Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy adott a HD2400as AGPs kari. Legújabb DirectX, a kari saját drivere és szemetel a drága. Mi miatt lehet? Igaz, hogy csak egy 2.66os P4 cerka van alatta, de gondolom nem amiatt.UI: lehet, hogy kevés neki a táp?
-
medium84
aktív tag
Jól pörög ez a topic.
-
medium84
aktív tag
Az lenne a kérdésem hogy kapott-e valaki a kártyája mellé DVI-HDMI átalakítót? Ha igen milyen típusú volt?
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #693 üzenetére
Megoldódott egyébként...
AGP-s drivert kellett szerezni.
Azért köszi... -
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Haveromnak van 2400 pro (AGP) kártyája, és valami gond van vele már a kezdetektől. A gyár driver-t sem fogadta el, ezt írta ki :Setup did not find a driver compatible with your hardware or operating system.
Setup will now exit.Csak omega drivertt tudott hozzá szerezni, de az sem felhőtlen. A képen sokszor elmosódnak a feliratok, nem látszanak néha a karakterek.
Esetleg valami hardveres hiba lenne? Vagy?
-
g-spot
csendes tag
Up!
-
g-spot
csendes tag
Amúgy szerintem az SP3 miatt kezdett el szórakozni, ha az van fent neked is, akkor mindenképpen frissíts drivert.
-
Veil
csendes tag
de 2400XT és Sima 2600 közül?
-
Veil
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek melyik az erősebb, egy 2400XT, vagy egy sima 2600-as kari?
előre is köszi!
üdv
-
SilverG
csendes tag
Hello mindenki!
Nekem is van egy kérdésem:
Van egy MSI Notebook-om, amiben a vidkari Ati Mobility Radeon HD 2400 névre hallgat.
Namármost, állítólag ezek rendelkeznek valami HyperMemory funkcióval, amivel az eredeti 256-tól akár 1024 MB-ig lehet "húzni" a kari agyát.
(Elnézést, ha valamit rosszul írok vagy hülyeséget mondok, de sajna nem vagyok valami nagy műértő a témában)
Szóval, a kérdés: Ha valóban lehetséges felturbózni a kártya által használt memóriamennyiséget, akkor azt mi módon tehetem meg, kell-e hozzá valami speciális program?
Mert a Catalyst Control Center ilyesmit nem említ sehol.Segítségeteket előre is köszönöm.
SilverG
-
Saarloos
csendes tag
Elnézést, ASUS EAH2400 PRO
-
Saarloos
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus Extreme Radeon HD 2400Pro-m, és a probléma az lenne, hogy időközönként - valszeg a videokártya a ludas benne- befagy a monitor. A zene szépen szól stb, de a képernyőn nagy feketeség... illetve néha, főként ha kilépek (nem minden esetben) az nfs most wantedból újraindítósat játszik.
Egy ideig elnéztem neki, de lassan kezd dühíteni. Találkozott már valaki ilyennel? -
Moric
aktív tag
Használja valaki a Catalyst 8.6 xp ati meghajtót? Nekem VC-1 hardveres gyorsításnál szétesik a kép.
Más is tapasztalta a fenti jelenséget? -
viki16
csendes tag
Hello!
Nekem egy ati HD 2400 pro van. Nem tok vele játszani ,mert 5 perc után kifagy a gép. A GPU 71 fok . Valaki tudna segíteni hogyan lehet kiütni a videókártyát gariztatáshoz, mert a gép nem bontható fel.
Előre is köszi. -
laci1985
tag
Lenne egy nagyon nagy problémám. Egy ATI HD 2400-as AGP-s videokártya lett ujitva a gépembe. Csak az a baj vele hogy ha felteszem a driverét Windows XP SP2 alatt akkor szétesik a kép. Olyan mintha 16biten menne kifakulnak a szinek és a felbontás is lemegy olyan 320 szint körülre.
Gyári drivert teszek fel Windows is ujra lett rakva már vagy 4 -szer de minig ugyan ez a hiba. A driver feltevése előtt még jó a kép amíg a windows sima átlagos videokártyának ismeri fel de a driver feltevése után már ez a hiba lép fel.
Valaki tudna segíteni ? -
peti18a
csendes tag
helotok
HD 2400XT-m van. és az a gondom vele hogy mikor telepitem a gyári drivert kiirja hogy az nem kompatibilis a windos ommal (SP3)
de másik drivert meg nem találok, és ezért a kompatibilitási probléma miatt igaz hogy különössebb probléma nincs vele, de ezért nem tom rá tenni TV-re, mert a gép elfelejti a második monitor beállitásait, és azt is hogy engedélyezve van.
Lécci aki tud az segitsen!
elöre is köszi -
AMD Power
titán
Jézus. De rég nem néztem VGA árakat.
-
gyáliSanyi
őstag
Nem akarok hencegni de miért van az, hogy egy HD2400XT-nél jobb az EAX1300Pro-m? 3DMark06 szerint a szervízbe.
Egyik sincs feltuningolva, gyári állapotuk szerinti értékkel. -
Egy olyan ötletem lenne h: Mi lenne ha csinálnák egy öszesitést, például h ki milyen játékokall játszik 2400proval és milyen grafikai beállítások mellett persze az élvezhetö sebesség határain belül.
-
keresz02
csendes tag
Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni! Frissitettem
a videokartyat ATI radeon 2400pro 128mb-rol Asus eah2400pro magic 256mb-ra. Minden el is indul vele, kiveve a Maya2008 nem megy, allitolag valamit at kell allitani hozza. Van valakinek tapasztalata ez ugyben? Elore is koszonom!
-
Moric
aktív tag
válasz
vargaendre #670 üzenetére
Registry buherálással ki lehet tisztítani. Néhány óra alatt végzel is vele.
A másik, hogy újratelepíted a win-t. -
vargaendre
csendes tag
Megpróbáltam beállítani, hogy a saját kodekjét használja, de nem változott sokminden.
Azaz csak annyi,h most az MPC gyorsan megnyitja az mkv-t, annak valós méretében, csak még mindig nem játsza le... VLC-vel sem értem el semmit. Nem igazodok ki a beállításoknál igazán. Azt meg, hogy hogyan tudnám az egyéb kodekeket leszedni, sajnos most sem tudom... valakinek nincs tippje? Eszközkezelőből nem tudtam törölni, azaz miután letöröltem és újbol megnéztem, mindegyik ott volt ismét, nem ért semmit se.köszi
Endre -
Moric
aktív tag
válasz
vargaendre #668 üzenetére
Valamelyik kódeke(ke)t nem sikerült eltávolítani.
A MPC-ben próbáld meg a saját MPC-s kódekjét hozzápárosítani az mkv (mpeg)-hez.Meg is lehet nézni, hogy milyen szűrőkkel játssza le a filmet az MPC és a VLC.
-
vargaendre
csendes tag
Ez sajnos nem jó, ffdshow codec van és sima media player classic, ami pedig jó lenne az a media player classic homecinema, de valamiért újabban nem nyitja meg az mkv-t.
Szal ez a codec pakk nem használja a hardveres gyorsítást.
Eszméletlen amúgy ez a videokártya, ennyit én még semmivel nem szívtam, közel vagyok ahhoz, hogy kidobjam a szemétbe... :S
PLS help! -
válasz
vargaendre #666 üzenetére
nézd meg ezt a lejátszo ott lesz a startmenüben. :[link]
-
vargaendre
csendes tag
Párszor újraraktam a drivereket, hátha akkor jó lesz a lejátszás, persze nem változott sok minden, néha ment a gyorsítás, néha nem, hibák maradtak, és legalább már az mpc nem hajlandó megnyitni az mkv fájlomat (még csak egy van) de hogy miért azt nem tudom.
És mpc-t meg ugye nem lehet fel/le telepítgetni, nem tudom mi baja van újabban... :S
Valakinek van esetleg ötlete? -
Valaki +tudná mondani h tuningba mit bir egy 2400pro?
UI: +mindig vennék 2400pro gyári hütöt. -
vargaendre
csendes tag
Na, sikerült leszedni a kodekeket, most már babán megy a hd gyorsítás, tényéeg csak pár % a proci terhelés. De hogy az örömöm ne legyen teljes, mindkét lejátszó hibás képet ad, néha elég nagy, "kockásodások" jelennek meg.
Ez mitől lehet?
Köszi
Endre -
vargaendre
csendes tag
Őszintén szólva de, van codec pack, meg powerDVD is.
Meg is próbáltam leszedni a kodeceket az eszközkezelőben, de valami miatt nem törli le... :S
Gyanakodtam erre én is, és akkor lehet,h tényleg csak ez a gond
Na, akkor most a codeceket törlöm valahogy, ötleteket elfogadok szívesen.
Üdv
E -
Moric
aktív tag
válasz
vargaendre #661 üzenetére
Nem telepítettél fel codec pack-ot, esetleg Dvd lejátszó programot?
Némelyik elég erőszakosan beépül a rendszerbe. -
vargaendre
csendes tag
Letöltöttem a két playert, nem változott semmi :S
Ment privi!
kössz -
Moric
aktív tag
válasz
vargaendre #657 üzenetére
Működik az csak megfelelő codec kell hozzá.
Ez a két videolejátszó tartalmazza a megfelelő codec-et:
[VideoLAN]
[MPC HomeCinema]
Néha az egyik gyorsabb, néha a másik, formátumtól függően. -
vargaendre
csendes tag
Hali!
Nemrég vettem egy agp-s sapphire radeon hd2400 pro-t.
Csak és kizárólag a hd gyorsítás miatt. Sok szenvedés után minden működik (modolt 8.3-as catalyst) kivéve persze a hd gyorsítást :S
Mit tegyek? Mi az az AVIVO pontosan?
x264-es .mkv fájlokat szeretnék lejátszani, és via kt333 chipsetes alaplapom van.
Légyszíves aki tud segítsen, mert tanácstalan vagyok!köszi!
-
pc-eye
tag
Gyerekek illetve felnőttek!! Ha én főleg játékokkal küldöm akkor szerintetek vegy Ati Radeon HD 2600Pro-t 512MB rammal???
-
Sonora
csendes tag
Hello! Segítséget szeretnék kérni... Nemrég lett új gépem (videókártya: ATI Radeon HD 2400 Pro), és nem működik rajta a RollerCoaster Tycoon 2. A játékhoz megvan két kiegészítő is (Wacky Worlds és Time Twister) de akárhogy telepítem, sehogy sem működik. Amikor elindítanám, azt írja ki, hogy "Unable to initialize graphic systems". Ez még hagyján, de meglepődve láttam, hogy a pár napja letöltött Zoo Tycoon (abból is a legelső) hibátlanul működik. Továbbá nem sokkal később beszereztem egy "Chris Sawyer's Locomotion" nevű játékot, sikeresen telepítettem, de indításkor ugyanazt írja ki mint az RCT2. Akkor most hol a probléma?
Előre is kösz.
-
up!
-
fugafree
csendes tag
Sziasztok!
Problémám akadt a Gigabyte Radeon 2400XT kártyámmal. Nem sikerül kitenni tv-re sehogyse. Próbáltam már svideo-val, meg AV-val is. Egyszerűen olyan, mint ha be se lenne dugva. Rámegyek, hogy rakja ki, és nem csinál semmit. Pedig a control centerben kiírja, hogy van valami csatlakoztatva, csak épp nem csatlakozik.
Itt egy kép.Valaki segítsan plííz.
(Amikor először megpróbáltam kirakni, vista újratelepítés előtt, nem a gyártótól kapott elosztóba dugtam az svideo csatlakozóz, hanem közvetlen a kártyába, mert ugye belepent. Nem tudom, ennek van e vmi köze hozzá.)Üdv.: FugaFREE
-
Sziasztok lehet h. már kérdezték de én hiába olvasgattam nem találtam. azt szeretném kérdezni h. nekem van egy 2400prom sima pci!!!! És azt szeretném megkérdezni h. hogyan lehet előcsalni belölle a hd tv támogatást mert nagyon eszi a procimat. az alaplapival meg gond nélkül vitte ami elvileg sokkal gyengébb. Kérlek segitsetek fontos!
-
bela5
senior tag
sziasztok!
-Játékra (Gta vice city,San Andreas)
-msn
-internet
-filmek
-videókErre kellene mennyire jó ezekre ez a kártya?
És vistát elvisz?[link] -
Axa
csendes tag
Csatlakoznék én is a káromkodó csapathoz.. Asus a7n8x, meg ez a huee kocog! omega driverrel olyat fagyott, hogy utana már csökkenten üzemmódba se indult el. Most megneztem a sapphire oldalát van valami uj patch (márc 10.) ez az ucso bizodalmam... mert az eredeti Sapphire driverrel megy, csak a gamék nem indulnak vele...
-
KBL001
tag
szaisztok!
vettem új gépet amibe hd2400pro (PCIe) lesz. Na most ez jobb,mint a jelenlegi AGPs 9600xt-m? Vagy vegyek bele inkább 2600pro-t? A tesztek alapján utőbbi jobbnak tűnik és annyival nem is drágább,mint mondjuk a 2600xt. Játszani annyira nem fogok vele,mert arra ott az X360.
A válszokat előre is köszönöm!
-
bb_net
csendes tag
Sziasztok !
Lehet, hogy hülye kérdés. Én vettem egy ASUS 2400XT-t. Feltelepítettem Vista alá, és eltűnt a hangkártyám (integrált), helyette egy "digital output device" van, és nincs hang. Vizuálisan (a vista mutatja pl. a hangerőbeállításnál) látom, hogy ad ki valami hangot, csak nem tudom, hova.
Ismeretlen eszköz sincs, újratelepíteni sem tudom az integrált cuccot...
-
Nunder
őstag
Szevasztok! Olyan kérdésem volna hogy Acer notiban lévő ATI Mobility Radeon HD2400XT HyperMemory-n is működik rendesen az Omega driver?
Ja és van már 32bites Vistára is? Mert mikor legutóbb néztem akkor még nem volt
-
zotyesz66
őstag
válasz
maximuss #616 üzenetére
Nekem a Sapphire HD2400XT nem támogatja a powerplayt, nem veszi vissza az órajalet, viszont a Gigabyte igen.
Valószínűleg összefügg azzal, hogy a Sapphire-ral nem megy a CCC Overdrive funkciója sem, a Gigabyte viszont viszi. Amúgy mindkettő tökéletesen teszi a dolgát, szerencsére az agp-t magam mögött hagytam. -
Hév
csendes tag
Szeretnék tanácsot kérni tőletek.
ATI RADEON 9550-es AGP kártyámat lecseréltem egy SHAPIRE HD 2400 PRO AGP
kártyára. A gép bekapcsolása után 536MB memorát mutat a gépben lévő 1.5 GB helyett.
A régi kártya visszatevése után megint mutatja a 1.5 GB ramot. Mitől lehet ez ?Konfigurációm:Asrock 775i65G alaplap, Pentium D proci,1.5 GB DDR 400-as ram, 350 w-os
táp. -
törölt tag
http://prohardver.hu/tema/milyen_videokartyat_ilyen_arban/hsz_9647-9647.html
Erre tudtok mondani valami tanácsot?
-
Moric
aktív tag
8.2 modolt Catalyst van fent. Ez úgy néz ki működik.
Egy kis adalék a HD2400pro kálváriámhoz.
Hétvégén átraktam egy másik alaplapba amiben nforce2 chip van. Ezzel tökéletesen működött. Szépen felment a HD Audio meghajtó. Nincs ismeretlen meghajtó hiba.
Ezek szerint a Via KT333 chip már öreg volt, nem kezelte rendesen. -
birozoli7800
senior tag
szevasztok!!!!!!!!!!!
a haver most vett egy ilyen kártyát agp-be
pci-e be jó a teljesítménye? -
donjohnson
addikt
Szia!
Én is ugyanezen az úton jártam. Ez egy nagy szemétség az Ati-tól, hogy nem támogatják az agp-s HD 2400 Pro-kat. Az Omega driverekkel sajnos ez a baj, hogy nem tökéletesek minden játékban. Két lehetőséged van: vársz egy újabb Omega driverre, vagy letöltöd az Ati oldaláról a legújabb drivert és egy kis módosítással fel fogja ismerni az agp-s kártyát is. Innen letöltheted a legfrissebb drivert: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
és itt az útmutató: http://exdeus.home.comcast.net/~exdeus/ati-hd2x00/
az xp-s résznél le van írva, hogy két szöveges fájlt kell módosítani, amelyeket a telepítő kicsomagol. Ha elakadtál, kérdésed van, írj! -
Sendrov
csendes tag
Sziasztok!
Shappire HD 2400 Pro AGP-s kártyám van.
Sok kínlódás árán sikerült XP-alatt 3d megjelenítésre bírnom. A gyári driverekkel nem, illetve a legújabb ati driverekkel szintén nem. Csak az Omega driverrel volt erre hajlandó. Az ATI honlapján pl nincs is XP-s AGP driver a HD2400Pro-hoz!Nagyon örülök már annak is, hogy végre 3d-s alakalmazásokat el tudok indítani rajta. Viszont most meg 3d-s alaklmazásoknál vibrálnak a textúrák illetve 1-2 textúra meg ismétlődik egyre kissebb méretben. Néha nagyon zavaró tud lenni.
Hallottatok-e vagy találkoztatok-e már hasonló "vibráló" textúrákkal?
Mit lehetne ez ellen tenni?
Tudtok-e már valami újabb XP-s, agp-s drivert hozzá, ami végre fel is ismeri a kártyát úgy, hogy az rendesen működjön is?
Előre is köszönöm. -
Moric
aktív tag
Feladom. Kipróbáltam amit tudtam.
A HD Audiot nem tudtam bekapcsolni. Amint felteszem a meghajtó programját azonnal lefagy az XP.A hardveres gyorsítás nem ér semmit. Dvd-nél működik, de lassabb mint a szoftveres.
-
Csak azért kérdezem, mert ITT azt írják a 2. grafikon alatt, hogy
...Üresjáratban míg a HD 2400 XT-vel szerelt konfiguráció mindennel együtt 66 wattot eszik (ne felejtsük el, hogy a kártya üresjáratban 100/500 MHz-re csökkenti órajeleit), addig a HD 2600 XT picit többet fogyaszt még az X1950 Prónál is, igaz, a HD 2600 XT nem veszi vissza az órajeleit 2D-ben...
-
Moric
aktív tag
válasz
donjohnson #617 üzenetére
Az FSB-vel nem húzod a busz órajelét is?
-
donjohnson
addikt
Azt nem tudja valaki, hogy az ati driverekkel miért nem működik az aero, ha húzom a procit? (2500+-ról 3200+-ra) Nem tudom, hogy milyen összefüggés lehet a kettő között. Ja és a játékok el se indulnak. (fekete képernyő, aztán visszalép) Köszönöm a segítséget.
-
Moric
aktív tag
-
Moric
aktív tag
válasz
CocooN-z #612 üzenetére
Igen, igen Pci-e-re gondoltam, csak lemaradt az e betű.
A hd gyorsítás bekapcsolás teleregény folytatása:
Feltettem a Media Player 11-et. Ezt nem kellett volna. Most már a 720p se tudja élvezhető minőségben lejátszani semmi. Rádásul le se tudom vakarni, hogy a 9-et visszategyem.Folyt köv.
-
rumkola
nagyúr
válasz
donjohnson #610 üzenetére
persze
-
CocooN-z
őstag
Moric
(kvázi-tag)
PCIe re gondolsz? mert uj gépet nem vennékUP
-
donjohnson
addikt
Sapphire kártyához föl lehet rakni Visiontek oldaláról leszedett drivert?
-
CocooN-z
őstag
Sziasztok!
HD2400 PRO t akarok AGP set, csakis MKV alapú hd filmek gyorsításához, htpc be.
konfig:
1266 (628 MHZ en) os P3 Tualatin
2x256 pc133 as kingston sd
TUSL2-Cmilyen lenne a CPU usage 720 ill. 1080p ben? (letojnám ha 50% lenne, de ezt esélytelennek érzem)
Láttam VC-1 tesztet ph n, ott 5 körül mozgott egy Core 2 géppel, de az tud is ütni.
Egy ilyenben esélytelen lenne? Tehát agyaljak inkább a 3450 ben meg egy pcie alapún?üdv: Z
-
Moric
aktív tag
Én is próbálkozom. Úgy néz ki az sp2 okozza a bajok nagyrészét.
-
Darkh
csendes tag
Érdekesen alakulnak a dolgok a vista felismeri a vidkarit szépen megy viszont a nf2-es hangkarit ismeretlennek titulálta és semmit nem enged feltelepeíteni.Azt hiszem felborul az egyensúly nemsokára.
-
zeaiter
csendes tag
Please!
Vki próbálja már meg, hogy működik-e neki agp-s kártyával az AVIVO hardveres kódolás Xp alatt!!!!
2 perc az egész és sokat segítene lelki nyugalmam megőrzésében. -
-
Darkh
csendes tag
egyszerűen tényleg összetöröm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest