- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Milyen házat vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyee55
csendes tag
Hello mindenki ,valaki aki tud legyen szíves segítsen.
Pár napja vettem egy sapphire hd 2400 pro videokarit és egyes játékoknál(rise of nation,spaceforce) valami inicializálási problémája van a spaceforcenál pl ezt írja ki:error in rendering init.Már próbáltam drivereket fel rakni meg direkXet de nem sikerült megoldani.
előre is köszönöm a segítséget -
balu922
csendes tag
sziasztok most vettem egy sapphire hd 2400 pro-t (512es) és az lenne a kérdésem hogy szedtem le hozzá drivert és a videóknál csak hang van mi lehet a probléma
-
civilsoft
csendes tag
Új DELL 4008WFP monitor és ATI Radeon HD 2400 Pro kártya, DVI csatlakozás
A kép forgatása függőleges (pivot) állásba nem működik. A Catalyst-on beállítható, az képernyő ikont el is forgatja, de OK-ra nem történik semmi, visszaáll arra, ami volt.
Mihez nyúljak? Van valakinek tapasztalata? -
Tulajdonképpen,még a hardvergyártóknak Windows 7 még nem is létezik....Ha ég nem teljes verzió,honnan tudják,hogy hogyan állítsák be a drivert?!Vedd meg a kártyát mert nagyon jó, de még várni kell vele. Ha meg van már w.7 driver akkor az kamu.Ha,csak nem intel kártya, azoknak már lehet.
-
ithomas
őstag
Jól látom????
Ha Windows 7-el szeretném használni ezt a kártyát AGP-s!! kivitelben,akkor nincs hozzá driver support?
Csak kizárólag azért szeretnék új vidkártyát a jelenlegi TI4200 helyett, hogy menjen a win7 aero meg tudjak nézni hd filmet.
Akkor ezek szerint felesleges lenne megvennem ?Köszi a válaszokat!
-
válasz
♥Szandybaby♥ #790 üzenetére
Szia...
Több probléma is lehet.
-Nem ismerte fel a gép az őj kártyát és még a régi drivert használja, persze nem kompatibilisak egymással
-Nem raktál fel hozzá megfelelő drivert.
-Vedd feljebb a felbontást a játékban
-Az eszköztárban nézd meg,hogy felismerte-e
-Lehet nem tudja megfelelően kezelni az alaplap.
-keresd meg hozzá a legújabb drivertHa nem értessz valamit írj privit és elmondok mindent...
-
♥Szandybaby♥
csendes tag
Sziasztok!!!!
Nemrég vettünk egy videokarit,aminek a neve:ATI Radeon HD 2400 Pro AGP.
Elösször még semmi baja sem volt, de miután két-három játékot fellraktam,amikkel a régi kártyámnak semmi baja sem volt,mert az Nvidia-s volt,és persze alig futottak vele a játékok de nem voltak vele textúra gondok.Mikor felraktam ezeket a játékokat legtöbbnél ugyanaz a gond lépett fel.Furcsa textúra,mintha hiányozna az emberekből egy darab meg a lóból is,és persze az asztalból is.
Küldök róla egy képet is:[link]
Gépem:
-Windows XP Professional,Szervízcsomag 3,
--Intel Celeron CPU 3.06 GHz,
-ATi Radeon HD 2400 Pro AGP videokártya,
-512 MB RAMMi lehet a baj be lehet állítani valahogyan???
-
sycorax182
tag
sziasztok!
Szerintetek kb mi az ellenfele ennek a kártyának Nvidiából? Van egy ilyenem, de nagyon nem vagyok megelégedve vele. Ott kezdődik, hogy a hozzá adott driverral nem működik, ahogy megvettem, visszavittem, mondták, hogy nincs baja. 10 drivert kipróbáltam ezután és az egyikkel működik... Soha többet ATI
-
Moric
aktív tag
válasz
zlatan92 #782 üzenetére
Milyen Ati driver-t használsz? Milyen codec pack van feltéve?
Mennie kell annak, nekem is működött. A sok lejátszó és codec meg tudja kavarni a rendszert rendesen. Catalyst-ből utoljára 8.3-as volt jó, a nagyobb verziók már nem működtek megfelelően, valami hibájuk mindig volt.
-
zlatan92
csendes tag
Más lejátszó nem jól jeleníti meg a formázott feliratokat.(meg ha van a felirathoz effekt néhol, akkor azt se). Formázott felirathoz a CCCP+MC Home Cinema kettőst ajánlották.
De azért lehet teszek majd egy próbát K-Lite-al is, mert azt is írták néhol mint CCCP-alternatíva. -
válasz
zlatan92 #775 üzenetére
Minden drivert emberek csinálnak. Mindenben lehetnek hibák. A frissítések arra szolgálnak,hogy ezeket a hibákat közzétéve kijavítsák. A driverek úgy vannak programozva,hogy nap,mint nap felkeressék a honlapjukat,és ha van új frissítés azt letöltsék. De mondom,nem kell őj drivernek lennie, a régin sem lehetett állítani.
-
zlatan92
csendes tag
Hogy vegyem lejjebb a felbontást? Most minden filmet konvertáljak át? :|
-
-
zlatan92
csendes tag
És ha ez megvan utána mit kell beállítani a Media Player Home Cinema-ban hogy működjön?
-
zlatan92
csendes tag
A HD hardveres gyorsítást a Catalyst Control Centerben hol lehet beállítani? :S
-
Moric
aktív tag
válasz
mindrunner #755 üzenetére
Meg lehet próbálni 9.3-mal is. Talán kijavították, amit a 8.5-től elrontottak.
Catalyst-ok -
mindrunner
csendes tag
Köszi szépen Moric!
Esetleg be tudnád linkelni a Catalist 8.3 driver helyét? Kissé elvesztem a találatokban.A most használt Catalystban ezt látom:
Driver Packaging Version 8.591-090225a-076836E-ATI
Catalyst™ Version 09.3
Provider ATI Technologies Inc.
2D Driver Version 6.14.10.6925
2D Driver File Path System/CurrentControlSet/Control/Video/{1219B8E2-F399-42A2-814C-58DB32C227CE}/0000
Direct3D Version 6.14.10.0647
OpenGL Version 6.14.10.8543
Catalyst™ Control Center Version 2009.0225.1546.28221
AIW/VIVO WDM Driver Version 6.14.10.6238
AIW/VIVO WDM SP Driver Version 6.14.10.6246
AIW/VIVO WDM NSP Driver Version 6.14.10.6300
AV Stream (T200) Driver Version 6.14.10.1095 -
Moric
aktív tag
válasz
mindrunner #753 üzenetére
Igen elég, még sok is.
Csak egy oldalt kellett volna visszaolvasni. Nálad nem megy a hardveres gyorsítás, azért élvezhetetlen a kép.
Amire szükséged lesz a Catalist 8.3 driver, MPC Home Cinema.
Codec pack nem kell, csak bezavar, a lejátszó tartalmazza a megfelelő codec-et. -
mindrunner
csendes tag
Szervusztok!
Egy kis segítséget, ötletet kérnék tőletek:
Jelenlegi gépemhez (ASUS alaplap, AMD2800+ proc, 1GB RAM) vettem egy AGP-s HD2400 pro kártyát HD filmek nézéséhez. Sajnos nem váltotta be teljesen a reményeket, 720-as filmeket még lehetne nézni ( bár ekkor is a proc.load 70-80%!!!!!) de 1080-as filmeknél a proc load 100%, szaggat a kép ,csúszik a hang, nézhetetlen. Egyesek szerint codecek törlése, visszarakása segíthet. Szerintetek elég kártya és a gép erre a célra? Valami más ötlet?Köszönöm szépen előre is!
-
mephysto
csendes tag
Most néztem a speckóját:
Resolution:
Digital displays (using DVI connection)
• All resolutions up to 1920x1200
Analog displays (using VGA connection)
• All resolutions up to 2048x1536Forrás: http://support.dell.com/support/edocs/video/P148135/en/index.htm
Ennek alapján elméletileg menne... bár mielőtt veszek egy másik monitort, azért csak ki kéne próbálni
-
mephysto
csendes tag
Sziasztok! Van egy Dell Optiplex 755-öm, benne egy egy Ati Radeon 2400XT. Jelenleg egy Samsung 204B 20"-os (1600x1200) monitor van rákötve DVI kábellal. Szeretnék meg egy ugyan ilyet rádugni.
A kérdésem az, hogy el fogja bírni, ha natívban hajtom meg? Tehát 2x 1600x1200 32bit.
A kártyában 256MB memória van.
Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget, a válaszokat előre is köszönöm
-
kingkongfiu
csendes tag
válasz
birozoli7800 #748 üzenetére
tudom hogy pénzkidobás de jelenleg nincs alaplap + vga-ra pénzem csak az egyikre és jelenleg vga kéne
-
birozoli7800
senior tag
válasz
kingkongfiu #746 üzenetére
Szerintem ne költs most már agp-re. Pénz kidobás.
-
válasz
kingkongfiu #746 üzenetére
Szia!
Nekem egy Dual-core-os 2048mb ramos, és ilyen vidikaris laptopom van. Nekem a San andreast fullon elviszi.
-
kingkongfiu
csendes tag
van egy 2.8 celeron 1gb+256mb ddr1 ram ati 9550 128bit 128mb vga agp-s
azt szeretném kérdezni hogy jól járnék-e ha vennék egy hd2400pro-t a 9550 helyett?
bf2-zni szoktam meg san andreasozni meg ilyenek .
köszike a választ -
TaMat
csendes tag
Helló! Egy kis help / tanács kéne remélem tudtok segíteni.
Adott egy régi gép amit MediaCenter-nek használok (Athlon 2000+, 768 MB RAM, egy Gigabyte alaplapban). A lényeg, hogy jelenleg egy Radeon 9250-es VGA van benne. a HD filmekkel nem boldogul a gép, ami még gond, hogy a TV-Out csak 1024x768-as felbontás bír max. A kérdésem az lenne, ha beletennék egy Radeon HD2400Pro-t (értelemszerűen AGP) a HD filmeket le tudná játszani a gép? Csak a 720p-t kéne a HDTV, amire rá van kötve a MediaCenter HD Ready-s (1366x768). Gondolom ez a kártya már bírná HD Ready-ben adni a képet mert az S-Video kimenet-nél nem 1024x768 a max mint szegény 9250-esen, de ha nem bírná a gép vele a 720p-s filmeket, hagyon a 9250-est, ha bírná beszereznék egy HD2400Pro-t.
Előre is köszi a választ, észrevételt, tanácsot. -
14adam
addikt
Hello,szerintetek mennyit ér egy PowerColor 2400pro pci-os(nem pci-e!!!)
-
Pyton
aktív tag
Sziasztok!
Van egy PowerColor SIMA PCI-os HD 2400-am, PLX, PCI-PCI-e fordítóchipes. Az a gondom, hogy az órajeleket nem tudom állítani semmilyen programmal. Az ATItool el se hajlandó indulni, az everest baromságot mér, a powerstrip jól felismeri az alapórajeleket, de nem állítódik, hiába állítom, a rivatuner pedig nem ismeri fel olyan mélységben, hogy állítani tudjam az órajelet. Maradt még valami progi, ami esetleg tudja kezelni a kártyát? 3D-ben rendben működik, ezzel nincs gond.
-
Lacilacus
csendes tag
Sziasztok.Segitségre lenne szükségem.Ati radeon mobility 2400 HD hoz kellene driver XP hez. A laptop MSI EX 610.Kérlek segitsetek.
-
--TIKI--
tag
hello!
van egy ati radeon 2400 xt (laptopban)
és ehhez keresek drivert (xp) az ati oldalán nem találtam valaki tudna segitenielöre is köszönöm
üdv: tiki -
twollah
nagyúr
Kijott az ATI Tray Tools uj betaja (v1.6.9.1382 Beta).
Tovabbi info itt.
-
twollah
nagyúr
Kijott az ATI Catalyst uj verzioja (v9.2).
Bovebb info itt.
-
sera4
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vettem itt a PH-n egy 2400-as!
De sajnos az a bajom hogy nem indul vele a COD4!
Valaki tudna segíteni???? -
teglasatesz
tag
talán a 8600m gt jó választás lenne...
-
válasz
teglasatesz #725 üzenetére
Szia!
szerintem ameddig garis addig hagyd úgy ahogy van. És szerintem nem érdemes, márha nem játszól 2007-es játékokkal.
-
teglasatesz
tag
Sziasztok! Notim van, hd 2400 xt megy benne. Proci az x2 tl60 as, 2X2GHz, 1mb L2.
(acer tm5520). Érdemes ezt a videókártyát nagyobbra cserélni? (játékok szempontjából kérdem) És ha igen, akkor mi lenne ehez a procihoz az ideális választás?
Válaszotokat priviben előre is köszönöm! -
nemk
csendes tag
Hali!
Az én notebook-om egy Ati HD 2400 xt-vel rendelkezik!
Vki tudna erről írni(hogy lehetne tuningolni,hypermemory....)?
Mert olvastam hogy pl.: hypermemory segítségével 1024 Mb-ot tud nyujtani!
Pedig játékoknál nem nagyon érzem, vagy az a gond,hogy 2 giga ramom van, avgy a vista a gond????
Ha vki tud vmit irjon nekem privátba!
Előre is köszi!
nemk -
medium84
aktív tag
Látom a hangkártya funkciója nem sok embert izgat fel.
Érdekes, én meg pont ezért vettem.
-
Kennny
csendes tag
Sziasztok!!! Most vettem egy ilyen kártyád.. 1 gondom van vele!! ha valami ütösebb játékot akarok vele elindítani!! (Pl: MotoGP 08) és felrakom 1024.be már egyből Direct3D nemtudod késziteni!! és kidob..
remélem tudtok segiteni!! Üdv: Kennny
-
1010
őstag
azert egy ilyen kartyan elfutkorasznak a jetekok
ha xt
mac re amugy sincs sok jatek
de gondolom azert normalis kartya -
Moric
aktív tag
válasz
norbee2244 #716 üzenetére
Ezért kell HD-s kari.
Csak egy nagyon picit kellett volna visszaolvasni.
#659A belepörgetést tényleg nem mindig díjazza, nem jöttem rá mitől függ.
Van olyan mkv amit csak nagyon sokára képes elindítani. Szerintem ez inkább kódolási hiba, mert van olyan amivel tökéletesen működik.Mondjuk, ha nekem most kellene vennem HD4350-et vennék, mert látom neked van pci-e az alaplapodon.
-
Moric
aktív tag
válasz
norbee2244 #712 üzenetére
Szerintem nagyon jó a HD gyorsítása!
Egy AMD Athlon XP 700MH-re visszavéve tökéletesen képes lejátszani 1080p x264 videókat. -
Moric
aktív tag
válasz
szkajvoker #707 üzenetére
Használd a Vistát, ha azzal jó.
Driver hiba, próbálgatni kell melyikkel lesz jó. Sajnos ebben én nem tudok segíteni, nem játszom.
HD gyorsításhoz a 8.3-ast használtam, azzal nem volt semmi problémám, 8.5-től elromlott. -
Kiskutyák
aktív tag
senki?Sehol?Valakinek valami megoldás?
-
beginer1
csendes tag
Sziasztok.Honnan tudom, hogy a kártya hd gyorsitása megy vagy a pc procija dolgozik?
-
Kiskutyák
aktív tag
Ez van benne.
-
Kiskutyák
aktív tag
Hy everybody!
Van bnőm gépében egy Gigabyte HD2400XT 256MB GDDR3 kari, amire kell tökéletes!!
De van egy kis bibia vele és nem tudom, hogy miért. WinXP SP2 van fent a vgahoz a legujabb drivert tettem fel és az a hiba, hogy ha fehér háttér van akkor hullámos a kép.Olyan mintha a képfrissitéssel lenne valami, de az 75 hertzen van!Játékoknál semmi gond nincs vele, szépen futnak rajta.Csak WIN alatt kicsit zavaró, mert uj kártya és nem értem,hogy ez miért lehet.
Ja a kari passziv hűtéssel rendelkezik, de közel hozzá van egy 9centis venti ami kifelé viszi a meleget a házból.Nem tudom mi lehet, mintha valamitől berezonálna a gép olyan a kép.Amikor feltettem a legujabb drivert akkor megszűnt ez a jelenség, de aztán vissza jött ugyanugy.Valakinek valami ötlet????????
JA a monitor az ASUS 19"-os LCD, DVI átalakitóval csatlakozik a VGAhoz.
-
szkajvoker
csendes tag
helló mindenkinek jó lenne egy kis segitség mert lassan oda jutok hogy szét fogom törni a gépemet van egy hd2400 pro agps karim és vista alatt rendesen megy rajta minden játék de ha felteszem az xpt akkor meghalnak a játékok össze vissza vannak a szinek meg bekockázodik a kép néhány helyen eredeti driver em van 7.10 es segitsetek létszi!!!
-
medium84
aktív tag
Most láttam hogy e-bayen 3$-ért lehet venni teljes lábkiosztású DVI-HDMI átalakítót, szóval aki csak azért akart magasabb szériás Radeon HD-t venni mert ahhoz adnak átalakítót ne tegye.
-
medium84
aktív tag
Na Hölgyek, Urak!
Jó hírem van. Ma beújítottam egy Sapphire HD 2400 PRO-t, kemény 5 896 magyar forintért. Még a boltban kibontattam, hogy benne van-e az a csudálatos DVI-HDMI átalakító...persze nem volt benne. De amekkora mákom van az eladó hozott valahonnan a raktár mélyéről egy olyan átalakítót aminek több lába van, mint a bárhol beszerezhetőnek. Rá is van írva hogy ATI Radeon, gondolom valami drágább kártyához adták és megmaradt valahogy. Lényeg a lényeg hogy megkaptam 500 Ft-ért.
Hazahoztam, egyből beraktam, összedugtam és láss csodát MŰKÖDIK. Gyönyörűen átviszi a képet és a HANGOT is egyetlen HDMI kábel az elmített átalakítóval a videókariból egy LCD TV-be.
Ennél több öröm nem is kell egy napra. Mellékelek néhány képet a speckó és az általánosan kapható átalakítóról:
[link]
[link]
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest