Új hozzászólás Aktív témák
-
methyl
tag
válasz
1igbetyar #219 üzenetére
Én a helyedben Gigabyte HD 2400 XT-t vennék, ha már ilyen jó áron megkapod. Én ezért az árért anno PRO-t tudtam venni.
Szerintem a Gigabyte HD 2400-nél a hűtés is igényesen van megcsinálva...
Bár az MSI kártya is jó minőségű gyártmány, azért valahogy a Gigabyte szimpatikusabb, főleg hogy a többiben PRO van. De ha nagyon hónap végén vagy már és kevés a pénzed, akkor az MSI RX 2400-at javaslom. Talán ahhoz még valami MSI StarOSD támogatás is van, nem lehet rossz az sem.
Viszont az RX 1500 -es az felejtő, annyira nem nagy durranás az a kártya, akkora teljesítményt ez is fog hozni (mármint a HD 2400-es sorozat).
Én nekem ez a tanácsom.
Igazából én is mindig a belépőszint környékén táncolok video károly ügyben, mert az értéktelenedik el a leghamarabb ahogy észrevettem, tehát nem mindig éri meg nagyon sokat rákölteni annak, aki nem Hardcore Gamer.
Remélem hasznos valamennnyire a tánácsom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bestbuy játékok
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest