- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Psycho
aktív tag
2 tipp:
-1: lehet msá forrásból is le kéne szedni a 7.11-et
-2: mauálisan felrakni a drivert, mert odaát a 2600asoknál is volt ilyen probléma.
mauális telepítés:
Driver install elindít, nem ismeri fel a vga-t nyomj ok-ra.(de ki lesz csomagolva)
Eszközkezelő megnyit. Videókártya->jobb klik->majd az illesztőprogram frissítésére. Ekkor előugrik egy varázsló.Varázsló üdvözöl, nem, most nem csatlakozunk az update szerverhez-->telepítés listából->ne legyen keresés magam választom ki...->új ablakban saját lemez->megint új ablak tallózás és megkeresed a kicsomagolt drivert ami vmi ilyenmi elérési útja van: C:/ATI/Support/7-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu...->előugró listából a 2400pro/xt kiválaszt majd ok. Telepítés végén restart.A működöképeeség nem garantált, de odaát már egy pár embernek bejött!
-
joe999
tag
Üdv!
Nekem egy Gigabyte HD240 XT-m van, amit HTPC-be szánok. Sajnos még nincs kész, ezért kölcsönadtam a kártyát egy barátomnak, aki most rakott össze egy új gépet, de még nem vett VGA-t.
Ezek a scrollozós hibák nála is jelentkeznek, először azt hittük, hogy rossz a ram, de úgy látom másnak is vannak hasonló gondjai. Az AVS fórumon olvasgattam ezekről a kártyákról (főleg HTPC témában) és ott írták, hogy a Visiontek driverekben egy csomó bugot (főleg a HD lejátszással kapcsolatban) orvosoltak. Állítólag a "build"-ek alapján valahol a 7.10 és 7.11 között járnak.
[link]
Kiváncsi lennék, hogy a 2D-s megjelenítési hibákat javították-e. Kibróbálni nem tudjuk, mert közben a haver gépében szép csendben (és amperszag kíséretében ) elfüstölt a táp. Ha valakinek van kedve hozzá, akkor talán egy próbát megér. -
Tanya-
tag
1 hónapja volt meg. Aztán jött egy késztetés, hogy úgy játszanék valamit. S 2 perc cod után cod kifagy, de simán process kilövéssel még megoldható volt. Aztán gondoltam utána járok én ennek, tettem fel régebbi drivert meg ilyenek, de azzal is ez volt. Na aztán akkor gondoltam megizzasztom 3dmark06. De az már az üdvözlőképenyön kifagyott. Feltettem settlers II, 10th aniv. ed. Az ment vagy 10 percig, már kezdtem kicsit örülni. S akkor kifagyott. Éhes is lett gép toltam neki egy kis reset, hogy jóllakjon. Nah és akkor utána már se kép se hang, nem bootolt be többet.
Nagyjából ennyi történt. Küldtem vissza gariztatni. -
Tanya-
tag
Szeva, nekem is 2400 pro van, vista alatt semmi gondom nem volt még a 7.10es driverrel. Win server2003 alatt, ahova xp drivert tettem fel ott vannak néha furcsaságok, de nekem kis fekete téglalapok maradnak a képen, s a megoldás az ablak tácára majd vissza jelenti. Szóval szerintem a driverrel lehet gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest