- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe999
tag
válasz
::Trunks::
üzenetére
Reménykedtem benne, hogy teljesen rendberakták, mindegy egyszer talán majd lesz normális driver. Azért köszi, hogy megnézted.
-
joe999
tag
válasz
üzenetére
Ezzel is hibázik scrollozáskor?
-
joe999
tag
válasz
üzenetére
A fenti linken lévő driver újabb annál, mint amit az ATI (AMD) oldaláról le lehet tölteni (hiába ugyanaz a verziószáma) és állítólag egy csomó bugot javítottak benne.
-
joe999
tag
Üdv!
Nekem egy Gigabyte HD240 XT-m van, amit HTPC-be szánok. Sajnos még nincs kész, ezért kölcsönadtam a kártyát egy barátomnak, aki most rakott össze egy új gépet, de még nem vett VGA-t.
Ezek a scrollozós hibák nála is jelentkeznek, először azt hittük, hogy rossz a ram, de úgy látom másnak is vannak hasonló gondjai. Az AVS fórumon olvasgattam ezekről a kártyákról (főleg HTPC témában) és ott írták, hogy a Visiontek driverekben egy csomó bugot (főleg a HD lejátszással kapcsolatban) orvosoltak. Állítólag a "build"-ek alapján valahol a 7.10 és 7.11 között járnak.
[link]
Kiváncsi lennék, hogy a 2D-s megjelenítési hibákat javították-e. Kibróbálni nem tudjuk, mert közben a haver gépében szép csendben (és amperszag kíséretében ) elfüstölt a táp. Ha valakinek van kedve hozzá, akkor talán egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Új pc házak! Kèszleten!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő