Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
Komplikato #263 üzenetére
Most ezekkel nem kísérletezek, mert ma bevittem a karit, aztán letesztelik. Lehet hogy igazatok van, de a kikapcsolós eset szerintem elég durva azért. Egy driver miatt?
Vagy az alaplappal inkompatibilis... Mindenesetre az érdekes, hogy a kártyacsere óta a driverrel nem csináltam semmit és ez scrollhiba nélkül megy. Majd megírom mi lett, köszönöm az ötleteket! -
CJ597132
csendes tag
válasz
Komplikato #189 üzenetére
Naon köszönöm holnap ki is próbálom
Ha neked is lenne valami kérdésed akkor teljesen szolgálatodra állok!XD
-
B.attila
tag
válasz
Komplikato #144 üzenetére
Ez 1 kis barebone házban lenne
ami a nappaliban igan jol mutat a helyén,de ha az adaptert is a hátuljába dugom akkor
nagyon kilogna és állati hülyén nézne ki
az a kis szekrény/polc pont akkorára lett gyártva
nem akarok uj butort gyártatni megint + az asszony biztossan a tökömre lépha ha rájönne megint mikre szorom a pénzt
ilyesmit jol ellehet titkolni ha szemre nem változik semmi a lakásban -
Gyuri27
félisten
válasz
Komplikato #97 üzenetére
pedig akkor átszámoltam és aszt hiszem az itthoni 2600xt ára jött ki.
Tehát az kb 4-5k különbség. De persze a hazai árképzés és egyebek teljesen mások. -
dFactor
tag
válasz
Komplikato #32 üzenetére
köszi!
2 laptop közül kell választanom. Egyikben
ATI(r) Radeon(r) Xpress 1250 kari van a másikban ATI Radeon(r) X2400XT 256MB.
melyiket válasszam??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest