Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psysoul99
csendes tag
Leszedtem a gecube oldaláról a legújabb drivert, úgy látszik ez megoldotta a legtöbb problémát.
Sajnos magictune azt írja nem támogatja a rendszert (és persze a weboldalon sincs kiírva a támogatott kártyák közé a hd 2400), kérdés ilyenkor mit tehet a felhasználó ha állítgatni akar?
-
Psysoul99
csendes tag
Üdv!
Tegnap vettem egy gecube hd2400pro-t (AGP) és egy samsung 971P monitort.
Először a monitor volt meg, így felraktam annak a driverét, ment jól, kivéve a magictune...aztán mikor beraktam a hd-t, a magictune szépen kékhalált okozott, sebaj, safe modeban leszedtem. ATI ccc se ment ekkor.
Ma windows reinstall (nem csak emiatt, már 3éve volt fent
)..vga kártya install rendben ment, ATI control panel is működött, monitor driver fent, ment rendesen, magictune is felment és először jó volt, de aztán kiírja, hogy érzékeli, hogy megváltozott a megjelenítő (ha jól rémlik), és ha okra klikkelek kékhalál és újraindul a gép.
Itt leszedtem a magictune-t meg a drivereket, de még az eredeti állapotot se tudom visszaállítani azóta, pedig próbáltam driver cleanerrel is...
Csak a drivereket akarom felrakni, először vga kártya, aztán lcd, de miután felrakom a vga kártyát újraindulás után a felbontás 640x480 lesz, 4bites színnel, pedig eszközkezelőben látszólag minden rendben (vga+lcd) és semmi sárga felkiáltójel.Van valakinek ötlete? (legújabb catalyst azt írja nem talál támogatott hardware-t). Mi lehet a hiba, vagy hogyan lehetne legalább a drivereket felrakni jól?
IRQ-ra gyanakodtam először, de hiába állítgattam nem változott. Magictunnál meg lehet esetleg az a gond, hogy van a kártyán tv kimenet is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Bloodborne (PS4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Képregény topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest