Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- RAID
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#31757056 törölt tag Üdvözletem! Remélem nem bánjátok hogy ide írok, azt kérdezném hogy van-e valaki itt olyan aki adna nekem egy HD2400Pro-t passzív hűtéssel, meg magyar forintot, és szeretne cserébe egy Asus X1950Pro-t? Ha igen akkor írjatok, köszönöm. A downgrade oka: nem használom ki! Már minden játékhoz kell a 2 giga ram, de én nem vagyok hajlandó már ddr1-be fektetni meg egyátalán a jelenlegi konfigomba további teljesítményhardvereket pumpálni  Itt csücsül a gépemben a vas, visszaszabályzott órajeleken, ezért felesleges hogy nálam legyen... Itt csücsül a gépemben a vas, visszaszabályzott órajeleken, ezért felesleges hogy nálam legyen...Mod: Egy aprócska gáz van vele, az hogy nincs meg a molex-pciex tápátalakító  egyébként 3 év garis, és tavasszal lett véve! egyébként 3 év garis, és tavasszal lett véve!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Assetto Corsa EVO
- OLED monitor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Itt csücsül a gépemben a vas, visszaszabályzott órajeleken, ezért felesleges hogy nálam legyen...
 Itt csücsül a gépemben a vas, visszaszabályzott órajeleken, ezért felesleges hogy nálam legyen...