- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanya-
tag
válasz
sycorax182 #567 üzenetére
-
Tanya-
tag
válasz
sycorax182 #391 üzenetére
Enyém is ilyen volt, vissza kell vinni, hibás a kártya
-
Tanya-
tag
1 hónapja volt meg. Aztán jött egy késztetés, hogy úgy játszanék valamit. S 2 perc cod után cod kifagy, de simán process kilövéssel még megoldható volt. Aztán gondoltam utána járok én ennek, tettem fel régebbi drivert meg ilyenek, de azzal is ez volt. Na aztán akkor gondoltam megizzasztom 3dmark06. De az már az üdvözlőképenyön kifagyott. Feltettem settlers II, 10th aniv. ed. Az ment vagy 10 percig, már kezdtem kicsit örülni. S akkor kifagyott. Éhes is lett gép toltam neki egy kis reset, hogy jóllakjon. Nah és akkor utána már se kép se hang, nem bootolt be többet.
Nagyjából ennyi történt. Küldtem vissza gariztatni. -
Tanya-
tag
Szevasztok,
Hypermemory -t ki lehet kapcsolni vhogy? Kipróbálnám milyen nélküle, mert igen furán tekeri a winyót játék alatt. -
Tanya-
tag
2400pro-mat próbáltam kicsit tuningolni, de ati tool-t fél ora után kilötem, mert nem igazán csinált semmi, vagyis a monitorozó ablakban nem változott a hömérsékleten kívül semmi. Kell még várni vele, vagy csak nem vista barát? Pörgette a kockát meg nem is, szóval olyan mintha dolgozna, de orajelet nem változtatott. S manuál se tudom ati toollal változtatni, mindig visszamegy alapra. Ezt a kártyát nem lehet tuningolni vagy mi a szösz?
-
Tanya-
tag
Szeva, nekem is 2400 pro van, vista alatt semmi gondom nem volt még a 7.10es driverrel. Win server2003 alatt, ahova xp drivert tettem fel ott vannak néha furcsaságok, de nekem kis fekete téglalapok maradnak a képen, s a megoldás az ablak tácára majd vissza jelenti. Szóval szerintem a driverrel lehet gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest