Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Hunter2
addikt
válasz
metafenomÉN #31795 üzenetére
Gigabyte EP45-DS3-at vegyél sztem.
Vasinger!
Az az 1,4V nem lessz sok egy kicsit egy Wolfdale-nek? -
katt777
félisten
válasz
metafenomÉN #31795 üzenetére
P5Q. Nézd meg a bemutatómat (vagy akár a VGA tesztjeimet). DDR3-mal nem nyersz annyit, amennyivel drágább.
Vasinger!: Bőven elég neki a 3.0 GHz, még a 4870-nek is. Így kb. a TDP-je tupláját fogyasztja, lényegében értelmetlenül.
-
metafenomÉN
csendes tag
Egy 4850 es hez intel Intel Core 2 Duo E8400 3.0 Ghz procival milyen alapot vegyek szerintetek?
A Asus P5E3 -t ajánlják de az igen csak drága , de ha szerintetek is ez kell akkor inkább többet adok ki érte minthogy itt csússzonel a dolog.
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek, ez elfogadható eredmény egy ref 4850-től? : Vantage
-
katt777
félisten
válasz
Wukiwo #31790 üzenetére
Ha fele olyan jó lesz (na jó, 2/3
), mint az 1. rész, nekem megüti az elfogadható szintet. Arra a kíméletlen realitásra vagyok kíváncsi, amelyet annyira reklámoztak, és ami miatt sztem neked nem jön be. Könnyebb kis térképet, irány- és ellenségjelzőt, stb-t nézni HUD-on, mint kézzel jegyezgetni a térképen, ellenőrizni az adatokat, stb. Viszont nekem ez így, a bemutatók alapján elég szimpinek tűnik. De majd meglátom.
Viszont a grafika az tényleg kicsit kopottasnak tűnik, viszont shot-okról nem tudom megítélni, mennyire reális mondjuk afrikai terepen. Nyilván nem jellemző a Crysis-es színtiszta kék ég, a kristályos levegő a poros/fülledt Afrikára. -
katt777
félisten
válasz
Wukiwo #31785 üzenetére
Én nem tudtam ilyen gyorsan megvenni.
darkybandi: Ha legálisan telepítetted, akkor nem, mert keresi a lemezt, az adatait meg a registry-be menti el. + a sorozatszámot is kéri, mert másik rendszer alól azt sem látja az XP registry-ben (és viszont).
VinoRosso: Nono, azért nem egészen. Ha nem használja a másik partíciót, az másik rendszer nem fogja aktiválni a fertőzéseket, meg azok sem indulnak el "maguktól" (mivel a másik rendszert figyelik amely viszont inaktív). Ha viszont egy 3. partíción tárol adatot, programot, és azok fertőződtek, és elindít XP alól valami fertőzött állományt, akkor tényleg annyi neki, mert abban a pillanatban az XP-re is rátelepszik.
-
Wukiwo
senior tag
válasz
darkybandi #31786 üzenetére
nyilván van...bár én lehet vaksi vaok de nem vettem észre
maga a játékmenet elég tré véleményem szerint
Marad a cod4 multiba... -
darkybandi
csendes tag
Grafikai különbség a FC2 ben a dx10.1 és dx 9.0c között van e??
-
metafenomÉN
csendes tag
Ezen az oldalon mindig elég szerencsétlenül szerepel a 4850 és 70
http://www.hexus.net/content/item.php?item=14351&page=10&search=9800%20GTX
A linken csak egy teszt van de akármit megnéztek az ATI mindig alul marad (A TOXIC-nál is)
Miért van ez? kamu a tesz (mert ugye máshol nem ez van... ) -
Eagl3
veterán
válasz
metafenomÉN #31779 üzenetére
Meg. De nem azért mert túl van hajtva, hanem mert jobb a hűtése.
-
metafenomÉN
csendes tag
MEgéri gyárilag húzott OC kártyát vagy
TOXIC-ot venni pl
Sapphire Radeon HD4850 Toxic+pár ezer forintért?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
metafenomÉN #31770 üzenetére
Értem, köszi! Időközben én is rájöttem!
-
Eagl3
veterán
Tudna valaki privátban küldeni egy 3DMarkVantage CD kulcsot?
Amit kaptam a videókaimhoz CD kulcs a papírtokon olyan halovány, h. egy csomó betűt nem tudok elolvasni -
Bluegene
addikt
válasz
VinoRosso #31764 üzenetére
a vista előnye h szebb és stabil
az XP nagy előnye hogy gyorsabb és gyorsabban viszi a játékokat, jóval több memória jut a játékoknak is(kivéve FC2, de ez szerintem csak trükk h promotálják a Vistát és a DX10-zet, szerintem visszaveszi magát a játék XP alatt, nem létezik h alapból gyorsabban fusson a vistán)
az XPm másik partición van arra nem megy a spyware, mert nincs net, amit a vistával összeszedek az csak a vistára települ, ennyi(egyébként próbaképp lefuttattam vírusírtót az XPmen semmit nem talált)
-
Vasinger!
nagyúr
Nah, feltoltam a Pista x64-re a FC2-t. Nade. Mit kell csinálnom, hogy DX10.1 ben toljam? Hol lehet megnézni, a vistában, a DX verzióját?
-
VinoRosso
veterán
válasz
Bluegene #31762 üzenetére
Komptalibilitási gondjaim nem voltak, pedig én ráadásul a 64bites verziót használom, mindenből a legújabbat tettem fel tavasszal amikor váltottam, és így ami ment x86Xp-n az megy ezen is(azóta csak újabb verziók jöttek ki). Az más témához tartozik, hogy melyik a gyorsabb, van olyan alkalmazás, ami Vistán gyorsabb nem egy nem kettő(pl az imént említett FarCry2), ami a lényeg, hogy szeritnem az itt lévők azon marginális részéhez tartozol akkor, nem kizárólag a dx10 (=játék) miatt tesznek fel Vistát. Persze lehet netezés miatt is feltenni, csak kérdés, hogy van e értelme: a malware nem válogat az Xp-s és a Vistás particiók közt, mindehova belemászik, ha fetrőzött a Vistád, ugyanúgy fertőzött lesz az Xp-d is, mindkettő NT.
-
robi2227
csendes tag
Hali!
Sapphire Radeon 4850-ből a single vagy a dual slotost ajánlanátok, mert elvileg a dualosnak jobb a hűtése.
A 4870 jobb annyival, hogy 15e-rel többe kerül, mert olvastam egy pár tesztet és ott úgy vélték, hogy ez az ár/teljesítmény arány annyira nem kedvező, hogy 15e-et megérjen. Olyan 20-30%-os maximum teljesítménynövekedést írtak. -
Bluegene
addikt
válasz
VinoRosso #31760 üzenetére
miért van ugyanott? Én a vistát netezésre használom, hagyom h föltelepüljön rá a sok vírus, program, amik összevissza alakítgatják a registry-t, magyarul gyanítom h tele van szeméttel(persze igyekszem irtani, de biztos marad valami), illetve van egy fogyókúrán átesett XP amin nem fut szinte semmilyen process a háttérben, hol ezt használom hol azt, az XP felülmúlja a Vistát tetszik nem tetszik sebességben és kompatibilitásban
gergo19:hányszor linkeljem be?
-
TTomax
félisten
-
sylas
tag
nálam 8600gtvel very highba megy frankon - ultraban már kezd rakoncátlankodni
AA-val nem kell próbálkoznom
meglepődtem hogy ilyen simán megy very highban -
gergo19
aktív tag
válasz
Csiborbogár #31742 üzenetére
Nekem kicsit sántít a dolog a tesztben.Akkor miért írta Abu, hogy a jövő héten jön a feketeleves az NVidia-nak? Én ezt már nem értem
Hol tudom megnézni, hogy megy-e a DX10.1? -
Seldong
csendes tag
Far Cry 2 problémám:
GIgabyte r4850zl8.10 driverel ha AA rárakok örült villogásba kezd és a fák lombjai ilyen egybe tömbe vannak.
Felraktam a hotfixet: AA tudok rárakni de a fák lombjai, bokrok még mindig egybe tömbe vannak.
Van erre megoldás?
(2 napja van 4850nem, de már kezd kiborítani)
-
WesTM
őstag
-
fdisk
őstag
válasz
_Toka_ #31704 üzenetére
Mit ne mondjak, jelenleg a Crysis-t tolom ... hátöööö megy gyönyörűen akár max.-on is, csak meg ne mozduljon senki rajtam kívül, vagy éppen ne legyen olyan kedve semminek, hogy felrobban, vagy össze-/kidől, mert olyankor beindul a diavetítő, oszt próbálj meg eltalálni bárkit is. De közepesen azért egész jó.
Ezt megkönnyeztem!
-
Szuperboci
senior tag
válasz
MayerKingZ #31733 üzenetére
lehet hogy 10E drágább de annyival is jobb...
Gergo19 : Mostmár tényleg nemtudom hogy ennyire jok a gtx 260-280 karik,vagy ATI nál ennyire szarok a driverek...
-
sylas
tag
válasz
metafenomÉN #31735 üzenetére
most vettem tőlük múlt héten vinyot
korrektek megbízhatóak
előtte felhívtam őket hogy van -e a termékből
hátránya hogy emailben kell rendelni
de ha van időd megírod az oldalon fent van hogy adj le rendelést
itt is ha 12:00előtt adod le a rendelést másnap hozzák -
MayerKingZ
csendes tag
Íme a vga-m :
FAXA!
-
gergo19
aktív tag
Nem tudom olvastátok-e a FC2 tesztjét mert mindnhol a GTX 260 elveri a 4870-et. Nem értem azt lehetett hallani, hogy az ATI most tényleg odaver a Nvidának és tessék mi let belőle. FC2 VGA test
-
MayerKingZ
csendes tag
azér 17" -os monitort írtam mert ez van most is és nincs pénzem egy 22"ra
amúgy a 4870-eshez azért jobb a 4magos mert az gddr5-ös és 4 magra épít(legalább is így hallottam) és erre az alaplapra csak AMD-t lehet pakolni szal marad a phenom az sem annyira lassú meg a legtöbb játék úgyis vga-ra épít, ha nem akkor meg ott a jó kis OC -ami ezen az alaplapon igen sokáig húzható...
ja és az intel megintcsak túl drága pl egy c2d 8600 10Evel többe kerül mint a phenom 9950...
-
Loituma69
őstag
válasz
metafenomÉN #31726 üzenetére
Mind egyformán jó! Izlés dolga melyiket veszed. Gagyit már egyik gyártó sem engedhet meg magának!
-
kanmajom
tag
válasz
én a saphire-t 36k ért vettem mos 50 ugyanott
más:
az mitől lehet ha játék közben (brothers in arms hels highway) elsötétül a monitor, és a menüjében eltünek a betűk? a játék szar vagy a videokari? -
sylas
tag
válasz
itt vannak jó áron
his is [link] -
Dashes
őstag
válasz
horvathkrisz #31727 üzenetére
Ilyet egyik ATI tulajtól sem hallottam. Fps lehet , hogy elegendő , de a lag is elegendő ahhoz, hogy ne legyen játszható. Melyik driver/beállítás?
-
pempellini
senior tag
válasz
SlaveDealer #31722 üzenetére
xtreme-g 8.9 catalyst van fenn semmi fc2 hotfix.
prímán megy vele. -
metafenomÉN
csendes tag
ÜDV!
FONTOS gyors segítségre lenne szükségem
4850 karit szeretnék venni még mielőtt az ára eléri a 100e forintot( jövőhéten)ezekre gondoltam
http://www.pixmania.com/hu/hu/1307343/art/asus/radeon-eah-4850-512-mb-gd.htmlhttp://www.pixmania.com/hu/hu/1685825/art/gigabyte/radeon-hd-4850-512-mb-gdd.html
http://www.pixmania.com/hu/hu/1306339/art/msi/radeon-hd-4850-512-mb-gdd.html
Ha tudtok ajánlani + az nagyon jó lenne de erről a háromról h atudnátok valamit mondani az nagyon jó lenne
Írták hogy egyik 80 fokon üzemel nekem ez először nagyon nem tetszett de azt mondták erről nincs ezzel semmi baj van ami ennél is melegebb de bármi nemü tapsztalat javaslat nagyon jól jönne.
A HIS-es karit akartam meg venni (akkor még 44e de most már vígan 56e
)
-
Dashes
őstag
válasz
SlaveDealer #31722 üzenetére
Külön driver. DX10 alatt ne számíts sok jóra.
-
SlaveDealer
tag
A Far Cry 2 hotfixet rá kell tenni a 8.10es catalyst-ra vagy külön kell feltenni?
-
Mathiask
senior tag
Kérdeznék egy bugyutát:
Honnan lehet letölteni a DirectX 10.1et? Most raktam fel a vistát és gondoltam felrakom a 10.1es DX-et, de nem találom -
szasanyi
félisten
válasz
Seldong #31716 üzenetére
Kicsit kevésnek tűnik, de ne aggódj: nem mindenkinek sikerül az über tuningosok által elért, és tesztekben közzé tett eredmény. A lényeg, hogy játékok alatt működjön jól... amúgy nálam alapórajeles 4850-nel, Vista alatt (bér nem írtad nélad milyen oprendszer van) hasonló eredmények jöttek.
-
Seldong
csendes tag
Szevasztok.
Látom itt sokat tapasztalt 4850en tulajok vannak. Lenne egy kérdésem. Vettem én is giga4850et zalman hűtéssel, de nem tudom menyire reális amit tud. (főleg hogy haverom 8800gtje c2d8500val jobb érték mutat)
gép:c2d6550@3220 mem:920 driver:8.10 vga proc/mem:700/1880
3dmark05:17688
3dmark06:10910cpu kevés? vagy ezek reális értékek?
előre is kösz a válaszokat
-
KDavid17
aktív tag
Valaki tudna 1 alapórajeles 4870-nel, és 1 3,6 körüli c2d-vel fc2 benchet készíteni?
Neki előre is köszönném!
A beállítások ezek lennének: DX10,8xaa,1280x1024,75hz(igaz nem számít.) , a többi minden maxon.
Jövő héten 1 4870-re cserélek gtx260-ról és kíváncsi lennék!
Itt egy teszt alapórajeles gtx260-al, a procim 3,6-n ment -
katt777
félisten
válasz
Bluegene #31677 üzenetére
Azért tételezzük már föl, hogy évekkel a DX10 megjelenése után valaki programoz is rá...
PPSH: A lemez mérete nem túlságosan függ a program játékidejétől, és vice versa. Elég, ha jól kódolják be a programot, és nem lesz 2 dupla DVD-nyi, mint némelyik pár órás game.
pempellini: Már volt szó róla, hogy nem patch, hanem full driver, szóval először pucolás.
bim: Az ilyen "loader"-ek ált. Trója felől jönnek...
ReadyDriver jobb. Loader +1 rendszer-erőforrás használat.
Tibord: VGA-driver mentes partíció mentés visszaállításával.
8.10RC2-nél pl. csak az segített, hiába pucoltam, de ATI uninstall all + driver sweeper + regpuc az esetek 80%-ban OK.
-
pempellini
senior tag
jó ez a fc2 ,bár egy pár karit leültet biztosan ha full grafikára teszi az illető.
4870 nek meg sem kottyan fullon 2x élsímitással .
minden mozog ahogy fúj a szél nagyon szép nekem tetszik.
csak van mikor tanácstalan vagyok mi is a küldetés.magyarosítás nem ártana. -
_Toka_
senior tag
válasz
Tibord #31710 üzenetére
uninstall and (ccleaner or drivercleaner or valami hasonló)
Mások szerint uninstall után újraindul safe módban, majd a plusz takarítást ott végrehajtani.
Szerintem nem kell a safe mód, elég, ha az új telepítés előtt az említett progik egyikével eltakarítod a réginek a nyomait.Egyébként, ha catalystra megy catalyst, többnyire semmi nem kell, csak az újat telepíteni...
-
Tibord
senior tag
helló
nálam kilépked a far cry 2.
Nem igazán értem mert xp alatt lazán megy.
Driver lehet a gond vagy a 64bit-es xp?Ja igen. Mivel lehet eltávolítani a drivert? De ugy totálisan. Minden kis darabjával együtt.
Előre is köszi a segítséget
-
pempellini
senior tag
válasz
horvathkrisz #31705 üzenetére
ugyanez nálam is .crysis nálam is érezhetően rosszabbul ment
-
_Toka_
senior tag
válasz
horvathkrisz #31705 üzenetére
Nos, ez esetben lehet, hogy mégiscsak megnézem...
-
bim
veterán
időközben megoldottam.
szóval
-inditopult megnyit
-ATT mappa megnyit
-ATT mappábol ATTloader.exe jobbklikkel áthuz inditopultba
-parancsikon létrehzása itt.és már indul is a rendszerrel az ATT és lehet élvezni minden előnyét neki....
persze csak akkor ha érdekel brkit is...........
-
horvathkrisz
addikt
válasz
pempellini #31696 üzenetére
nálam is ugyan így megy, DX10, élsimítást nem kapcsoltam de azon kívül 1440*900-ban minden High ill. Ultra High, vsync ON.
Driver 8.10 hotfix nélkül.Ehhez képest krízis High (nem Ultra!!!) tehát DX9-ben fele ennyirre sem megy, szóval hülye aki azt állítja hogy ugyan olyan. Lószart! Sokkal jobban megy a krízisnél...
-
_Toka_
senior tag
válasz
Dashes #31702 üzenetére
Akkor sajna nincs ötletem...
Az az igazság, hogy én egyelőre inkább ki se próbálom a jelenlegi vasamon ... a kártya még csak-csak, de ... hát ... ugye ...
Mit ne mondjak, jelenleg a Crysis-t tolom ... hátöööö megy gyönyörűen akár max.-on is, csak meg ne mozduljon senki rajtam kívül, vagy éppen ne legyen olyan kedve semminek, hogy felrobban, vagy össze-/kidől, mert olyankor beindul a diavetítő, oszt próbálj meg eltalálni bárkit is. De közepesen azért egész jó... -
bim
veterán
Ha bárkit is érdekel.
Az ATT vista alatti futtatásának ujabb lehetősége.
-ATT telepit
-minden rinyálás leokéz
-ez a pici progi letölt
-bemásol az ATT mappába és futtata következő lépést még remélem valaki aki fejlettebb programozo az csiszolja.
szóval én ugy oldottam meg hogy az ATTloader.exe-ről készitettem egy parancsikont amit a gyorsinditási listába tettem majd az msconfig-nál kihuztam az ATT-t hogy induljon a rendszerrel.
igy ha a boot megvolt én inditom el az ATT-t egy kattintással a gyorsinditásbol.
sajnos inditopultba illesztve nálam nem működött.
(vista 64bit igy műxik a progi) -
_Toka_
senior tag
válasz
pempellini #31693 üzenetére
A hotfix egy komplett driver, ha minden igaz. Valaki itt - talán katt volt - már említette is. Ergo egy szűz gépre is bármiféle driver nélkül felhúzhatod. Ebből következően viszont ha 8.9-re húzod is 8.10 hotfix-ed lesz.
Brumi˘: Az említett akadások függetlenek a VSync beálítástól? Ha úgy még nem nézted - ill. a többiek is - egy próbát megér...
(#31646) Wukiwo: beszéljünk már másról
Nem tudom feltűnt-e, én néha más témában - úgy értem, amit nem kell feltétlenül OFF-ba rakni... - is hozzászólok itt... Úgyhogy neked is: HAJRÁ!
Aktív témák
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest