Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psysoul99
csendes tag
Üdv!
Tegnap vettem egy gecube hd2400pro-t (AGP) és egy samsung 971P monitort.
Először a monitor volt meg, így felraktam annak a driverét, ment jól, kivéve a magictune...aztán mikor beraktam a hd-t, a magictune szépen kékhalált okozott, sebaj, safe modeban leszedtem. ATI ccc se ment ekkor.
Ma windows reinstall (nem csak emiatt, már 3éve volt fent
)..vga kártya install rendben ment, ATI control panel is működött, monitor driver fent, ment rendesen, magictune is felment és először jó volt, de aztán kiírja, hogy érzékeli, hogy megváltozott a megjelenítő (ha jól rémlik), és ha okra klikkelek kékhalál és újraindul a gép.Itt leszedtem a magictune-t meg a drivereket, de még az eredeti állapotot se tudom visszaállítani azóta, pedig próbáltam driver cleanerrel is...
Csak a drivereket akarom felrakni, először vga kártya, aztán lcd, de miután felrakom a vga kártyát újraindulás után a felbontás 640x480 lesz, 4bites színnel, pedig eszközkezelőben látszólag minden rendben (vga+lcd) és semmi sárga felkiáltójel.Van valakinek ötlete? (legújabb catalyst azt írja nem talál támogatott hardware-t). Mi lehet a hiba, vagy hogyan lehetne legalább a drivereket felrakni jól?
IRQ-ra gyanakodtam először, de hiába állítgattam nem változott. Magictunnál meg lehet esetleg az a gond, hogy van a kártyán tv kimenet is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vallás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)..vga kártya install rendben ment, ATI control panel is működött, monitor driver fent, ment rendesen, magictune is felment és először jó volt, de aztán kiírja, hogy érzékeli, hogy megváltozott a megjelenítő (ha jól rémlik), és ha okra klikkelek kékhalál és újraindul a gép.