Új hozzászólás Aktív témák
-
methyl
tag
válasz
Sir Psycho #280 üzenetére
Na felraktam az ATI 7.11-es drivert, de manuálisan .inf-ként hozzáadva. Hozzá telepítettem még az ATI Tray Tools-t. Már nem jelentkeznek a 2D hibák, minden megy rendesen.
Viszont egy kérdésem lenne: lehetséges az hogy az ATI Tray tools nem optimalizálja automatikusan a Direct3D effekteket???
Csak azért mert megy minden gyorsan, játékban (Painkiller), de néha mondjuk 2percenként van egy olyan mozzanat amikor kicsit megakad egy századmásodpercre. Tök érdekes, de nem nevezném hibának, csak annyi mint ha az előző ccc-s 7.10-es driverral sokkal folytonosabb lett volna a játékmenet... Ezzel meg néha mint ha bufferolna egyet... vagy nemtudom.
Vagy hülyeséget kérdezek? -
athomi
veterán
válasz
Eddigiek közül mindenkinek bejött. 2600-as karikon hibátlanul működik és még a teljesítményt is megdobta kicsit.
Én az AGP-s 2600Pro-hoz ezen a módszeren kívül nem is tudtam máshogy drivert felrakni.
Azt hiszem csak a 7.11-es Crysis hotfix nem tetszett eddig a kártyának.
Azért el tudom képzelni amikor a tök átlagcsávó hazaviszi a kártyát és fogalma sincs miért nem megy fel a driver. -
methyl
tag
válasz
Köszi az info-t Sir Psycho! Este megpróbálom a még egyszer, szerencsére nem ismeretlen számomra a manuális telepítés. (még a Windows 95-ben jól elsajátítottam
)
Bár a dd-t is megpróbáltam szimplán felrakni, de nem sikerült, ugyanez volt a hibaüzenet.
Este visszatérek...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged