Új hozzászólás Aktív témák
-
Psysoul99
csendes tag
Üdv!
Tegnap vettem egy gecube hd2400pro-t (AGP) és egy samsung 971P monitort.
Először a monitor volt meg, így felraktam annak a driverét, ment jól, kivéve a magictune...aztán mikor beraktam a hd-t, a magictune szépen kékhalált okozott, sebaj, safe modeban leszedtem. ATI ccc se ment ekkor.
Ma windows reinstall (nem csak emiatt, már 3éve volt fent
)..vga kártya install rendben ment, ATI control panel is működött, monitor driver fent, ment rendesen, magictune is felment és először jó volt, de aztán kiírja, hogy érzékeli, hogy megváltozott a megjelenítő (ha jól rémlik), és ha okra klikkelek kékhalál és újraindul a gép.Itt leszedtem a magictune-t meg a drivereket, de még az eredeti állapotot se tudom visszaállítani azóta, pedig próbáltam driver cleanerrel is...
Csak a drivereket akarom felrakni, először vga kártya, aztán lcd, de miután felrakom a vga kártyát újraindulás után a felbontás 640x480 lesz, 4bites színnel, pedig eszközkezelőben látszólag minden rendben (vga+lcd) és semmi sárga felkiáltójel.Van valakinek ötlete? (legújabb catalyst azt írja nem talál támogatott hardware-t). Mi lehet a hiba, vagy hogyan lehetne legalább a drivereket felrakni jól?
IRQ-ra gyanakodtam először, de hiába állítgattam nem változott. Magictunnál meg lehet esetleg az a gond, hogy van a kártyán tv kimenet is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- Új, garanciás videokártyák- Áfás számlával
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 XT GAMING 16G (2028.10.02-ig Alza garancia)
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)..vga kártya install rendben ment, ATI control panel is működött, monitor driver fent, ment rendesen, magictune is felment és először jó volt, de aztán kiírja, hogy érzékeli, hogy megváltozott a megjelenítő (ha jól rémlik), és ha okra klikkelek kékhalál és újraindul a gép.