nekem!!!szedjétek le.
-
Psysoul99
csendes tag
Leszedtem a gecube oldaláról a legújabb drivert, úgy látszik ez megoldotta a legtöbb problémát.
Sajnos magictune azt írja nem támogatja a rendszert (és persze a weboldalon sincs kiírva a támogatott kártyák közé a hd 2400), kérdés ilyenkor mit tehet a felhasználó ha állítgatni akar?
-
Psysoul99
csendes tag
Üdv!
Tegnap vettem egy gecube hd2400pro-t (AGP) és egy samsung 971P monitort.
Először a monitor volt meg, így felraktam annak a driverét, ment jól, kivéve a magictune...aztán mikor beraktam a hd-t, a magictune szépen kékhalált okozott, sebaj, safe modeban leszedtem. ATI ccc se ment ekkor.
Ma windows reinstall (nem csak emiatt, már 3éve volt fent
)..vga kártya install rendben ment, ATI control panel is működött, monitor driver fent, ment rendesen, magictune is felment és először jó volt, de aztán kiírja, hogy érzékeli, hogy megváltozott a megjelenítő (ha jól rémlik), és ha okra klikkelek kékhalál és újraindul a gép.
Itt leszedtem a magictune-t meg a drivereket, de még az eredeti állapotot se tudom visszaállítani azóta, pedig próbáltam driver cleanerrel is...
Csak a drivereket akarom felrakni, először vga kártya, aztán lcd, de miután felrakom a vga kártyát újraindulás után a felbontás 640x480 lesz, 4bites színnel, pedig eszközkezelőben látszólag minden rendben (vga+lcd) és semmi sárga felkiáltójel.Van valakinek ötlete? (legújabb catalyst azt írja nem talál támogatott hardware-t). Mi lehet a hiba, vagy hogyan lehetne legalább a drivereket felrakni jól?
IRQ-ra gyanakodtam először, de hiába állítgattam nem változott. Magictunnál meg lehet esetleg az a gond, hogy van a kártyán tv kimenet is..
-
senior tag
Én felraktam azt a drivert.EDDIG nem tapasztaltam semmi olyan hibát mint eddig,de ami késik....
-
zotyesz66
őstag
válasz
Panthera #260 üzenetére
Soha ilyen gondom nem volt, sőt, semmilyen, pedig passzív a Sapphire 2400XT-m (mind a kettő).
Igazság szerint az nV-vel több gondom volt, bár azzal sem sok, kb. havi 1 alkalommal kilépett a játékból (WoW) az egy inno 7600 gst volt, nem húztam.
Vistát használok, lehet, hogy xp alatt itt is lenne gond, nem tudom. -
qw78er89
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! Sapphire Radeon 2400Pro 256MB DDR3 kártyám van. Ezen a hűtés passzív. Az Everest szerint a GPU hőmérséklete 55-58 fok. Ez így normális, vagy ki kell cserélni a hűtést? Esetleg egy plusz venti a házban megoldaná?
Előre is KösssssssssssssssssZZZ! -
válasz
Komplikato #263 üzenetére
Most ezekkel nem kísérletezek, mert ma bevittem a karit, aztán letesztelik. Lehet hogy igazatok van, de a kikapcsolós eset szerintem elég durva azért. Egy driver miatt?
Vagy az alaplappal inkompatibilis... Mindenesetre az érdekes, hogy a kártyacsere óta a driverrel nem csináltam semmit és ez scrollhiba nélkül megy. Majd megírom mi lett, köszönöm az ötleteket! -
Komplikato
veterán
válasz
Panthera #260 üzenetére
Chipsetdriver friss? DirectX friss? Előző driverek le lettek gyalulva jól? Amúgy a hibák GPU túlmelegedésre utalhatnak, de ki van csukva, hogy 2x egymás után ... Majdnem biztosan szoftver gond lesz. Azért ha senkinek nem működne az pöttyet feltünt volna már, pláne mert pár milliót beszereltek belőle pl. Dell gépekbe is.
-
válasz
::Trunks:: #215 üzenetére
Ez se semmi...azért ilyet nem csinált!!!
-
Sziasztok!
Úgy látom nem csak nekem vannak problémáim ezzel a karival. Az említett hiba mind megjelent nálam is (hülye képpontok, fekete kockák képeknél és böngészőben; videóknál egy függőleges fehér pontsor, játékoknál is valami hasonló barmolás + fagy mint az állat és a monitor elveszti a videojelet = készenléti állapotba kerül). Visszavittem és kaptam egy újat. De ez se jó.
Igaz eddig csak annyi hibát csinált, hogy - ezt most nem játékban - gyakorlatilag kikapcsolt a videokártya. Ilyenkor előtte 2-3 mp-el már belassul, utána sípol végül meg 2 másodpercre kikapcsol. Ja még valami. 85Hz-re állítva, mindenhol annyit ír ki; de a monitor menüjében mindig 60-at mutat. A legközelebbi bekapcsoláskor már ott is annyit mutatott, de most megint 60-at. Az előző kártya is szórakozott ezzel.
Az előző kártyám nvidia volt, soha semmi baromságot nem csinált, kellett nekem váltani... -
zotyesz66
őstag
válasz
::Trunks:: #257 üzenetére
Nem drága a 2600 XT sem, 22-ért már van.
Ha meg crysissel akar játszani, akkor szerintem a 2400 egyszerűen kevés.
Ne érts félre, az árában nagyon jó a 2400 és nekem tényleg nincs szükségem többre, de modern FPS játékokra nem elég, hacsak nem 640x480-on játszik CRT monitoron. -
zotyesz66
őstag
nem annyira
A grafikus proci az XT-n 700 MHz-es, a 6600GT-n nem is tudom, talán 500?
A memória az XT-n 1400, a GT-n nem tudom, sosem volt 6600 GT-m, csak sima 6600-am.
De sajnos a 2400XT memóriavezérlője csak 64 bites, a GT-é meg 128, így már kiegyenlítődik a helyzet. Régi játékoknál a GT jobb, újaknál az XT, de igazából nem futnak élvezetesen.
Pl. a Bioshock megy 1024x768-on, de szaggat rendesen.
Multimédiára nagyon jó a HD anyagok gyorsítása miatt, de ez nem játékra való kártya. Én az integrált Intel vga kártyámat váltottam ki vele, meg WoW-on kívül nem nagyon játszom semmivel, arra meg teljesen jó. -
senna75
csendes tag
Sziasztok.Nekem most van egy Asus 6600gt 128MB karim,gondolkodtam lecserelélem erre a 2400xt-re.Van értelme? Megéri pár ezer forinttal többért megvenni? Amikkel játszom
all of duty 4,Medal of:airbon,GTR2,rFactor,Crysis majd ha kijön,stb.
-
zotyesz66
őstag
válasz
tomiee85 #231 üzenetére
Nem jó az asztali drivere (szerintem). A noti gyártójától kell a hozzá való drivert letölteni, és igen, valószínű, hogy nem frissítik túl gyakran.
Lehet próbálkozni omega driverrel, van 7.10-re épülő, de csak XP alá.
ATi Tools: többeknek van gondjuk vele, nem támogatja a 2000-es sorozatot teljes körűen.
A WoW-nak mennie kéne, elvégre egy Intel GMA950 is megbirkózik vele, igaz, nem maxon.
A desktop HD2400XT-m szépen viszi maxon 1280x1024-en, AA-t és AF-t nem kapcsolom be. -
zotyesz66
őstag
Jelentem, az én Sapphire HD2400XT kártyáim kb 2 hónapja hibátlanul működnek, igaz, nálam mindkét gépen Vista van és semmiféle scrollozási hibát nem tapasztalok, egyik driverrel sem.
Nincs gond a passzív hűtéssel sem, tuning viszont nem lehetséges, nem jelenik meg az opció a CCC-ben, ahogy a hőmérő sem. -
joe999
tag
válasz
::Trunks:: #249 üzenetére
Reménykedtem benne, hogy teljesen rendberakták, mindegy egyszer talán majd lesz normális driver. Azért köszi, hogy megnézted.
-
joe999
tag
válasz
::Trunks:: #247 üzenetére
Ezzel is hibázik scrollozáskor?
-
senior tag
kipróbáltam.Hát sok javulást nem észleltem személy szerint..
-
joe999
tag
válasz
::Trunks:: #244 üzenetére
A fenti linken lévő driver újabb annál, mint amit az ATI (AMD) oldaláról le lehet tölteni (hiába ugyanaz a verziószáma) és állítólag egy csomó bugot javítottak benne.
-
joe999
tag
Üdv!
Nekem egy Gigabyte HD240 XT-m van, amit HTPC-be szánok. Sajnos még nincs kész, ezért kölcsönadtam a kártyát egy barátomnak, aki most rakott össze egy új gépet, de még nem vett VGA-t.
Ezek a scrollozós hibák nála is jelentkeznek, először azt hittük, hogy rossz a ram, de úgy látom másnak is vannak hasonló gondjai. Az AVS fórumon olvasgattam ezekről a kártyákról (főleg HTPC témában) és ott írták, hogy a Visiontek driverekben egy csomó bugot (főleg a HD lejátszással kapcsolatban) orvosoltak. Állítólag a "build"-ek alapján valahol a 7.10 és 7.11 között járnak.
[link]
Kiváncsi lennék, hogy a 2D-s megjelenítési hibákat javították-e. Kibróbálni nem tudjuk, mert közben a haver gépében szép csendben (és amperszag kíséretében ) elfüstölt a táp. Ha valakinek van kedve hozzá, akkor talán egy próbát megér. -
methyl
tag
válasz
Safranek #235 üzenetére
És frankón megy az Omega driverrel a HD2400?
Mert én a honlapon a supportált kártyák közt csak Radeon 7x00/VE/LE, Radeon 8500/LE, Radeon 9x00/SE/Pro/XT/TX, Radeon X Series /SE/Pro/XT/PE, Radeon X 1k Series, All Mobility Radeons (M6 and up) típusokat látok.
A hiba nem jelentkezik ha Omega drivert használsz? -
-
Nunder
őstag
Szevasztok! Nekem volna egy-két kérdésem a témával kapcsolatban! Rövidesen a kezem közé kaparintok egy Acer notebookot amiben egy ATI Radeon X2400XT 256 MB fog dolgozni. Az volna a kérdésem hogy mi a különbség a HD-s verziója között és hogy honnan lehet drivert tölteni hozzá mert már az összes hivatalos és nem hivatalos szart végignéztem és még csak nem is láttam ezt a kártyát sehol!!! Ha valaki tudna többet mondani erről a kártyáról mondjuk tech adatok vagy csak egy jó link amin van egy két jóság azt szívesen venném! Előre is köszi a segedelmet (ami mellesleg nagyon kéne).
-
Safranek
aktív tag
Alig lehettem fáradt tegnap.
Megvan a megoldás:
Omega driverMásik gépemen is ezt használom egy ideje , minden gond nélkül , úgyhogy hajrá mindenki.
-
methyl
tag
-
Safranek
aktív tag
Hi ,
Ahogy olvasom , másnál is van probléma a megjelenítéssel. Itt is.
GB 2400 XT , frissen installálva minden , driver 7-10_xp32_dd_ccc_wdm_enu_53250.exe.
Vki talált rá megoldást? -
tomiee85
senior tag
Hello mindenki...
Vettem egy notit amiben mobility x2400xt van..
kerestem külön ehhez való drivert de ati oldalon hd 2400 series ből csak asztali géphez van...feltettem azt...próbálok játszadozni ati tools al ->kékhalál.....
kipróbáltam wow-ot 1280x800 maxon minden és kb 10 fps....
Ennél azért jóval többet kéne nyújtania nem?szerintetek jó ehhez az asztali drivere??
köszi
-
Tanya-
tag
1 hónapja volt meg. Aztán jött egy késztetés, hogy úgy játszanék valamit. S 2 perc cod után cod kifagy, de simán process kilövéssel még megoldható volt. Aztán gondoltam utána járok én ennek, tettem fel régebbi drivert meg ilyenek, de azzal is ez volt. Na aztán akkor gondoltam megizzasztom 3dmark06. De az már az üdvözlőképenyön kifagyott. Feltettem settlers II, 10th aniv. ed. Az ment vagy 10 percig, már kezdtem kicsit örülni. S akkor kifagyott. Éhes is lett gép toltam neki egy kis reset, hogy jóllakjon. Nah és akkor utána már se kép se hang, nem bootolt be többet.
Nagyjából ennyi történt. Küldtem vissza gariztatni. -
methyl
tag
Nem tudok róla hogy a HYPERMEMORY-t ki lehetne kapcsolni, de ettől függetlenül előfordulhat hogy igen.... csak én nem tudok róla.
Mindenesetre engem kurvára zavarnak azok a driver hibák ami miatt 2D-ben néha scrollozáskor előfordul némi képhiba.
Van úgy hogy napi 3-szor küld az ATI-nak hibajelnetést a VPU Recoverer.....!
3D-ben kurva jól megy minden amúgy. Painkiller-rel nyomtam ma sokat.
Már nagyon várom az új 7.11-es catalyt control centert épp ezért. -
Tanya-
tag
Szevasztok,
Hypermemory -t ki lehet kapcsolni vhogy? Kipróbálnám milyen nélküle, mert igen furán tekeri a winyót játék alatt. -
yodayoda
tag
Egy érdekels link az ati radeon hd2000-es széria agp változatairől:
http://www.ciao.de/GeCube_Radeon_GC_RX24PGA2_D3__2686067#productdetail
GC-RX24PGA2-D3 ez a típusa
-
methyl
tag
válasz
1igbetyar #219 üzenetére
Én a helyedben Gigabyte HD 2400 XT-t vennék, ha már ilyen jó áron megkapod. Én ezért az árért anno PRO-t tudtam venni.
Szerintem a Gigabyte HD 2400-nél a hűtés is igényesen van megcsinálva...
Bár az MSI kártya is jó minőségű gyártmány, azért valahogy a Gigabyte szimpatikusabb, főleg hogy a többiben PRO van. De ha nagyon hónap végén vagy már és kevés a pénzed, akkor az MSI RX 2400-at javaslom. Talán ahhoz még valami MSI StarOSD támogatás is van, nem lehet rossz az sem.
Viszont az RX 1500 -es az felejtő, annyira nem nagy durranás az a kártya, akkora teljesítményt ez is fog hozni (mármint a HD 2400-es sorozat).
Én nekem ez a tanácsom.
Igazából én is mindig a belépőszint környékén táncolok video károly ügyben, mert az értéktelenedik el a leghamarabb ahogy észrevettem, tehát nem mindig éri meg nagyon sokat rákölteni annak, aki nem Hardcore Gamer.
Remélem hasznos valamennnyire a tánácsom.
-
1igbetyar
csendes tag
válasz
::Trunks:: #220 üzenetére
Egy hozzászólás... Köszönöm!
További tapasztalatokat is várok...
-
1igbetyar
csendes tag
Véleményetekre vagyok kíváncsi!
Most adom el: Radeon X 700 Pro128Mb/128bit (400/700Mhz mag/memória)
Nézegettem, hogy mit is vegyek helyette, és szerintem ezek az ajánlatok nem rosszak... de nem tudom, hogy ezek közül melyikkel járnék a legjobban... véleményetekben legyen mérvadó a pénz is...:9.276Ft - GIGABYTE - RX155256D-RH 3év garancia 256Mb/128bit
10.572Ft - MSI - RX2400PRO-TD256EH PCIE 3év garancia
10.788Ft - SAPPHIRE - HD2400PRO 256MB FAN Lite PCIE 2év
11.545Ft - GIGABYTE - GV-RX24P256H PCIE 3év
14.497Ft - GIGABYTE - GV-RX24T256HP PCIE 3év
Az én véleményem: szerintem a Gigabyte X1550 árban nagyon jó, viszont még nem rendelkezik a DirectX 10 támogatással. A 2400Pro változatok elég olcsóak, viszont elég gyenge teljesítménnyel bírnak. Többet kérnek érte, viszont a 2400XT szerintem jóval nagyobb teljesítményű, mint a Pro változat.
-
Hakuoro
aktív tag
Nincs nagyobb jelentőseége de az új rs780-as IGP-k mellé berakott HD 2400-asok 50%-ot gyorsulhatnak az új Hybrid Crossfire-rel
Nem valószínű hogy valaki ilyen lapot venne 2400-as melé -
methyl
tag
válasz
::Trunks:: #215 üzenetére
Az XT-nél 500/1000 MHz a GPU/Mem frekvencia.
Amúgy ez a hiba nálam is fullra jelentkezik Gigabyte 2400 Pro-n, csak annyi, hogy még winampba is, meg egyéb teljesképernyős scrollozható alkalmazásoknál is telefossa a képernyőt 2D-ben.
Ja és nalam sincs tuning....
Állítólag csak XP-ben van ez a hiba.
Most visszaraktam a gyári driver-t, amit kaptam hozzá CD-n, megnézem azzal is..Ne aggódj, nem csak Nálad van ez a jelenség.
-
senior tag
Srácok szerintetek ez miért van ?
[link]Gigabyte HD 2400XT amúgy nálam sincs tuning :S jah és az alapórajelével megdobna valaki mert nem tudom.Most néztem azt a linket ez volt HD 2400PRO 500/1400 ez ténysleg így van?Hiszen az enyém erősebb annál ,mert XT vagy nem
Amikor azt csinálja ami a képen van.bezárom,újra megnyitom jóóó. 7.10es driver van rajta és winfos ikszpé -
AMD Power
titán
-
methyl
tag
Igazatok van egy picit.
A 2400 Pro egy picit gyengébb mint az előző sorozat. Az HIS ICEQ X1300 Turbo -m nagyobb teljesítményt hozott ennél.
De az is lehet hogy ezek még csak a dirverek hiányosságai,,,,
...én például már kurvára várom az új drivert, mert ezek 2D scrollozási hibák már unalmasak XP alatt!
7.9.-nél mik voltak a visszajelzések? jó volt az a driver version? -
törölt tag
válasz
AMD Power #211 üzenetére
nekem még az mx200 volt, na akkor utáltam meg az nvidiát, onnantól már megvártam, hogy milyen tapasztalatokat mondanak a nvidiáról és ezek alapján lett egy TI4200 is - most is megvan, mert memória hibás lett és egy 6600GT - ezt most adom el kompletten- a többi mind ati volt/van - x1950gt agp- valahogy jobban tetszenek, de ez a 2400-es sorozat gyengusznak tűnik.
-
AMD Power
titán
Szegény HD2400-s széria itt már nagyon elvérzik.
-
Lolek
aktív tag
194?
Senki? -
Tanya-
tag
2400pro-mat próbáltam kicsit tuningolni, de ati tool-t fél ora után kilötem, mert nem igazán csinált semmi, vagyis a monitorozó ablakban nem változott a hömérsékleten kívül semmi. Kell még várni vele, vagy csak nem vista barát? Pörgette a kockát meg nem is, szóval olyan mintha dolgozna, de orajelet nem változtatott. S manuál se tudom ati toollal változtatni, mindig visszamegy alapra. Ezt a kártyát nem lehet tuningolni vagy mi a szösz?
-
methyl
tag
-
Tanya-
tag
Szeva, nekem is 2400 pro van, vista alatt semmi gondom nem volt még a 7.10es driverrel. Win server2003 alatt, ahova xp drivert tettem fel ott vannak néha furcsaságok, de nekem kis fekete téglalapok maradnak a képen, s a megoldás az ablak tácára majd vissza jelenti. Szóval szerintem a driverrel lehet gond.
-
methyl
tag
Sziasztok mint már írtam, HD 2400 Pro Gigabyte karim van. A 7.10-es driver van fenn.
És néha vannak 2D bug-ok, főleg amikor scrollozok vmi internet böngészőben, vagy nagyobb képeken.
De ha leteszem tálcára az alkalmazást és újra felhozom, akkor megoldódik...
Ez driver bug? Vagy a kártya hiba lehet? Ritkán csinálja és mindig máshol, szóval én inkább driverre gyanakszom...
Mit tegyek???
Illusztrálom a hibákat pár screenshot részlettel:
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/071023/VGA_error__1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/071023/VGA_error__1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/071023/VGA_error__2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/071023/VGA_error__2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- Nvidia T1000
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest