- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
qw78er89
aktív tag
Jól látod
Nem oprendszert próbálok...
De igazából ez nem lehet gond, mert a másik vga-m semmi ilyet nem produkált, hanem tökéletes képe volt! A gond az, hogy a normál xp-n is vannak gondok, de itt látszik igazán!Ui:Nem tudsz(ok) olyan progit, ami a 2D-s működést teszteli? Nem a minőséget, hanem hibákat, problémákat!
-
qw78er89
aktív tag
Szia!
Everest - Megjelenítés - GPU
A jobb oldalon minden ott kéne legyen...Egyébként az én problémámra (306 hsz) amit írtál THX! Tuti hogy rossz? Miből lehet ezt tudni? Ezek a jelenségek a hőmérséklettől nem lehetnek? Az Everest szerint 57 fok terhelten 68-70, de a borda olyan forró, hogy rásült az ujjam
-
qw78er89
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Egy olyan problémám van, hogy fucsán frissül a képernyőm. A jelenség az hogy ha elindítom a Total Commandert, néha csak simán átfut rajta, mintha frissítettem volna a képernyőt. Ha pedig a Virtual PC-t elindítom egész furcsa dolgok történnek! Amikor betöltődik az XP a képernyőn futó 3szegmensű kék csík az XP felirat alatt víszintesen ketté osztódik és külön fut az alsó és felső fele! Amúgy meg olyan a Virtual PC alatt mintha fáziskésésben lenne a megjelenítés, például ha a Startmenübe végig húzom az egeret akkor kb nyolc lehetőség marad kék és csak lassan múlik el. Ráadásul a gépelés is hasonló írok, de nem látszik csak valami zagyvaság és pár másodperc múlva lesz normális.
Egy Sapphire Radeon HD 2400 Pro van a gépben. Próbáltam drivert cserélni, de egyik sem használt!
Van ötlete valakinek?
Előre is kösssssssssssssssssZZZ! -
qw78er89
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Kérdezném, valaki cserélt már hűtést 2400 Pro-n? Ha igen, mire? Asszem nekem kéne. Egy Sapphire Radeon HD 2400 Pro van az egyik gépemben és azon ugye passzív a hűtés. A minap kinyitottam és véletlenül hozzá értem a bordához. Oda is kozmált az ujjam.
Úgyhogy le szeretném cserélni, de csak ezt találtam: AC Accelero s2. Ezen meg nincs venti!
Tudnátok segíteni?
Előre is kössssssssssssZZZ! -
qw78er89
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! Sapphire Radeon 2400Pro 256MB DDR3 kártyám van. Ezen a hűtés passzív. Az Everest szerint a GPU hőmérséklete 55-58 fok. Ez így normális, vagy ki kell cserélni a hűtést? Esetleg egy plusz venti a házban megoldaná?
Előre is KösssssssssssssssssZZZ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest