Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Psysoul99

csendes tag

Leszedtem a gecube oldaláról a legújabb drivert, úgy látszik ez megoldotta a legtöbb problémát.

Sajnos magictune azt írja nem támogatja a rendszert (és persze a weboldalon sincs kiírva a támogatott kártyák közé a hd 2400), kérdés ilyenkor mit tehet a felhasználó ha állítgatni akar?

• Psysoul99

csendes tag

Üdv!

Tegnap vettem egy gecube hd2400pro-t (AGP) és egy samsung 971P monitort.

Először a monitor volt meg, így felraktam annak a driverét, ment jól, kivéve a magictune...aztán mikor beraktam a hd-t, a magictune szépen kékhalált okozott, sebaj, safe modeban leszedtem. ATI ccc se ment ekkor.

Ma windows reinstall (nem csak emiatt, már 3éve volt fent :D )..vga kártya install rendben ment, ATI control panel is működött, monitor driver fent, ment rendesen, magictune is felment és először jó volt, de aztán kiírja, hogy érzékeli, hogy megváltozott a megjelenítő (ha jól rémlik), és ha okra klikkelek kékhalál és újraindul a gép.

Itt leszedtem a magictune-t meg a drivereket, de még az eredeti állapotot se tudom visszaállítani azóta, pedig próbáltam driver cleanerrel is...
    Csak a drivereket akarom felrakni, először vga kártya, aztán lcd, de miután felrakom a vga kártyát újraindulás után a felbontás 640x480 lesz, 4bites színnel, pedig eszközkezelőben látszólag minden rendben (vga+lcd) és semmi sárga felkiáltójel.

Van valakinek ötlete? (legújabb catalyst azt írja nem talál támogatott hardware-t). Mi lehet a hiba, vagy hogyan lehetne legalább a drivereket felrakni jól?

IRQ-ra gyanakodtam először, de hiába állítgattam nem változott. Magictunnál meg lehet esetleg az a gond, hogy van a kártyán tv kimenet is..

Új hozzászólás Aktív témák