- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe999
tag
válasz
::Trunks:: #249 üzenetére
Reménykedtem benne, hogy teljesen rendberakták, mindegy egyszer talán majd lesz normális driver. Azért köszi, hogy megnézted.
-
joe999
tag
válasz
::Trunks:: #247 üzenetére
Ezzel is hibázik scrollozáskor?
-
joe999
tag
válasz
::Trunks:: #244 üzenetére
A fenti linken lévő driver újabb annál, mint amit az ATI (AMD) oldaláról le lehet tölteni (hiába ugyanaz a verziószáma) és állítólag egy csomó bugot javítottak benne.
-
joe999
tag
Üdv!
Nekem egy Gigabyte HD240 XT-m van, amit HTPC-be szánok. Sajnos még nincs kész, ezért kölcsönadtam a kártyát egy barátomnak, aki most rakott össze egy új gépet, de még nem vett VGA-t.
Ezek a scrollozós hibák nála is jelentkeznek, először azt hittük, hogy rossz a ram, de úgy látom másnak is vannak hasonló gondjai. Az AVS fórumon olvasgattam ezekről a kártyákról (főleg HTPC témában) és ott írták, hogy a Visiontek driverekben egy csomó bugot (főleg a HD lejátszással kapcsolatban) orvosoltak. Állítólag a "build"-ek alapján valahol a 7.10 és 7.11 között járnak.
[link]
Kiváncsi lennék, hogy a 2D-s megjelenítési hibákat javították-e. Kibróbálni nem tudjuk, mert közben a haver gépében szép csendben (és amperszag kíséretében ) elfüstölt a táp. Ha valakinek van kedve hozzá, akkor talán egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Windows 11
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest