Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Szevasztok! Olyan kérdésem volna hogy Acer notiban lévő ATI Mobility Radeon HD2400XT HyperMemory-n is működik rendesen az Omega driver?
Ja és van már 32bites Vistára is? Mert mikor legutóbb néztem akkor még nem volt
-
Nunder
őstag
-
Nunder
őstag
na így már mindjárt jobb de azért a hibaüzi nem volna hátrány (legalább a szövege ha nem is maga a kép)
ezek után biztos hogy nem a géppel van baj legalábbis a renszerigény tekintetében. na most sztem vagy a kártyaillesztővel van baj (de ezt nem hiszem mivel írtad hogy eléggé sokszor újraraktad) vagy magával a karival és bizony ez a valószínűbb! még az se lehet a probléma mint ami a lapikon szokott hogy ott nem ismeri fel a kártyát az xp mert hát ugye asztaliban van. szedd szét nétd meg a karit nem érte e valami sérülés külsőleg bár erre sztem kicsi az esély! sztem ebből szerviz lesz de hátha valamelyik lelkes fórumozó majd ír valamit mert én nem igazán tudom mi lehet a baj mivel az enyém ilyet még nem csinált! sok sikert és türelmet
-
Nunder
őstag
nem volna rossz tudni hogy pontosan milyen kariról van szó! milyen oprendszer milyen konfig?? lehet hogy a konfig nem bírja és azért rak ki! passz. amúgy esetleg belinkelhetnéd a hibaüzit hogy tisztábban lássunk! nekem így elsőre egyébként annak tűnik hogy kevés a gép de mint mondtam ez csak vakon mondva.
-
Nunder
őstag
válasz
::Trunks:: #323 üzenetére
Most találtam valamit az Acer hivatalos weblapján ami segíthat! Mivel nem adtak hozzá drivert az ott fenn van! Talán az segít!
-
Nunder
őstag
válasz
::Trunks:: #319 üzenetére
Köszi a segedelmet!
-
Nunder
őstag
Ezer százalék! Még a notin is ki van téve!
-
Nunder
őstag
De jó volna tudni hogy mikor telepíti a drivert mert most már se a Catalyst se a driver nincs fönn! Steamet meg ilyen szarokat akar csak feltenni semmi mást!
-
Nunder
őstag
Pontosan! Mért az más tészta?
-
Nunder
őstag
Ez így mind szép és jó csak mégse megy!
-
Nunder
őstag
Ja persze letöröltem előtte az illesztőt és utána csinálta ezt velem!!
-
Nunder
őstag
Szevasztok! Hatalmas problémám van! Legyalultam a Drivert a gépről amit alapból tett fel a Vista az első bekapcskor. Fel akartam tenni az új 7.11 es Catalystot a driverrel együtt de nem csinál semmit mikor végez! Az alap biosos cucc van fell ami csak 1024 ig engedi húzni a képernyőt és minden az alap a megjelenési beállításoknál! Nem látja a kártyát csak a szabvány VGA vezérlőt meg annak a gyári Microsoftos illesztőjét! Légyszi valaki írja meg nekem lépésről lépésre azt hogy hogyan kell megcsinálni a telepítést mert már sokszor próbáltam! Onnan hogy az alap van fenn azt eltüntetni az újat feltenni! Lenn a kari neve meg a driver is jó lenne hozzá mert lehet hogy rosszat szedtem le! Előre is köszi! Ja sürgős lenne
-
Nunder
őstag
Szevasztok. Meg tudná valaki mondani az új 7.11 es illesztő telepítése után az illesztő adatait mert szerintem nekem nem rakta fel normálisan! Ilyenekre gondolok mint verziószám meg hasonlók! Ja és még egy lehet hogy lámának hangzik de nekem Vista alatt nem műxik a Catalyst. Csak egy alap jelzővel feltüntetett ablak jön be amin csak a kijelző felbontását lehet állítani. Ti meg itt órajelhúzásról meg ilyenekről beszéltetek korábban. Na azt hogy lehet bevarázsolni? Előre is köszi
-
-
Nunder
őstag
Szevasztok! Nekem volna egy-két kérdésem a témával kapcsolatban! Rövidesen a kezem közé kaparintok egy Acer notebookot amiben egy ATI Radeon X2400XT 256 MB fog dolgozni. Az volna a kérdésem hogy mi a különbség a HD-s verziója között és hogy honnan lehet drivert tölteni hozzá mert már az összes hivatalos és nem hivatalos szart végignéztem és még csak nem is láttam ezt a kártyát sehol!!! Ha valaki tudna többet mondani erről a kártyáról mondjuk tech adatok vagy csak egy jó link amin van egy két jóság azt szívesen venném! Előre is köszi a segedelmet (ami mellesleg nagyon kéne).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest