Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Komplikato #263 üzenetére
Most ezekkel nem kísérletezek, mert ma bevittem a karit, aztán letesztelik. Lehet hogy igazatok van, de a kikapcsolós eset szerintem elég durva azért. Egy driver miatt?
Vagy az alaplappal inkompatibilis... Mindenesetre az érdekes, hogy a kártyacsere óta a driverrel nem csináltam semmit és ez scrollhiba nélkül megy. Majd megírom mi lett, köszönöm az ötleteket! -
válasz
::Trunks:: #215 üzenetére
Ez se semmi...azért ilyet nem csinált!!!
-
Sziasztok!
Úgy látom nem csak nekem vannak problémáim ezzel a karival. Az említett hiba mind megjelent nálam is (hülye képpontok, fekete kockák képeknél és böngészőben; videóknál egy függőleges fehér pontsor, játékoknál is valami hasonló barmolás + fagy mint az állat és a monitor elveszti a videojelet = készenléti állapotba kerül). Visszavittem és kaptam egy újat. De ez se jó.
Igaz eddig csak annyi hibát csinált, hogy - ezt most nem játékban - gyakorlatilag kikapcsolt a videokártya. Ilyenkor előtte 2-3 mp-el már belassul, utána sípol végül meg 2 másodpercre kikapcsol. Ja még valami. 85Hz-re állítva, mindenhol annyit ír ki; de a monitor menüjében mindig 60-at mutat. A legközelebbi bekapcsoláskor már ott is annyit mutatott, de most megint 60-at. Az előző kártya is szórakozott ezzel.
Az előző kártyám nvidia volt, soha semmi baromságot nem csinált, kellett nekem váltani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asus RoG STRIX RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest