Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
Komplikato #263 üzenetére
Most ezekkel nem kísérletezek, mert ma bevittem a karit, aztán letesztelik. Lehet hogy igazatok van, de a kikapcsolós eset szerintem elég durva azért. Egy driver miatt?
Vagy az alaplappal inkompatibilis... Mindenesetre az érdekes, hogy a kártyacsere óta a driverrel nem csináltam semmit és ez scrollhiba nélkül megy. Majd megírom mi lett, köszönöm az ötleteket! -
Panthera
őstag
válasz
::Trunks:: #215 üzenetére
Ez se semmi...azért ilyet nem csinált!!!
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Úgy látom nem csak nekem vannak problémáim ezzel a karival. Az említett hiba mind megjelent nálam is (hülye képpontok, fekete kockák képeknél és böngészőben; videóknál egy függőleges fehér pontsor, játékoknál is valami hasonló barmolás + fagy mint az állat és a monitor elveszti a videojelet = készenléti állapotba kerül). Visszavittem és kaptam egy újat. De ez se jó.
Igaz eddig csak annyi hibát csinált, hogy - ezt most nem játékban - gyakorlatilag kikapcsolt a videokártya. Ilyenkor előtte 2-3 mp-el már belassul, utána sípol végül meg 2 másodpercre kikapcsol. Ja még valami. 85Hz-re állítva, mindenhol annyit ír ki; de a monitor menüjében mindig 60-at mutat. A legközelebbi bekapcsoláskor már ott is annyit mutatott, de most megint 60-at. Az előző kártya is szórakozott ezzel.
Az előző kártyám nvidia volt, soha semmi baromságot nem csinált, kellett nekem váltani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Chrome
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest